Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Tasa, glej da ne boš kje pila ledeno kavo. Saj ti je pa ona lepo napisala, da bo potem vse ledeno joj kake majo eni.
Kokica, nismo ble zmenjene. V Mercatoru smo se slučajno srečale. Ja mali je pa vreščal. Kaj jaz vem kaj - krči al kaj. Ko nisem ziher, pač rečem, da ima izpad elektrike No, takrat mi sicer ponavadi ni tak zelo smešno
Jutri pa imamo posvetovalnico. Da vidimo, koliko je težki naš bajs
Zdaj pa se š vedno ubadam s temi slikami in leclercom. mam jih enih 300 samo za leto 2010. jutri pa začnem z 2011, če mi danes rata ono prvo rundo dokončat. mater sem v zaostanku
Najaa pikepoke za vas. Boga reva. Saj bo AB hitro prijel pa bo bolje
Kaj me ne morete poklicat ,da se tu pije ???? Mater čutla sem na vodi ,da ne smem zaspat
Glej jo zgubljeno....
Mati ne folga več nič ,zvečer zakumiram že skor pred otrokoma.Če si nebi še česa zmišljevala od pokrivanja do pitja mene že ob osmih nebi blo več Ne dohajam več vsega se mi zdi
Pride dvakrat na mesec okol zdaj se bo še ,pa afnala
Če pa sem v totalni gužvi. Avtek nama je šel po gobe in te pa tak sama veš kak je... Ampak sedaj je popravljen, samo tehničnega še jutri in nove gumice pa LUKSUZ
Zdaj pa se š vedno ubadam s temi slikami in leclercom. mam jih enih 300 samo za leto 2010. jutri pa začnem z 2011, če mi danes rata ono prvo rundo dokončat. mater sem v zaostanku
ti boš celi sistem v Leclerku zrušla
Kaj bi se še zgodilo ,če jaz obremenim ko nimam še nobenega albuma
Jaz bi tudi morala dati razviti...a jaz sem bila bolj pridna....jaz imam vse do Valentinovega 3. RD!
aja, mi tudi že gremo na dopust 29.6. juhu. že komaj čakam.
Glede pivičke, ko je nekaj tulipan napisala. Jaz še nisem za akcijo, tak da brez mene. Ste pa vljudno vabljene v bolj zgodnjih urah na kaki obisk... Aja, KOkica kaj velja za petek?
Kaj bi se še zgodilo ,če jaz obremenim ko nimam še nobenega albuma