Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 3.4.2012 7:02:42
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.4.2012 19:34:51
|
|
|
|
berdy
|
Punce, ponovno se vam oglašam. V marcu nisem imela sreče, tako da upam na drugi krog :):). S fantom sva pridno , predvsem med ovulacijo (na dva dni). Upam, da je dovolj, saj dr. Pušnik pravi, da spremiji v telesu preživijo tudi do 5 dni. Maslednjo menstruacijo bi morala dobiti recimo 15.4. Tako kot prejšnji mesec pa imam malo napihnjen trebuh in rahle krče, kar naj bi lahko bil pms. edaj ko poskušam zanisiti res opazujem svoje telo, ker imam cikle od 33-35 dni sem opazila da tri tedne po začetku zadnje menstruacije občutim rahlo špikanje, napihnjenost...., mogoče čutim ovulacijo?, vendar ta napihnjenost trebuha in rahli krči trajajo vse do začetka menstruacije. Ja katera imela enake znake pred mesnstruacijo in potem bila noseča? Punce, upam, da se mi nasmehne sreča, ker bi bila najsrečnejša . Tudi vam pa želim da se vam čim prej uresniči vaša želja.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.4.2012 8:26:33
|
|
|
|
Katte
|
Hej, berdy. Veliko sreče v drugem krogu!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.4.2012 8:27:35
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.4.2012 9:48:05
|
|
|
|
HeLenčica
|
Iii, Katte, si me roza obarvala! Naj bo to dober znak, čeprav, zdaj se boste smejale, ampak meni je očitno odklop tako zelo pasal, da zdaj sploh nisem prepričana če je želja po še tu. Saj bi imela dišečo štručko, ampak v meni ni več tistega bolečega hrepenenja. Sem si očitno dopovedala da enkrat že bo. Še en mesec in bova izvedela kaj, če sploh kaj je z nama narobe. Če me bodo dali v kak postopek upam, da ne bom spet cela zmešana. Punce, navijam!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.4.2012 16:13:41
|
|
|
|
dspela
|
Kako smo kaj punce? Jaz pa sem dobila vabilo za genetski posvet v sredo 25.4 ob 10.00. Sem pa imela včeraj pregled pri svoji G in je rekla, naj pridem nazaj ko bom imela izvide. Napisala mi je napotnico, rekla,da je verjetno z genetiko kaj narobe, ker je moja maternica ok. Sedaj imava prepoved zanositve, dokler se ne ugotovi vzrok. Lep dan
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 11.4.2012 22:27:00
|
|
|
|
witch
|
x.5. to je moj nov datum. MOja M se je sicer že poslovila ampak prej nisem uspela javiti. Klomifen pri meni očitno ni deloval kot bi naj. Čez 9 dni imam pregled v neplodnostni in bomo videli kaj bodo rekli za naprej.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.4.2012 19:10:28
|
|
|
|
vesica
|
Helenčica ja te razumem tudi meni je bilo tako in da ti povem mi je zadnje čase vedno manj tega po mislih in v glavi tudi jaz sem se sprijaznila stem da ko bo telo samo pripravljeno se bo zgodilo ... dspela držim pesti da bo vse ok in da se čimprej ugotovi vzrok in da bo vse ok ... witch tudi meni se s klomifenom ni nic pospešilo in pomagalo pozitivno naprej in bo,pri naju naj bi bilo pri obema čisto vse ok ... pa glej ga zlomka že 3 leto nič ... Moram Vam povedati kakšne nore sanje sem imela ne da sem mislila na to čisto obratno nic prav nic sanjala sem sebe noseco z trebuhom da sem imela popadke in da me je moj peljal rodit in da sva dobila fantka z imenom Daniel - noro čisto noro bolečine da ne povem kakšne(od pop) še ko sem se zbudila sem se primila za trebuh in se zvila kolk me je zvilo v njem ... noro ampak lahko povem da sem bila zelo srečna v sanjah - prijetne in noreeeee
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.4.2012 21:47:24
|
|
|
|
tarinca
|
pozdravljene, naj se vam oglasim še tukaj... tudi jaz še vedno čakam na prve 2 črtice, sedaj bo že 10.krog, zdi se mi že celo večnost... vidim, da sem še vedno v seznamu, datum pa lahko popravite na 2.5. To bo datum, ko bom zagledala plusek! :)
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.4.2012 11:09:56
|
|
|
|
lluna
|
Drage punce! Že dolgo se nisem javila, čeprav sem vsaj nekajkrat pokukala k vam, da vidim ali je kaj novega! Čestitam novim mamicam in novim nosečkam, ves čas pa še vedno navijam za stare borke! Rok imam 1.5., vendar sem že 4 cm odprta, čakamo, da se maternični vrat še čisto spusti. Moram priznati, da sem sedaj v fazi, ko bi že kar čim prej šla.. Sicer dnevi tako hitro minevajo, da mi vsak dan zmanjka časa za postoriti vse kar želim, ampak zdaj ko imam pripravljene vse stvari za otročka, mi je za drugo vseeno. Kakorkoli že, mislim na vas in stiskam pesti, naj se testki čim prej obarvajo !
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.4.2012 11:23:30
|
|
|
|
Katte
|
Hej, punce. Pa je spet petek. Hitro grejo dnevi, tedni, meseci in tudi leta. Želim si samo, da bi se spremenilo za vse nas stare borke na bolje (saj veste, kaj imam v mislih). dspela, držim pesti za genetski posvet. Upam, da bodo rezultati kmalu na voljo in da bo vse ok. oz. da bodo našli kaj, kar se da lepo rešiti. witch, vesica, tarinca, čebelica1984, Arual, HeLenčica - za vas in seveda vse ostale borke tukaj pa držim pesti, da se stvari od sedaj naprej začnejo premikati s svetlobno hitrostjo in da kmalu dočakamo dolgo željeni plusek. lluna, lepo, da si nas prišla pogledat in vzpodbujat. Jaz pa držim pesti zate in za tvoje detece. Naj bo hiter in lahek porod in lepo se cartajte. Pa oglasi se z novičkami.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.4.2012 11:25:16
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
< Sporočilo je popravil Katte -- 13.4.2012 11:26:00 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.4.2012 12:15:54
|
|
|
|
čebelica1984
|
Mene že kar zvija, mislim da se bo vsak čas vlila . No sicer sem jo pa pričakovala, saj ta mese nismo veliko slončkali pa še zamudila sva O ker je imel moj dragi ravno takrat spermiogram. V torek sva dobila še drugi izvid, in v sredo sem takoj klicala G in danes sem bila že na pregledu. Še enkrat mi je naredila ultrazvok in sploh ni najdla sluznice... A je to sploh mogoče?? Poslala je me dati kri, kar sem takoj naredila. Izvidi bodo drug teden. Pa dobila sem napotnico za HSG, naročiti se moram prve tri dni M, glede na to, da jo bom dobila danes, krvne izvide pa bom dobila šele naslednji teden bom mogla počakati na naslednjo M ŠKODA A je katera že bila na HSG? Še ne vem kaj točno je to, morm na netu mal prebrat! Moj novi datum je 10.05. pa glih na dopustu bova mogoče je pa ne bo lluna tud jst ti želim hiter in lahek porod. Vsem ostalim pa želim veliko
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.4.2012 7:20:32
|
|
|
|
niinii
|
Hojla! Tukaj še ena, ki se trudi za prvega otročka. S fantom sva se po božiču odločila, da greva v akcijo, ampak zaenkrat še ni bilo uspešno. Sploh M je še zelo neredna. Zadnji cikel je bil dolg 38 dni :S No če upoštevam cikel, je ne pričakujem nekje konec aprila. Lep pozdravček vsem soborkam :)
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.4.2012 8:26:03
|
|
|
|
Katte
|
čebelica1984, . Upam, da bo maj lepši. niinii, dobrodošla med nami. Upam, da se čim prej premakneš s teh tem med nosečnice. pa očitno pričakujeva skupaj. Moja ne sme priti 29.4.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.4.2012 8:29:09
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.4.2012 9:57:36
|
|
|
|
vesica
|
no tako da sporočim da je moja prišla nimamo kaj, pogumno naprej zdaj bom mojega zdr. zaprosila da mi da napotnico za kam drugam ker sem že štufa ... Ker je maj mesec ljubezni upam da nama vse v tem mesecu uspe če že kateri mogoče ni v tem .... dodajam se na seznamček in sicer nov datum je 18.5.2012 ... 22.5. imava z možekom obletnico poroke 2 leti tako da upam da nama bo polepšana obletnica držim pesti za vse borke ....
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.4.2012 11:15:44
|
|
|
|
niinii
|
Tudi moja je prišla. Tako da naslednje ne pričakujem 24.5.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.4.2012 11:34:04
|
|
|
|
Katte
|
vesica in niinii, hudo mi je. Naj bo že enkrat plusek, vesica!!! Bi bilo super darilo za obletnico (za oba).
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.4.2012 11:35:17
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.4.2012 11:36:20
|
|
|
|
Katte
|
Uf, spet sem jaz naslednja na seznamu. Kako gre hitro čas...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.4.2012 11:49:58
|
|
|
|
vesica
|
Ja Katte[/bse strinjam naj bo že enkrat .... se strinjam tudi glede časa gre tako hitro da nemoreš verjet, upam in držim pesti zate da ti uspe in da se pomakneš na drugi seznamček :) Kaj pravijo pri tebi a hodiš še na kakšne preglede h zdr.?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.4.2012 12:51:38
|
|
|
|
Katte
|
Ta krog je zadnji, preden grem nazaj do svoje G. Po mojem me čaka pred neplodnostno še HSG. Ampak jaz sem se odločila, da v tem krogu zagledam . Brez debate. ne bo 29.4. Dan ali dva kasneje pa delam test.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 24.4.2012 17:39:08
|
|
|
|
naty_87
|
oj. Sem nova na forumu. Bi vas prosla če mi poveste svoje mnenje. Zadnjo M sem imela 30.3. Potem sem 13.4. mela rahlo krvavitev ki je trajala 2-3dni. Trebuh imam zelo napet že 10 dni, pa v spodnjem delu trebuha čutim rahel pritisk. Prsi me ne bolijo, pa tudi nobenih slabosti nimam.aja, pa še križ me boli. Sem pa pred 4-5 dnemi delala test CB ki mi je pokazal slabo viden +. Sem pa delala včeraj first sign pa je bil negativen. Kakšne so možnosti da sm noseča? mam za dobit 27.4
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.4.2012 9:17:50
|
|
|
|
HeLenčica
|
Katte, vidiš da mi je to, da si me obarvala roza, prineslo srečo! Punce, ne obupajte! Mi smo po 20+ krogih zdaj noseči Držim pesti za vsako posebej in upam, da bo maj res najbolj roza mesec.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je všeč?Nezy85Patrik (
19%)
Klemen (
22%)
Nik (
30%)
Alex (
13%)
Liam (
17%)
Število vseh glasov: 557Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!