|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice 2012
26.5.2012 21:33:12   
aischa2
Pozdravljene končno sobota danes smo imeli še zadne priprave jutri nas čaka poroka in krst naše najmlajše princeske.Se tipkamo v ponedeljek.Zvečer imam nuhalno pol pa napišem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
26.5.2012 23:16:01   
poopsie95

IZVIRNO SPOROČILO: aischa2

Pozdravljene končno sobota danes smo imeli še zadne priprave jutri nas čaka poroka in krst naše najmlajše princeske.Se tipkamo v ponedeljek.Zvečer imam nuhalno pol pa napišem.

Joj, čestitke ob poroki!! Maksimalno uživajte!

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 527
27.5.2012 9:20:22   
HeLenčica
Cokoladka, dobrodošla in čestitam za dvojčka user posted image

Aischa, držim pesti za nuhalno in seveda čestitke za poroko!

Anonimna zvezdica, meni se tudi zdi da me včasih malo manj bolijo. Ampak potem, ko dam modrc dol vidim, da me sploh ne. Kdaj bodo nehale boleti, rastejo pa tudi tako zelo, da imam že košarico Duser posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu poopsie95)
Neposredna povezava do sporočila: 528
28.5.2012 9:08:46   
cokoladka10

pozdravljene.... Aischa cestitke za poroko in dobre zelje za NS. Jaz komaj čakam četrtek. Sem doma in imam res preveč časa:)...No pa se je nov teden začel. Helenčica hvala za dobrodošlico in čestitke. Upam, da bomo uspešno pripeljali do konca:)

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 529
28.5.2012 11:56:58   
Anonimen
Pozdravljene, tudi jaz se vračam, velikokrat imam težave s tipkanjem na ringaraji, kar noče in noče odpreti okna do konca, ali imate tudi ve podobne težave?

HeLenčica_ se opravičujem zraven svojih podatkov sem se pozabila podpisat, ko pa sem hotela popravit oz napisati še eno sporočilo ni bilo več mogoče, ker mi ni želelo odpreti okna za tipkanje???? Ne vem kaj je to, no bom sedaj še enkrat napisala.

29.12.

Sara, 30, Portorož, 3user posted image , 1user posted image , 4.6.

Sara-Primorka

(odgovor članu cokoladka10)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
28.5.2012 20:24:36   
annai
haaj. danes sem imela prvi pregled. srček bije. velik je tako kot mora bit...skratka vse je ok. nuhalno imam 19.6., naslednji pregled pa 22.6. :)
PDP pa mi je ostal isti. torej 29.12.2012... pozdrav vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 531
29.5.2012 4:16:00   
tulipancek3
Pozdravljene nosecke!

Da vam opisem moje jutro.. 3 neprespane noci zaradi modrostnega zoba, par stvari ki se je nagrmadilo..pridem danes v sluzbo in med debatiranjem o vizitkah, me vodja oddelka vprasa ce sem ok.. in jaz v jok.. jao jao jaooo.. in potem nakladam o problemih s stanovanjem, pa zob itd., jo povabim na kavo in si narocim brezkofeinsko.. napaka.. v kaficu me poznajo in so me cudno pogledali.. nastala je taka cudna tisina, sekunde so se zdele predolge.. Dopovedujem si, da ni posumila.. Pesek v oci najbrz..user posted image

Kako se je pa vam dan zacel danes?? user posted image

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 532
29.5.2012 8:15:49   
Anonimen
Živjo!

annai - super za pregled user posted image Torej obstaja velika "nevarnost", da boš med prazniki v porodnišnici, če ne bo dete malce pohitelo ali pa zamujalo? user posted image

aischa
- čestitam za poroko!

čokoladka - waw, kar dva, držim pesti, da bo sve OK, itak da bo!

tulipancek - vem,kako ke zoprno, ko boli modrostni zob, meni so 3 ven zrastli oz. 2 še rasteta in boli kot hudič...sicer me že lep čas ni bolelo, jih pa moram tudi ven dati, ker nimajo več kam rasti, me je tega tako strah. Btw - zakaj piješ brezkofeinsko kavo, 3 skodelice kave na dan lahko brez skrbi spiješ.

Meni se je pa zadnjič zgodilo, da mi je na petici odpadla plomba, zraven pa se je odlomil še del zoba user posted image Sedaj imam še herpes pod nosom in čakam, da se pozdravi, da grem k dežurnemu zobozdravniku, ker trenutno sploh nimam svojea zobarja. Me prav zanima, kaj mi bo sploh lahko naredil, ker RTG je itak prepovedan...

Sicer se še kar držim, grozno se mi spi zadnjih nekaj dni, včeraj mi je bilo popoldne prav zoprno slabo, sicer me ni sililo na bruhanje, ampak tisti občutek, ko pripravljaš kosilo in ti vse smrdi. Pa zjutraj tako težko vstanem, ne glede na to, kdaj grem zvečer spat. Ah, bo že, še kake 3 tedne, ko bom v 2. tromesečju in bo naenkrat prišel naval energije user posted image Drugače pa sem danes dopolnila 10 tednov.

Eno vprašanje še imam - je nkatera "naročena" na RR nosečniški koledarček
, ko ob vsakem dokončanem tednu dobiš na mail opis naslednjega tedna? Jaz sem se pred 3 tedni vpisala, pa do sedaj nisem nobenega obvetsila dobila, v prvi nosečnosti je to laufalo brez problema...

(odgovor članu tulipancek3)
  Neposredna povezava do sporočila: 533
29.5.2012 8:16:38   
Anonimen
Eh, pozabila sem se podpisat - anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
29.5.2012 9:33:07   
HeLenčica
Annai, na isti dan imava rok user posted image Misliš, da bo ujel/a 2012 ali bova padli v 2013? Čestitke za zdravega otročka!

tulipancek, ne obremenjuj se....pa popravi zobke user posted image Včeraj sem slišala, da tudi pikica čuti, če mamo kaj boli.

Sara-primorka, včasih malo heca, če je bolj počasna povezava. Bom osvežila tvoje podatke user posted image

Anonimna zvezdica, oh, kako dobro vem kako se počutiš. Ko grem v trgovino nabavljat hrano najraje ne bi nič kupila, ker mi gre ob pogledu na hrano na bruhanje user posted image . Pa čestitke za 10 tednov, še čisto, čisto malo! Mene so me pa še začeli matrat svinjski glavoboli, a je to res, da lahko vzamem lekadol, ve katera?

Jaz sem naročena na RR novičke in jih dobim vsak ponedeljek. Morda pa tvoje prijave ni zabeležilo? Puskusi še enkrat.

Punce, imejte lep dan s čimveč sončka in pogovarjajte se s pikicami. Baje čutijo dotike trebuščka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
29.5.2012 9:42:00   
HeLenčica
user posted image

user posted image

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.12.

user posted image TALLA,33,OKOLICA DOMŽAL, 4 user posted image , 0 user posted image , 1 user posted image
user posted image JANIEBLUE,33,...,user posted image ,user posted image
user posted image ZALATM,35,...,3 user posted image ,2 user posted image ,...,1 user posted image

2.12.

user posted image
AISHA1,...,KOPER, 6 user posted image , 4 user posted image

3.12.

user posted image TENČICA, NS 24.5.

6.12.
user posted image ČEBELI,.... 
user posted image ZUMBIKA,32,VELENJE, user posted image ,user posted image ,1 user posted image

7.12.
user posted image CUKICA,29,CERKNICA, 5 user posted image , 1user posted image , user posted image , 20.6.

8.12.
user posted image  LaMAY32,VELENJE, user posted image ,user posted image ,8.5.

10.12.
user posted image MALA BEJBA,29,TRBOVLJE,3 user posted image ,1 user posted image

11.12.

user posted image DECEMBERKA 2012,...,...,user posted image ,user posted image
user posted image  Čirimbara

12.12.
user posted image TINCA10,25,OKOLICA LJUBLJANE,2user posted image ,1user posted image
user posted image CARAMEL,...,...,2 user posted image ,1 user posted image
user posted image  Lutko, 2 user posted image ,0 user posted image

13.12.

user posted image  Violetaa
user posted image  Cokoladka10, 1 user posted image ,0 user posted image , 2user posted image , NS 31.5.

14.12.
user posted image POLI_H,29,MARIBOR,3 user posted image ,1 user posted image

15.12.

user posted image BUUBIKA,24,OKOLICA PTUJA,1 user posted image ,0 user posted image  
user posted image  NOVA_NOSEČKA

17.12.
user posted image MIŠKAMAŠKA,23,LJUBLJANA,1 user posted image ,0 user posted image , 23.5. , NS:4.6.
user posted image BERDY,24,KRANJ,1 user posted image ,0 user posted image
user posted image CUKICA,29,CERKNICA, 5 user posted image , 1user posted image , 24.4,16.5 ns:24.5.

19.12.
user posted image GRAHEK, 37

user posted image  Poopsie95, 1 user posted image ,0 user posted image , 26.6., NS 6.6.
user posted image  Violetaa, 1 user posted image ,0 user posted image ,  NS 5.6.

20.12.

user posted image ALFI,34,DOMŽALE,4 user posted image ,2 user posted image

21.12.
user posted image ROZKA,....,....,1 user posted image ,0 user posted image
user posted image   Mišk, 30, 3 user posted image ,2 user posted image , 12.6., NS 18.6.

24.12.
user posted image  Diduska,29,Ljubljana,2 user posted image ,1 user posted image ,

25.12.
user posted image  Inda_T, Primorska, 1 user posted image ,0 user posted image ,
user posted image  Anonimna user posted image  , 3. user posted image , 1 user posted image , NS 15.6.

26.12.
user posted image Haram, 27, Domžale, 2 user posted image ,1 user posted image

29.12.
user posted image  HeLenčica, 31, Maribor,1 user posted image ,0 user posted image , 4.6., NS 22.6.
user posted image  Annai, NS 19.6., 22.6.
user posted image   Sara, 30, Portorož, 3 user posted image ,1 user posted image , 4.6.

30.12.
user posted image  Tulipancek3

31.12.
user posted image  Anonimna

user posted image
SKUPAJ NAS JE ŽE user posted image 38
user posted image user posted image : 39

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si
                             - babybook.si
- noseča.com
                             - pregnancy.org
- bibaleze.si 
                             - bambino.si
- mojezdravje.si
                        - parrentsconnetct.com
- pregnology

-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Neposredna povezava do sporočila: 536
29.5.2012 9:55:40   
cokoladka10
no sem že na seznamčku:)...hvala HeLenčica... drugače pa tudi mene matrajo glavoboli in če je prehudo vzamem tudi lekadol. Sem prebrala pri Pušenjaku, da ni nobenega problema. Ker, če me začne boleti zjutraj, gre potem ves dan v nič. Nimam pa nobenih problemov s slabostjo in slabim počutjem....razen krvavih izcedkov občasno. Ima katera tudi take probleme? Lep pozdravček...

Neposredna povezava do sporočila: 537
29.5.2012 10:22:47   
aischa2
Za nami nuhalna.Vse v redu.Tveganja za DS ni.Ko smo začeli je naša pikica spala pol smo pa zbudili.In se smejali ob akrobacijah,umes vidli kako pije plodovnico in sesa prst.Dobila en kup slikic.Spol se ni dobro vidli tako,da rajr ni povedal.se nagiba bol k punčki a ni še sigurno.

Neposredna povezava do sporočila: 538
29.5.2012 10:29:32   
poopsie95
Hej!

Ko berem po forumu, da ženskam slabosti izginejo kar čez noč, tud jst to čakam, ampak bo menda še kr trajalo... imam pa občutek, da niso več tako močne. Ma se tolažim, da boljše to kot kaki krvavi izcedki, ki jih opisujete...

Mene glava kr pogosto boli zaradi alergije, pa včasih vzamem lekadol, še rajši pa inhaliram kamilico in žajbelj, to mi vedno pomaga.

Midva sva počasi začela "trosit" novico okoli, sva povedala bližnjim. Na začetku so bili vsi šokirani, ampak so že mal prišli k sebi. Moj brat je vesel, ker bosta njegov in moj samo 10 mesecev razlike. user posted image

Ampak tako, ko gledam po seznamčku, nas ni veliko...

Neposredna povezava do sporočila: 539
29.5.2012 12:05:55   
annai
HeLenčica, o pa res. mama možnost za 2012 al pa 2013. :) hehe. torej če bo 2012 bo med hčerkico in pričakovanim otročičkom po letih samo 1leto razlike, pri 2013 pa dve.hehe. :) zanimivo. se mi pa zdi da bo 2013 ker je prva tut bila čez rok. :) ali pa če me preseneti prej. :)user posted image  pa ti kak občutek imaš?

Neposredna povezava do sporočila: 540
29.5.2012 12:46:44   
HeLenčica
annai, jaz bi raje videla, da bo 2012, čeprav to verjetno pomeni da bodo prazniki v bolnici. V bistvu pa je vseeno, samo da bo dete zdravo user posted image

Poopsie, sta kar dolgo zdržala user posted image Ker sva midva tako dolgo "delala" na plusku sva že povedala domačim in pa najbližjim prijateljem....se sprašujem včasih, če je to pametno, ampak enostavno sva takšno novičko morala podeliti user posted image In priznam, da se bolje počutim, ko moji bližnji vedo in si ni treba zmišljevati izgovorov zakaj ne pijem, zakaj to in ono...

aischa, čestitke za zdravo pikico! user posted image Kako je bilo na poroki?

cokoladka, itak da bo vse v redu, treba je pozitivno razmišljati, čeprav tudi jaz priznam da me kar skrbi. Ampak itak da bo vse ok! Kaj pravi tvoj G na izcedke? Še malo pa imate nuhalno, kajne? Da ne boš pozabila poročati!

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 541
29.5.2012 13:51:09   
annai
HeLenčica. saj je res. vseeno je samo da je zdravo. :)

ostale mi pa povejte ali boste vprašale kaj imate ali bo skrivnost do poroda... js pri prvi nisem vedela pa je bilo napeto do konca. :)

Neposredna povezava do sporočila: 542
29.5.2012 15:59:45   
aischa2
Helenčica na poroki je bilo super.So bili vsi zadovoljni in veseli.

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 543
30.5.2012 8:57:26   
cokoladka10
hoj hoj...dobro jutro:)

aischa2 lepo da je s tvojim vse v redu. Jaz čakam na jutri...

poopsie95 hja vsaj nekje mi je prihranjeno, da mi ni bilo zaenkrat še nič slabo in da se dobro počutim, razen izcedkov.

Helenčiča tudi najina nosečnost je bila full zaželjena in sva že raztrosila vsem:)...kaj pa moraš pomagat, če sva bila pa tako vesela, da nisva mogla skrit:). Kar se pa tiče izcedkov je lahko zaradi posteljice ali pa zaradi hematoma... jaz mislim, da se hematom zelo počasi po polžje čisti.... Tako da sem sedaj na bolniški, ne vem pa koliko časa še bom, če bom sploh še šla delat kaj, ker imam še ves dopust....

lep in uspešen dan vam vsem skupaj želim!

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 544
30.5.2012 9:03:41   
cokoladka10

hoj hoj, pozdravljene....

aischa2...lepo da je s tvojim vse ok... jaz čakam na jutri:)

poopsie95 sem imela oz. upam, da jo bom imela, da mi do sedaj ni bilo nič slabo in da se dobro počutim, razen seveda izcedkov.

Helenčiča, sej vedno je treba razmišljati pozitivno, me skoz skrbi. Po mnenju g. so izcedki lahko zaradi posteljice, ki se formira ali pa zaradi hematoma. Jaz osebno mislim, da je razlog hematom, ki se po polžje čisti...

Midva sva za novico že povedala, saj sva si full želela in nisva mogla počakat:)...vsekakor me pa itak zanima kakšnega spola sta, zato komaj čakam na jutri, če se bo kaj videlo....

lep dan želim vsem

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 545
30.5.2012 9:04:30   
cokoladka10
se opravičujem za dvokratni post..... se bom že naučili:)

Neposredna povezava do sporočila: 546
30.5.2012 10:29:34   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aischa2

Za nami nuhalna.Vse v redu.Tveganja za DS ni.Ko smo začeli je naša pikica spala pol smo pa zbudili.In se smejali ob akrobacijah,umes vidli kako pije plodovnico in sesa prst.Dobila en kup slikic.Spol se ni dobro vidli tako,da rajr ni povedal.se nagiba bol k punčki a ni še sigurno.

Super za NS user posted image
Do moje NS pa je še več kot 2 tedna in oba z možem prav nestrpno čakava, ker bova potem končno povedala novico še ostalim. No, zadnjič sem se povsem naključno izdala in povedala mojemu bratu, ampak zanj vem, da ne bo nobenemu povedal.
Včeraj popoldne mi začuda ni bilo slabo, tudi zaspana in utrujena nisem bila, zvečer pa sem bila taaakooo lačna user posted image

helenčica - košaica D, praviš? Uf, moje pa še vedno vztrajajo pri B, tako je bilo tudi pri prvi nosečnosti, ko sem rabila le večji obseg, sicer so malenkost večje in bolj okrogle, se mi je pa 1 modrc, moj najljubši (in 4 leta star, hehe) strgal...kljub letom je bil kot nov, sem že gledala in ugotovila, da se takega več ne da kupit, res škoda, ker je bil tako udoben in še sexy obenem...

krvavitve
- kar nekaj punc poznam, ki so v prvem tromesečju krvavele in je bilo potem vse OK, tako da vsaka krvavitev ne pomeni, da gre za SS ai da je kaj drugega narobe. Kot je že čokoladka omenila, gre ponavadi za hematom ali vraščanje posteljice. Verjamem pa, da vsako žebsko to pošteno prestraši in pomisli na najhuje.

No, sedaj pa se moram učit, imam še stare grehe do mojega faxa, jao ga že več kot 10 let pacam, sramota user posted image

lp, anonimna user posted image

(odgovor članu aischa2)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
30.5.2012 11:11:05   
m.piccolina
Živjo, tudi mi bomo decembra zibali in sicer PDP 28.12.2012, se pa močno borim z slabostjo in bolečinami v trebuhu, veder je malo bitjece zelo živo!
Lep dan vam želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 548
31.5.2012 8:59:29   
tissa12
Evo, se pridruzujem v klub decembrcic.user posted image
Prvi pregled je ze zdavnaj za mano, fant je bil ob meni. Slabosti so bile hude, ampak so ze prenehale, oz. slabo mi je, ko sem lacna. Vcasih se sploh ne vem, da sem lacna, pa je prvi znak kar slabost. Cisto na zacetku sem bila utrujena, ampak je ze boljse, zdaj mam kar veliko energije. Bolecine pri maternici se se pojavljajo, ampak zelo poredko, ce npr. naredim kak cuden gib, sicer pa je pocutje vredu. user posted image
Prvi pregled sem mela 14.5., vse je bilo ok. Se podatki za seznam: 1. nosecnost, prvi otrocek, stara bom 26, doma iz ljubljane. Aja, pdp imam 27.12., nuhalno pa 18.6. v dravljah.
Nosecnost sicer ni bila nacrovana, je pa izredno zazelena. Skupaj sva ze 7 let, rada se mava bolj kot kdarkoli, pa ne samo zaradi nosecnosti, tako da tisto o strasnem sedmem letu zveze ne drzi user posted image .
Kar se tice hrane, sem zelo izbircna, pa prej nikoli nisem bila. Rada jem in trenutno moram pojest veliko, da mi ni slabo. Pasejo mi pa bolj domace stvari, kot je sladko zelje, kumaricna omaka in pire, cufti, matevz ipd. Na zacetku nisem nic kaj kuhala, ker mi je hrana tako smrdela, jedla sem pa samo kruh, albert kekse, testenine z bolonjsko in pohanje. Ostalo me je sililo na bruhanje. Tako da sem do zdaj pridelala ze 4 kg, pa nic zato, ker sem jih imela premalo.
(.)(.) so vecje in obcutljive, trebuscek pa napihnjen. Se pocutim, kot da bi bila v 4. mesecu user posted image

Drugace se pa veselim spoznavanja vseh vas tukaj na forumu. Verjamem, da nam bo malce lazje, ko bomo skupaj debatirale o nasih pikicah in vsem, kar pase zraven user posted image

(odgovor članu m.piccolina)
Neposredna povezava do sporočila: 549
31.5.2012 9:04:51   
poopsie95
Jutro!!

Joj, dejte mi povedat, kako spite ponoči? Si nisem mislila, da bom že tako kmalu skoraj cele noči pokonci in hodila lulat. Ma, nikakor se ne morem naštimat v postelji. Sem za rojstni dan dobila tisto blazino dolgo za nosečnice in dojenje, pa mi sploh ne potegne... če pa še moj spi zraven in smrči, bi ga pa najrajš pod postlo vrgla. user posted image

Midva bova vprašala za spol drug teden, upam, da bo user posted image prav obrnjen in bo imel nogice narazen. Se mi zdi, da je malo "lažje", če veš... pa oba si želiva. Meni bi se zmešalo, da bi morala biti tiho do konca.

Lep dan!

(odgovor članu aischa2)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?