kendicka
|
zdravo punce, upam, da bomo tale čvek na forumu nadaljevale, bi mi kar manjkal naš dečko že dva dni tudi čez dan ful lepo spi, kar ne morem verjet. saj je ponavadi spal po 15-20 minut, se zbudil, jokcal, jedel in tako v tem zaporedju praktično cel dan. da ne govorim, da v vozičku spi le, če se premikamo, sicer takoj začne protestirat. včeraj smo bili v tivoliju in smo v vozičku imeli prtljago, Svita sem imela pa pri sebi v ruti in je spal kot bubica plešo tudi jaz opažam in mi je prav hecen. tudi jaz sem dobila zeleno luč za in sem si predstavljala, da bo vse kul, da me ne bo nič bolelo, še ginekologinja mi je na pregledu rekla, da ne zgleda kot, da bi 6 tednov nazaj rodila. no, pa me je bolelo oz. zategovalo (imela en zunanji šiv in par notranjih) in mi ni bilo prav prijetno. sva moral najti ustrezen položaj. no, ko sva naslednjič me je samo na začetku malo zategnilo, potem pa vse lepo upam, da bo naslednjič tudi tako. si ne predstavljam, da dobiš veliko šivov in te še leta vse zateguje in je neprijetno. sem pa opazila, da je moja notranjost malo drugčna, bolj prostorna jada, pošiljam veliko pozitivne energije, da se tvoja hčerkica čimprej pozdravi. vnetje mehurja je totalno sranje, mene spremlja že celo življenje. tudi kot majhna sem imela te težave in se spomnim, da sem morala pit nek ogaben čaj in da so me vedno podkupili s koščom čokolade, da sem sploh spila ta čaj. glede na to, da sem totalna privrženka čokolade (nekoč mlečne, zdaj temne), so imeli lahko delo vsem, ki imate težave s pridobivanjem teže vaših , pošiljam , da se zadeve čimprej uredijo. jaz sem se totalno sekirala in še zdaj sem obsedena s tem, ali je pojedel dovolj ali ni. kje pa je hrchy, nekaj časa se ni nič oglasila?
|