|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 4.del
28.3.2012 10:55:25   
Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

petra - kje si pa bla? Nisi hotela prit mim ka sem drva sekalauser posted image [

sem se bala da dobim sekiro v roke user posted image user posted image user posted image

se je men zdelouser posted image user posted image user posted image
torta je pa krasna - pridem mal na uvajanjeuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
28.3.2012 10:56:25   
Alex01
lenčy - krasen fant user posted image . Res gre hitro časuser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
28.3.2012 10:57:28   
5ra8

petra - kje si pa bla? Nisi hotela prit mim ka sem drva sekalauser posted image [

sem se bala da dobim sekiro v roke user posted image user posted image user posted image

Sem se nasekala v jesen drv, sta moja dva naročila 25 kubikov hlodovine...jih je blo čez celo naše parkirišče pa skor do strehe gor user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
28.3.2012 11:34:43   
Alex01

Sem se nasekala v jesen drv, sta moja dva naročila 25 kubikov hlodovine...jih je blo čez celo naše parkirišče pa skor do strehe gor user posted image

Ti si bla pa še bolj pridna. Mi smo jih 8 kubikov manj... pa je vseen trajaloooooo

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
28.3.2012 11:40:07   
lenčy

hvalauser posted image in še vedno ima kodrčkeuser posted image zdaj bi bil že čas za obisk pri frizerki ampak se še kar ne morm ločt od njihuser posted image

petra tudi vi ste že pihnili 1. svečko-čestitke! pa tako torto znaš nardit vau. dej še mene nauč prosm, ker tale naš piki nas je kar dosti staluser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
28.3.2012 12:47:33   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

hvalauser posted image in še vedno ima kodrčkeuser posted image zdaj bi bil že čas za obisk pri frizerki ampak se še kar ne morm ločt od njihuser posted image

petra tudi vi ste že pihnili 1. svečko-čestitke! pa tako torto znaš nardit vau. dej še mene nauč prosm, ker tale naš piki nas je kar dosti staluser posted image

u bistvu je fora samo v tej masi ki je na vrh. Seveda potem iz te mase so tudi vsi okraski ki jih vidite na torti. To je vse za pojest, ni nič plastično ali pa kaj :)
Če rade delate s prsti, če ste rade delale z plastelinom, oblikovale, vam tudi s to maso ne bo težko user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
5.4.2012 9:40:34   
5ra8
tale tema pa čist sameva? user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
5.4.2012 9:42:53   
Alex01
Že vsi jajčka barvajo user posted image .
Jaz se "borim" z likalnikom, nikakor noče samuser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
5.4.2012 9:44:41   
5ra8

Že vsi jajčka barvajo user posted image .
Jaz se "borim" z likalnikom, nikakor noče samuser posted image

jajčka ja user posted image

še ne vem kakšna bom letos delala.....ma neki bom ze spacala user posted image

noče sam? ti ti likalnik user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
5.4.2012 12:36:07   
lenčy
js mam aleksa kar doma, ker se je prehladu, saj v vrtcu "nagi" hodijo zunaj. potem sem jim pa rekla, naj ga oblečejo, mu je pa še kapo gor dala, nazadnje je pa notri knjigico gledal, namesto, da bi ga vn poslala, če ga je že glih oblekla. mah zdj ga mam pa raj doma, ga znam sama bolj oblečtuser posted image

pa še vsa živčna čakam na odločbo in se bojim, da ne bomo šli v preveč višji razred, ker še vrtca ne bomo mogli plačatuser posted image

jajčka-js bom nardilo s čebulo, pol bo pa mišk mal risal po njih, pa kakšno nalepkico gor nalimal.

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
12.4.2012 22:11:51   
Alex01
Dober večer user posted image

Kako ste kaj? Je že katera dobila novo odločbo za plačilo vrtca?

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
12.4.2012 22:26:50   
5ra8

Dober večer user posted image

Kako ste kaj? Je že katera dobila novo odločbo za plačilo vrtca?

čir....

Mi ne, ker sploh nisem vloge oddala...bo ostal v tem privat varstvu k je zdej, ker smo ful zadovoljni, mali pa tud....in pa oni z njim..... user posted image

Alex, ste pospravli drva? user posted image

danes sem pa bowlala...joj me bodo noge bolele jutri/pojutrišnjem user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
13.4.2012 8:26:27   
Alex01
Drva pospravljena že kak tedn user posted image user posted image user posted image
Na bowlingu si bla? user posted image Sm ti fovš user posted image user posted image . Kje si bla? V Trebnjem?

Super za varstvo user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
13.4.2012 8:49:16   
5ra8
Ne bila sem v Maharovcu pr Turku user posted image

smo bli s sodelavci....najprej smo se napokal kosila, potem pa za 2 uri bowlat user posted image

ma pa 2 stezi samo...ampak je fino....tko da bomo se sli user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
13.4.2012 8:54:00   
Alex01

Ne bila sem v Maharovcu pr Turku user posted image

smo bli s sodelavci....najprej smo se napokal kosila, potem pa za 2 uri bowlat user posted image

ma pa 2 stezi samo...ampak je fino....tko da bomo se sli user posted image

SUPERuser posted image user posted image

Mi smo bli kak mesec nazaj v Trebnjem, pa sem glih včeraj razmišljala, da bi naslednji tedn spet šli.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
17.4.2012 14:58:19   
kaminek
pozdravček dolenjkice mojeuser posted image

enostavno ne izide se mi oz. ko pa imam čas, se raje odpočijemuser posted image , kot da bi na netu visela....mal počekiram vas že, ampak mda bi kej napisala, pa ne gre.

no, zdejle imam pa ravno voljo in čas, da mal napišem kako napredujemo. 5.4. je imel Oskar prvič pregled in se je v 1 mesecu zrdeil za 1kg in povišal user posted image za 5 cm. zdej se dober teden izključno dojiva in upam, da tako tudi ostane nekaj časa. prej sva se še lovila, ker jst nisem imela dost mleka, tko da je dobil dodatek ali dva na dan. zdej pa je zalaufalo in ni lepšga kot dojit in bit "povezan" s user posted image .

jst se počutim fenomenalno dobro. počnem že vse...user posted image ..like in the past times..user posted image . se pozna, da je bil hitr porod. tko sm se pri ta prvi počutila šele po dobrem letu, zdej se pa po dobrem mesecuuser posted image .

evo, tuki je pa slikca od našga novga člana:
user posted image

za enkrat je to na kratko vse, se pa bom bolj pogosto javljala, zdej ko smo utečeni.

pozdravček

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
17.4.2012 17:21:19   
5ra8
super kaminek, mali Oskar je pa pravi cartek.

Sem ze pozabila kako je bil naš tko majhen, pa je komaj dobro leto odkar se je rodil. user posted image

Res hitro teče čas....

No da ga pohvalim, je tudi že shodil, tako da šiba naokoli jst pa za njim user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
17.4.2012 19:10:53   
Alex01
kaminek - o kakšen lepotec je Oskar user posted image . Super za dojenje. Sem vesela tudi zate, da se tako dobro počutišuser posted image user posted image . Kako je pa Patricia sprejela Oskarja?

petra - user posted image user posted image user posted image čestitke tudi za vaše korakeuser posted image user posted image user posted image . Zdej pa šibaj mami user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
18.4.2012 12:21:48   
lenčy
kaminek kako lep fantekuser posted image a ma to že ninico?
hm kolk imamo tukaj enih marčevskih otrok-eni so še čist mali, drugi so komaj shodili, moj pa se pri dveh letih trma na veliko. petra boš vidla kaj bo naslednje letouser posted image
sicer pa upamo še na enega marčka naslednje letouser posted image zdaj pa je že počasi čas, pa tudi ena služba se mi kaže, če jih uspem na razgovoru prepričat.

sicer pa danes držim pesti, da bo našo vlado tale štrajk mal bolj zresnu, ker tile nihovi ukrepi so obup.

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
18.4.2012 12:51:08   
kaminek
5ra8: user posted image za prve korake. zdej pa res bo dirka, vsepovsod in vsak trenutekuser posted image

alex: Patricija je kar dobro sprejela tamalega, bolj ni sprejela dejstva, da se jst nisem mogla z njo na začetku ukvarjat, zdej je pa že mnogo boljše.

lenčy: ja, ima že ninico. Tud Patricija jo je mela takoj, da se navadi in da ima vedno občutek, da je nekaj zraven. ta slikca je pa po kopanju in se je v klopčič zvil, prav srčkano. sej veš, kdaj bo treba narest, da bo marčevski user posted image , a ne??al ti jst povem???user posted image user posted image . kr v akcijo. mi2 si oba želiva še enega user posted image , sam ne vem, kako bo vse skupi zneslo, pa taki čudni cajti souser posted image user posted image .

odločba za vrtec: mi smo jo že dobil cca. 3 tedne nazaj in sva za las zgrešila ta najvišji razred. grrr....imaš pa res vse lepo specificirano na odločbi, kolk si vredenuser posted image user posted image . je še mene presenetlo

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
18.4.2012 12:55:32   
Alex01
kaminek - ti spadaš pod CSD Trebnje? Al pod Novo mesto? Mi še kar čakamo odločbo user posted image . Me je prav groza, da dobim kak poračun za tri mesece nazajuser posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
18.4.2012 13:02:56   
5ra8
o lej sej se neki miga tle user posted image

jap že zdej ga lovim vsepovsod, kaj šele bo user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
18.4.2012 13:40:33   
lenčy
kaminek js dober vem, kdaj it v akcijo, imam že enega marčka vešuser posted image user posted image pa na ninico se je že zdaj navezal? mi imamo našo kravico milko po slučaju za ninico. dobil jo nekje pri 4 mesecu in zdaj ne more bit več brez nje.

odločbe mi tudi še nismo dobili in me je tudi strah, ker po moje bomo padli en razred višje, js pa brez službeuser posted image moj je že reku, da se bo šu kregat, drugače nama bo dnarja zmankal dobesedno.

uf končno ena dobra novica, po tem ko zjuraj najdem ovele orhideje in za to krivim mojega, ker dela prepihuser posted image bo naslednji teden domauser posted image in bo še aleks doma, super. upam, da bo lepo vreme, da gremo na kolo. uf u torek pa razgovor...

Rada te imava!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
18.4.2012 21:40:03   
Alex01
lenčy - srečno na razgovoruuser posted image . Držim pesti, da ti uspeuser posted image .

Jaz pišem prošnje, pošiljam, pa v 90% sploh odgovora ne dobimuser posted image .
Sem optimist in verjamem, da se bo tut zame kaj našlouser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
19.4.2012 10:04:58   
lenčy

lenčy - srečno na razgovoruuser posted image . Držim pesti, da ti uspeuser posted image .

Jaz pišem prošnje, pošiljam, pa v 90% sploh odgovora ne dobimuser posted image .
Sem optimist in verjamem, da se bo tut zame kaj našlouser posted image

sm kar malo živčna veš. bi res rabila službo, ker imam občutek, da mi tale odločba ne bo nič pametnega prinesla...
sj tud js prošnje pošiljam-na objavljena dela ne dobim nikoli odgovora, če pa pobudbe pišem, sem pa zdj kar vse dobila nazaj, ampak seveda negativne. v dobrem letu, odkar iščem službo, bom imela zdaj komaj prvi razgovor. čudno mi je, da tudi ti nisi povabljena... a maš napisano v življenjepisu, da imaš otroke? ker js sm to zbrisala in tudi na razgovoru ne mislim takoj omenit.

Rada te imava!!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?