|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 4.del
13.6.2012 21:36:31   
PERSIDA
In taša praviš ,da pimpeka še vedno ni ? Pismo kaj je ata T. študiro kaj ni mel škornov gor ko je delo deco????

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
13.6.2012 21:37:39   
KOKICA32
MČ, ne bom še nič obljubila za petek....kaj je prepozno, če ti v petek zjutraj sms pošljem, če pridem al ne?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
13.6.2012 21:38:09   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

In taša praviš ,da pimpeka še vedno ni ? Pismo kaj je ata T. študiro kaj ni mel škornov gor ko je delo deco????

Saj ga pa ne bo...če pa bo Eva!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
13.6.2012 21:38:27   
PERSIDA
Čebelca ,če bo vse po planu te v petek pokličem za kafe.Pravim,pa zato ,ker ko se jaz nekaj zmenim maladva zbolitauser posted image .Že nekaj smrkata tak,da nič ne obljubim.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
13.6.2012 21:39:14   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Zdaj pa se š vedno ubadam s temi slikami in leclercom. mam jih enih 300 samo za leto 2010. jutri pa začnem z 2011, če mi danes rata ono prvo rundo dokončat. mater sem v zaostanku user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image ti boš celi sistem v Leclerku zrušla user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj bi se še zgodilo ,če jaz obremenim ko nimam še nobenega albumauser posted image
ti pa si tak fenomen... user posted image

Samo če so sedaj res po 0,06€ ne vem če nebom tud jaz naročila? Ker mam nazadnje slike razvite ko sta imela bauca 3.RD. Hm,,user posted image bom jutri naročila, sedaj se res splača

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
13.6.2012 21:39:19   
KOKICA32
MČ, kam greste na dopust?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
13.6.2012 21:39:33   
PERSIDA

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Samo preverjamuser posted image Mažije še vedno obožujem user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
13.6.2012 21:40:04   
KOKICA32
Pa daj nehajte no, te bom še jaz morala...Do kdaj pa je akcija?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
13.6.2012 21:40:22   
tasa_m

aja, mi tudi že gremo na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image 29.6. juhu. že komaj čakam.

Glede pivičke, ko je nekaj tulipan napisala. Jaz še nisem za akcijo, tak da brez mene. Ste pa vljudno vabljene v bolj zgodnjih urah na kaki obisk... Aja, KOkica kaj velja za petek?

Pismo, Čebelica sem mislila, da nas boš pač te ti na pivičko povabla, pa v jutranjih urah glih nemremo piva pit, ker pol bomo kot pijanke user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
13.6.2012 21:41:12   
MalaČebelica
KOkica ni prepozno. Se v petek čujema. Persida, upam, da prideš. Šmrkajo itak vsi po vrsti user posted image user posted image upam, dane zakuhata zares.

Persida, zakaj bi mogo met škornje gor - tega nisem zastopla user posted image user posted image user posted image

Tasa, kak to misliš, da nimaš nobenega albuma? Niti za Lijo?

Kokica, mmislim, da sem res nekaj zrušila, ker to absolutno predolgo traja user posted image user posted image user posted image mam pa v bistvu 465 slik, ker ene še razvijam za babice, tete in strice user posted image user posted image saj je res dosti, ampak če nisi priden sproti.....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
13.6.2012 21:41:19   
PERSIDA

aja, mi tudi že gremo na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image 29.6. juhu. že komaj čakam.

Glede pivičke, ko je nekaj tulipan napisala. Jaz še nisem za akcijo, tak da brez mene. Ste pa vljudno vabljene v bolj zgodnjih urah na kaki obisk... Aja, KOkica kaj velja za petek?

Pismo, Čebelica sem mislila, da nas boš pač te ti na pivičko povabla, pa v jutranjih urah glih nemremo piva pit, ker pol bomo kot pijanke [sm=jezicek.gif]

To si tak že samo ozdravljena še ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
13.6.2012 21:41:21   
tasa_m

Pa čuj ti, kaj bi rada, če pa maš ti 2 pubeca. Saj pa sem ti mogla še za drugega sina priskrbet ženo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
13.6.2012 21:41:25   
KOKICA32

Pismo, Čebelica sem mislila, da nas boš pač te ti na pivičko povabla, pa v jutranjih urah glih nemremo piva pit, ker pol bomo kot pijanke user posted image

Zakaj pa ne? Saj pa to ni žganje....user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
13.6.2012 21:41:57   
tasa_m

TAK SE GOVORI!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
13.6.2012 21:42:41   
PERSIDA

Pa čuj ti, kaj bi rada, če pa maš ti 2 pubeca. Saj pa sem ti mogla še za drugega sina priskrbet ženo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ok tu ,pa zmagaš nimam odgovorauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
13.6.2012 21:42:43   
KOKICA32

TAK SE GOVORI!user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
13.6.2012 21:43:00   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ok tu ,pa zmagaš nimam odgovorauser posted image

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
13.6.2012 21:43:38   
tasa_m
čEBELICA, VIDIM DA SI V ZAOSTANKU. Jaz mam albume, Persida jih nima... user posted image

joj črke ne da se mi popravljat

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
13.6.2012 21:44:25   
KOKICA32
Se mi je zdelo, da je MČ nekaj zamešala ja...očitno je še njen računalnik zakuhaluser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
13.6.2012 21:44:28   
PERSIDA
Čebelca tasa ma vse pod kontrolo,moja uboga otroka še nimata nobenega albumauser posted image Končno,pa zdaj bi tak že pol slik falilo anže je specialac za slike

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
13.6.2012 21:45:47   
PERSIDA
Čebela ma izpad elektrike ,pa pisalo ,pa blokec je zgubila v temiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
13.6.2012 21:46:26   
tasa_m
Pa saj ne morem verjet, da še malo pa bomo šle na 5.del marčevk user posted image
Če se ne motim smo začele z tem delom, ko je Kokica rodila?
Kak dugo smo rable, da smo napolnile?8 mesecev user posted image
Ko smo ble nosečke, smo v te času napolnile kolk delov? 10? user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
13.6.2012 21:47:52   
PERSIDA
Čebela prej včasih so rekli ,če hočejo naredit fanta si morajo obut škornje ko bodo hopsali zakaj tako ,pa me preveč vprašašuser posted image
No jaz odkrito povedano nisem gledala ,če je imel dohtar gor škorne ko mi je noter špricno bavcauser posted image user posted image user posted image Joj kak se to f*kjeno sliši upam ,da štekaš user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
13.6.2012 21:48:29   
KOKICA32

Pa saj ne morem verjet, da še malo pa bomo šle na 5.del marčevk user posted image
Če se ne motim smo začele z tem delom, ko je Kokica rodila?
Kak dugo smo rable, da smo napolnile?8 mesecev user posted image
Ko smo ble nosečke, smo v te času napolnile kolk delov? 10? user posted image user posted image

Ko bomo šle na novega, bo Julija stara že 9. mesecev.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
13.6.2012 21:49:05   
PERSIDA
A ti veš,da si bla noč ,pa dan na kompu???? Ja bli so cajti ko druga nisem delala ko po tipkovnici mlatilauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Ustava RS
lotoska

Ste že kdaj prebrali Ustavo RS?

Da, vsakodnevno se srečujem z njo. (8%)

Da, v šoli oz. na fakulteti (25%)

Enkrat, tako mimogrede (12%)

Ne, še nikoli (55%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!