|
RE: Dolenjke, 4.del 15.5.2012 9:24:45
|
|
|
|
kaminek
|
joj, se spomnem, ko sm tud jst zagledala + po dobrem letu in sm bla tko vesela, da se sploh nisem zavedala dokler mi ni blo slabo cele 4.mesec .ampak, tko veš, da nekaj raste v tebi, da ga komaj pričakuješ. nepopisen trenutek. zdej pa je naš najmlajši šratek star dobra 2.meseca. je tko navihan, se tako pogovarja in smeji, pa tud pazit že mormo, da ne pade iz kavča, ker se je začel že obračat počasi. najbolj mu uspe trebuha na hrbet, obratno mu je pa tud že ratal. in potem se smeje kot sneta skira . pikec moj mali. pa priden je tko, da ga ne morem prehvalt. se orenk naje in gre spat za cca. 3-4 ure. tko, da lohk tud kej naredim. so pa seveda tudi dnevi, ko ni glih tko . no, lepo se mejte. morm it mal skalnjak spedenat. zdej ga šele lahko, ker smo prej mel delavce in imamo zdej novo fasado in ograjo na balkonu. pa mal so mi pomendral tulipane, tko da letos bo bolj slabo. bo pa drug let. joj, še neki, ne smem pozabit povedat: je mel 2-3 dni zamašen nos in ni mogu vlečt na dojki, se je takoj ujezil. tko, da sm mu dala dodatek. in men se je mleko tko zmanjšalo, da zdej se spet trudva, da prideva na stara pota. pa še to je vplival, da sm začela migat-tečt, zumba in pr men se to tko hitr pozna na mleku, da je za znort. v glavnem, glede dodatka-sm šla v DM in sm primerjala razna mleka HIPP, Aptamil, Humana in BabyLove. in sm zgrožena spoznala, da je sestava bolj ali manj enaka, bistvenih odstopanj ni. ampak cena pa zeloooo odstopa. npr. BabyLove stane slabe 5€ za 600g, HIPP pa isto toliko za pol manj g, torej 1x več. in kaj nardijo proizvajalci-napišejo na škatlo, da vsebuje mleko te in one omega maščobe, tko da ti misliš, da je npr. HIPP boljši, ker seveda piše na veliko na škatli. Ko pa primerjaš te sestavine, so pa tud v BabyLove mleku (enaka količina maščob) z razliko, da ni tko oglaševano. Grozaaaa, res se mora človk fejst potrudt, vse prečekirat in ne kupovat samo z očmi, ampak s pametjo.
|