Jada82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda Edin v vozičku mi pa še noče spat, če je pri miru, da bi jo na vrtu zaparkirala pa da bi spala, samo če se vozi. Upam, da se bo tut to navadla. Jo imam pa še zmeraj v košari, ji bo kmalu premejhna pa tut se mi zdi da ne bo več dolgo hotla bit not, ker že tako zvedavo gleda okol sebe. A ve jih imate še v košari? Kako pa v športnem delu, a je lahko že malo dvignjena? Ja, seveda, naša je še v košari ....saj še ni 2 meseca stara ... in sigurno bo še v košari vsaj do 5 meseca .. ta veliko sem imela do 5,5 meseca v košari ... so veliko bolje zavarovani kot v športnem delu ... ne piha, pa tako ... naša košara se še dvigne (torej, hrbtišče lahko dvigneš), tako da jo bom kasneje malo privzdignila, pa bo ... čisto sedeti še itak ne sme, dokler ne sedi samostojno .... A ve jih imate tut kar brez kapice zunaj, ne v vozičku? Jaz se kar ne upam, še posebej če piha. Ne, naša glih kapice nima, če je poletno, ampak ima pa tiste klubučke proti soncu ..... če je pa hladneje, pa kapico, ja ... bolj tanko ... Nakupovanje- mi bi tut mogli mal v nabavo, pa ne vem al nej vzamem tamalo s sabo al ne. Razmišljam, da bi blo mogoče bolje da jo pustim pri starših, ker bi tako hitreje vse opravila. Sam itak, če bova hodila več časa bi si mogla spraznt jožeka, tak da bi blo verjetn najbolje da jo s sabo peljeva. Potem spet ne vem, kje jo bom podojila, al bo spala al tulila pa še to je smotano če se ustavljaš na več koncih, to prelaganje iz lupince v voziče jo sam zdraži, da ne more spat. Pejte nekam tako nakupovat, da je vse na enem mestu, da jo enkrat prestavite in to je to ... pa vmes še na kavico in je super Al pa jaz včasih, če se prestavljamo sem in tja, samo primem lupinico in jo dam na vozek, pa kar tako vozimo okoli ... tudi po trgovini v lupinici ....
|