bincha
|
Jaz sem danes imela pregled v 32t2d. Mali je po merah normalne velikosti, nekje za 32-33teden, edino teža je skoraj 2kg. In me je poslal na cukr test, ko sem ga vprašala, če je tamal lahko po atiju, da je ta imel 4,5kg ob rojstvu. In tako sem opravila še cuker test, izvide dobim zdajle ob 12h. Ni bilo nič hujšega, v bistvu sploh ni bilo nagravžno, niti ko sem pila, niti potem, tako da fajn. Dobila sem tablete za železo, ker imam hemoglobina samo 105, in zdaj jih moram jemati na tešče, fajn s kakšnim pomarančnim sokom ali limonado, ne smem pa v dveh urah po tistem nič mlečnega, torej odpadejo moji mlečni zajtrki. Sicer pa kilaža je +10kg, pritisk je pa tudi ok. Mali je v glavični vstavi, na levi strani ima naslonjeno telo, pod desnimi rebri pa nogice in zato so te tako na udaru user posted image . zanimivo, kako ginekologi različno delajo... moj malček je imel na uz pregledu, ko sem bila noseča 33t1d, 2303g pa mi ginekologinja ni nič rekla, da bi bil kaj velik ali pa da bi me poslala na cukr test... še celo to je rekla (ampak to preden je šla pogledat težo), da malček ne bo prevelik (razen če ne bo prenošen...) na naslednjem pregledu je sicer spet rekla, da je velik sj ne vem kaj naj si mislim... pa je drugače super ginekologinja, samo glede velikosti otročka pa res ne vem kaj naj si mislim (ali je majhen, velik...) bom videla, ko bo dan D
|