|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
19.4.2012 12:43:19   
Mala_princeska
srečno vsem iskalkam zaposlitve, držim pesti da jo čimpreje najdete.

kaminek lušten poba :-)))

ja kaminek spada pod csd trebnje in oni bistveno hitreje izdajajo odločbe, kot Nm.
Ja jaz je tud še nimam, odločbe....Ker če bo potrebno za nazaj plačat bo res kriza. Nej pošljejo da ne bomo živeli v strahu kako in kaj naprej.

alex a si bila zadnjič zjutraj v MP? Sej sta si s sestro podobni, ampak zdej vaju pa menda že ločim, ko sva se večkrat videli.user posted image je malemu zdržala karolca, ko je drva vozu?

lepo se mejte.....

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
19.4.2012 16:33:58   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

lenčy - srečno na razgovoruuser posted image . Držim pesti, da ti uspeuser posted image .

Jaz pišem prošnje, pošiljam, pa v 90% sploh odgovora ne dobimuser posted image .
Sem optimist in verjamem, da se bo tut zame kaj našlouser posted image

sm kar malo živčna veš. bi res rabila službo, ker imam občutek, da mi tale odločba ne bo nič pametnega prinesla...
sj tud js prošnje pošiljam-na objavljena dela ne dobim nikoli odgovora, če pa pobudbe pišem, sem pa zdj kar vse dobila nazaj, ampak seveda negativne. v dobrem letu, odkar iščem službo, bom imela zdaj komaj prvi razgovor. čudno mi je, da tudi ti nisi povabljena... a maš napisano v življenjepisu, da imaš otroke? ker js sm to zbrisala in tudi na razgovoru ne mislim takoj omenit.

JA imam napisano, da imam otroka. In da imam varstvo urejeno.
Verjetno imam preveč let delovne dobe. Tvoja prva zaposlitev?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
19.4.2012 16:36:10   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

srečno vsem iskalkam zaposlitve, držim pesti da jo čimpreje najdete.

kaminek lušten poba :-)))

ja kaminek spada pod csd trebnje in oni bistveno hitreje izdajajo odločbe, kot Nm.
Ja jaz je tud še nimam, odločbe....Ker če bo potrebno za nazaj plačat bo res kriza. Nej pošljejo da ne bomo živeli v strahu kako in kaj naprej.

alex a si bila zadnjič zjutraj v MP? Sej sta si s sestro podobni, ampak zdej vaju pa menda že ločim, ko sva se večkrat videli.user posted image je malemu zdržala karolca, ko je drva vozu?

lepo se mejte.....

ja sem bla. Prav si vidla. Sem jaz tut tebe, pa prepozno ugotovila, da si ti, tak, da tut roke nisem mela časa dvignit v pozdravuser posted image . Sestra je bila tut poleg. Očeta sem peljala v Lj k zdravniku, pa je šla sestra z nama v službo, ka dela v Lj.
Karolca pa zdržalauser posted image . Vsake tolk jo pripelje tut v stanovanjeuser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
19.4.2012 16:45:39   
cukr07
Mi smo tudi prejšnji teden dobili novo odločbo o plačilu vrtca. Me je skoraj na rit vrglo, ko sem vidla da bomo po novem moral plačevat 66% od polne vrednosti (do sedaj smo 50%). To pomeni 50€ več na mesec. Prihodkov nimamo pa nič več kot prej, pa še pri otroškem dodatku smo padli na najnižji razred. Ah, bo že nekako, važno da bi bili zdravi, pa da bi oba imela službe. Mi je kr hudo, ko berem kako ene vztrajno iščete zaposlitev, pa jo nikakor ne morete dobit.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
20.4.2012 10:45:18   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

lenčy - srečno na razgovoruuser posted image . Držim pesti, da ti uspeuser posted image .

Jaz pišem prošnje, pošiljam, pa v 90% sploh odgovora ne dobimuser posted image .
Sem optimist in verjamem, da se bo tut zame kaj našlouser posted image

sm kar malo živčna veš. bi res rabila službo, ker imam občutek, da mi tale odločba ne bo nič pametnega prinesla...
sj tud js prošnje pošiljam-na objavljena dela ne dobim nikoli odgovora, če pa pobudbe pišem, sem pa zdj kar vse dobila nazaj, ampak seveda negativne. v dobrem letu, odkar iščem službo, bom imela zdaj komaj prvi razgovor. čudno mi je, da tudi ti nisi povabljena... a maš napisano v življenjepisu, da imaš otroke? ker js sm to zbrisala in tudi na razgovoru ne mislim takoj omenit.

JA imam napisano, da imam otroka. In da imam varstvo urejeno.
Verjetno imam preveč let delovne dobe. Tvoja prva zaposlitev?

potem pa upam, da jih ne bo na rit vrglo, ko bodo zvedeli, da sem matiuser posted image sicer pa če ne vprašajo, sploh povedala ne bom do konca. sj baje sploh niso tako občutljivi glede otrok, recimo v hoferju imajo vse otroke pa ni panike. je pa moja prva zaposlitev, tko da očitno je to res prednost. ma res bi blo fino, ker sm čist blizu doma in tud moj ima šiht čist blizu.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
23.4.2012 21:14:41   
Alex01
Dober večer user posted image

lenčy - kako? je razgovor že mimo? Občutki?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
24.4.2012 10:13:37   
kaminek
ne vem, če sm že omenila, da v NM porodnišnici ni več na voljo epiduralna 24h/dan. mene je skor na rit vrglo, sm rekla, da bi dala kri že za epi, za vsak slučaj, pa mi rečejo, da bolnišnica špara in da imajo samo enga anesteziloga in da ravnokar bojo tud eno operacijo mel in ne bom mogla dobit epi, če bom želela. user posted image user posted image men se je kr obrnil v želodcu, dobesedno. HB, da je vse hitro potekal, sam si pa ne upam zamislt, da bi se to zgodl pr ta prvi, jst bi umrla, ampak dobesednouser posted image user posted image .

tko, da tiste, k mislte rodit v NM in razmišlajte o epi, bodte prpravljene, da se lahko zgodi, da boste ostale brez te "pomoči"-olajšanja.

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
24.4.2012 12:54:35   
lenčy
kaminek js v prvo nisem hotla epiduralne in tud v drugo jo ne bom hotla. ne vem, ni mi potrebno. in ker sem imela že prvič takoj popadke na 3min in rodila v treh urah, bom drugič rodila itak domauser posted image

alex hvala za vprašanjeuser posted image imela danes razgovor. bila pri enemu dobremu tipčku 40 min, moja predhodnica pa samo 20 min, zdj pa povejte katera je dobila službo?user posted image potekla je ful sproščeno, mal sm se predstavla, mal je vprašal o prejšnih delih prek študenta, kakšna haklc vprašanja. malo sm še govorila o sebi, kako sem pridna in pa aleksa nisem zatajila, ker sem preveč poštena. je reku, da to ovira, daže imajo mlade mamice. čez par dni pa dobim odgovor. precenit ne znam, lahk da bom dobila, lahko da ne. me je hotu neki prestrašit, da je težko delo, če bom lahko škatlo banan dvignla. pa sm rekla, da če sm s kmetije doma, pa menda bomuser posted image

včeraj dobila tudi odločbo za vrtec in kakor sem rekla, gremo za en razred gor. ni mi neke panike, lahko bi bilo še slabš. smm kaj k moj noče plačat za nazaj, tko da ne vem kako se bo to zmenuuser posted image mi pa cifre o plačah niso nič jasne.. a so dali neto vsote gor al kaj?

< Sporočilo je popravil lenčy -- 24.4.2012 12:55:30 >

Rada te imava!!

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
24.4.2012 14:11:35   
Alex01
lency - držim pesti, da ti uspe!! Odločbo si že dobila? Po kakšnem sistemu jih pošiljajo. Če po abecedi, bom spet čist med zadnjimi. Upoštevajo se pa neto dohodki, kakor se men zdi, upošteva se pa vse, tut otroški dodatek (če sem prav razumela). En razred višje ste padliuser posted image . In poračun za 3 meseceuser posted image . Sm vidla včeraj v vrtcu obvestilo, da uprava vrtca lepo prosi starše, ki so že dobili odločbo, naj fotokopijo prinesejo v računovodstvo, zaradi poračuna, da se ne bo preveč nabralo user posted image (ker baje CSD še ne pošilja odločb računovodstvu vrtcev)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
24.4.2012 20:45:09   
lenčy
ja tudi dokladi so za celo leto. in po vsej sreči bom dobila v naslednjih dneh še odločbo za doklade, ki bodo zihr manjši,oni pa meni računajo trenutne doklade za celo letouser posted image kje je tle pravica?? ne vem pa, po katerem abecednem vrstnem redu grejo-js imam A, aleks pa Ž, se pa zdj ne spomnm, kam sm oddala vlogo (se gleda prva črka priimka vlagatelja ali otroka?)
in ja, tudi mi imamo obvestilo za kopijo odločbe. pa bolš da nesem, ker če bi se pritožili, pa preden bi spet dobili odločbo, bi mogla glih za celo leto razlike poplačat. sicer pa ne vem, na kaj naj se pritožim, ker mi cifre ne klapajo.

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
24.4.2012 22:41:19   
frufru
Mi smo že dobili odločbo. Upoštevajo vse, tudi vrnjeno dohodnino smatrajo kot dohodek, vse obresti, če jih kje maš, dividende, otroški dodatek, celo kredit se smatra kot dohodek user posted image . Mi smo padli za mišjo dlako 2 razreda višje in bomo moral plačat 70€ več. Me kar glava boli, kako bomo preživel naslednje mesece, ker bo treba vse za nazaj plačat, pa še redni vrtec. user posted image Še bolj za mal se mi zdi, k mamo v NM enega najdražjih vrtcev. Celo Ljubljana ima 20€ nižjo osnovno ceno user posted image . Glavno da je za cvičkarijo vsako leto dnar.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
25.4.2012 9:07:25   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: frufru

Mi smo že dobili odločbo. Upoštevajo vse, tudi vrnjeno dohodnino smatrajo kot dohodek, vse obresti, če jih kje maš, dividende, otroški dodatek, celo kredit se smatra kot dohodek user posted image . Mi smo padli za mišjo dlako 2 razreda višje in bomo moral plačat 70€ več. Me kar glava boli, kako bomo preživel naslednje mesece, ker bo treba vse za nazaj plačat, pa še redni vrtec. user posted image Še bolj za mal se mi zdi, k mamo v NM enega najdražjih vrtcev. Celo Ljubljana ima 20€ nižjo osnovno ceno user posted image . Glavno da je za cvičkarijo vsako leto dnar.

user posted image groza no user posted image

Zadnji stavek - se strinjam s tabo!!!!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
25.4.2012 9:40:38   
Mala_princeska
Odločba-
jaz sem obkljukala na vlogi oboje in za vrtec in za otroški dodatek(čeprav mi še ni potekel decembra), pa sem včeraj skupaj dobila obe odločbi. Jaz se pišem na P, ostali člani družine na S.
Rezultat - vrtec za plačevat višji, kljub moji brezposelnosti v zadnjih mesecih leta 2010(no res pa je da sem takrat dobivala nadomestilo za brezposelnost z zavoda za zaposlovanje). V obeh odločbah so mi upoštevali dohodke iz 2010, pa celo nagrado banke, ko smo tamali odprli trr in to borih 10 EUR. Dohodnina mi je v obeh odločbah nula (najbrž do določene vstote za vračilo le tega ne upoštevajo, kakšni so kriteriji ne vem???), močno upam da se v mojih odločbah niso zmotili in da ne dobim še kakšnega šoka, upoštevali so obe plači, regrese, nadomestilo za brezposelnost, en avto - dražji, ki je bil v 2011 januarja pisan name - ne vem od kje jim logika da nekaj podatkov iz 2009, nekaj iz 2010, pa avto iz 2011, ki je itak na kredit;ampak oni to smatrajo kot visoko premoženje, lastnika kake nepremičnine nisva.
Na srečo je otroški dodatek ostal isti, se mi znesek ni spremenil. Tako da se zaenkrat pritožila ne bom.....
Pri nas v vrtcu ni obvestila da naj odločbo prinesemo v tajništvo, ampak jo bom nesla, da ne bo prehudega šoka za nazaj, po mojih izračunih bo od januarja do marca 60 eur poračuna za vse tri mesece skupaj za nazaj poplačat.

Lepo se imejte, pa prijetne proste dni, če ste kaj frej :-)))

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
25.4.2012 10:07:41   
Alex01
princesi user posted image

bolj ko vse skupaj berem, bolj ne vem pri čem sm oz kaj naj pričakujem user posted image

Kako pa kaj ostale?user posted image

petra, vreme se popravlja, boš kaj prikolesarila mimouser posted image . Sam pokliči me prej, ne ko si že pred vratiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2264
25.4.2012 10:30:32   
Mala_princeska
popravljam: štet nama je samo en avto, tisti ta dražji, na kredit, prvič registriran 2011, bil je pisan name, januarja 2011, niso šteli še enega, ki je bil jan.2011 pisan na partnerja.

alex dobr da si me na bicikl spomnila, je treba prah z njega obrisat in moja stegna zalaufat user posted image user posted image

skuham in šibam v službo.....

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
25.4.2012 12:59:32   
lenčy

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

popravljam: štet nama je samo en avto, tisti ta dražji, na kredit, prvič registriran 2011, bil je pisan name, januarja 2011, niso šteli še enega, ki je bil jan.2011 pisan na partnerja.

alex dobr da si me na bicikl spomnila, je treba prah z njega obrisat in moja stegna zalaufat user posted image user posted image

skuham in šibam v službo.....

avto je štet samo pri dokladih? ker pri nama ga za vrtec ni... smo ga pa kupili oz. registrerali 2010, najprej je bil na lizing, 2011 pa sva ga odplačala, da bi dobila kredit za stanovanje. dohodnino je pa moj tud dobil vrnjeno nekaj malega, pa tudi piše 00. so nas pa zj.... moje delnice, ki so bile HB ravno takrat, ko so oni gledali, nizke, ker so padle. mi je žal, da jih nisem že prodala, ko so bile visoke, ampak še zmeraj upam na višji znesekuser posted image sm pa ugotovila, da so delnice, stanje na vseh računih gledal konec januarja letod. zakaj so toliko časa rabili, da smo dobili to odločbo?? in zdj vse za nazaj plačat?? tudi pri nas bo težko, zato upam, da že dobim to prekl... službo.

Rada te imava!!

Neposredna povezava do sporočila: 2266
25.4.2012 21:54:44   
frufru
tiste, ki mate šolske otroke, kateri šolski zdravnik je OK? Mi smo trenutno še z obema na predšolskem, samo ne bi rada kak poden zbralauser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
26.4.2012 9:05:21   
Alex01
mi smo pri dr.Levstikovi

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
26.4.2012 14:16:04   
Evita78
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

tiste, ki mate šolske otroke, kateri šolski zdravnik je OK? Mi smo trenutno še z obema na predšolskem, samo ne bi rada kak poden zbralauser posted image

Jaz imam sicer dva predšolska otroka, pa sem izbrala dr. Jusič Edito, ki dela na šolskem, vendar sprejema vse od starosti 0 do 18 let. Mi je pa super, zelo prijazna, ne rine za vsako malenkost antibiotikov pa tudi zelo natančno vedno pregleda otroka user posted image .  Skratka, je za razmislit...

Mi je pa tudi dr. Levstek Plut ok, je večkrat dežurna in se da z njo vse lepo pomenit...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
26.4.2012 18:35:13   
Mala_princeska
jaz imam taveliko (stara je 8let) tudi pri dr.Jusičevi in sem do sedaj bila vedno zadovoljna.

(odgovor članu Evita78)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
4.5.2012 9:05:49   
Mala_princeska
samo toliko, da vam javim - CSD-ji vrtcem ne pošiljajo kopij odločb o plačilu vrtca, tako da je najbolje da če že imate odločbo da jo sami nesete v tajništvo vrtca. Rčunovodkinje sploh še nimajo novih aplikcij in dostopa do novega načina plačila vrtca ibn tudi ne vejo še -nimajo navodil kako naj delajo poračune oz. morebitna preplačila. Toliko o sposobni javni upravi oz. o prednosti novega zakona.

Neposredna povezava do sporočila: 2271
4.5.2012 9:22:05   
Alex01
Danuser posted image

V našem vrtcu visi obvestilo, da je potrebno kopijo odločbe dostaviti v računovodstvo vrtca. Moje odločbe še kar niuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2272
4.5.2012 20:01:52   
štrumfek
Daaan =)
punce moje naj vam zaupam da sem po dobrem letu, včeraj zagledala en lep +

noro srečna, vesela user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
4.5.2012 20:38:03   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Daaan =)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ISKRENE ČESTITKE in SREČNO do konca user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
7.5.2012 8:06:00   
štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Daaan =)

ISKRENE ČESTITKE in SREČNO do konca user posted image user posted image

hvalaauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?