|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
26.4.2012 9:24:40   
Paštetka
PETARDA, HVALA user posted image

NINA, danes sem te sanjala user posted image . Ne sprašuj me kaj, ker več ne vem. Zdaj, ko sem te tu "videla", sem se spomnila. user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
26.4.2012 9:58:55   
Paštetka
*Star gospod je čakal leta in leta, da mu na Upravni enoti izdajo gradbeno
dovoljenje. Končno je dovoljenje dočakal in uradnik mu reče:*

*?Vse je gotovo, gradbeno dovoljenje je izdano, pojdite samo še v tajništvo
da vam dajo pečat?*

*Ves srečen gre gospod v tajništvo po pečat, ko mu na drugi strani uradnik
pove, da je ura pravkar odbila 12 in naj se vrne po kosilu.*

*Gospod ves žalosten pove:*

*?Oprostite, šest let čakam na to dovoljenje, potrebujem samo še vaš pečat.
Prosim, udarite ta pečat, pa vam povem zgodbico o ženski in psu?*

*Uradnik zelo nejevoljen le pristane ter mu požigosa vse dokumente in
nestrpno čaka na zgodbico.*

*Gospod vzame dokumente in reče ?****?*

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
26.4.2012 19:34:08   
petarda
Ada a to zdaj po novem tudi nočne delaš? user posted image

Drugače pa me veseli, da ste zrihtali...sem vam kar malo fouš....nas to še vse čaka. S tem, da pohištvo ne bomo imeli novo, temveč bomo kar od tu prenesli. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
26.4.2012 19:58:45   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

NINA, danes sem te sanjala user posted image . Ne sprašuj me kaj, ker več ne vem. Zdaj, ko sem te tu "videla", sem se spomnila. user posted image user posted image

user posted image pravgotovo se ti je zluštalo jogurta user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
26.4.2012 20:00:29   
NinaŠ
Lepo vreme user posted image user posted image user posted image juhej

Jutri nujno user posted image ... Anže gre s planinci v eno jamo pri Bovcu, mi2 s Tino pa nekam gor user posted image , user posted image se pa kolca po kolesu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
26.4.2012 20:05:19   
petarda
Mi pa na morje user posted image user posted image user posted image user posted image ....Je bil pa že danes sonček močen...petardita je kar malo opeklo po ličkih...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
26.4.2012 20:07:42   
petarda

*Star gospod je čakal leta in leta, da mu na Upravni enoti izdajo gradbeno
dovoljenje. Končno je dovoljenje dočakal in uradnik mu reče:*

*?Vse je gotovo, gradbeno dovoljenje je izdano, pojdite samo še v tajništvo
da vam dajo pečat?*

*Ves srečen gre gospod v tajništvo po pečat, ko mu na drugi strani uradnik
pove, da je ura pravkar odbila 12 in naj se vrne po kosilu.*

*Gospod ves žalosten pove:*

*?Oprostite, šest let čakam na to dovoljenje, potrebujem samo še vaš pečat.
Prosim, udarite ta pečat, pa vam povem zgodbico o ženski in psu?*

*Uradnik zelo nejevoljen le pristane ter mu požigosa vse dokumente in
nestrpno čaka na zgodbico.*

*Gospod vzame dokumente in reče ?****?*

Hehe...mi ni bilo jasno kaj si hotela z zapisom povedat pa sem hotela tele prilimat user posted image user posted image user posted image user posted image .... Zdaj, ko citiram, mi pa pokaže zvezdice! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
26.4.2012 20:17:48   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Mi pa na morje user posted image user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image  meni je tudi uspelo spakirat. Čeprav se mi zdi nekam malo vsega skupaj user posted image

Eh, teh nekaj dni bomo že preživeli brez vse nepotrebne krame user posted image  glavno, da imamo voucher, pa kaj za preoblečt user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
26.4.2012 20:17:54   
*bubi*

Hehe...mi ni bilo jasno kaj si hotela z zapisom povedat pa sem hotela tele prilimat user posted image user posted image user posted image user posted image .... Zdaj, ko citiram, mi pa pokaže zvezdice! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
26.4.2012 20:20:19   
*bubi*
aja, edino razmišljam, zakaj sem službeno delo zraven spakirala user posted image  eh, je boljši občutek, tudi če se ne pritaknem user posted image

Pa knjigo sem si spakirala, pa nekaj filnov na ključek vrgla.... jao, KDAJ bo za vse to čas? user posted image  izkušnje namreč kažejo, da zvečer mrknem prej kot otroka user posted image

No, morda pa bo hotelska animacija zamnimiva... iiiiiiii.... bi bilo kar za izkoristit user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
26.4.2012 20:21:25   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Mi pa na morje user posted image user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image  meni je tudi uspelo spakirat. Čeprav se mi zdi nekam malo vsega skupaj user posted image

Eh, teh nekaj dni bomo že preživeli brez vse nepotrebne krame user posted image  glavno, da imamo voucher, pa kaj za preoblečt user posted image

Blagor tebi....

Mi gremo letos prvič tako, da bomo tudi prespali...in vlečemo s sabo vso posteljnino, brisače, krpe....nimam pojma kam bomo vse to dali zdaj, ko nimamo več kombija user posted image .... Še dobro, da imamo vsaj od petardita voziček dol, da ne rabimo tega s sabo trogat... čeprav je tisti že skoraj fuč, tak za kak izi sprehod še gre user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
26.4.2012 20:22:39   
petarda

aja, edino razmišljam, zakaj sem službeno delo zraven spakirala user posted image  eh, je boljši občutek, tudi če se ne pritaknem user posted image

Hehe...jaz tudi user posted image ...no, samo nisem še spakirana....user posted image

Kako dolgo pa boste? V glavnem - UŽIVAJTE na polno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
26.4.2012 21:03:22   
*bubi*
vi tudi uživajte user posted image user posted image

Mi se vračamo v torek. bo čisto dovolj, pa en dan nam ostane, da stvari na svoje mesto spravimo. Bubi je nalogo že danes naredil. So dobili fuuuuuuuul računov v zvezek za prepisat user posted image user posted image

Eh, jaz tokrat nisem dala naloge user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
26.4.2012 21:04:50   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image pravgotovo se ti je zluštalo jogurta user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
26.4.2012 21:08:43   
Paštetka

Mi se vračamo v torek. bo čisto dovolj, pa en dan nam ostane, da stvari na svoje mesto spravimo. Bubi je nalogo že danes naredil. So dobili fuuuuuuuul računov v zvezek za prepisat user posted image user posted image

Eh, jaz tokrat nisem dala naloge user posted image user posted image user posted image

Uživajte vse lepo po vrsti. Vidim, da bom jaz samevala tukaj. Kaj sem edina, da ne grem nikamor?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
26.4.2012 21:09:05   
petarda

Boš raje v četrtek spraševala, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
26.4.2012 21:11:31   
petarda

Uživajte vse lepo po vrsti. Vidim, da bom jaz samevala tukaj. Kaj sem edina, da ne grem nikamor?

Paštetka....pa saj ti si skoz okrog, moraš bit mal tudi doma user posted image

Bubi mi se vračamo že v nedeljo, ker moram it jaz v ponedeljek delat user posted image

Ajdi...uživajte maximalno.....mogoče še zjutraj kafe skuham predno gremuser posted image ...jaz si bom pa privoščila tistega na petrolu...mmmmmmmmmmm user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
26.4.2012 21:14:10   
Paštetka
Ja saj vem. Če ne bi ili po bolnicah, bi tudi nekam šli. Mojemu user posted image so operacijo prestavili na ponedeljek. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
27.4.2012 0:21:04   
ada2
tako, končano, vsi stroji priklopljeni, voda teče.... jutri bo kosilo že v novi kuhinji...oz. danes. zdaj pa hitro spatuser posted image

aja, petarda nočne začnem zdaj delat, ker je miha star 3 leta, prej sem koristila tisto do treh let. pri adamu sem jih delala že prej.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
27.4.2012 6:54:36   
NinaŠ

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Hm ne, jaz ti bom delala družbo user posted image ...kar pač ne bom v službi user posted image ... prav težko je poslušati in brati kam vse se vsi odpravljajo... user posted image no ja, mi bomo te lepe dneve pravgotovo tudi izkoristili, čeprav se naši plani ne slišijo tako fajn user posted image (švicanje v hrib user posted image user posted image )

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
27.4.2012 7:47:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

tako, končano, vsi stroji priklopljeni, voda teče.... jutri bo kosilo že v novi kuhinji...oz. danes. zdaj pa hitro spatuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
27.4.2012 7:48:07   
*bubi*

Bubi mi se vračamo že v nedeljo, ker moram it jaz v ponedeljek delat user posted image

no, pol pa lahko za torek planirate enodnevni izlet do tebi ljubega meseca v Istri user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
29.4.2012 7:15:11   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Še en prekrasen dan se obeta user posted image

Danes se bomo posvetili kolesarjenju, saj je Tina v v petek, ko sva šli hribolazit, na mezinčkih pridelala žulja user posted image , tako da kaj več kot crocsov itak ne more obut user posted image . Anže je z jamarskega izleta tudi prišel totalno navdušen, mene je pa kar stiskalo, ko mi je razlagal kako so plezali , se plazili,... po jami user posted image

Včeraj sem bila dopoldne v službi, popoldne smo pa pikikirali na vrtu za hišo user posted image user posted image

Uživajte user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
29.4.2012 20:48:40   
petarda
Nina lepo se berejo tvoji trenutki user posted image

Naši so se pa obrnili v čisto drugo smer user posted image .... v petek že vsi spakirani v avtu vsa prtljaga, kovtri, povštri, otroci....in potem lubi pregleda osebne....in ugotovi, da je juniorju poteklauser posted image user posted image user posted image ....in to 7.4.2012....najprej smo hoteli it poskusit, če nas bodo spustili, samo smo ugotovili, da ni šans, da se zvlečemo...potem sem klicala na mejo, povedala situacijo,....so mi rekli, da me ne morejo spustit user posted image ..... Nismo imeli drugega, kot obrnit se domov (smo bili že na pol poti do meje, ker smo najprej mislili it probat...)....No, potem smo šli k moji mamici na kafe, pa sta se junior in petardito hitro spomnila, da bi bila pa tam na počitnicah...kao en dan za prespat.... Moja mami pa bolna...vročine sicer nima, ampak fuuul kašlja... Se je pa vseeno ponudila, da ju čuva, midva in mini pa lahko šmrcnemo na morje, glede na to, da smo že vse spakirali... No in smo šli user posted image ....saj v bistvu sva probala skoz mislit, da se nama je to ponudila prilika, da sva malo na izi, ko imava spet samo enega otroka za pedenat user posted image ....in sva si tudi čisto zares malo odpočila, samo kaj, ko sva imela ful beden filing, ker sva vedela kako sta se tudi ostala dva otročka veselila morja user posted image .... No, smo prezračili, počistili, zamenjali cev za vodo, ker nam je počila v tej hudi zimi, kljub temu, da je bila voda zaprta (nekaj je še ostane v sifonu in cevi...)...prespali, skuhali kosilo za taščo in tasta, ki sta prišla naslednji dan....in odšli domov..... Smo pa bili danes cel dan pri hiški, kosili travo, pekli na žaru, brusili pode, skakali po trampolinu, pleli vrt, igrali nogomet....v glavnem vsi skupaj, vsi srečni user posted image .... Jutri grem jaz delat in to do petih popoldne user posted image ...fantje se bodo pa sami doma crkljali....še sreča, da sta potem spet dva prosta dneva user posted image .... v četrtek in petek imam pa dopust....in v petek odpotujem....oziroma odpotujeva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Prvič bova nekam šla brez otrok....čisto sama, cel vikend....no, ne bova ravno sama, glede na to, da bova priči prijateljema, ki se poročita....ampak brez obveznosti user posted image user posted image .....pa še na morju....juhuhu user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
29.4.2012 20:51:49   
petarda
Paštetka dobro zrihtajte jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi...uživajte...vreme je kot v pravljici user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.