|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
24.5.2012 12:56:57   
buška2
Mistica,

glede zaprtosti: pri uvajanju goste hrane je treba paziti pri živilih, ki zapirajo: korenje, riž, banana. Pri žitnih kašicah: kupujem le Alnaturo in Hole (Alnaturo dobiš v DM, Hole v BC), ker ima večina kašic ogromno sladkorja. Pomaga pa tudi sveže stisnjen sok (s sokovnikom). Sama sem preizkusila vse živo in na koncu se je izkazalo, da je najbolj učinkovit način uravnotežena in zdrava prehrana. Ko boš začela uvajati zelenjavo: špinača dela čudeže. Poleg tega lahko poskusiš še z masažo trebuščka in telovadbo, to je pomagalo pri vetrovih.

Lp

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
24.5.2012 14:15:43   
Mistica
buška2 - hvala za tvoje nasvete. Sumim na korenje, tako da si mi dala potrditev. Špinačo bom uvajala naslednjo, tako da upam, da bo po njej boljše. Riževe kosmiče sem ji dala samo nekajkrat, in sicer od Milupe- bom tudi te zamenjala, če ne bo boljše. Še 1x hvala!
Lp

(odgovor članu buška2)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
24.5.2012 17:42:58   
Auri
Kokosh: mogoce je faza, med 18. In 20. Tednom je spet eno "krizno" obdobje oz. Obdobje zagona rasti. Upam, da bo cim prej mimo.
Moj drugo cepljenje ni dobro prenesel. Cez par ur po cepljenju mu je narasla vrocina na 38,5. Sem mu dala pol svecke a jo je verjetno pokakal. Ob 3h ponoci je imel spet 38,5 sem mu dala oonovno svecko in vrocina mu je padla. Ponoci ni imel vec vrocega cela. Zjutraj je imel 37. Pol pa nic vec. No, upam, da je mimo.
Je pa pridobil skoraj kilogram in zrasel 3,5cm. Zaenkrat ne bom se gh uvajala. Bomo vidli naprej.
Matkurja, Kimica]: vajini user posted image user posted image so ok?

(odgovor članu SEM majčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
24.5.2012 18:50:10   
trnuljčica
Kokosh, vem, da ti je to trenutno slaba tolažba, a vedi da bo minilo. Se pa čisto poistovetim s tvojimi nočmi. Tako je bilo pri našem prvem 20 mesecev vsak večer. Pri njej pa je bilo tako en teden nazaj, ko so jo mučili zobki. Trajalo je ca 10 dni. Ti povem, da res ne vem koliko, ker sem bila čisto out. Zbujala se je od 2 ponoči, ko je zaspala, na 15 min do pol ure, do jutra. Sem ravno razmišljala kako sem to takrat prvič tako dolgo sploh zdržala. Pa je tole bilo samo začasno, ampak katastrofično. Očitno se staram.user posted image
Skratka, ko mu minejo trenutne težave, bo mali kot prej.user posted image

(odgovor članu SEM majčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
24.5.2012 19:40:02   
Matkurja
Mistica, ne ne uvajam še. V soboto sem mu naredila korenčkovo in ni pojedel nič, je pljunil ven. Pol se je pa začelo iz sobote na nedeljo. Pa tudi če bi pojedel, ne bi trajalo menda 5 dni.

Danes je mal boljši, vročine ni več, jokal pa danes tudi še ni na tak način.Upam, da e konec s tem.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
24.5.2012 20:21:37   
Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Mistica, ne ne uvajam še. V soboto sem mu naredila korenčkovo in ni pojedel nič, je pljunil ven. Pol se je pa začelo iz sobote na nedeljo. Pa tudi če bi pojedel, ne bi trajalo menda 5 dni.

Danes je mal boljši, vročine ni več, jokal pa danes tudi še ni na tak način.Upam, da e konec s tem.

Matkurja - potem res ne more bit vzrok GH. Upam in želim vam, da je bila včerajšnja noč edina taka. Sicer pa se je včeraj ponoči tudi naša zbudila 2 uri po hranjenju, ker je kakala, kar se še ni zgodilo. In je tudi trajalo kar nekaj časa, da sem jo umirila in da je zaspala.

Mirno noč vsem želim!

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
24.5.2012 20:48:42   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica
Ima katera kak nasvet glede zaprtosti pri uvajanju GH? Razen čim več tekočine in biogaia kapljic? Naša sicer kaka vsak dan vsaj 1x, a vedno trše in boga se še bolj muči kot prej (vedno, ne glede na to ali je kakala čiz mehko ali trše, vedno se full napenja).

Pomaga 100% jabolčni sok. Če je otrok dober za pit, je veliko lažje, kar vidim pri naši mlajši. Večja pa je vedno manj pila in smo imeli stalno probelme z zaprtjem, do 2 let in par mececev, ko se je naučila, kako mora na kahlici pritisnit. Brez sirupa lactecon ne bi preživela. Pri mlajši ni problemov, sem sirup uporabila le v prvih mesecih, ko je začela jest banano, ki jo ima zelo rada, a jo je hkrati tudi zelo zapirala, zato sem zmečkala banano in kar v njo vmešala sirup.

Hvala za link so smeškotov.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
25.5.2012 13:48:05   
beti 1
Zaprtje: menda zlo dobro delajo tudi čez noč namočene suhe slive, pa sveže borovnice so naša 2 vedno pognale. Po mnenju gastroenterologov je Lactecon dobra pomoč, zaradi načina delovanja, ker ni klasično odvajalo, ampak deluje bolj kot ena ogromna količina vlaknin in se ga črevesje menda ne more navadit.

Kje ste vse? Vas je lepo vreme pregnalo proč od rač.?

Naša je zgleda pogruntala, da user posted image  ni sestavni del nje oziroma njenega sveta, ampak včasih tudi izgine in se mu potem na vsa usta reži, samo da ga na vratih zasliši, k je tko vesela, ko nazaj pride.
Pa tko mi je zanimiva, ker je sicer zelo tiho, sama s sabo ali igračami se malo pogovarja, ko jo kaj razjezi, se pa kar vsuje iz nje, pa vsakič kak nov zlog vmes vtakne.

V primerjavi s prejšnimi dvemi zelo zgodaj ampak ne nepričakovano me je danes obiskala user posted image .

Kokosh: držim pesti, da vam ta faza v doglednem času mine in dobita nazaj svojega reklamnega user posted image .

Kimica, Matkurja: kako sta vajina user posted image ?

Nas čaka naslednje cepljenje v ponedeljek. Sem ga prestavla na par dni prej, ker vas je veliko pisalo o reakciji, midve pa sva bli naročeni 2 dni pred okroglo obletnico MM in bi blo zelo težko eno fajn fešto zrihtat z nerazpoloženo dojenčico.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
25.5.2012 15:01:17   
Matkurja
Bety, hvala da vprašaš. Naš nima več vročine, ampak danes zjutraj ga je še matralo, da je jokal. Se je pa okrog poldne podelal po enem dnevu pavze (ponavadi 2x dnevno) in to bolj tekoče pa zelene barve. Pojma nimam, kaj bi to blo.

Je pa naš mali isto, kot ti pišeš. Ko pride očka domov, se mu reži na vsa usta.

Mi tudi še nismo cepili No.2. Je odpadlo zaradi bolezni. Bomo poklicali enkrat drug teden za nov datum. Upam, da ne bo kake reakcije, ker jaz bi rada šla malo ven z malim, pa na šiht moram it obvezno pogledat v roku 14 dni.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
25.5.2012 15:04:32   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1
Kje ste vse? Vas je lepo vreme pregnalo proč od rač.?

Zavestno ne bi rada stresala tukaj svoje jeze in nemoči...user posted image
Vse urediš potem pa napaka v eni črki v zk... Zdaj pa lovi roke bank, zavarovalničarjev... Da ne govorimo o neprofesionalizmu, da ne grečem nesposobnosti določenega kadra...(si me glih zadnjič spraševala).user posted image
Ponovno ugotavljam, da te psiha (negotovost, stres...) bolj zdela kot neprespane noči, fizični napor itd...

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
25.5.2012 15:13:22   
Auri
Mi smo zaradi tega vremena pa zaprti v hisi. Zunaj je 28 stopinj, soparno, sonce pripeka kot noro. Zjutraj sem ga peljala z vozickom ven .... Zdaj pa sva zaprta tu notri, ker je preeeevroce.

Matkurja drIm pesti, da bo mali cimprej dober ter da bo cepljenje slo mimo brez kakersnekoli reakcije. Eti, tebi tudi user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
25.5.2012 15:17:16   
Auri
Popravek: ne eti ... Ampak je bilo misljeno Beti user posted image

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
25.5.2012 15:24:14   
trnuljčica
Naša je zgleda pogruntala, da user posted image  ni sestavni del nje oziroma njenega sveta, ampak včasih tudi izgine in se mu potem na vsa usta reži, samo da ga na vratih zasliši, k je tko vesela, ko nazaj pride.

Pri nas je že pred časom pogruntala, da ati ni mami, in da definitivno ati ni ona in se je vsakič zjokala, ko ga je videla... user posted image Po enem tednu je minilo. Pojavilo pa se je sledeče: Ati pride končnooooo domov, jo vzame in pocrklja, ona pa samo za mamo gleda in se smeji na ves glas user posted image , kot da bi bilo kaj smešnega na meni. Oz kot, da ni z mano dan in noč. Očitno me šele iz te perspektive zares vidi. Sicer sem ji , preblizu,. Bratca pa naravnost obožuje. Samo, da pride stat zraven nje, že neha jokat in se mu smeji, mu nekaj govori...

Matkurja šiht? Sem mislila, da upaš na službo v septembru. No, upam, da si jo torej še prej našla (za september).

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 25.5.2012 15:29:35 >

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
25.5.2012 15:39:51   
kimica86
Pozdravljene..

No, moja piška je 2. cepljenje v torek uspešno prestala.. Ta dan je večinoma kar prespala.. Vmes se zbudila, bila budna 2 urci in nazaj zaspala.. Je pa zvečer pred spanjem bila nenormalno sitna- joške ni želela zagrabit, ni šans.. Še flaško je komaj sprejela in to komaj.. Je bila mami pri meni in jo je držala pokonci, jaz sem ji pa držala flaško, da je jedla.. Čim smo jo postavili bolj v ležeči položaj, je bil vik in krik user posted image user posted image Tako mi je delala tudi snoči..
Danes je pa cel dan bogica sitna.. Sem zmerila vročino in ima 37,3°C user posted image user posted image Kaj za vraga pomeni ta vročina??? Pojedla je 200ml in od tega zbruhala 20ml ven od histerije in dretja.. Spotila se mi je od živcev pa je bila oblečena samo v bodi- ju s kratkimi in tankimi hlačkami s stopalkami.. Po vsej tej borbi, je uspela ob 14h zaspat in zaenkrat še vedno spi..

Kaj naj naredim??? Če kasneje ne bo bolje, naj jui grem zbijat vročino s svečko?? Baje, da se uporabaljajo pri vročini od 38°C, ampak jaz ne morem čakat in jo glrdat kako se dere in je slabe volje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2439
25.5.2012 15:43:43   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Matkurja šiht? Sem mislila, da upaš na službo v septembru. No, upam, da si jo torej še prej našla (za september).

Ne, ne, stari šiht. Morm it pokazat učencem svojega sinka.

Neposredna povezava do sporočila: 2440
25.5.2012 15:45:36   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Ne, ne, stari šiht. Morm it pokazat učencem svojega sinka.

Aha. Lepo.user posted image

Moji sodelavci so prvič prišli na domuser posted image , ker so delali vedno v drugi izmeni, kot sem jaz hodila tam okoli... Zdaj sva jih pa že večkrat obiskali.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 25.5.2012 15:48:23 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
25.5.2012 16:00:28   
trnuljčica
Kimica moja je bila takšna včeraj in noč prej. Razlog: neprespanost ( za njouser posted image ). Potem pa je začaran korog in se user posted image samo joče in sitka. Zaspati pa ne more.
Svečko pri zbijanju vročine, se uporabi nad 38,5 st C, pri starejših od 3 mes. Pri maljših od 3 mes pa nad 38 st C. Jaz svojim, vseeno dam, ko imajo nad 38 oz precenim. Ali seveda zaradi bolečin- brez vročine. Jaz sem jo uporabila do sedaj 4x. 1x vročina, 3x zobki.
Kaj je razlog pri vas, ne vem. Prvo noč je bila mogoče že preveč naspana od dneva? Zakaj pa ima malo T, pa nimam pojma. Včasih že od tega ker so preveč oblečeni. Zobek itd(moja je pri tem imela do 37.5) No, merit ji ne takoj, ko se sbudi. Takrat je tako toplejša, ker je pokrita...)

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
25.5.2012 16:13:08   
beti 1
Kimica: poglej, da ne bo preveč pokrita, ko spi in potem, ko bo pokonci. Čeprav ni zelo toplo je pa soparno in se user posted image  težje hladijo sami sebe kot sicer. Naša je tud cela sitka zarad tega. Take temperature načeloma ni treba zbijat, se tudi ne obnese najbolje, če to nardiš. Ker se potem user posted image  počuti bolje in je bolj aktiven, ko pa zdravilo popusti pa temp. še bolj naraste, kot bi sicer. Vsaj pri mojih je blo tko. Je boljše potrpeti, pa jo pač bolj crkljati, da bo lažje dala skozi. Praviloma rabijo več bližine in pozornosti. Če pomisliš jo večinoma še odrasli, ko smo bolni.
Pa hitro okrevanje. user posted image

Trnuljčica: mi verjetno ne bi blo treba napisat, te čist razumem. Bi jih človek včasih: user posted image
od jeze.

Neposredna povezava do sporočila: 2443
25.5.2012 22:30:55   
vijolica2
user posted image moj mali že par noči težko zaspi. Ne vem kaj mu je ampak zelo joče in potem ga moram po rokah nositi in ga zelo tolažiti, da lahko zaspi. ne vem kako mu naj pomagam oz. kaj delam narobe??
Včeraj ponoči , ob 4h po hranjenju mi ni hotel zaspati, ampak bi se on igral in se tudi je..odkar je odkril da se lahko dotakne svojih stopal je to super fajn in to mi je počel skoraj 2 uri potem pa sem ga lahko uspavala. Jaz sem pa čisto zmozgana. Saj se mi tudi večkrat zbuja...user posted image

Lahko noč želim vsem puncam...

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
26.5.2012 19:34:47   
kimica86

Kimica moja je bila takšna včeraj in noč prej. Razlog: neprespanost ( za njouser posted image ). Potem pa je začaran korog in se user posted image samo joče in sitka. Zaspati pa ne more.
Svečko pri zbijanju vročine, se uporabi nad 38,5 st C, pri starejših od 3 mes. Pri maljših od 3 mes pa nad 38 st C. Jaz svojim, vseeno dam, ko imajo nad 38 oz precenim. Ali seveda zaradi bolečin- brez vročine. Jaz sem jo uporabila do sedaj 4x. 1x vročina, 3x zobki.
Kaj je razlog pri vas, ne vem. Prvo noč je bila mogoče že preveč naspana od dneva? Zakaj pa ima malo T, pa nimam pojma. Včasih že od tega ker so preveč oblečeni. Zobek itd(moja je pri tem imela do 37.5) No, merit ji ne takoj, ko se sbudi. Takrat je tako toplejša, ker je pokrita...)

Kimica: poglej, da ne bo preveč pokrita, ko spi in potem, ko bo pokonci. Čeprav ni zelo toplo je pa soparno in se user posted image  težje hladijo sami sebe kot sicer. Naša je tud cela sitka zarad tega. Take temperature načeloma ni treba zbijat, se tudi ne obnese najbolje, če to nardiš. Ker se potem user posted image  počuti bolje in je bolj aktiven, ko pa zdravilo popusti pa temp. še bolj naraste, kot bi sicer. Vsaj pri mojih je blo tko. Je boljše potrpeti, pa jo pač bolj crkljati, da bo lažje dala skozi. Praviloma rabijo več bližine in pozornosti. Če pomisliš jo večinoma še odrasli, ko smo bolni.
Pa hitro okrevanje. user posted image

Neprespanost?? Ona sicer čez dan spi vsak dan 2x po 2-3 urce.. Včeraj cel dan in predvčerajšnjem zvečer je bil obup.. Danes je sicer nekoliko boljša, a vendar še vedno ni tašna veselka in dobrovoljček kot na bit.. Sej, nisem ji dajal svečke, sem raje počakala, da vidim kako bo.. Konc koncev, sem na porodniški in če 1-2 noči ne bom spala pa tudi ne bo hudega user posted image - glede na to, da nekaterim se otroci po 1-2x vsako noč zbujajo.. Ker, če bi se moja tako zbujala, potem pa res ne bi nič spala.. Ker moja, če se npr. zbudi ob 3h, ne gre pred 5h spat..
Ma nismo je preveč oblekli.. Je imela bodi s kratkimi rokavi in povrh en tanek, ma res zelo tanek pajacek in pokrita je z eno tanko dekco, ki je oblečena v jogi rjuhco.. Prej smo pa imeli debelo dekco in debelejšega pajacka je imela.. V spalnici pa imamo 22°C.. Mogoče ji pa res nagajajo zobki.. Rokice si itak skozi tlači v usta.. Morda je pa reakcija od cepljenja.. Sem klicala pediatrinjo in je rekla, da je možno, da dobi vročino tudi tretji dan po cepljenju.. Tako, da res ne vem kaj jo mantra user posted image

Crkljamo pa jo 100 na uro user posted image No, sej danes je boljša.. Sem ji zmerila T in ima 36,6°C..

Neposredna povezava do sporočila: 2445
26.5.2012 20:27:08   
camino79
Hi hi, Kimica, ti posodim našo. Zadnje tri dni se je zbujala ponoči na uro do uro in pol.
Ampak je očitno uspela v teh treh dneh povečat proizvodnjo, tak da se je nocoj stanje že malo začelo normalizirati.
Pa se ne sekiram preveč...enostavno jo na take dneve/obdobja vzamem k sebi, pa ima, kot je bilo rečeno, self-service.
In tako jo začutim, da se vsake toliko pokrči, obrne na bok in priklopi...in potem obe spiva dalje. Jaz se vsake toliko obrnem, da ima na voljo tudi drugo dojko. V postelji pa imam kar pri vzglavju liter in pol plastenko vode.
Za crknit, samo pri nas laufa.
Vse gre, če le otrok ni lenušček za vlečt. Tam razumem, da nehajo mamice vztrajat z dojenjem. Sicer pa...mleko strašno redko zmanjka, pravi naša patronažna.

V treh dneh pa se ne navadi spat samo pri mami. Mami pa mora tudi nekaj spat.

Sicer pa imamo itak tak sistem - ki pravzaprav sploh ni sistem - da jo zvecer dam spat v njeno posteljico in tam spi, tudi z vmesnimi podoji. Ko grem jaz spat, jo še podojim, dam v njeno posteljo - vse ok...v čudnih nočnih urah, ko pa se spet hoče dojit, pa je že dovolj naspana, da ona več ne bi dalje, pa jo pustim kar pri nama, kakšno rundo ali dve, potem zjutraj, ko pa jaz tudi odspim kake tri ure v kosu, pa jo dam spet nazaj. In je volk sit in koza cela.

Saj bo...iz tedna v teden gre na bolje, kajne?

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
28.5.2012 9:15:28   
Matkurja
Dober dan. Kako lep dan se je naredil. Danes bomo pa šli malo ven z vozičkom. Te dni smo bili namreč bolj noter, ker je pediatrinja tako rekla. Mali je že čisto zdrav. Prebavnih nima več. Danes bo tretji dan probal korenčka. Itak vse ven pljune. No, včeraj je malo več. Sem pa bolj na grobo spasirala, ker palični ne prime tako malo. Moram naredit eno večjo porcijo pa v skrinjo dat v modelčke za ledene kocke. Imamo pa že frišne domače korenčke :P
Danes mormo klicat za datum za cepljenje. Upam, da bo pol spet bolan.

Kako ste ostale?

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
28.5.2012 10:08:01   
kokosh
prehrana - 2x dnevno dobi GH (kosilo in večerja), samo še ne poje za cel obrok. Čedalje več žličk pa izgine v ustih :) Za večerjo ima rad riževo mlečno kašico s četrt banane. Od zelenjave pa zmaga nadzemna koleraba. Z dojenjem je tako tako - kak dan se lepo doji, kak dan stavka in si izčrpavam. Količino mleka mi je z izčrpavanji uspelo povečati preko njegovih potreb in čeprav je mleka dovolj, čez dan spije max. 450 ml.

spanje - še vedno se ponoči spet dojiva (okoli 4h), zjutraj si pa sploh omisli samopostrežno mamo (tega prej ni počel). Verjetno tako nadomešča lenobo za pitje čez dan.

gibanje - med pasenjem kravic se vrti okoli popka, med ležanjem na hrbtu se tudi vrti, dviguje glavo, v naročju hoče sedeti, vrti se z boka na bok, preobrniti s trebuha na hrbet in obratno se pa kar noče. Pred 3 tedni mu je že uspelo oboje, zdaj pa spet nič.

Fajn bodite, jaz grem spečt kruh :P

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
28.5.2012 11:11:51   
miami10
hej...evo jst tut še živim...sicer bolj na pol amnpak živim user posted image
Mala zdej že cca 10dni hoče papcat od 1 do 3h 1x, pa potem ob 5.30 cca in konec s spanjem...in jst sm mrtva...čez dan 3x po 20-30min pa če rata 1x do 2uri...dojenje pa je ratalo prava katastrofa-sem glih pisala na FB in punce pravijo da je stavka pri dojenju...upam da bo minilo čimprej...
toliko reakcij na drugo cepljenje...hm...not like...mi ga imamo v četrtek...
sicer pa zdej 2dni uvajamo krompirček...pa gre...imam aventov soparnik in sem super zadovoljna, najmanj umazane posode user posted image

sicer pa se naša user posted image ni hotela vozit v avtu oz bit v lupinici, potem pa sem ji kupial vrtiljak za na lupinico in zmaga user posted image (upam da se nisem prehitro pohvalila), ampak do zdej je jokala največ 2min na začetku ko smo startali...ampak ta vrtiljak pa žal ne dela čudežev v vozičku...ZAKAJ SE OTROCI NE MARAJO VOZIT V VOZIČKU? sej samo leži in uživa...kakšen nasvet? user posted image

lp

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
28.5.2012 11:20:48   
kimica86
Moja mala piška se že 1 teden ponoči zbuja okrog 3h.. Prej pa je spala celo noč.. Zakaj?? Nimam pojma.. Pa ne da je full lačna- spije samo 80-100ml in gre spat.. Prej, ko se je zbujala po npr. 5-6 urah spanja ponoči je spila 150ml..
Kar je najbolj smešno.. Da gre spat okrog 23:30 in se zbudi okrog 3h in potem ob 4h nazaj zaspi in spi do 9-10h..
No, ja.. Verjetno ji sedaj tako odgovarja user posted image

Sva pa midve danes popolnoma zaključile z dojenjem.. Mleka ni več.. Včeraj je zjutraj spila samo 20ml, tako, da je zvečer nisem niti poskušala pristavit, ker zvečer je itak še manj mleka, danes zjutraj je pa bila ista zgodba.. Tako, da nima smisla več vztrajat user posted image user posted image Pred dobrim mescem je spila še okrog 70-80ml zjutraj, zadnje 2-3 tedne pa okrog 40-50ml..

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......