![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.5.2012 19:58:05
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ajde cure, jaz zaključujem za danes šiht huh bejba, si nadure delala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.5.2012 19:58:50
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz imam pa zdaj dva dni dopust
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.5.2012 20:27:33
|
|
|
|
Paštetka
|
Dajte, mi malo pomagajte, prosiiiiiim Mala mora v vrtec nesti vse o čebelah. Našla sem neke brezvezne uganke, 2 pesmici ( ciciban in čebela,pa pesemo čebelici Maji), 3 speintane liste za barvanje. A obstaja kakšna zgodbica o čebeli, da ib jo skinola z neta, ali kaj drugega. A ima katera kakšno idejo?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.5.2012 20:40:32
|
|
|
|
petarda
|
Če mene vprašaš si že veliko našla .... A ni bila od svetlane M. ena pravljica? Medena? Samo se mi zdi predolga za tako male
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.5.2012 20:41:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ajde cure, jaz zaključujem za danes šiht huh bejba, si nadure delala
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.5.2012 20:43:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
Risanka Čebelji film
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 9.5.2012 20:46:45
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Če mene vprašaš si že veliko našla .... A ni bila od svetlane M. ena pravljica? Medena? Samo se mi zdi predolga za tako male Sem šla iskat. Pravljica kratka je in še to poučna. ali sem mogoče našla kratko verzijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.5.2012 18:42:00
|
|
|
|
Paštetka
|
Danes sem spakirala mali vse knjige, ki jih premoremo od čebel, dala sem ji še cvetni prah, potem pa reče mali, ko sem ga prišla iskat v šolo, da imajo za nalogo prinesti vse o čebelah jutri. Tako smo se odpravili danes k čebelarju po materijal. Še dobro, da ga imamo v širši družini. No, na to me je mali spomnil. V glavnem dobili smo med, čebelo, ki je umrla od zastrupitve, čebelo, ki je umrla naravne smrti in trota, ter satje z medom in cvetnim prahom. To zadnje smo tudi jedli. Mmmmm.... Pa en kup zloženk, plakate.... Materijala dovolj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 10.5.2012 19:05:05
|
|
|
|
*bubi*
|
super ste nabrali. Sem ravno hotela napisati, da obstajajo ene zloženke o tem, jih po navadi čebelarji prinesejo v vrtec in šolo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.5.2012 6:30:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro in čaj z medom Lep dan in petek je
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 11.5.2012 8:41:25
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro in čaj z medom Lep dan in petek je enako
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.5.2012 6:07:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro in čaj z medom Lep dan in SOBOTA je Gremo s planinci na bližnji hrib(ček) kjer bomo igrali nogomet, odbojko,...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.5.2012 8:46:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Lepo sončno soboto vam želim. Mi se bomo ta vikend malo potepali tukaj naokoli.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.5.2012 8:48:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Za jutri pa je vreme napovedano. Jaz pa sem že razmišljala, katero novembrko bi obiskali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.5.2012 21:33:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Uh, danes pa je bil pester dan. Zaključek pa vsekakor, da bo treba začet več migat in kondicijo nabrat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 12.5.2012 22:53:28
|
|
|
|
petarda
|
Kaj ste pa počeli? Za nas pa nič ne spraševat - do nadaljnega delamo na/v hiški Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 7:53:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro ...včeraj "po planu" - pohod in odbojka nad katero sta bila oba otroka ful navdušena (čeprav Tina odbojkarsko žogo komaj odbije čez mrežo ), popoldne zunaj na zraku v družbi prijateljev - otroci so se jagali naokrog po vasi, mamice kofetkale, atiji športali Krasen dan Danes gremo dopoldne malo plavat v bližnji bazen, popoldne pa se moramo malo šoli posvetiti - Tina ima še vso petkovo nalogo , ki je ni malo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 9:43:08
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Mi štirje bomo danes tudi malo doma, da malo pospravimo, pa da se otroci risank nagledajo ...Popoldne jo pa mahnemo proti hiški, da vidimo kolk se pozna, če ima oči od jutra mir
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 12:53:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda da vidimo kolk se pozna, če ima oči od jutra mir mi pa jo mahnemo k eni novembrki na obisk se bomo v avtu odločili, katero bomo presenetili
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 12:57:33
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda da vidimo kolk se pozna, če ima oči od jutra mir mi pa jo mahnemo k eni novembrki na obisk se bomo v avtu odločili, katero bomo presenetili Glede na uro mislim, da se jaz ne rabim bat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 13:00:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj ste pa počeli? Včeraj je bilo srečanje treh generacij v bližnjem domu ostarelih. Smo se podali na pohod. Vroče je bilo za No, potem so imeli tam še neke delavnice, pa nogometno tekmo, nastop otrok,... lušno v glavnem. Pa palačinke so stregli, tako da se nam niti na kosilo ni mudilo. Popoldan smo bili pa zunaj, dokler nas niso dežne kaplje prepodile. Smo si naredili mini peskovnik. Jaz pa sem itak bila cel dan z mislimi pri naši babici
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 13:00:55
|
|
|
|
Paštetka
|
Lahko pridete na panacoto z jagodami. Do takrat se bo ravno strdila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 13:02:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda da vidimo kolk se pozna, če ima oči od jutra mir mi pa jo mahnemo k eni novembrki na obisk se bomo v avtu odločili, katero bomo presenetili Glede na uro mislim, da se jaz ne rabim bat hehe, veš, da se da iz telefona tudi pisat? Pa da od LJ do NM ni tako daleč?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 13:03:12
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Lahko pridete na panacoto z jagodami. Do takrat se bo ravno strdila mmmmmmm
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 13.5.2012 13:04:05
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Lahko pridete na panacoto z jagodami. Do takrat se bo ravno strdila mmmmmmm Pridete?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.