Tutan
|
Do sedaj se nam je to zgodilo samo pri eni pižamici iz HM-a, ker sem zanalašč vzela tanjšo - malemu je konstantno vroče, no pa je zdržala 2meseca, potem pa se je strgala na kolenu (čeprav je lahko razlog tudi njegovo puzanje po kolenih za avtomobilčkih - ja, bad mother, naš je v soboto in nedeljo v pižami tudi do 10h ). Drugače sem z njihovimi stvarmi zadovoljna, kupim tudi stvari na znižanju, pa se to ne dogaja, niti se ne sperejo. Se mi je pa zgodilo z tremi majicami iz Berschke (mojimi) - vse tri basic, super fine za nosit, po parih pranjih pa luknjice - očitno je bil preprel bombaž, ker sem jih kupila istočasno. Še vedno pravim, da so majčke bile zakon, pa še zdaj jih nosim za doma - ampak žal je njihov bombaž v **** Otroških stvari nikoli ne kupujem v Kiku, Nkdju, Mani, pa sebi tudi ne. Ker mi pač cena ni sprejemljiva s kvaliteto. Kratke majčke so nekje tam do 5€, pa se hitro sperejo. V H&Mu kupim majčko za 4,5€, pa jo nosi in jo damo naprej, pa je lepa. V Adidasu dobim 3pack majčk za 12€, pa je Adidas brezčasen - po enem letu so še vedno lepe. Ne maram niti vonja iz Kika (recimo redno kupujem tam kakšne lističe za zapiske, pa tiste tavelike liste za risat, kakšen selotejp, kakšne perlice - pač stvari, ki ne rabijo bit kvalitetne in se jih dobi za mali denar) - tisti vonj se kar zažre, mešanica plastike in kemikalij. NKD ima nenormalne številke, prav tako Takko - 1x kupiš majčko velikosti 110, pa bo kot vlita, naslednjič bo pa ta 110 premajhna/prevelika, enkrat prekratki rokavi, drugič predolgi, ramena čudno postavljena. Bombaž je OK, ampak kaj ko nikoli ne vem, ali bo otroku prav ali ne - kot drugo pa cena - Mana ima otroške stvari načeloma dražje od H&M, pa niso nič bolj kvalitetne - na znižanju pa tako ali tako ni nikoli nič v naši velikosti. Tako da če potegnem črto, se najcenejše in kvalitetne stvari dobijo za otroka prav v H&Mu - pa redno pobrskam tudi med znižanimi artikli, kupim majčke za 4,5€, kavbojkice za 9,90€. Enako sem pred leti vrgla črno piko na Zaro - ko je bil tamali še majhen, so na vseh, ampak res vseh majčkah šli gneti. Majčke prelepe, ampak totalno neuporabne, če ni tistih gnetkov za zapirat. Zdaj ko je zrastel, sem spet vzela nekaj zadevščin in sem noro zadovoljna s kvaliteto - edinole malo velike številke imajo, ampak pri Zari sem navajena, da pač vzamem številko manjše, kot sicer, ker je vse veliko. Za otroke se splača pobrskat še v Benettonu (njihove basic majčke in trenerke imajo isto ceno kot recimo zara, pa so fine), M&S ima luštne in kvalitetne stvari (sploh za dojenčke so super ugodni njihovi 10pack bodiji), Mothercare - za dojenčke ogrooomnoo , Next - 2x letno naročim, zadovoljna z vsemimi njihovimi zadevščinami, najbolj pa sem zadovoljna z Adidasom za otroke - pereš in pereš, odstraniš vse fleke, pa je še vedno lep
|