oreh
|
Witch, a ti navijaš, da mi kosilnica spet zalaufa, ker mi je crknila in imam čas pridit na RR? ne, ne test strogo -. drgač, pa jutri že začneva delat januarčka. sicer bo tuji državljan, ker ga bova naredila v tujini, ampak sam, da bo! Helenčica, a se spomniš, ko smo ti z Vivaldi dale funkcijo glede mednarodnega sodelovanja, zaradi kitajskih testov, delanja otrok po vseh celinah.... no in pika na I, pikico si prešvercala čez mejo. ti,ti,ti! LS, če tako misliš, pa želim, da pride že, ko prebereš moj post. Helenčica kako te razumem, dostikrat si mislim, ko bo +, bo pa letanje na wc in čakanje na kake čudne izcedke. ampak saj si že sama povedala, da pozitiva velja. mislim, da se vsaka tukaj srečuje s takimi mislimi, ker spozna vse možne štorije. curly, ja ravno taka črtica se meni pojavlja pogosto na testih, sumim malo PCO. kaj pa vem. Vglavnem, dekleta, odhajam na oddih, obljubim, da bom vsak večer spila pivce za živce in foliklčke, čez dan bom pa probala odmisliti, saj bo dopust bolj športno obarvan. In mogoče se moje veleumno jajčece končno odloči, da dvigne svojo rit, se spravi po jajcevodu, kjer ga bo ziher čakala miljarda upam, da gibljivih in močnih loverboyjev ter pohopsa enega. Lepe praznike vam želim, spočijte si, pa upam, da ko pridem nazaj, bom imela cel roman za prebrat.
|