MetiLu
|
Dan punce! jest ne vem zakaj, ampak enostavno ne pridem do računalnika če pa že, pa nimam volje tipkat edino za kakšnen spletni šoping se še potrudim Punce moje, lepo da se me še spomnite, na FB me pa res ni... no, sej imam profil, samo me tako dolgo ni bilo gor(kakšno leto in pol), da se tud gesla več ne spomnim Moja mala Iza je taka rožica, ma jest sem čist zaljubljena vanjo. Ta otrok je tako zadovoljne narave, skoz nasmejana in dobrovoljna, z Janezom sta taprava kompanjona Žal jo edino zdravlje malo heca, skoz smo prehlajeni, trenutno pa prebolevamo bronhiolitis povzročen z RSV virusom, tako, da je za nami kaotičen teden letanja po vseh možnih zdr. ustanovah k sreči vsaj ni bilo tako rizično, da bi naju na infekcijski zadržali... No, pa bo tudi to minilo, upam, da se kmalu izvlečemo iz tega in da pride pomlad!!! Jaz sem te zime že tako sita... Z uvajanjem GH sva začeli 1 teden pred dopolnjenim 5. mesecem in nimava nobenih težav. Sedaj sva že na 4. obrokih na dan, presenetljivo ima pa raje zelenjavne kašice kot pa sadne tudi en zobek že imamo, pa dva sta še na vidiku, tako, da tukaj je pa kar hitra. Sedi že skoraj čisto sama, seveda, če jo posedem, pa na noge se upira, je precej močna, tako da zna kaj hitreje shodit kot je Janez. Cepljenja so za nami, tako da do 1. leta je mir, ker je vsakič zbolela 12-14 dni po cepljenju Je imela pa pri 6. mesecih (danes je stara ravno polnih 7... ŽE !) 69 cm in 7950g. Jo je pa prejšnji teden za pol kile pobralo, ker ni cel teden nič jedla, samo dojila se je HB . Pa bova že nadoknadili, ker tako pridno papca. Ponoči spi pri nama, pa se še kar zbuja, kakšno noč samo 2x, kakšno večkrat... ma se ne sekiram več... joška ven, pa spiva naprej... če ne bi se lahko pa samo še v Polje zapeljala... seveda ima dudo samo za grizenje ob izraščanju zobkov, ker še vedno ne ve, da je v bistvu za cucljat Mene je pa tud že čist pobralo sem trenutno na -3kg in se že prov težko gledam v špegu, k sem ko en fant tako grdo mi ključnica štrli ven, pa moje lepe zaobljene guzice ni več no, pa sej po Janezu je bilo tud tako, pa sem potem vse nazaj dobila razen zizik Janez je en navihan fant, je začel precej svojo voljo uveljavljat, beri ... , jezikanje, neposlušanje... po drugi strani je pa tak cukr, s takimi izjavami, da dol padeš. Pa kako me probava okol obrnit za čokolado, ej... moram imet skoz možgane na ON, da sem v koraku z njim V nedeljo bo star že 4. leta samo praznovanje bo bolj majhno, ga bomo prestavili za kakšen mesec, ker smo za Izo vsi zboleli, pa še Iza bo sedaj rabila 2 meseca, da se ji pljučka čist opomorejo... Sva šla pa včeraj kupovat kostum za maškare, pa sem ga komaj pregovorila, da sva kupila gasilca, ker je na vsak način hotel bit osa jaz ne vem, kje take ideje dobiva no, potem je videl, da so kostumi za čebelice za punčke Evo, toliko zaenkrat. Nič ne bom obljubila, kdaj se spet oglasim. Danes sva z Izo same doma in presenetljivo spi že uro in pol, jaz sem pa za danes nehala zapravljat po netu in si vzela 10 min za RR. Lepo bodite in crkljajte svoje papa, Metilu
< Sporočilo je popravil MetiLu -- 8.2.2012 14:19:57 >