|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
14.6.2012 18:29:17   
Tangerina

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tangerina

Halo, a je med vami dolenjkami morda katera, ki je ravno v pričakovanju ali morda celo Februarka 2013? Sem iz Novega mesta in iščem družbico za (brezkofeinsko) kofetkanje :)
Sem pa še čiiisto na začetku, tako na forumu kot v nosečnosti (4.teden) user posted image

evo mene, novomeščanka, pdp feb 2013 ampak zaenkrat še anonimnauser posted image

Anonimna, Čestitam!! user posted image user posted image
Si že bila na prvem pregledu? Mi ga imamo jutri čez en teden, smo že čisto nestrpni, in hkrati malo strahu... Upajmo na najboljše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
15.6.2012 10:50:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Halo, a je med vami dolenjkami morda katera, ki je ravno v pričakovanju ali morda celo Februarka 2013? Sem iz Novega mesta in iščem družbico za (brezkofeinsko) kofetkanje :)
Sem pa še čiiisto na začetku, tako na forumu kot v nosečnosti (4.teden) user posted image

evo mene, novomeščanka, pdp feb 2013 ampak zaenkrat še anonimnauser posted image

Anonimna, Čestitam!! user posted image user posted image
Si že bila na prvem pregledu? Mi ga imamo jutri čez en teden, smo že čisto nestrpni, in hkrati malo strahu... Upajmo na najboljše user posted image

hvala, sj še sama ne morem verjet, da bomo spet zibali. na pregled se pa še naročila nisem, ker nikakor ne morem gin. dobituser posted image  poskušam že tri dni. sem pa tudi jaz malo v strahu, ker me občasno boli trebušček, ko malega nosim okoli. pa križ me boli za pop.user posted image  pa ti, kako se počutiš?

(odgovor članu Tangerina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
15.6.2012 15:57:44   
Tangerina
To pa le brž, da boš čimprej zvedela če je vse tko kot mora bit user posted image
Jaz se počutim super, razen občasnih slabosti in neskončne utrujenosti.... user posted image Drugače pa super, komaj čakam pregled pri GIN danes teden user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
18.6.2012 7:52:21   
Evita78
Pozdravljeni Anonimna in Tangerina...pa seveda čestitke obema z moje strani user posted image user posted image user posted image .

Želim vama lepo nosečnost. Jaz sem bila marčevka 2012, tako da že veselo vozičkam in kofetkam naokoli, res je lušno. Sploh ker se mi zdi, da se je čas kar ustavil. Imam občutek, da sem doma že celo večnost... Saj bolj ko bo šlo proti koncu, hitreje bo minilo-vsaj pri prvem je bilo tako user posted image . Ampak dokler traja, naj traja, a ne?!

Uživajte na sončku...jaz bom počasi krenila proti qlandii. Je omara nekam prazna za tele temperature...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2354
18.6.2012 8:21:20   
Tangerina
Evita, njaprej hvala za topel sprejem!user posted image
Kar pa se tiče Qlandije - le počasi, odpira se šele ob 9.00 ;)
Punce, pohajkujete dostkrat po Qlandiji? Tam sem do nedavnega bila zaposlena v eni izmed trgovin :)

Hja, upam res da bo kaj hitreje minevalo, kajti zdaj ko čakam prvi pregled se mi zdi kot da se vleče v nedogled.... :P

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
18.6.2012 8:26:06   
5ra8

Punce, pohajkujete dostkrat po Qlandiji? Tam sem do nedavnega bila zaposlena v eni izmed trgovin :)

dobrodošla....jst em bla pa marčica 2011, in že veselo delam spet user posted image

ko sem bla na P sem bla dostkrat u Q, zdej mogoče 1x na teden....kje si pa ti delala? v Keri trgovini?

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 2356
18.6.2012 8:26:49   
Alex01
DOBRODOŠLI Tangerina in anonimna in ISKRENE ČESTITKE pa eno goro user posted image da bo vse tako kot mora bituser posted image

Kje se skrivate ostale? V senčki verjetno user posted image . Nekateri pa se verjetno že odpravljate na morje. pri nas bo kar dolgo tole poletje, gremo na morje šele konec avgusta. Bomo že, saj so toplice blizu, pa Kolpa ni tako daleč, pa bazenček na vrtu pa bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2357
18.6.2012 8:31:04   
Tangerina
Hvala še tebi za pozdravčke in user posted image , kot pravijo - iz tvojh ist v božja ušesa...user posted image
Uf, bazenček... js bi tuuut user posted image namesto domačega bazenčka zgleda da se bo treba kar s Šmarješkimi toplicami zadovoljit... :)

Aha, ko sem že ravno pri tem - a morda katera ve koliko je priporočljivo v zgodnji nosečnosti kopanje v bazenih na javnih kopališčih (zaradi bakterij, možnih okužb, itd..)?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
18.6.2012 8:35:32   
5ra8

Hvala še tebi za pozdravčke in user posted image , kot pravijo - iz tvojh ist v božja ušesa...user posted image
Uf, bazenček... js bi tuuut user posted image namesto domačega bazenčka zgleda da se bo treba kar s Šmarješkimi toplicami zadovoljit... :)

Aha, ko sem že ravno pri tem - a morda katera ve koliko je priporočljivo v zgodnji nosečnosti kopanje v bazenih na javnih kopališčih (zaradi bakterij, možnih okužb, itd..)?

kao prve tri mesece ni priporočljivo zaradi vnetij. Zdej, če si že tako nagnjena k vnetju potem jst ne bi šla. Če pa do zdej nisi mela nikol problemov pa mislm da se ni za bat....no jst sem se kopala normalno, ker nisem mela nikol nobenih problemov.....se pa drugače tud kupijo prov neki taki tamponi tud....

Neposredna povezava do sporočila: 2359
18.6.2012 8:37:34   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

DOBRODOŠLI Tangerina in anonimna in ISKRENE ČESTITKE pa eno goro user posted image da bo vse tako kot mora bituser posted image

Kje se skrivate ostale? V senčki verjetno user posted image . Nekateri pa se verjetno že odpravljate na morje. pri nas bo kar dolgo tole poletje, gremo na morje šele konec avgusta. Bomo že, saj so toplice blizu, pa Kolpa ni tako daleč, pa bazenček na vrtu pa bo user posted image

tudi mi šele konec avgustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

kako kuža? oz. kužica?
Že hodite v šolo? user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
18.6.2012 8:37:57   
Tangerina
aha, no vnetij sicer nikoli nisem imela, vendar bom preventivno vseeno še malo počakala... :)
Hvala za odgovor! user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
18.6.2012 8:41:04   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

tudi mi šele konec avgustaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

kako kuža? oz. kužica?
Že hodite v šolo? user posted image

Kužica user posted image INA
Privajamo se še, ko na majhnega otroka user posted image . V šolo še ne hodimo, gremo pa v naslednji termin tečaja.
Kam greste na morje? Istra?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
18.6.2012 8:55:03   
5ra8

Kužica user posted image INA
Privajamo se še, ko na majhnega otroka user posted image . V šolo še ne hodimo, gremo pa v naslednji termin tečaja.
Kam greste na morje? Istra?

Lepo ime ima!
Gremo kar na otok user posted image
Stare dobre Nerezine user posted image
Komaj čakam....upam da mi bo ratalo it predtem kej na kolpo.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
18.6.2012 9:04:11   
Alex01
Najprej smo mislili, da bi bila BRINA, potem je pa ostala samo INA user posted image

Vi na otok, mi pa v Istro user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
18.6.2012 10:18:04   
lenčy
dobrodošla tangerinauser posted image  lepo nosečnost ti želim pa naj bo čim bolj mirna ampak kljub temu na velikoooo uživaj. to je res en lep čas, posebno, ko začne malo bitje brcati, ko ga vidiš na UZ in še in še...

ve pa kar o morju sanjate... mi tudi gremo šele konec avgusta, ampak saj bo hitro minilo. zato pa bo aleks dva mesca pri meni doma, da sem še en čas lahko z njim, kaj pa vem kaj bo naslednje leto tak čas.... aja ko sm bila js noseča, sm se pri dveh mesecih kopala v morju, pa ni blo nič. bazene bi se pa skor izogibala...

evita kje pa vozičkaš? kateri voziček pa imaš? mogoče sm te že kdaj vidla, jih je kr dost po bršljinu...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
18.6.2012 11:20:52   
Tangerina
Punce, še eno vprašanje, sj vem da to ne sodi sem, ampak mi lahko katera priporoča dobro ginekologinjo v NM? Pogoj je res da je ženska... user posted image
Hvala :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
18.6.2012 11:27:34   
Alex01

Punce, še eno vprašanje, sj vem da to ne sodi sem, ampak mi lahko katera priporoča dobro ginekologinjo v NM? Pogoj je res da je ženska... user posted image

Jaz imam dr. Kostanjškovo in sem zelo zadovoljna z njo.

Neposredna povezava do sporočila: 2367
18.6.2012 11:30:47   
5ra8

Klarič-Kamin user posted image

jst je sicer nimam, mam Kostanjškovo...ampak enkrat sem bla pr njej na pregledu med nosečnostjo....in je res ful dobra....ful vesela zate, navdušena, vse razloži, slikico da...ma ni da ni....tko da če bi jst zbirala zdej, bi njo vzela....ona je v ZD....maš pa u porodnišnici še dr. Koželj.....ona je pa tud ful uredu.

Neposredna povezava do sporočila: 2368
18.6.2012 11:33:57   
5ra8
Kostanjškova je dobra kar se tiče v smislu same strokovnosti....kar se pa tiče odnosa tko...sej ni napačna...samo ona tko govori vse v enem tonu....ma kot da ji je kdo umrl...nč veselja ne pokaže ko ti prideš ves navdušen na pregled da boš user posted image vidu...ona pa čist hladna....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
18.6.2012 11:34:18   
Tangerina
Super punce, Hvala! o tej dr. Klarič-Kamin sme že brala, da je super, vendar nikjer ne morem zaslediti telefonske številke... Morda zato ker sm gledala pod Bolnišnica NM? Bom probala še pod ZD NM... :)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
18.6.2012 11:41:28   
lenčy
klarič-kamin je res super, zelo prijazna, vedno vesela, js je ne menjam. njena št. 073916863

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 2371
18.6.2012 11:43:43   
Tangerina
Hvala bejbe, sm ravno klicala, pa kot prekleto je do 29.06. odsotna user posted image tko da gremo na prvi pregled k svoji prvotni GIN, potem pa se prestavim h Klarič Kaminovi user posted image
Hvala na pomoči!! user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
18.6.2012 13:19:24   
Tangerina
Jezus Kristus, že celo dopoldne klicarim na oddelek Klaričeve, ker le dela, in se mi vedno znova oglaša tajnica, kličem v sprejemno v ZD, tam me baba nadere da Klaričeva je v domu, d ajo je vidla, da se mi bo že oglasla, ko bo. Halo?? celo dopoldne je že tajnica!! Kličem potem drugo ambulanto, mislim da dr. Bučarjeve, če mi lahko da morda kakšno drugo tel. ali direktno od doktorce, pa me še ta nadere da nima ona nč s tem da se mi bo že javla... Mislim, katastrofa... take ˝skrajne prijaznosti˝ nisme vajena iz moje prvotne gin.ambulante.... user posted image user posted image user posted image
Če tako ravnanjo tudi z nosečnicami ob porodu, potem pa ala mi vera.... user posted image

< Sporočilo je popravil Tangerina -- 18.6.2012 13:20:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 2373
18.6.2012 13:22:16   
5ra8

Jezus Kristus, že celo dopoldne klicarim na oddelek Klaričeve, ker le dela, in se mi vedno znova oglaša tajnica, kličem v sprejemno v ZD, tam me baba nadere da Klaričeva je v domu, d ajo je vidla, da se mi bo že oglasla, ko bo. Halo?? celo dopoldne je že tajnica!! Kličem potem drugo ambulanto, mislim da dr. Bučarjeve, če mi lahko da morda kakšno drugo tel. ali direktno od doktorce, pa me še ta nadere da nima ona nč s tem da se mi bo že javla... Mislim, katastrofa... take ˝skrajne prijaznosti˝ nisme vajena iz moje prvotne gin.ambulante.... user posted image user posted image user posted image
Če tako ravnanjo tudi z nosečnicami ob porodu, potem pa ala mi vera.... user posted image

ej prjatlca je isto klicala eno popoldne tja, ker se je hotla prenaročit....in potem obuipala...se vsedla v avto in šla tja osebno...

tko da če maš čas kr pejt osebno tja...

Neposredna povezava do sporočila: 2374
18.6.2012 13:30:26   
Tangerina
ampak ei to pa znorim!!! ko bi nam država plačevala zdravstvo,ajd, naj se derejo! tak pa ko ga sai DRAGO plačujemo in si še dovoiljo take nesramnosti.... grrrrrr me je razkurla....user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?