Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Trezika, ne vem kako točno je izgledalo vse skupaj, pa koliko je bilo nevarno za Marušo, je pa nekaj PIJANI ljudje res nimajo občutka in se res lahko kaj hitro kaj zgodi. Jaz ne vem glih, če bi spakirala in šla, bi pa jim povedala, ko bi bili trezni, ker pijanim je tak brezveze karkoli razlagati. Pa moje mnenje je tudi, da se je mogoče Maruša začela jokati, ker je tebe slišala, da vpiješ,... Mogoče, če tebe ne bi bilo zraven bi bilo vse okej in tudi sedaj ne bi tarnala, da jo rokica boli. Zakaj tako mislim? Zato, ker tudi Valentin če kdaj pade in ne delamo neke velike stvari iz tega in ga niti ne tolažimo, se kaj hitro pobere in je z njim vse okej, če pa mu rečemo Bogi, pridi se pocartati, ti bom pihala,....pa se joče kot isihar. Zato, upam, da razumeš kaj sem mislila. Čisto isto sem pomislila jaz! Glede Marušinega joka mislim. Ker je pri nas identično - če se ti vstrašiš in spaničariš, je otrok bolj prestrašen kot bi bil sicer. Je pa res, da poznam primer, ko je mamica vrtela 3 - letno hčerkico tak da jo je držala za roke in se vrtela okrog svoje osi in ji je rokico izpahnila. Glede pijanih, ki se igrajo z otrokom pa ti lahko rečem samo to, da sem vedno pozorna, če kdo preveč pije in nekak že prej preprečim, da prihajata v stik, ker konec koncev, če gre za zabavo vseh generacij, je treba otroku prilagodit njegov način zabave, ker pijani odrasli tak al tak ne razmišljajo o posledicah in mislijo, da s tem otroka animirajo. Moje mnenje.
|