|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
21.5.2012 19:29:54   
kimica86
Mi imamo pa jutri 2. cepjenje.. Pa bomo videli, če jo bojo cepili ali ne, ker je bila prehlajenauser posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
21.5.2012 20:39:33   
Mistica
lily - smeškote najdeš tukaj: http://www.pic4ever.com/index.php

Matkurja/ trnuljčica - pri nas je bilo tudi tako, da je 1. dan najprej večino kašice zmetala ven z jezičkom, pa sem potem probala naslednji dan spet, samo da sem jo malce razredčila z AM in je že več pojedla, 3. dan pa ji je šlo že super. Sedaj se že krega, če ji takoj ne dam nasledne žličke user posted image Sicer pa se nič ne mudi...

trnuljčica - čestitke za prespano noč user posted image

Matkurja - upam, da se vaš malček kmalu pozdravi!

Lp

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
22.5.2012 10:45:59   
trnuljčica
Danes mi držite pesti. user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
22.5.2012 10:50:15   
beti 1
Trnuljčica: user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
22.5.2012 10:50:47   
vijolica2
Dobro jutro...

Prva user posted image je že popita...Mali je že nazaj zaspal, tako da lahko midva malo počistivauser posted image
Včeraj smo imeli 2. cepljenje. In je že malo jokal ko je motal spiti za rotavirus, ko je pa pikico dobil se je pa skoraj umiriluser posted image . Mislim da mu sestra ni všečuser posted image
Kakšnih posledic ni imel-vsaj do sedaj ne in trkam na les da jih še nebo, razen malo večkrat se je zbudil (kar se mi zadnje časa tudi)user posted image . Nas je pa pohvalil in smo že 6700 g težki in 64 dolgi. Ta mesec smo pridobili kar 900g user posted image

S GH je rekel da se nam ne mudi, ker tako dobro pridobivamo. In je rekel da na začnem čez cca. 14 dni. Ampak mislim da bom kak dan prej, ker se že malo nastrpna kako bo sprejeluser posted image Začeli bomo pa z korenčkom, potem pa lepo po vrsti z zelenjavo. Ko bo pojedel za pest velik obrok, lahko izpustimo en podoj mleka- komaj čakamuser posted image

Probal ga je kako je stabilen, in je rekel da ga lahko damo v voziček sedeti že pod kotom 60 stopinj. Glede kreme za morje mi je pa svetoval kremo-Avene faktor 50-to je naravna krema.

Na ritki smo opazili en mali izpuščaj in nam je dal kremo da mažemo. Pa po trebušku je imel čisto malo pikic, pa je rekel da je mami nekaj pojedla kar mu ne ugajauser posted image user posted image . Ne vem, malo sumim na jogurt, katerega sem pojedla za zajtrk.

Drugače smo pa v pripravah na nedeljski krst in vsi nestrpni ker v soboto pride sestra iz Nizozemske, da bo malega videla (videla ga je ko se je rodil, sedaj je pa že pravi korenjakuser posted image )

Vse ki imate bolane otroke, upam da se kmalu pozdravite
.user posted image

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 22.5.2012 10:51:51 >

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
22.5.2012 10:56:49   
trnuljčica
Hvala Beti. Uspelo ti je, da si me nasmejala. Res so posrečeni ti smeškoti.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
22.5.2012 11:30:53   
trnuljčica
user posted image user posted image
Kamen mi je padel s srca.

Neposredna povezava do sporočila: 2407
22.5.2012 11:35:41   
kokosh
trnuljcica - imas dobre novice? :)

Neposredna povezava do sporočila: 2408
22.5.2012 11:38:21   
trnuljčica
A si morš mislit, da je kdo vesel, da se je uspel zadolžit.user posted image
Pa ravno sem se znebila ene krede za to stanovanje.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
22.5.2012 11:38:21   
Matkurja
Hvala za lepe želje. Našemu je končno po treh svečkah padla vročina. boli ga pa občasno še. Včeraj zvečer se je zbudil ob 11h in ga je moj šel nafutrat. Pa je pojedel samo 30. Potem ga je pa do 1 komaj uspaval. Pojma nimam, kaj sta imela, ker sva z dragim na "MUTE".

Neposredna povezava do sporočila: 2410
22.5.2012 11:55:51   
trnuljčica
Kokosh povej mi prosim, kaj je kratica LLLL? user posted image user posted image

Matkurja sem prvo prebrala, da sta mali in dragi na mute user posted image , pa sem videla da sem prehitro brala. Povsod pride do tega. Hitro rešita.user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
22.5.2012 12:00:31   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Matkurja sem prvo prebrala, da sta mali in dragi na mute user posted image , pa sem videla da sem prehitro brala. Povsod pride do tega. Hitro rešita.user posted image

Ah, saj ne bova dolgo zdržala. No, jaz ne bom. On bi se že pogovarjal. Eh, če mi pa vzdigne pritisk z neumnimi pripombami.

LLL je pa la leche league (al kako se že napiše).

Neposredna povezava do sporočila: 2412
22.5.2012 12:03:39   
kokosh
Namesto zadnjega L bi moral biti I (La Leche League International) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2413
22.5.2012 12:35:43   
Auri
Pozdravljene.

S tem vremenom se ne cudim, da so vsi otrocki bolni. Naj se cimprej pozdravijo.

Trnuljcica: cestitam za kredit (verjetno) user posted image

Matkurja sem vesela, da tvojemu malemu gre na bolje. A ga bos peljala na kontrolo? Ko bo boljsi povej .... Bi lahko spet malo vozickale skupaj? Pa, da vidim malo tvojega skrata user posted image

Moj mali si koncno postavlja nek urnik. Do sedaj niti en dan ni bil podoben drugemu glede spanja in hrane. Se mi zdi, da tud on se bolje pocuti z nekim svojim urnikom.

Lep dan vsem

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
22.5.2012 12:40:50   
Matkurja
Auri, tudi jaz komaj čakam, da bi spet z nekom vozičkala. Tukaj sicer srečujem polno mamic pa nam ne rata navezat stikov.
Zdaj še nekaj časa verjetno ne bomo šli ven, ker je tole že druga zaporedna bolezen. Eh...

Naš ima tudi že nek urnik. Vsaj zjutraj se približno ob isti uri zbudi, tako da je MM rekel, da ne bo rabil več budilke štimat.

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
22.5.2012 14:46:56   
ana.nunez25

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja
ker sva z dragim na "MUTE".

he he he....to si pa dobr napisala...

tut mi2 z mojim sva delno na "mute" hehehe...dominikanski moski so namrec navajeni da jim zene strezejo od uspredi in od uzadi..

med tednom ko je u sluzbi itak da ne prcakujem da mi bo pomagu kj postorit u bajti..ampak med vikendom bi pa lahko mal pomagu...

u nedeljo so ble tle volitve..gospod je celo pripravu neki za zajtrk...in s tem je mislu da je prjeu boga za jajca...po zajtrku je kot ponavadi zginu na ulco..tasca si je uzela "frej", tko da sm bla jst zadolzena skuhat kosilo..da ne bo predolgo bom skrajsala na minimum...

uglavnem..potem ko je blo ze use skuhano, tamau sit in skopan grem se na balkon pobrat cujne k so ble ze suhe...in moj gospod pri sosedu na verandi prekrizanih rok zbija sale in se rezi...men pa prekipi..ker ko res rabm pomoc ga ni od nikoder, ko pa ne rabm se pa prkaze..on prau da mi pomaga ko on hoce..

cunje sm samo u sobo nesla in jih pustila(so ble njegove use) uniforma in srajce...ce je hotu it uceri normaln u sluzbo si jih je mogu sam speglat...kosilo mu je mami postregla, men ocitno ni blo do tega...ponavad se hitr pobotava, ampak zdele mi pa ni do tega..tko da sm se mal trmasta heheheehe

vroc pozdrav vsem

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
23.5.2012 8:29:02   
trnuljčica
Vidim da je na Dominikanski zelo vroče user posted image . Moja tašča vedno reče, da ga bo ona user posted image , če ga jaz ne.user posted image

Eh, jaz sem pa že od včeraj popoldan user posted image .

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
23.5.2012 10:31:46   
beti 1
se pridružujem vsem, ki ste user posted image .
Samo da moj user posted image  nima nič pri tem.
Najraje bi se skrila v eno lukno in sploh ne več ven prišla. Res. Ko že misliš, da ne more biti slabše se še vedno najde stvar, ki te negativno preseneti, ta neurejenost zemljiške knjige je res za:user posted image  in user posted image .

Vsem, ki ste na user posted image  želim, da se čimprej porihtate user posted image .

Bolančkom pa hitro okrevanje: user posted image

Za nami je naporen, a tudi lep vikend.
V soboto je starejši osvojil svoj prvi pokal za skupno uvrstitev na plezalnih tekmovanjih. user posted image
Popoldne sva si šla pogledat še eno res lepo stanovanje, ki sicer ni na favorite lokaciji. Je blo vse super, dokler nisem začela gledat po ZK, tam so pa samo plombe, pa neke hipoteke na zemljiščih okoli bloka,... mi gre po glavi samo še ustavte vlak, jaz grem dol. Pa še tole vreme mi teži, še ven en morem, se zmigat in zluftat glavo.

Ne mi zamerit, ampak nekje se moram skašlat. user posted image

Neža se je pa naučila kašljat in to zdaj veselo počne, kadar se le spomni. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2418
23.5.2012 10:41:32   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Ko že misliš, da ne more biti slabše se še vedno najde stvar, ki te negativno preseneti, ta neurejenost zemljiške knjige je res za:user posted image  in user posted image .

Ko, bi ti vedela kako te jaz razumem...

user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
23.5.2012 10:47:46   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Ne mi zamerit, ampak nekje se moram skašlat. user posted image

Hej, lahko kašljave ena drugi. user posted image Ko že imave isto temo. user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
23.5.2012 10:54:20   
Matkurja
Bety1, saj bo boljše. O ZK bi pa tudi jaz tako rekla...

No, midva nisva več na MUTE. Kako pa naj bom, če je mali še zmeraj ubogi. Jaz ne vem, kaj mu je. Kukr da bi ga šravfalo po črevesju. Neutolažljivo joka pol začne pa prdet al se pa pokaka in je nasmejan. Kot da ne bi nič bilo. Zdaj sem mu začela spet dajat biogaja. Vročine trenutno nima, jo je pa imel ponoči. Od 11 do 2 se je zbujal na 15 minut, sem ga potolažila z dudo, pol pa ni šlo več. Sva mu šla dat svečko pa čaj. Pol je revček zaspal do pol 6.

Neposredna povezava do sporočila: 2421
23.5.2012 13:17:07   
trnuljčica
Jaz grem mojo zbudit, ker to je pa že višek. Spi od kar sva šli iz vrtca ob 8 ih.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
23.5.2012 13:44:31   
kimica86
Moja piška je bila včeraj drugič cepljena. Do zvečer (do 20h) je bilo vse ok, potem pa je postala nenormalno razdražena in sitna..
Včeraj je spala od 14h do 18:30 in potem je zaspala komaj ob 23:30.. Zbudila se je ob 3h in nenormalno jokala, začela mojo ramo cucljat.. Sem jo previla, dala za jest, dokler ni sama odklonila hrane (ko ji je bilo dovolj).. Ob 4:15 sem jo položila v posteljico in se je začela dret kot jesihar.. Pa jo vzamem v naročje, jo božam po hrbtu, še vedno se dere.. Vidim, da ji nič ne paše.. Sem ji šla zmerit vročino- je ni imela.. Pa sem jo nazaj položila v posteljico, ker sem videla, da je nima smisla nosit, ker se klju temu joče.. Pa sem jo božala po glavici, ji šepetala in je potem ob 5h po dolgem boju zaspala.. Bošček moj mali user posted image user posted image user posted image
In je spala od 5h do 10:15.. Nisem mogla verjet- verjetno ji je manjkalo.. Pa je ob 12h:30 nazaj zaspala in jo je zdaj sosed zbudil, ko je začel kosit.. Bem mu miša, sem jezna user posted image user posted image

Grem, se je sirenčika oglasila..

Neposredna povezava do sporočila: 2423
24.5.2012 11:32:39   
kokosh
Prejšnji teden sem jamrala glede hrane pri nas ... Čez dan spije 450 ml MM po steklenički, kakšen dan se hoče dojiti in ni treba izčrpavati, kakšen dan se pa sploh ne priklopi. GH mu dajem opoldne in zvečer. Noči so pa nore! Po polnoči se zbuja na 1-3h, povrešči in se a) pocrklja b) doji. Moznost a) izkoristi vsaj 2x, b) pa tudi. Po ene 3-4 vstajanjih na koncu pristane v najini postelji s samopostežnim priklopom user posted image , ker sem tako ubita, da mi je skoraj iz rok padel nekaj dni nazaj. Se je pa tipček v enem tednu, odkar sem bolj pozorna na njegovo hrano, krepko poredil user posted image

Ampak to še ni vse! Vklopil je senzorje za odlaganje v dremežu. Ko se rita dotakne rjuhe, je user posted image Zdaj spet furava sling za zdravljenje neizmerne potrbe po bližini, pa bomo videli, če bo kaj bolj srečen user posted image MM pa je danes prvič zaprosil za spanje v dnevni sobi user posted image

Pa tak reklamni user posted image je bil ...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
24.5.2012 12:33:19   
Mistica
Živijo!

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
A si morš mislit, da je kdo vesel, da se je uspel zadolžit.user posted image
Pa ravno sem se znebila ene krede za to stanovanje.

trnuljčica - čestitke za odobren kredit! user posted image
beti - čestitke starejšemu sinku za osvojen pokal! user posted image
Ste videle, kljub težkim dnem, imate kar nekaj stvari za katere vama je potrebno čestitat! Sicer pa upam, da se vama stvari že obračajo na boljše! user posted image

ana.nunez - lepo da si se oglasila po dolgem času!

matkurja - a ste mogoče na GH in ga le-ta malček zapira? Držim pesti, da bo mali čim prej zdrav!

Ima katera kak nasvet glede zaprtosti pri uvajanju GH? Razen čim več tekočine in biogaia kapljic? Naša sicer kaka vsak dan vsaj 1x, a vedno trše in boga se še bolj muči kot prej (vedno, ne glede na to ali je kakala čiz mehko ali trše, vedno se full napenja).

Sicer pa smo tudi mi dobili drugo pikico danes in zadnje cepovo za rotavirus. Je kar jokala, ker je bila že zaspančkana. No, bomo videli, če jo bo potem prenesla tako dobro kot prvič.

kokosh - sem se nasmejala ob branju tvojega posta user posted image Upam, da bo kmalu boljše in da gre zgolj za fazo.

Lep dan vam želim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......