Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Joj, Persida, jaz tudi čisto počasi izgorevam. Sama z obema skoraj cel dan, tam do 17h al pa še dlje....Nič nimam časa zase, sedaj še te koze, da ne moremo nič kam iti, razen tu po ulici. Meša se mi. Čeprav je bil danes Valentin kar razumevajoč, Julija pa kar nekaj tečnari, pa se spet smeji. Skoz neka čudna nihanja v razpoloženju. Sem že razmišlajala, da bodo zobki, pa še ni nič kaj napeto v dlesnih, pa da je kaka alergija, ker se res pogosto mane po očeh, pa vem, da ni vedno zaspana, pa take.... Jutri je 3. dan Valentinovih kozic, baje bo hudo, tako so me opozorili. Se že pripravljam. Danes so se mu kar razširili, čeprav ima na obrazu le 3, take d robne. Največ jih je na hrbtu. . Dobim oni sprej od D. sodelavke, ker ji je ostal. Kokica, jaz sem si doma izsilila dva treninga na teden in srčno upam, da se bodo tega držali. Sicer so to take ure, da vzamem Lio zraven k moji mami (ker je full blizu), Tomi pa Lukeca doma uspava. No, bom poročala, kak se mi bo izšlo, ker nujno rabim čas zase. Čuj, Luka je zadnje 3 dni tut tak tečen, da me je včeraj tašča klicala v službo dopoldan, da ga ne more uspavat in da v eno joče. Tak da ne vem, čudno, res! Kaj pa kaka nova hrana pri Juliji? Ej, maži Valentina, jaz sicer ne vem kak in s čim, ker še nismo tak daleč, ampak prijateljičin sin ima dva flekca na obrazu, sta mu ostala, pa je imel koze že lani spomladi.
|