Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica H&M, C&A so vseeno mal boljsi kar se tega tice, ne dosti ampak razlika je Ja....ni bilo reportaže po tv o njihovem izkoriščanju otrok v Aziji in o kvaliteti njihovih barvil......in ker so cene nekoliko višje, se ustvarja lažen vtis, da pa njihova prozvodnja ne poteka v Aziji..... Pa za C&A je ena na RR pisala, da delajo otroci za njih, pa dokumentarec o JYSK sem gledala na tv in katastrofa od delovnih pogojev,... pa saj cel svet seli proizvodnjo v Azijo, pa nekje ja more biti narobe, da je tam vse tak poceni. Če bi šla gledat, kaj je kje narejeno, mislim, da bi pristala v Evini obleki Pa ne sam za cunje, ampak tudi za praktično vse pohištvo, tehniko, ... Jest kupujem v H&M, C&A, Kik-u, NKD, Mani,... zadnjič sem se oblekla celo v intersparu pa me briga če ma pol slovenije enake cunje, in mi je tbh izziv zadeve tko skombinirat, da zgleda dobro (odlično ) kakorkoli, tuki bi mogoče izpostavla kik... brez heca mam 2 majčki že 10 let (še v avstriji kupljene) - elastični majčki s kratkimi rokavi s potiskom (tistim 'trdim', k tko rad razpoka) - zdej jih moja sestra nosi, še vedno so cele, elastične, potisk je nedotaknjen. bi jih prov slikat mogla me pa neki zanima - a se je kateri že zgodilo, da so se šivi na hlačah zasukali? torej šiv, ki bi mogu bit pri strani, se na spodnjem delu obrne na sprednji del (pa se ne da zalikat nazaj in tut ko so zložene zgledajo 'zavite')... zakaj se to zgodi? Ja, sem jaz tudi dobila par stvari iz KIK-a od tete, ki živi v Nemčiji - kot noč in dan v primerjavi z majčkami, ki sem jih kupila pri nas v KIK-u. OK, lahko da sem imela smolo s tistimi majčkami, me pa vseeno ne bi čudilo, če imajo v tujini v KIKu bolj kvalitetno robo. Mislim da ne samo v Kiku , ampak povsod se mi zdi, da šivajo posebej za zahod in posebej za nas in vzhodni trg Ja, saj isto ti je s pralnimi praški, mehčalci, čokoladami, Ramo ipd.
|