Aleda
|
Hoj hoj, naša tamala je tut kar pridna, ponoči kar lepo spančka, sam jo dajem spat po 9 uri, ker prej sploh ne zaspi, potem pa spi do 4,5, 6 kakor kdaj, vglavnem zbudi se enkrat. Čez dan pa tut odvisno od dneva, sam se mi zdi da kar velik spi. Ene parkrat sva šle k našim domov in ni mogla tako lepo spat, zgleda da je že toliko zrasla da že pozna okolico, ker pri 1 mesecu ni blo problema. Edin v vozičku mi pa še noče spat, če je pri miru, da bi jo na vrtu zaparkirala pa da bi spala, samo če se vozi. Upam, da se bo tut to navadla. Jo imam pa še zmeraj v košari, ji bo kmalu premejhna pa tut se mi zdi da ne bo več dolgo hotla bit not, ker že tako zvedavo gleda okol sebe. A ve jih imate še v košari? Kako pa v športnem delu, a je lahko že malo dvignjena? Je pa res zanimiva, ko se naspi se tako nežno pogovarja in se smejil. Ne vem katera je rekla da njenega uspava sesalec, našo isto če tuli jo kar pomiri ta zvok. Mi imamo pa drug teden posvetovalnico, samo vaganje in merjenje. Oblačenje- mah jaz kar ne vem, pri naši je tak da hoče bit pokrita ko spi, pa prav čez glavico. Se mi zdi, da ima rada da ji je toplo, ponoči ji oblečem čez bodi še plišast pajacek brez rokavov in copatke in pokrijem s kovterčkom pa tako lepo spi. Tudi zunaj v košari od vozička mora bit pokrita, ker drugače ne spi. Danes sem jo pokrila s plenico pa se je zbujala vsakih pet minut, ne vem a ji ni blo dovolj toplo se je zbudila začela mahat in kričat, jo nazaj pokrijem čez glavico pa je že zapirala učke. Je blo pa že popoldne 5, 6 ura. A ve jih imate tut kar brez kapice zunaj, ne v vozičku? Jaz se kar ne upam, še posebej če piha. Jaz pa tut ne vem a imam dovolj mleka še al ne, sm jo začela kar iz obeh dojit, ker sem pogruntala da recimo ponoči,če sem jo podojila sam iz enga je še kar neki cajta jamrala v posteljici, če jo pa iz obeh pa lepo hitro zaspi nazaj. Populis- upam da bo s tvoji jožekom vse vredu. Ne vem kaj se je pa z mojima zadnjič dogajalo, en dan sem imela kot da bi imela celo žlezo trdo in bolečo, sem zmasirala pod vročo vodo in črpala, potem je izginilo čez noč. Naslednji dan me je pa drug začel bolet in tako pri strani in ni nehalo tut če sem dojila, je tut kar en dan trajalo da se je vštimalo. Zdaj je pa vredu. Nakupovanje- mi bi tut mogli mal v nabavo, pa ne vem al nej vzamem tamalo s sabo al ne. Razmišljam, da bi blo mogoče bolje da jo pustim pri starših, ker bi tako hitreje vse opravila. Sam itak, če bova hodila več časa bi si mogla spraznt jožeka, tak da bi blo verjetn najbolje da jo s sabo peljeva. Potem spet ne vem, kje jo bom podojila, al bo spala al tulila pa še to je smotano če se ustavljaš na več koncih, to prelaganje iz lupince v voziče jo sam zdraži, da ne more spat. Jaz bi pa rada, da mi zgine teh 5 kilc pa nočejo dol, mogoče bojo šle zdaj ko sem malo bolj aktivna. So res srčkani vsi vaši dojenčki Laura je taka čupava baba, jo bom prlimala en dan.
|