|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
1.5.2012 22:27:27   
Sonček in poletje
Sneguljka a to jih poležejo, ko jih slikajo. KEr mi smo ta večjega slikali šele, ko je glavo sam držal.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 326
1.5.2012 23:26:39   
zmajcy_

IZVIRNO SPOROČILO: Sonček in poletje

Sneguljka a to jih poležejo, ko jih slikajo. KEr mi smo ta večjega slikali šele, ko je glavo sam držal.

Držiš glavo od zadaj.. mi smo slikali našega pri 2 tednih, ker smo vsi menjali dokumente pa sem potem še njemu dala delat.

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 327
1.5.2012 23:27:14   
tjaShiika
Jada82 kak sta sladki, obe sta prelepi pupiki user posted image user posted image

No drugače pa smo s emi danes zbudli prvič ob 7ih jaz na brzino pampers menjala, ati nahrano pa smo že vsi trije spali v posli dalje, mala je spala do pol12, midva pa tudi ljubima spanje tako da smo vsi trije hrgolili v posli do pol12 user posted image . Sej zato pa potem hrana, pa čez dan skoraj nič spanja, po kake pol ure ostalo pa malo cartanja, največ pa itak v vozičku čveka sama s sabo. Smo bli fajn skoraj celi dan na vrtu veni se sončli, no razn tamala v senci hehe.
Zdaj pa že skopana in sita spi v posteljici :) Pridna je kot angelček user posted image

Imam pa eno vprašanje; na prvi posvetovalnici sva dobili zapopek eno mazilo TOBREX imela je namreč malo rdeč popek ker je baje full globok. No s tem mazilom sem jaz njej po navodilu mazala zjutraj in zvečer. Rdečina je že zdavnaj zginla, nihče mi ni reko kak dolgo mazat, jaz tele pa tudi nič vprašala v tisti gužvi čist pozabla user posted image . No ima katera kakšne izkušnje kak dolgo bi naj mazala popek? user posted image

Lep večer še dalje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 328
2.5.2012 7:45:14   
ursonok
Dobro jutro!

Mi smo imeli danes slabo noč ... Zaspal je ob 21h nekaj, se zbudil ob 1h, jokal kar tako, potem ob 3h - hotel jesti, potem pa že ob 6h. In zdaj smo seveda pokonci.
Moram priznati, da se ne počutim ravno super. user posted image

Slikanje - ja, držiš ga zadaj za glavo. Tudi mi imamo že nove dokumente za vse štiri. user posted image

Tamali je pred dvema dnevoma ful udarila ven alergija na sonce user posted image Res je boga, ima čisto rdečo (mehurčkastpo) kožo po obrazu, pa tudi po rokah in nogah. Bo treba spet do homeopata. Ma sranje. Pa junija naj bi šla z dedki na morje, pa potem Španija ... Saj se ji je alergija pojavila že pred dvema letoma, a še nikoli ni bilo tako hudo user posted image

Grem pit čajček in gugat Abela, dokler se moj ne vrne iz trgovine z živežem.

(odgovor članu tjaShiika)
Neposredna povezava do sporočila: 329
2.5.2012 12:09:26   
sneguljka1
slikanje: pri nas so ga kar polegli na tla za slikat in dali modro platno spodaj, je še najlažje, edino problem je z osvetlitvijo ker se pojavijo sence, ki ne bi nastale če bi bil bolj stran od podlage. Pa blo je treba kar enih 20 poskusov da je gor pogledal ker je avtomatsko glavo imel na stran obrnjeno. Ampak je le uspelo user posted image

aja ursonok, res je luškan Abel, pa Jada tudi tvoji sta zelo simpatični user posted image Gaelu bo tavelka sigurno všeč user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 330
2.5.2012 14:40:35   
Jada82
Aaaa, tudi mi smo imeli katastrofalno noč user posted image user posted image user posted image Že drugič ... zaspala sicer ob 20h, sama, zbudila nekaj čez polnoči, jedla, potem se je drla eno do dve uri ... zbudila spat okol 5h ... pojedla 50 ml in spet drla 1 uro .... user posted image user posted image user posted image Dobr da ta večje ni, da sem lahko potegnila do 9h ... pa sem še vedno gotova .... no, tudi čez dan ne more zaspat, nekaj jo skoz črviči po trebuhu, kar joka .... pa sva bile z vozkom okoli jezera, pa vseeno ni zaspala ... niti pol poti ni spala ... kriza.
Ma upam, da se ta prebava kmalu urihta ... danes me je kar strah noči, ker ima moj nočno, ta velika že pride domov in je prehlajena, kar pomeni, da ne diha dobro skozi nos in se precej zbuja ... user posted image Ta mala pa itak že 2 noči kriza .... joj mene, jutri se že vidim, da bom total neuporabna user posted image Držte pesti, da bo ok!

(odgovor članu sneguljka1)
Neposredna povezava do sporočila: 331
2.5.2012 19:38:41   
ursonok
Jaz mislim, da naši tamali "prebolevajo" en razvojni skok (baje je prav med 7. in 9. tednom). Abel je danes zelo malo spal, tečnaril od 6h zjutraj do 2h popoldne!! Čisti odklop.
Pa ful je začel bolj kompleksne glasove spuščat. Ja, pa predmet zna včasih že prijet (recimo dudo vrže stran) user posted image

Končujem, je z njim na rami težko pisat ... user posted image

Jada, držim pesti, da bo noč čim bolj mirna!!!!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 332
2.5.2012 22:02:52   
Sonček in poletje
Jaz sem tudi imela katastrofalno noč. Pa ne zaradi malega on je res priden. Ta večji pa se je prehladil in je bilo katastrofa. Umiril se je ob 0:55 do takrat sem pa malo hodila k njemu, malo sedela na enosedu, malo ležala pri njemu. On 2:40 je bil pa Jon lačen, ob 4:20 je spet neki začel tečnarit, ampak ni bil lačen samo ni mu bilo udobno sem ga malo prestavila in je bilo ok. Ta večji je potem ustal ob 6:20, Jon je jedel 7:15 itd. Sta se menjavala user posted image .

Zadnje dni več prakticiram spanje na trebuhu in mu full paše. Lahko sam podre kupčka in še lažje se sprdne. Je pa itak močan, tako da me ni prav nič več strah, da bi bilo kaj narobe. Zdej grem pa v mižule v upanju, da bo današnje noč boljša.

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 333
2.5.2012 23:11:51   
tjaShiika
Čer, zgleda je bila nocoj težka noč za vse, tudi naša je sicer ob 11ih zaspala, ob 2 je bla pokonci, ravno kaj sem flaško naredila je zaspala nazaj. No potem pa ob 6ih spet dretje in smo jo komaj nahranli in ptoolažli, 2 uri je kričala - dobesedno. No potem pa zaspala do 10ih.
No drugače pa smo izkorisli sonček danes, bili pri pra babici in pra dedku :) Zdaj pa tamala spančka, midva pa greva uživat malo na kavč pa hitro v poslo ;)

LP

Neposredna povezava do sporočila: 334
3.5.2012 7:52:49   
Saša33
Jutro punce

Se strinjam s tabo ursonok, mali majo sedaj preskok. Lara je že dva dni budna čez dan na max, sicer ni tečka je pa včeraj spala samo ene 3h čez dan. Zvečer se je hotela noskat, mater je že pogruntala zvečer, da se je fajn nosit, sem jo mela polno glavo dala v postelco ob 22h in začuda je mal potečnarla in zaspalauser posted image user posted image , sem padla dol  in ob 5h se je zbudla, sva jedli, zdej še vedno spi.
Bi blo fino, če bo tud jst lahko zj spala, a kaj ko sem jutranji tip in ko se enkrat zbudim je konecuser posted image .

Drugače pa prazniki mimo, smo bli kar precej na terenu, Lara se fino vozi, gleda, veliko vzunaj, včeraj sva še zvečer sadila v vrtičku, malo sem imela kar zraven pa je blo čist fajn.

Oblačenje: Sem se tud jst odločila, da je bolje manj kot več. Ko je res vroče je imela sam bodi pa nogavičke, oblekica in brez kapice vzunej. Jo je mela en dan pa je bla vsa prepotena. Pa nič pokrita, sam mreža za mrčez čez voziček in v senčki. Je spala ko bubica, ja ja komentarji pa so bli, ma mrzle rokce pa tud sem vidla kar tud čist zadekane dojenčke, mater ko da je zima.
je blo pa fajn, sva šli z mami na Bled, okol jezera,fletno....

Hrana: Midve se na ful dojiva, čeprav se mi zdi, da več poje in da zvečer zmanjka, al se pa carta, pojma nimam. Sicer bo v tem mesecu dobila še eno kg, mislim, da ji nič ne manjka. a kera kaj čaja daje??

Duda: Ni šans da jo bi mela, zvečer bi kdaj pasalo.

Smejko: Se pa tako lepo smejčka, da sam gledaš, pa gruli non stop, ne bi omenjala jutranjega pogovarjanja v postelji, pravi mamli jeuser posted image user posted image .

Nej mi katera pove, kako se prilima slikco gor,grem mal pospravt potem pa peš v Logatec ( a je kera s tega konca, da greva na kafe?).

pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 335
3.5.2012 8:38:09   
Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Jaz mislim, da naši tamali "prebolevajo" en razvojni skok (baje je prav med 7. in 9. tednom). Abel je danes zelo malo spal, tečnaril od 6h zjutraj do 2h popoldne!! Čisti odklop.
Pa ful je začel bolj kompleksne glasove spuščat. Ja, pa predmet zna včasih že prijet (recimo dudo vrže stran) user posted image

Končujem, je z njim na rami težko pisat ... user posted image

Jada, držim pesti, da bo noč čim bolj mirna!!!!

Ja, to pa res, sem tudi jaz opazila, da se velik bolj oglaša .... pa razno razne glasove spušča ... dudo pa tudi kar ven vrže, ja .... kar meni ni niti malo všeč, ker je potem spet čez nekaj minutk jok in evo mene, spet dudo notri .....

Drugač pa ja, bolj mirna noč, hb!!! user posted image user posted image user posted image Ta velika je sicer zaspala šele okol 9h (spat sem jo dala mal pred 8), ampak je spala celo noč, sicer je prišla k meni že ob pol 7h, ampak ok ... Emilija je pa enkrat jedla, ob pol 1h .... sicer ni takoj zaspala, sva še nos pucali, ampak cca. po 1 uri je zaspala ... ko se je okol 5h zjutraj zbudila, ji pa sploh nisem dala za jest, ampak samo dudo in je bilo kul .... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 336
3.5.2012 9:17:46   
caelia
jutri še z moje strani!

No, jst sm fulll dobre volje.. mamo tako lepo vreme, sonček, toplo... sm naspanauser posted image user posted image
Rožle zaspi okrog 9h , pol 10h, spi do 3h, pol 4h.. pojeva in spi dalje. zanimivo, kako se res navadiš nba ritem hitro.. sploh mi ne manjka spanca tolk. pa tok lepe praznike smo meli, user posted image je bil doma.. zdej dva dni ni delal.. to je cel luksuz... v torek mi še kuhat ni blo treba smo šli k mojim na kosilo...

danes mam še Žana doma, ne bo v vrtcu ta teden, ma kr počitnice, pa bomo šli zdajle z vozičkom in kolesom do vrtnarije, da nakupim sadike za vrt.. popoldne bom pa sadila.

Včeraj smo bli malo na Rudniku- Supernova in semo kupli nekaj za oblečt.. je meni lanska garderoba vsa preširoka, mi vse nekaj visi.. hlače so kot ene vreče.. ampak sem dobla samo ene hlače in majčko,, meni ta razvlečena moda ne potegne.. kr ene ponošene majčke in take stvari.. ne vem...

Mislim, da bom doblauser posted image ... mi je že G zadnjič na pregledu rekla, da se pripravlja ovulacija. da najbrž bom kmau dobla user posted image , no nisem nič kaj vesela.. ampak bo že...

Saša33: jaz sem s tega koncauser posted image  Logaškega... ampak pomoje na drugo stran kot ti- jaz ravno peš ne grem v logatec... user posted image user posted image  lahko greva na kavo kdaj, če si za?

nč, jst šibam še cunje obesit in ven na sonček user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 337
   [Brisano sporočilo]
3.5.2012 10:26:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu caelia)
  Neposredna povezava do sporočila: 338
3.5.2012 15:31:35   
kimsy
Evo tud nas nazaj iz morja!
Tamala je tak cukr, da je kaj! Tok je pridna, da je ne morem prehvalit, posebej, če primerjam s prvo. Rada se vozi v vozičku, pa kar gleda, tud dve uri, prva se je drla kot sraka in nisva nič vozičkali! Ponoči se zbudi običajno samo enkrat, je pa tud naša bolj zgodnji tip. Sam je res, da jo za ob 8ih dajem spat, pa pol mene do devetih tud že zmanjka! user posted image
caelia - a veš, da men ta moda tud ni všeč, vse nekaj kričeče in razvlečeno... jst sm bolj za črno, belo in sivo, pa tega skoraj ne dobiš. Imam pa itak sam 3 trgovine kjer kupujem, ker sm ugotovila, da mam rajš manj kvalitetnih stvari, kot en kup krame v omari! Prisegam na trgovino zero, je mal dražja, sam je pa kvalitetna!
popullis - jst sm za zmenek, sam ta tedn mam taveliko doma, me je tok lepo prosila, da ne bi šla v vrtec, pa kar nimam srca, da bi jo dala. Sam ima ultimat, da gre spat in zdaj mi spita obe... Luksuz! Pol pa gremo mal naokol, na kofi!

Danes je kim imela posvetovalnico, zredila se je samo 5oo, sam je P rekla, da je to še kul, ampak res full mal je, pa sm mislna, da mam premal mleka, pa sm ji AM rinla, pa nč! Ma bo že še prekmal obremenjena s kilami! user posted image

Nč, tamala nekaj krožovili, šibam še mal po kosilu pospravit, da me ne prehiti!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 339
3.5.2012 18:23:31   
Evita78
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Danes je kim imela posvetovalnico, zredila se je samo 5oo, sam je P rekla, da je to še kul, ampak res full mal je, pa sm mislna, da mam premal mleka, pa sm ji AM rinla, pa nč! Ma bo že še prekmal obremenjena s kilami! user posted image

Kako mi grejo ti dohtarji na user posted image , vedno nas psihirajo s temi kilami! Men je zadnjič rekla, da bi se tamala morala zredit 750 g v enem mesecu, ona se je pa "samo" 660 g v treh tednih. Hallo, a ni to dost?! Kot da so vsi otroci enaki in za vse isto velja, mater!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 340
3.5.2012 20:30:00   
Aleda
Hoj hoj,
naša tamala je tut kar pridna, ponoči kar lepo spančka, sam jo dajem spat po 9 uri, ker prej sploh ne zaspi, potem pa spi do 4,5, 6 kakor kdaj, vglavnem zbudi se enkrat. Čez dan pa tut odvisno od dneva, sam se mi zdi da kar velik spi. Ene parkrat sva šle k našim domov in ni mogla tako lepo spat, zgleda da je že toliko zrasla da že pozna okolico, ker pri 1 mesecu ni blo problema.
Edin v vozičku mi pa še noče spat, če je pri miru, da bi jo na vrtu zaparkirala pa da bi spala, samo če se vozi. Upam, da se bo tut to navadla. Jo imam pa še zmeraj v košari, ji bo kmalu premejhna pa tut se mi zdi da ne bo več dolgo hotla bit not, ker že tako zvedavo gleda okol sebe.
A ve jih imate še v košari? Kako pa v športnem delu, a je lahko že malo dvignjena?
Je pa res zanimiva, ko se naspi se tako nežno pogovarja in se smejil.  Ne vem katera je rekla da njenegauser posted image uspava sesalec, našo istouser posted image če tuli jo kar pomiri ta zvok.

Mi imamo pa drug teden posvetovalnico, samo vaganje in merjenje. 

Oblačenje- mah jaz kar ne vem, pri naši je tak da hoče bit pokrita ko spi, pa prav čez glavico. Se mi zdi, da ima rada da ji je toplo, ponoči ji oblečem čez bodi še plišast pajacek brez rokavov in copatke in pokrijem s kovterčkom pa tako lepo spi. Tudi zunaj v košari od vozička mora bit pokrita, ker drugače ne spi. Danes sem jo pokrila s plenico pa se je zbujala vsakih pet minut, ne vem a ji ni blo dovolj toplouser posted image   se je zbudila začela mahat in kričat, jo  nazaj pokrijem čez glavico pa je že zapirala učke. Je blo pa že popoldne 5, 6 ura. A ve jih imate tut kar brez kapice zunaj, ne v vozičku? Jaz se kar ne upam, še posebej če piha.

Jaz pa tut ne vem a imam dovolj mleka še al ne, sm jo začela kar iz obeh dojit, ker sem pogruntala da recimo ponoči,če sem jo podojila sam iz enga je še kar neki cajta jamrala v posteljici, če jo pa iz obeh pa lepo hitro zaspi nazaj.

Populis- upam da bo s tvoji jožekom vse vredu.
Ne vem kaj se je pa z mojima zadnjič dogajalo, en dan sem imela kot da bi imela celo žlezo trdo in bolečo, sem zmasirala pod vročo vodo in črpala, potem je izginilo čez noč. Naslednji dan me je pa drug začel bolet in tako pri strani in ni nehalo tut če sem dojila, je tut kar en dan trajalo da se je vštimalo. Zdaj je pa vredu.

Nakupovanje- mi bi tut mogli mal v nabavo, pa ne vem al nej vzamem tamalo s sabo al ne. Razmišljam, da bi blo mogoče bolje da jo pustim pri starših, ker bi tako hitreje vse opravila. Sam itak, če bova hodila več časa bi si mogla spraznt jožeka, tak da bi blo verjetn najbolje da jo s sabo peljeva. Potem spet ne vem, kje jo bom podojila, al bo spala al tulilauser posted image pa še to je smotano če se ustavljaš na več koncih, to prelaganje iz lupince v voziče jo sam zdraži, da ne more spat.

Jaz bi pa rada, da mi zgine teh 5 kilc pa nočejo dol, mogoče bojo šle zdaj ko sem malo bolj aktivna.

So res srčkani vsi vaši dojenčkiuser posted image   Laura je taka čupava baba, jo bom prlimala en dan.

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 341
3.5.2012 22:02:23   
Sonček in poletje
Mi smo čez prazniki tudi malo bili naokoli. Pol je ta večji zbolel, zdej pa še ta mali smrka user posted image . Upam, da ne bo hujšega, ta večjega sem že skoraj v red spravila, sam pri ta malem pa itak skoraj nič ne morem, izpiram s fiziološko in aspiriram pa vzglavje smo mu dvignili.

Nasmehi - naš se tudi že tako smeje, da se jaz topim zraven.

Populis - lepo, da gre na bolje. To sem pa tudi jaz opazila, da ga morem včasih dat na obe strani. Ampak pol mi ponavadi iz druge glih 3x potegne in je dovolj user posted image . Včasih ne razumem čisto. Če bi ga pa spet dala na ˝prazno˝ bi pa cucljal še dolgo. Škoda da dude noče. Ampak sem se odločila, da ne bom jaz duda.

Koža - zdej ko je vroče pikice včasih nastanejo, ker se potijo. Zaenkrat še ne delam kake panike. Upam, da ne bo imel kake alergije.

Šoping - morem najprej red naredit v omarah, pol se pa lotit kake nakupovalne akcije. Bom pa po moje tamalega kar s sabo vzela, ker nikoli ne veš kdaj bo lačen. Do črpanja imam pa odpor še od prvega mulčka.

Aleda - jaz ga imam v košari. In bo tako še nekaj časa. Pri prvem nam je P svetovala naj bo tako vsaj dokler sam ne sedi. Tako, da v športni del naj bi se ga dalo, ko sam. Po mojem je slabše, če se prepotijo in jih napiha, kot pa če jih malo zazebe. Sej hitro ugotoviš, če jim kaj ne paše.

< Sporočilo je popravil Sonček in poletje -- 3.5.2012 22:05:19 >

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 342
   [Brisano sporočilo]
3.5.2012 22:26:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 343
   [Brisano sporočilo]
3.5.2012 22:27:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Evita78)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
4.5.2012 8:07:14   
Aleda

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 345
4.5.2012 8:08:20   
Aleda
No to je pa naša Laurauser posted image

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 346
4.5.2012 9:23:42   
tjaShiika
Jutro, že dolgo nisem kaj napisala, pa da se malo javim.

Aleda sladka pupika :)

Mi smo noč preživeli mirno vse do 4ih, pol smo malo jamrali ampak hvala bogu hitro nazaj zaspala tak da ni blo nekih problemov.
No zaj pa tak spet spi. Čez praznike smo spet na sončku uživali, tamala v senci tak da nam čisto nič ni manjkalo user posted image

Danes dež, jutri pa v nedeljo pa upam da sonček :)

Je katera tu v tej temi iz MB mogoče?

Čau

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 347
4.5.2012 10:36:40   
listek
Da se še jaz malo javim user posted image . Manca ravno spi, upam da bo še ene pol ure potegnila, pol mava pa akcijo.

Preživeli smo en lep teden na morju. Mala je uživala, midva pa tudi. Se je pa od naju nalezla prehlada, tako da ji tudi nosek čistiva, pa je zdaj že precej bolje. Sicer smo pa tudi kar naprej na terenu z njo. Povsod, kamor greva, gre z nama.
Sem pa na morju tudi jaz otvorila mojo športno sezono in sem šla kolesarit (gor in dol po klancih za uro in pol) in sem ugotovila, da mi je ostalo več kondicije, kot sem pričakovala. Samo še redno si moram sedaj vzeti čas za kolo. Morda mi še danes kaj uspe user posted image . Pa da bodo kile počasi šle stran.

Sem si pogledala slikce user posted image , vsi so prav fletni, štručke male.
Naša tudi pridno raste, ima ene 4,5 kg. včeraj smo bili vsi v šopingu na Rudniku, ker za ta malo nič pametnega tankega nismo imeli. Pa sva si malo dala duška in nabavila par luštnih kosov.

Drugače pa hodiva na Pedokinetiko in moram priznati, da je luštno. Izveš, kako telovaditi z naraščajem in mu hkrati pomagati pri razvoju. Pa mala ful uživa, ko z njo vadiva. Ji ti gibi pašejo.

Glede oblačenja so nam rekli, da je bolje manj kot več. Tako da smo bili na morju samo v kratkem bodiju, tu imamo pa zunaj še hlače gor, pa če je potrebno jo pokrijemo s pleničko. Pa uživa.

Prej je ena omenila, da bi se Ljubljančanke lahko kaj dobile, jaz sem za. Lahko bi določle kje in kdaj, pa kdor pride, pride. Kaj mislite.

Neposredna povezava do sporočila: 348
4.5.2012 11:28:03   
kendicka
pozdravljene,

občasno sem vas brala, ampak nikakor prišla do tega, da še kaj napišem. kakor ste že omenjale, je to za naše user posted image obdobje intenzivnega razvoja in naš je še posebej jokav in je non stop na joški. hvalabogu, da sem se sprostila in dojim vsepovsod, ker bi sicer lahko bili ves čas samo doma user posted image prazniki so bili fajn, malo smo se potepali in obiskali volčji potok, bili v tivoliju in si privoščili kosilo v gostilni. mali je lepo spančakal, medtem sva se pa midva mastila s škampi na buzaro user posted image komaj čakam drugo polovico maja, ko bomo šli na morje user posted image za začetek izola, kasneje pa hrvaška istra. samo osebno moramo dat delat.

evo, naš se že neusmiljeno dere in ga fotr ne more potolažit, grem v akcijo, ker sumim, da je joška time user posted image

ful lušne dojenčke in dojenčice imate user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 349
4.5.2012 12:13:53   
zmajcy_
Otroci spijo, jaz pa za comp user posted image
Pri nas je čedalje bolj luštno user posted image mali je res full priden, odkar sem na dieti veliko več spi...user posted image pri nas zgleda tako, da oba otroka umijem/stuširam ob 19.30-20.00h gremo spat, potem Urha zbudim ob 22h ga previjem in podojim, potem takoj zaspi nazaj in se zbudi ob 3h in danes se je zbudil potem šele ob 7huser posted image starejša je tako veliko v kosu spala šele pri ene pol leta.. tako da sem res vesela. pa čez dan gre Isa ob 12h spat in Urh tudi z njo, oba skupaj uspavam, s tem da Urh potem spi 1h ( je ob 11h ) Isa pa kaj več ponavadi. sem prov vesela, da nam gre tako super, saj sem cele dneve sama.

A ste na facebooku? Ste zato, da tam naredimo skupino? mi smo se z januarčki 2011 čiste preselili na fb user posted image

(odgovor članu kendicka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?