|
RE: Dolenjke, 4.del 28.5.2012 11:07:53
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 DOBRODOŠLA aiya Evo, jaz še kar čakam odločbo za vrtec . Drugače vse po starem, otroci rastejo in se razvijajo lenčy - kao ste kaj? kakšna zaposlitev na vidiku? petra kje se potepaš? pa vse ostale, kako ste kaj? nič na vidiku, hvala za vprašanje iščem naprej, me je že par računovodkinj klicalo, da ne bo šlo, ker ali zapirajo, ali imajo samo pop. obrt. itd. ma se ne sekiram več, enostavno uživam ob tem kar imam, ob svojemu sinku. res se imamo super, veseli smo, da smo že eno leto na svojem. greva pa dostikrat k moji mami, da se aleks malo znori na kmetiji. pa sj veš, živali, in podobno. in vsa igrala ima tam, pa še oči mu je hiško naredil, tko da uživa 100%, js pa z njim. bom enkrat pripopala sliko, da vidite, kakšno vilo ima alex a boš imela ti ta mlajšega doma čez poletje? sprašujem zato, ker mi mormo to zdej v vrtcu povedat, bi ga pa mela dva meseca doma, sm me skrbi, kako bo potem spet v septembru zakorakal v vrtec. bo predolgo doma in bo spet hudo? kaj praviš? pa še zmeraj nisi dobila odločbe, js bi že živčnega fasala. pa daj pokliči na socialno, da veš pri čem si. medva morava it ta teden še na upravo vrtca, da neseva odločbo, pa še zment se moramo, kako bomo za nazaj plačali... dobr, da sm se spomnla, moram it na lov za srečke za našo ciciveselico
|