|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo aprila
26.4.2012 11:55:21   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: witch
LS, oreh kaj zdaj z vama? Navijamo navijamo user posted image

to je million dollar question user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 501
26.4.2012 12:14:03   
anckica
Helenčica ČESTITAAAAAAM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se prav morala prijavit po stotih letih in ti to napisat user posted image

Želim ti čimbolj brezskrbno in lepo nosečnost do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jupiiiii, sem res zelo vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 502
26.4.2012 12:19:56   
oreh
Witch, a ti navijaš, da mi kosilnica spet zalaufa, ker mi je crknila in imam čas pridit na RR? user posted image user posted image ne, ne test strogo -.  drgač, pa jutri že začneva delat januarčka. sicer bo tuji državljan, ker ga bova naredila v tujini, ampak sam, da bo!

user posted image user posted image user posted image Helenčica, a se spomniš, ko smo ti z Vivaldi dale funkcijo glede mednarodnega sodelovanja, zaradi kitajskih testov, delanja otrok po vseh celinah.... no in pika na I, pikico si prešvercala čez mejo. ti,ti,ti!

LS, če tako misliš, pa želim, da pride že, ko prebereš moj post.

Helenčica kako te razumem, dostikrat si mislim, ko bo +, bo pa letanje na wc in čakanje na kake čudne izcedke. ampak saj si že sama povedala, da pozitiva velja. mislim, da se vsaka tukaj srečuje s takimi mislimi, ker spozna vse možne štorije.

curly, ja ravno taka črtica se meni pojavlja pogosto na testih, sumim malo PCO. kaj pa vem.
Vglavnem, dekleta, odhajam na oddih, obljubim, da bom vsak večer spila pivce za živce in foliklčke, čez dan bom pa probala odmisliti, saj bo dopust bolj športno obarvan. In mogoče se moje veleumno jajčece končno odloči, da dvigne svojo rit, se spravi po jajcevodu, kjer ga bo ziher čakala miljarda upam, da gibljivih in močnih loverboyjev ter pohopsa enega.
Lepe praznike vam želim, spočijte si, pa upam, da ko pridem nazaj, bom imela cel roman za prebrat.

Neposredna povezava do sporočila: 503
26.4.2012 12:31:59   
LittleSun
oreh pridi še k meni pokosit user posted image user posted image
ja ni nič pomagalo branje tvojega posta, sem takoj letela pogledat, pa nič user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 504
26.4.2012 13:07:26   
oreh
Joj, dej se presel bližje k meni. Jaz bi ti kosila, preštihala, plela, pospravljala... seveda vse za mastne pare... Jaz bi brez teh opravil kar umrlauser posted image user posted image

čirule, čarule, hokus pokus bum, pejt zdejle pogledat, mogoče je ratalo. Ti greš kam za praznike?

Neposredna povezava do sporočila: 505
26.4.2012 13:14:44   
LittleSun
Midve bi bile super par...ti bi delala, jaz pa otroke čuvala user posted image user posted image
Doma bom tokrat, dobimo obisk s tujine user posted image user posted image

nič, nada, niete...belinauser posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 26.4.2012 13:18:43 >

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 506
26.4.2012 13:44:17   
oreh
user posted image user posted image In pol povej, zakaj sploh rabmo dedce, TV tut znamo gledat, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 507
26.4.2012 13:51:21   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

user posted image user posted image In pol povej, zakaj sploh rabmo dedce, TV tut znamo gledat, a ne?

sej veš, da je popolnost dolgočasna user posted image user posted image user posted image je treba malo srbi, sivih las in naparanih živcev, da ni dolgčas in da občutiš vznemirjenje user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 508
26.4.2012 13:52:21   
čiba
Helenčica, tudi jaz se moram javit, čeprav se izogibam tem o nosečnosti na veliko. ČESTITKEEEEEE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anckica: nate tudi mislim, upam, da se srečava na temi v pričakovanju čez nekaj časa!! čeprav se midva psihično še nisva pobralauser posted image

Stare borke: stiskam pesti!! Močno, močno!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 509
26.4.2012 13:52:24   
curly
Oreh, tudi jaz imam PCO. Pa misliš, da bi to lahko bilo to??? Madonca!?
V glavnem, uživaj na dopustu, spij veliko piva in upam, da se vrneš s pikico v trebuščku! user posted image

Jaz sem pa že sita vsega! Včasih se res počutim kot kakšen leksikon o izcedkih, ovulacijah, hormonih, tabletah, menstruacijah, simptomih, neplodnosti ipd. in potem kolegicam kaj razlagam in čisto notri padem pa me samo debelo gledajo, ker nimajo pojma, kaj sem ravnokar povedala. user posted image Punce, preveč že vemo!user posted image
Zato pa... Moja user posted image se počasi poslavlja in sem se odločila, da bom ta krog uživala v sončku, praznovanjih, piknikih in vsem kar se bo dogajalo okoli mene in ne bom razmišljala o ovulaciji in vsem kar spada zraven. Ta krog se moram spočit, ker me nasledji krog čaka ponovni BOJ! 2. IUI in trenutno sem mnenja: let`s get it over with! Da lahko grem potem na IVF in basta!
V glavnem ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 510
26.4.2012 17:46:47   
LittleSun
oreh dobro si čaralauser posted image tečka je prišla. Moram rečt, da sem vesela, da nisem več v nevednosti in da mi je kar kamen padel od srca. Sedaj pa naprej, v nov bojuser posted image user posted image viva pozitiva user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 511
26.4.2012 18:17:27   
klopek
Katte, Poka, Mladika jst močno navijam za stare borke in mislim na vas! user posted image user posted image user posted image

LittleSun še tu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 512
26.4.2012 21:10:21   
curly
LS, ah joj. user posted image Jaz pa tako navijala!!!
Mi jepa všeč, da si tako pozitivno naravnana -> pri majčicah gremo skupaj v nove boje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsaj družba bo dobra! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 513
26.4.2012 21:24:21   
anckica
O Ciba, mene je tudi tako hudo prizadelo, da se še nekaj časa ne bom pobrala, tako da sva dala tole delanje otročkov na stranski tir in mogoče poskusiva naslednje leto...problem je da ne morem nehat brat oktobrk in vem da bi morala, mogoče mi bo zdaj lažje ko se bodo preselile, ampak sem bila pa malo žalostna da se bodo, ker mi po eni strani pomaga da jih berem, nekako preko njih doživljam to kar bi morala.

Želim vama veliko sreče in da čimprej zagledata user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
27.4.2012 8:35:26   
čiba

IZVIRNO SPOROČILO: anckica

O Ciba, mene je tudi tako hudo prizadelo, da se še nekaj časa ne bom pobrala, tako da sva dala tole delanje otročkov na stranski tir in mogoče poskusiva naslednje leto...problem je da ne morem nehat brat oktobrk in vem da bi morala, mogoče mi bo zdaj lažje ko se bodo preselile, ampak sem bila pa malo žalostna da se bodo, ker mi po eni strani pomaga da jih berem, nekako preko njih doživljam to kar bi morala.

Želim vama veliko sreče in da čimprej zagledata user posted image

A selijo se? Ne odpiram nobene teme po mesecih rojstva, ker bi se samo mučila. Isto predlagam tebi! Ne delaj škode sebi, res, ni vredno! Pogledam pa na to temo, sploh zdaj, ko sem tik pred drugo menstruacijo po abraziji in razmišljava v smeri novega člana, ampak ne vem, če bi si upala pisat sem gor, zdaj sem tako veliko bolj živčna kot prejuser posted image

Mislim nate.

Za vas, stare borke in nove borke, pa stiskam pesti!!!user posted image

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 515
27.4.2012 8:40:43   
LittleSun
Dobro jutro punce
Kako lep dan jeuser posted image user posted image
moja lumpa sta se ponoči odpravila na morje, jaz pa imam čas malo zase. Danes generalka doma, da bo lepo ko se vrneta. Upam, da bom hitro fertik, da pobegnem na sonček, ker je škoda, tako lep dan preživeti s krpo v rokah.

ankica in čiba user posted image user posted image niti sanja se mi ne kako hudo je to, ampak zagotovo je kot zmeraj najboljša pozitiva. Ankica tebi pa svetujem, da se ne mučiš in ne čitat foruma. Najboljše zdravilo bo najbrž otrok v rokah, zato pridno v akcijo z veliko pozitivne energije. Stiskam pestke, da bo ta dan kmalu tu za vaju!

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 516
27.4.2012 8:41:40   
HeLenčica
Čiba in Anckica, nisem vedela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Držita se! user posted image user posted image user posted image

LS moja user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 517
27.4.2012 8:49:18   
sonček85
HELENČICA:kAJ JAZ TO BEREM ,ISkreen čestitike.res iz srca.Pa srečno do porodauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ,ki čakate v tem mesecu želim da bodo pluskiuser posted image ,pa vas pridem kaj pokukat v Maj

Mi smo ok ,smo v 15t in počasi pričakujemo prve brcike user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu čiba)
Neposredna povezava do sporočila: 518
27.4.2012 11:50:55   
anckica
Hvala punce. zlate ste user posted image

Čiba ti si že pred drugo user posted image ! Pa zamano so ti delali abrazijo, pri meni je zdaj že 6 tednov od tega in je še vedno nimam, upam samo da nisem že spet noseča, ker to najverjetneje ne bo nič dobrega pomenilo. Sva sicer pazila, ampak lahko bi še bolj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
27.4.2012 17:43:04   
*anushka*
Helenčica, ČESTITKEEEEEEEEEE!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sama že cel mesec puščam RR na miru, danes se mi je pa zaluštalo kkšno novičko prebrat in tvoja me je totalno osrečila user posted image user posted image user posted image Res totalno drugačna reakcija, kot pri vseh naključnih nosečkah v mojem življenju user posted image Tok fajn res - dolgo sta čakala, res sta si zaslužila, in bosta novo vlogo staršev nedvomno odlično opravila!

In samo da veš - na ta forum si prinesla nov val pozitivne energije, nemogoče je postalo mogoče, in grem stavit, da bo to navdušenje v teh dneh še kkšno bebo nardilo :)

Vso srečo za naprej!!!!!!!!

(odgovor članu anckica)
Neposredna povezava do sporočila: 520
28.4.2012 7:40:13   
LittleSun
Dobro jutro babike.

mladika, katte kakšno je stanje?

Jaz sem pa spet tam, kjer sem bila, v četrtek popoldan sem imela enkrat na papirju kar močno krvavo in naslednjič malo rozasto, od takrat pa do danes spet nič. BELINA in sedaj me že pošteno jezi. Sicer je zelo malo možnosti, da sem user posted image , ampak zakaj ne dobim te k. menze.

ampak se bom se sekirala, lep dan je, grem na izlet s prijateljico.
Uživajte

(odgovor članu *anushka*)
Neposredna povezava do sporočila: 521
28.4.2012 10:44:14   
curly
No ja, LS kaj te pa tako heca ta user posted image !? user posted image

Moja se je pa za 1 dan podaljšala. Ponavadi pride za 5 dni, včeraj je bil 6. dan pa je še kar lilo. Danes se je končno umirila! user posted image

Pošiljam user posted image in upam, da se ti stanje kmalu uredi!
UŽIVAJ na izletu!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 522
28.4.2012 12:16:53   
srce77
HELENČICA ČESTITAM TUDI JAZ.......BRAVO. ŽELIM TI ZDRAVO NOSEČNOST DO KONCA.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 523
29.4.2012 9:04:07   
LittleSun
No da javim...se je le ulila. Hvala pupe za vse, ta mesec mi res ni bilo fajn in brez vas bi najbrž znorela user posted image user posted image RADA VAS IMAM!!!

pa lep dan, šibam na sončka

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 524
30.4.2012 7:44:36   
LittleSun
Katte, mladika kakšno je stanje???? navijam, da še ni user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 20 [21] 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?