|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
22.5.2012 16:23:21   
aiya
Ojla, Dolenjkice!
Sicer nisem aktivna na forumu, vas pa sem in tja mal preberem in mimogrede najdem kakšen nasvetuser posted image
Zanima me, ali še katera ni dobila vrtca? Jaz sem razmišljala o zasebnem varstvu, pa me zanima, če katera pozna kakšno gospo, ki se s tem ukvarja?
Hvala in lep pozdravček!

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
24.5.2012 18:46:20   
Evita78
Mi ga tudi nismo dobili, ampak smo tak izid tudi pričakovali, ker bomo rabili vrtec šele marca 2013-torej sredi leta, kar je pa skoraj nemogoče za dobit. Bomo pa do septembra ponucali babice in dedke za štiri ure na dan, ker imam jaz pogodbo samo za štiri ure. Potem pa upam, da septembra dobimo vrtec, ker bi težko plačevali privat varstvo, ker imamo že enega otroka v vrtcu...

(odgovor članu aiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
25.5.2012 12:13:53   
Alex01
DOBRODOŠLA aiyauser posted image user posted image

Evo, jaz še kar čakam odločbo za vrtecuser posted image . Drugače vse po starem, otroci rastejo in se razvijajouser posted image
lenčy - kao ste kaj? kakšna zaposlitev na vidiku?
petra kje se potepaš?

pa vse ostale, kako ste kaj?

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
25.5.2012 12:55:38   
štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Evo, jaz še kar čakam odločbo za vrtecuser posted image . Drugače vse po starem, otroci rastejo in se razvijajouser posted image
petra kje se potepaš?

nisi edina. jst tud čakam, pa čakam pa čakam... sem zadnjič pol klicala, pa mi je rekla, ja gospa ste vpisana v sistem, kdaj bo pa odločba vam pa ne znam povedat.. in kaj ji naj? ma za pop**

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 25.5.2012 12:56:12 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
28.5.2012 11:07:53   
lenčy

petra kje se potepaš?

nič na vidiku, hvala za vprašanjeuser posted image iščem naprej, me je že par računovodkinj klicalo, da ne bo šlo, ker ali zapirajo, ali imajo samo pop. obrt. itd. ma se ne sekiram več, enostavno uživam ob tem kar imam, ob svojemu sinku. res se imamo super, veseli smo, da smo že eno leto na svojem. greva pa dostikrat k moji mami, da se aleks malo znori na kmetiji. pa sj veš, živali, in podobno. in vsa igrala ima tam, pa še oči mu je hiško naredil, tko da uživa 100%, js pa z njim. bom enkrat pripopala sliko, da vidite, kakšno vilo imauser posted image
alex a boš imela ti ta mlajšega doma čez poletje? sprašujem zato, ker mi mormo to zdej v vrtcu povedat, bi ga pa mela dva meseca doma, sm me skrbi, kako bo potem spet v septembru zakorakal v vrtec. bo predolgo doma in bo spet hudo? kaj praviš?
pa še zmeraj nisi dobila odločbe, js bi že živčnega fasala. pa daj pokliči na socialno, da veš pri čem si. medva morava it ta teden še na upravo vrtca, da neseva odločbo, pa še zment se moramo, kako bomo za nazaj plačali...

dobr, da sm se spomnla, moram it na lov za srečke za našo ciciveselicouser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
28.5.2012 11:26:08   
Alex01
Dober dan user posted image

lenčy - Nejc bo kar v vrtcu. Sem v zadnji fazi podpisovanja dokumentov za dvomesečno uvajanje, tak, da se mi bo ravno nekje konec avgusta steklo. Zadnji teden avgusta imamo pa rezervirano morje.
Zdej se pa lahko tudi jaz podpišem pod tiste, ki ste oz smo prejeli odločbo CSD. Z odločbo več kot zadovoljna. Upam, da upoštevajo tudi preveč plačne položnice. Danes bom nesla fotokopijo na upravo vrtca, pa da vidim, kaj bo. Itak bom pa verjetno potem ko sem bom spet zaposlila plačala vso razliko, kar jo bom sedaj "prišparala"user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
28.5.2012 11:27:12   
Alex01
lenčy - a je že kaj obvestil za cicveselico? V petek nisem še nič videla. Kdaj pa bo? V Češči vasi?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
28.5.2012 11:30:48   
lenčy

lenčy - a je že kaj obvestil za cicveselico? V petek nisem še nič videla. Kdaj pa bo? V Češči vasi?

ja sevedauser posted image mi imamo prvič in se zelo veselimouser posted image bo pa 13.6. kaj vi ste tudi cicibančki?

ooo potem imaš kar dve dobri novici: manjši vrtec in pa še službauser posted image nič ne poveš, ti tiuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
4.6.2012 14:14:34   
5ra8

petra kje se potepaš?

Evo me evo, se javljam na raport user posted image

Mi še kr čakamo na odločbo za OD. Je moj klical konec aprila....so rekl, delamo vloge od decembra...je klical maja....delamo vloge od decembra...ja do kdaj še??? mislim user posted image

aiya, jst mam tamalga v privat varstvu, ker tud vrtca nisem dobila med letom......če te zanima kej več ZS user posted image

In sedaj sploh vloge nisem dajala za v jesen, ker mu je tam tok fajn, jst sem zadovoljna, da bo kar ostal.

Joj se bo uscalo, jst pa brez marele user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
5.6.2012 11:42:56   
Alex01

KAko smo? Sonček je user posted image user posted image user posted image

Da se mal pohvalimuser posted image Imamo novega člana - user posted image . Psičko INO

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
5.6.2012 11:51:25   
5ra8

KAko smo? Sonček je user posted image user posted image user posted image

Da se mal pohvalimuser posted image Imamo novega člana - user posted image . Psičko INO

oooooooooo super za novega člana oz. članico :)

kakšne pasme pa je? Lepo ime ma user posted image

slikcooooooooooooooo user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
5.6.2012 11:54:30   
Alex01
Križanka med nemškim in kraškim ovčarjem .
Slikce ne znam prilimat, jo bom dala v albumuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
5.6.2012 12:01:32   
Alex01
evo, dve slikci v albumu user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
5.6.2012 12:04:33   
5ra8
bova prsla z Lexom kej na obisk user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
5.6.2012 12:08:22   
Alex01
Ti kar pridiuser posted image . Od sobote je pri nas, pa je še malo boječa, ko gremo na sprehod :)
Ko je pa znotraj ograje je pa tak igriva. Samo za fantoma letauser posted image .

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
5.6.2012 12:12:38   
5ra8

Ti kar pridiuser posted image . Od sobote je pri nas, pa je še malo boječa, ko gremo na sprehod :)
Ko je pa znotraj ograje je pa tak igriva. Samo za fantoma letauser posted image .

Ja, jo bo treba socializirat....

boste šli kaj v šolo z njo? ti toplo priporočam....saj da greš v igralne urice in potem še v malo šolo....

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
5.6.2012 12:14:42   
Alex01
ja, obvezno v pasjo šolo. moram še mal pogledat kdaj se začne. KAm je hodil Lex?
Sem vidla da je na Pogancih, pa v Ločni dol ob Krki, pa v Prečni.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
5.6.2012 12:30:19   
5ra8

ja, obvezno v pasjo šolo. moram še mal pogledat kdaj se začne. KAm je hodil Lex?

Lex je hodil na Graben (v ločni ob krki) tam ma KD NM....ampak ti priporočam na Pogancih....K-9 - Jana Graberski ma to.....če bi zbirala sedaj, bi šla ziher k njej. Ker v KDju niso mel 'posluha' za šolanje huskya.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
5.6.2012 12:31:37   
5ra8
evo hitro pokliči....sicer je nekaj ur že mimo...ampak vseeno! itak vpisujejo celo leto v tečaje

http://www.pes.si/

V mesecu MAJU !

začenjamo z novo skupino male šole na vadišču v Pogancih.

Tečaj je primeren za vse pasme psov ne glede na starost. Prav tako vabljeni tisti, ki bi radi svoje pridobljeno znanje še nadgrajevali in utrjevali.

Uvodni sestanek bo v NEDELJO 13.5.2012 ob 10.00 uri na vadišču.

Informacije: 041/402-981, 041/402-981

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
5.6.2012 12:31:41   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Lex je hodil na Graben (v ločni ob krki) tam ma KD NM....ampak ti priporočam na Pogancih....K-9 - Jana Graberski ma to.....če bi zbirala sedaj, bi šla ziher k njej. Ker v KDju niso mel 'posluha' za šolanje huskya.

HVALA. Prečno tudi pohvalijo.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
5.6.2012 17:14:48   
dekle23
ravno malo berem in vidim da je bila debata o pasjih šolah. sama sem s svojim labradorcem hodila v vse tri šole :) začela na Grabnu, lušne vesele urice, samo tam so se večinoma samo igrali....je pa fajn. potem sva šla v prečno..... nikol tja rint, total mimo šola, midva sva sicer opravila bbh samo ni to to, da ti psa vlečeš na silo da te začne ubogat....nevem men ni blo všeč. potem sva pa šla da bova vadila za vzrejnega v pogance....zakon,. že ko sem druge gledala, to so ubogal da dol padeš, pa tut moj je začel ubogat :) men je blo zakon. tako da pogance, pri Jani so super

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
6.6.2012 8:13:23   
Alex01
Dan user posted image

dekle in petra - HVALA obema za koristne informacije user posted image . Bomo šli potem kar na Pogance. Bi pa rada, da gre od prve ure naprej s tečajem, tak, da bom poklicala, pa da vidim, kdaj bo naslednja runda. Kolk so bli stara vajina user posted image ko sta obiskovala pasjo šolo?

(odgovor članu dekle23)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
6.6.2012 22:02:40   
5ra8

Dan user posted image

dekle in petra - HVALA obema za koristne informacije user posted image . Bomo šli potem kar na Pogance. Bi pa rada, da gre od prve ure naprej s tečajem, tak, da bom poklicala, pa da vidim, kdaj bo naslednja runda. Kolk so bli stara vajina user posted image ko sta obiskovala pasjo šolo?

naš je bil 3m, ker sem ga julija dobila pol pa konc avgusta smo pa začeli s tečajem.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
   [Brisano sporočilo]
7.6.2012 13:51:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 5ra8)
  Neposredna povezava do sporočila: 2324
   [Brisano sporočilo]
7.6.2012 14:02:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?