|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
4.6.2012 19:05:59   
Lisa01
Čirimbara, mogoče se bo uredilo. Včasih so rekli, da otroci zbližujejo, ampak seveda, ti bolje veš, kakšna je situacija.

cokoladka10 , bravo, dvojčka!!! Počivaj, čeprav verjamem, da je počivati cele dneve že mučno.

Tudi jaz že komaj čakam NS, da se bolje spoznamo z dojenčkom...

Lepo in radi se imejte!

(odgovor članu cokoladka10)
Neposredna povezava do sporočila: 576
5.6.2012 13:47:30   
tissa12
Čirimbara, žal mi je, da te morajo take stvari obremenjevat v tem lepem obdobju. user posted image Tukaj te vse poslušamo in držimo pesti, da se bo vse obrnilo tako, kot je najbolj prav. Če se slučajno zgodi, da se bosta razšla in boš morala sama skozi nosečnost, si pa reci, da si enkrat sama že zmogla, in da si zdej več veš in bo zato še lažje. Vso srečo!

Cokoladka 10, čestitke za dvojčka!!! Ko je meni na prvem ultrazvoku iskal, če je še kakšen, me je postalo kar malo strah. Bi se mi pa vseeno fino zdelo, če bi bila dva. Dvojna sreča pri hiši user posted image

Lisa01, dobrodošla! user posted image

Pri meni pa ni sprememb. Napihnjena sem še vedno, lačna stalno, hitro postanem utrujena, sicer pa sploh ne vem, da sem noseča. Tudi mene še čaka nekaj izpitov, tako da bi bilo bolje, da bi se šla učit. Ampak si bom šla rajši v trgovino po malo sadja in solate user posted image Bo študijska literatura še malo počakala, ne bo zanjo nič novega user posted image

Aja, fuuul se veselim nuhalne, da vidiva kaj bova imela. Sem sanjala, da bo fantek in bo mel počeno bradico po atiju user posted image

Pa še eno vprašanje za vse: ste kako spremenile svoje življenje/prehranjevalne in ostale navade odkar veste, da ste noseče?

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Lisa01)
Neposredna povezava do sporočila: 577
5.6.2012 16:25:51   
smoki3
Pozdravček!

Pri nas se pa na nuhalni ni določil spol (oziroma je povedal, da je 60-40 za določen spol). Drugače je bilo vse OK, akrobacije so ful dobre, ja!! user posted image

Počutje je še vedno nekje med slabostjo in normalnim stanjem ... Je pa trebuh vsak dan večji user posted image !

Pa ve?

(odgovor članu tissa12)
Neposredna povezava do sporočila: 578
6.6.2012 8:53:27   
HeLenčica
Hej babike! Dnevi noro hitro tečejo, mar ne?

Jaz sem imela v ponedeljek spet pregled pri G, dobila sem napotnice za preiskave krvi, še vedno pa nisem dobila materinske knjižice. Pravi, da jo dobim pri naslednjem pregledu (čez 1 mesec). Drugače pa, najbolj pomembno, pikica je velika točno toliko kot bi naj bila noseča, torej 3,2cm, rokice, nogice in srček smo videli, tako da je vse ok. Sem pa včeraj šla skozi tako malo kalvarijo, ker mi je G vzela bris/vzorec in me opozorila, da bi lahko imela krvav izcedek zaradi tega. In včeraj zvečer dobim rjav izcedek, potem me je skrbelo ali je to od pregleda, da ni kaj drugega, pa še trebuh me je bolel...no, na veliko srečo tega izcedka danes ni. user posted image

NS so mi prestavili na 20.6., torej danes dva tedna, komaj čakam user posted image

Sicer je pa moje počutje že dober teden fantastično. Samo občasno pikanje spodaj in seveda velike, boleče prsi, ampak slabosti in utrujenost so izginile. user posted image Trebušček pa pridno raste.

Moje navade so se res spremenile, ampak pravzaprav na slabše, ne na boljše. Prej sem res pazila na zdravo prehrano in se veliko gibala, ampak (res hecno) mi vsa ta zdrava hrana, ki sem jo jedla vsakodnevno - smrdi. Zadnjič sem skoraj izbruhala muslije nazaj v posodico in se jih ne dotaknem več user posted image . Paše mi domača hrana - restan krompir, špinača pa take stvari. Športala zdaj 2 meseca nisem, ker sem se preveč slabo počutila, ampak se vračam v staro formo. In to je to user posted image

Imejte prelep dan!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu smoki3)
Neposredna povezava do sporočila: 579
6.6.2012 9:00:53   
kokica25
Pozdravljene Decembrčice! Čestitke vsem skupaj! user posted image

Moji podatki: starost 25, Dolenjska, 1. nosečnost, NS 18.6., PDP 29.12.2012.

Sicer se počutim odlično, polna energije, brez slabosti:) Bolje skoraj ne bi moglo biti:) Tako da sem trenutno v težkem pričakovanju ns.

Lep dan vsem še naprej!
Papa*

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 580
6.6.2012 11:25:47   
HeLenčica
user posted image

user posted image

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.12.

user posted image TALLA,33,OKOLICA DOMŽAL, 4 user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image
user posted image JANIEBLUE,33,...,user posted image ,user posted image
user posted image ZALATM,35,...,3 user posted image ,2 user posted image ,...,1 user posted image

2.12.

user posted image
AISHA1, Koper, 6 user posted image , 4 user posted image

3.12.

user posted image TENČICA, NS 24.5.

6.12.
user posted image ČEBELI,.... 
user posted image ZUMBIKA,32,VELENJE, user posted image ,user posted image ,1 user posted image

7.12.
user posted image CUKICA,29,CERKNICA, 5 user posted image , 1user posted image , user posted image , 20.6.

8.12.
user posted image  LaMAY32,VELENJE, user posted image ,user posted image ,8.5.

10.12.
user posted image MALA BEJBA,29,TRBOVLJE,3 user posted image ,1 user posted image

11.12.

user posted image DECEMBERKA 2012,...,...,user posted image ,user posted image
user posted image  Čirimbara

12.12.
user posted image TINCA10,25,OKOLICA LJUBLJANE,2user posted image ,1user posted image
user posted image CARAMEL,...,...,2 user posted image ,1 user posted image
user posted image  Lutko, 2 user posted image ,0 user posted image

13.12.

user posted image  Violetaa
user posted image  Cokoladka10, 1 user posted image ,0 user posted image , 2user posted image
user posted image   smoki3, 25, Maribor, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image
user posted image    Lisa01, 27, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image , NS 11.6.

14.12.
user posted image POLI_H,29,MARIBOR,3 user posted image ,1 user posted image

15.12.

user posted image BUUBIKA,24,OKOLICA PTUJA,1 user posted image ,0 user posted image  
user posted image  NOVA_NOSEČKA

17.12.
user posted image MIŠKAMAŠKA,23,LJUBLJANA,1 user posted image ,0 user posted image , 23.5. , NS:4.6.
user posted image BERDY,24,KRANJ,1 user posted image ,0 user posted image
user posted image CUKICA,29,CERKNICA, 5 user posted image , 1user posted image

19.12.
user posted image GRAHEK, 37

user posted image  Poopsie95, 1 user posted image ,0 user posted image , 26.6., NS 6.6.
user posted image  Violetaa, 1 user posted image ,0 user posted image ,  NS 5.6.

20.12.

user posted image ALFI,34,DOMŽALE,4 user posted image ,2 user posted image

21.12.
user posted image ROZKA,....,....,1 user posted image ,0 user posted image
user posted image   Mišk, 30, 3 user posted image ,2 user posted image , 12.6., NS 18.6.

24.12.
user posted image  Diduska,29,Ljubljana,2 user posted image ,1 user posted image

25.12.
user posted image  Inda_T, Primorska, 1 user posted image ,0 user posted image ,
user posted image  Anonimna user posted image  , 3. user posted image , 1 user posted image , NS 15.6.

26.12.
user posted image Haram, 27, Domžale, 2 user posted image ,1 user posted image

27.12.
user posted image  Tissa12, 26, Ljubljana, 1 user posted image , 0 user posted image , 1user posted image , NS 18.6.

28.12.
user posted image  m.piccolina, 34, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 1user posted image ,

29.12.
user posted image  HeLenčica, 31, Maribor,1 user posted image ,0 user posted image , NS 20.6., 2.7.
user posted image  Annai, NS 19.6., 22.6.
user posted image   Sara, 30, Portorož, 3 user posted image ,1 user posted image , 4.6.
user posted image    Kokica25, 25, Dolenjska, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image , NS 18.6..

30.12.
user posted image  Tulipancek3

31.12.
user posted image  Anonimna

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image 39
user posted image user posted image : 40

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Neposredna povezava do sporočila: 581
6.6.2012 12:48:10   
HeLenčica
Punce, dajte malo osvežit svoje podatke za seznamček. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
6.6.2012 14:21:57   
mišk
Hej!user posted image

Po dolgem času se spet malo oglašam - sej berem vas pa kar redno.

Kokica 25: Dobrodošla!!user posted image  Medve imava pa na isti dan NS. Imaš ti tudi v Novem mestu?

Prehranjevalne navade: Moram rečt, da jih nisem nič spremenila. Požrešna kot vedno...user posted image  V obeh dosedanjih nosečnostih nisem nič posebej pazila, pa tud če sem imela namen se pazit sem se potem največkrat spozabla.

Počutje: Izvrstno. Zaenkrat nimam popolnoma nobenga filinga da sem noseča. Tudi prvi dve nosečnosti sem imela popolnoma neproblematični. Upam, da bo tudi ta vsaj približno takšna.

Trebušček: Je že mejčkeno, ampak od hrane.user posted image  In neurejene prebave seveda.

Mentalno počutje: Sigurno poznate to negotovost, ki je prisotna v času med dvema pregledoma. Sploh sedaj na začetku, ko otroka še ne čutiš in zato sploh ne veš kaj se z njim dogaja, je vse v redu,...user posted image  No, včasih se me porajajo takšne skrbi, drugače pa user posted image .

Sedaj pa šibam po moji dve babnčki v vrtec!user posted image  Komaj čakam, da jih mal prežnaram pa prelupčkam...user posted image

Pridne bodte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 583
6.6.2012 14:57:15   
kokica25
Ojla!

Mišk, jaz imam ns v grosupljem.

a ima mogoče katera izkušnje z jogo v nosečnosti? Kaj pravite?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 584
6.6.2012 18:44:04   
mišk
Jst sem prva dva meseca hodila na zumbo.
Ginekolog je rekel, da nikakor ne more škoditi, če nimam nekih težav, ker če bi bilo to intenzivno poskakovanje res tako nevarno za nosečnost, bi vsaka, ki je nezaželeno zanosila, malo poskakovala in "problem" bi bil rešen - splav sploh ne bi bil potreben.

Po moje ti tudi joga ne more škodovati v kolikor se dobro počutiš. 

(odgovor članu kokica25)
Neposredna povezava do sporočila: 585
7.6.2012 4:45:10   
tulipancek3
Pozdravljene nosecke!

Kako ste danes? Jaz se kar uzivam, ker sploh ne cutim nosecniskih znakov.. podobno kot kokica25? Skupa z Misk imamo blizu rok user posted image
je pa res, da se mi zdi, da se trebuscek pocasi napenja..

Helencica: Moji podatki.. 30, tujina, 1user posted image , 0user posted image , NS 19.6.

Tudi moje prehranjevalne navade so se spremenile na slabse..sploh nisem lacna.. zgubila sem 2kg, pa nimam slabosti ali bruhanja. Zdaj ko to pisem, si ze delam seznam za v trgovino po sluzbiuser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 586
7.6.2012 9:21:05   
HeLenčica
Hej decemberčice! Kako ste kaj danes? Jaz sem še vedno fantastično, sem začela spet športat in je energija na vrhuncu. No, popoldne zaspim za kakšno urco in sem potem kot nova user posted image

Kokica, pri nas v Mariboru imamo jogo za nosečnice, ki jo nosečke zelo priporočajo, saj jo vodi ženska, ki je tudi doula. Tako izveš tudi marsikaj zanimivega in uporabnega okoli nosečnosti in samega poroda, obenem pa najbrž osvojiš tehniko dihanja, ki lahko pride prav pri porodu. Jaz bom zagotovo hodila, ampak zdaj mi je še smotano, ko nimam nekega velikega trebuščka.

Janieblue, Tenčica, Čebeli, LaMay32, Čirimbara, Caramel, Nova_nosečka, Grahek, Rozka, annai in anonimna iz 31.12., boste sporočile podatke za seznamček? Ki je pri vas tako prazen user posted image

miškamaša, violetaa in poopsie, kako je bilo na NS?

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 7.6.2012 9:25:38 >

(odgovor članu tulipancek3)
Neposredna povezava do sporočila: 587
7.6.2012 9:34:06   
HeLenčica
user posted image

user posted image

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.12.

user posted image TALLA,33,OKOLICA DOMŽAL, 4 user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image
user posted image JANIEBLUE,33,...,user posted image ,user posted image
user posted image ZALATM,35,...,3 user posted image ,2 user posted image ,...,1 user posted image

2.12.

user posted image
AISHA1, Koper, 6 user posted image , 4 user posted image

3.12.

user posted image TENČICA, NS 24.5.

6.12.
user posted image ČEBELI,.... 
user posted image ZUMBIKA,32,VELENJE, user posted image ,user posted image ,1 user posted image

7.12.
user posted image CUKICA,29,CERKNICA, 5 user posted image , 1user posted image , user posted image , 20.6.

8.12.
user posted image  LaMAY32,VELENJE, user posted image ,user posted image ,8.5.

10.12.
user posted image MALA BEJBA,29,TRBOVLJE,3 user posted image ,1 user posted image

11.12.

user posted image DECEMBERKA 2012,...,...,user posted image ,user posted image
user posted image  Čirimbara

12.12.
user posted image TINCA10,25,OKOLICA LJUBLJANE,2user posted image ,1user posted image
user posted image CARAMEL,...,...,2 user posted image ,1 user posted image
user posted image  Lutko, 2 user posted image ,0 user posted image

13.12.

user posted image  Cokoladka10, 1 user posted image ,0 user posted image , 2user posted image
user posted image   smoki3, 25, Maribor, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image
user posted image   Lisa01, 27, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image , NS 11.6.

14.12.
user posted image POLI_H, 29, MARIBOR, 3 user posted image , 1 user posted image

15.12.

user posted image BUUBIKA, 24, OKOLICA PTUJA, 1 user posted image , 0 user posted image  
user posted image  NOVA_NOSEČKA

17.12.
user posted image MIŠKAMAŠKA,23,LJUBLJANA,1 user posted image ,0 user posted image , 23.5. , NS:4.6.
user posted image BERDY,24,KRANJ,1 user posted image ,0 user posted image
user posted image CUKICA,29,CERKNICA, 5 user posted image , 1user posted image

19.12.
user posted image GRAHEK, 37

user posted image  Poopsie95, 1 user posted image ,0 user posted image , 26.6., NS 6.6.
user posted image  Violetaa, 1 user posted image ,0 user posted image ,  NS 5.6.

20.12.

user posted image ALFI, 34, DOMŽALE, 4 user posted image , 2 user posted image

21.12.
user posted image ROZKA,....,....,1 user posted image ,0 user posted image
user posted image  Mišk, 30, 3 user posted image , 2 user posted image , 12.6., NS 18.6.

24.12.
user posted image  Diduska, 29, Ljubljana, 2 user posted image , 1 user posted image

25.12.
user posted image  Inda_T, Primorska,  1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  Anonimna user posted image , 3 user posted image , 1 user posted image , NS 15.6.

26.12.
user posted image Haram, 27, Domžale, 2 user posted image ,1 user posted image

27.12.
user posted image  Tissa12, 26, Ljubljana, 1 user posted image , 0 user posted image , 1user posted image , NS 18.6.

28.12.
user posted image  m.piccolina, 34, Celje, 2 user posted image , 1 user posted image , 1user posted image  

29.12.
user posted image  HeLenčica, 31, Maribor,1 user posted image , 0 user posted image , NS 20.6., 2.7.
user posted image  Annai, NS 19.6., 22.6.
user posted image   Sara, 30, Portorož, 3 user posted image ,1 user posted image , 4.6.
user posted image   Kokica25, 25, Dolenjska, 1 user posted image ,0 user posted image , 1user posted image , NS 18.6.

30.12.
user posted image  Tulipancek3, 30, tujina, 1user posted image , 0user posted image , 1user posted image , NS 19.6.

31.12.
user posted image  Anonimna

SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image :42
user posted image user posted image : 43

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil HeLenčica -- 7.6.2012 9:35:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 588
7.6.2012 10:45:35   
mejckena81
Ojla!
Spet se oglašam mal. Vidim, da ste zelo aktivne. Pridne. No mene še vedno daje slabost kr fajn, tko da poslušam čim več počivat.

HeLenčica vidim, da pridno dopolnjuješ seznam jaz pa bi rada samo dodala, da se je na seznamu zgubil datum 18.12. - takrat imam rok. user posted image user posted image user posted image

Želim vam prelepe dni, uživajte v sončku kolikor ga je.

Neposredna povezava do sporočila: 589
7.6.2012 10:47:09   
Grahek
Dan!
Po dolgem času se spet malo oglašam tu.
Včeraj imela pregled,je vse vredu.Naslednji pregled imam 11.7.
Na NS ne grem.
Moji podatki.
Grahek-rodila bom v Kranju,moja 9 nosečnost,št.otrok ne bom še izdala,nosim enega user posted image ,rok 19.12.2012, naslednji pregled 11.7

Neposredna povezava do sporočila: 590
7.6.2012 11:55:35   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: mejckena81

Ojla!
Spet se oglašam mal. Vidim, da ste zelo aktivne. Pridne. No mene še vedno daje slabost kr fajn, tko da poslušam čim več počivat.

HeLenčica vidim, da pridno dopolnjuješ seznam jaz pa bi rada samo dodala, da se je na seznamu zgubil datum 18.12. - takrat imam rok. user posted image user posted image user posted image

Želim vam prelepe dni, uživajte v sončku kolikor ga je.

Ja, dala sem ven datume, kjer ni blo nobene user posted image . A dopišeš še ostale informacije, da ne bom samo nicka pisala? Če si pa že, pa se opravičujem, je očitno nekam pobegnilo user posted image

Grahek, hvala....

(odgovor članu mejckena81)
Neposredna povezava do sporočila: 591
7.6.2012 12:03:24   
poopsie95
Živjo,

meni se tolk pozna, da ne jem več tablet proti alergiji, oči imam vsako jutro čist zabuhle in zlimane skupaj, zamašen nos in posledično vsakodnevne glavobole. Si pomagam z inhalacijo kamilic, ma zdaj tudi to ne prime več, gruntam, da bi začela jes sinupret, to mi je vedno pomagalo, samo piše v navodilih, da ni znan učinek na plod, zato ga v splošnem ne priporočajo. Ampak glede na to, da je kolkrtolk naraven in iz zelišč, ne vem, kaj ima za škodit? user posted image Katera ve?

Včeraj sva imela NS, vse je super, tveganje imam nizko za 11-letnicouser posted image , vse je super in organi delujejo okej. Nama je pokazala vse prste na rokah in nogah, možgane, želodček in videlo se je celo, da ima poln mehur. Bo pa baje punčkauser posted image , ampak te napovedi so itak bolj tako tako... Moj je bil čist navdušen tam, ko sva ven prišla se cel dan ni nehal smejat.

(odgovor članu Grahek)
Neposredna povezava do sporočila: 592
8.6.2012 5:48:48   
cukica
Dobro jutro. Naš otrok se očitno drži reka rana ura zlata ura. Mami pa k zombi. Danes mu ne uide popoldanski spanec. Sem pa full slabo spala zbudila sem se ob 3,4 in ob 5.
Še katero matrajo bravinčaste roke? Jaz mam čist mrtve prste. Tko sem mela prvič pa zdaj spet.

Greste kaj na dopust?
Mi naj bi šli julija na Hrvaško.

Lep dan in lep vikend.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Lisa01)
Neposredna povezava do sporočila: 593
8.6.2012 7:48:29   
aischa1
Dobro jutro.
Cukica jaz se tudi večkrat ponoči zbudim z mravljinčastimi prsti na rikah.
Jaz imam danes pregled komaj čakam.Upam,da dobim materinsko knjižico danes.
Bojim pa se kaj bo ko bo se potrebno tehtat sej sem šla gor že 4kg.

Gaja 04.07.2000
Klarisa 15.04.2003
Aischa 26.04.2005
Nataly 13.12.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 594
8.6.2012 10:13:37   
Čirimbara
Hojla, punce! Hvala vsem za podporo, krasne ste user posted image
Drugače sem že bolje, bo že šlo, kakorkoli pač bo. Pri prvi hčerki je bila situacija precej drugačna, saj je bil bivši malo nor in malo nasilen. Ena izmed mojih najboljših življenjskih odločitev, da sem ga pustila, še preden se je rodila. Tokrat imam pa povsem normalnega partnerja user posted image in čisto ok se razumeva. Problem je le to, da ne živiva skupaj in se niti ne vidiva vsak dan. Kmalu se bom preselila v drug kraj, kar najbrž pomeni, da se bova videla še dosti manj. Žal mi je, da bo imel še en moj otrok odsotnega očeta, ampak ne morem glede tega sama nič spremeniti.

Naj ti bo HeLenčica user posted image , izvoli podatke za seznam: stara sem 28, tretjič noseča, imam enega otroka, ampak ni user posted image , ker že dooolga leta nima več dude! user posted image (Pa vseeno napiši kar tako kot pri ostalih.) Naslednji pregled imam 20. 6., na NS ne grem.

Zdaj, ko sem toliko podatkov javno napisala, je pa res že čas, da povem še vsaj svojim staršem ... ali se vam zdi, da je v 14. tednu še prezgodaj za povedat? user posted image

Drugače pa user posted image vsem za preglede!

Poopsie95, raje se pozanimaj v lekarni ali pri zdravniku. Tudi nekatera zelišča lahko škodijo, enkrat sem npr. prebrala, da v nosečnosti ni priporočljivo jesti prevelikih količin peteršilja in kreše. Saj zelo verjetno ne bo nič narobe, če ga jemlješ, ampak za vsak slučaj pa raje poišči zanesljive info.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 595
8.6.2012 10:20:50   
poopsie95
Punce, kaj je zdej to, našo temo je treba vedno nekje pri dnu strani iskat!

dopust: Mi imamo na Cresu prikolico in sem si zabičala, da bom naredila vse izpite v prvo in bom tako lahko na morju kadarkoli. Komaj čakam.

prehrana: Verjetno so se tud moje prehranjevalne navade malce spremenile na slabše, ampak še vedno pojem dosti sadja, ker mi paše, medtem ko mi zelenjava na preveč, pa sem jo prej imela rada vso. "posiljujem" se tudi z jogurti, ker jih drugače ne maram preveč, spijem več mleka in tudi med jem vsak dan, ker pijem tisti čaj za vnet mehur in si potem vržem tud med not. Pijem tud donat, 2x na dan in se mi zdi, da sem manj napihnjena pa tud prebava je mal bolj redna. Če bo tako ostalo do konca... user posted image

Javite se kaj! Danes je tak lep dan, če imate čas in energijo ga je za izkoristit pred vikendom.

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 596
8.6.2012 10:28:32   
HeLenčica
Res je, Poopsie, čist premalo čvekamo user posted image . Nas bojo januarke prehitele user posted image .

Čirimbara, hvala lepa za podatke. Jih osvežim še danes user posted image . Mogoče pa bo še katera dala kakšno pripombo. Sicer pa razumem tvojo situacijo in sem prepričana da boš zmogla vse izzive. Deluješ mi kot močna ženska. Rekla si, če je 14. tednov prekmalu za povedat staršem user posted image . Jaz sem staršem povedla v 7. tednu že, kaj boš pa rekla na to? user posted image . Drugače pa zdaj (ko šele vstopam v 12. teden), vejo tudi najini najbližji prijatelji in (zaenkrat) mi ni žal da sem jim povedala. me vsaj ne silijo s prepovedanimi stvarmi user posted image

Dopust, ja, mi smo tako ali tako ogromno na morju, vsaj 15x na leto, ampak nekega velikega dopusta še nisva planirala. Imela sva plan v januarju na potovanje v Sr. Ameriko, ampak nam je user posted image plane malo prestavil. Za kakšno leto, potem bomo pa šli vsi trije. user posted image

Kolegica mi je posodila Angel sound, ima katera izkušnje z njim? Na netu berem, da so nekatere slišale srček že v 9. tednu (!), jaz pa sem zdaj 3 dni poskušala najti srčka, pa ga ne najdem....sicer me sploh ne skrbi, ker itak na škatli piše od 12. tedna naprej, ampak jaz bi tudi poslušala user posted image . Je katera v prejšnjih nosečnostih zadevo uporabljala in kdaj ste prvič našle srčka?

To je od mene zaenkrat to, imejte prelep dan!

(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 597
8.6.2012 10:41:08   
Ilenija
Pozdravljene punce in čestitke vsaki posebej za sončka/sončke pod srčkom!
Dovolite, da se vam pridružim tudi jaz.
Moji podatki: 34, tujina, 1user posted image , 0user posted image , predvideni rok 30.12.

Neposredna povezava do sporočila: 598
8.6.2012 12:54:25   
Anonimen
Živjo!

Najprej - dobrodošle vse nove nosečke in čestitke! user posted image

Jaz sem OK, zadnje dneve se dosti bolj energično počuti, tudi slabo mi je le še tu in tam (neprijeten občutek v želodcu in nič drugega), ponavadi, ko imam prazen želodec ali če se preveč najem. Čez 1 teden imam NS in komaj čakam. Se mi pa trebušček čedalje bolj pozna, zadnjič me je ena soseda tako sumljivo gledala, a ji nisem hotela še nič povedati user posted image Sem si že nosečniške hlače, ki jih imam še od prej lepo prištimala, na srečo imam pa veliko stvari z elastiko v pasu in tudi nekaj oblekic, tako da nekih hudih nakupov ne bo potrebnih do jeseni.

angelsound - jaz sem ga dobila v 1. nosečnosti v 13. tednu in sem takoj našla srček, je pa res, da je treba čisto nizko iskati , tik nad sramno kostjo, lahko je dete tudi momentalno tako obrnjeno, da se pač ne sliši. Sem tale AS po 4 letih spet hotela aktivirat, a ima očitno slabe kontakte, ker ničesar ne slišim, tudi svojega srca ne, grrr...

Lep vikend želim!

anonimna user posted image

(odgovor članu Ilenija)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
8.6.2012 20:48:14   
miškamaša
No, da se vam po dolgem času javim še tu.. vas spremljam, ampak nisem pa preveč aktivna pri pisanju :)

Sem imela NS..vse je uredu, (tveganje= 1:7258) Kako pa je bilo pa kaj pri vas ostalih nosečkah?? ampak imela sem pa malo čudno izkušnjo..
sem dobila občutek, da mi želi zdravnica "prodati" še krvni test..sem jo hotela vprašati, koliko je potem procentualno bolj natančen rezultat,če grem še na krvni test pa me je že na sredi vprašanja prekinila z odgovorom 40 €..kar pa seveda ni bilo moje vprašanje.. ko sem jo vprašala, če mi glede na moj izvid priporoča ta test, pa je rekla ne..izvid je ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?