Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 7:30:02
|
|
|
|
oreh
|
Helenčica, a se ti je včeraj fejs kolcalo? sem veliko mislila nate in ta mesec si moj navidezni motivator pri ponovnem poskusu odklopa. Pred nami so prazniki in sooooooonceeeee, tako, da bo lažje. Zgleda, da boš ti tele sončne dni kar prespala . Vglavnem čestitke še enkrat in lepšega darila pa tvoj sploh ne bi mogel dobiti. LS, upam, da si tudi ti imela vgnezditveno in bo test v petek končno kaj pametnega povedal.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 7:49:20
|
|
|
|
LittleSun
|
Helenčica moja zdaj pa res iskrene čestitke. Želim si prečudovitih preostalih 8 mesecev. Itak nisem dvomila v včerajšnji plusek!! Si faca, da si tako zgodnja, upam da boš zdaj bolj mirna in boš lahko spala. orešek če bi bila vgnezditvena takrat, bi zdaj že test kazal +, saj je že 10 dni mimo. No pri meni je še kar belo, ampak sem 99 % prepričana da žal nisem noseča. Naj samo priteče ta tečka tečna, da lahko gremo v nove boje!!!!! vse druge ki še čakate, pošiljam vam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 7:59:45
|
|
|
|
lily32
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: lily32 IZVIRNO SPOROČILO: Žabica86 Zanima me kakšne izcedke ste imele preden je test pokazal pozitivno ? Moj test je kot rečeno danes bil negativen. še ni. Nimam posebnih znakov, le izcedek imam povečan. Beli tok, ampak dokaj "razredčen" in tekoč. Pri meni je bilo tako, kot ti opisuješ. Dokler ni , upanje ostaja kljub negativnemu testu. Si si mogoče kaj merila BT? kdaj pa ti je potem test pokazal +?? Meni je test pokazal šele 10 dni po izostanku M. Sem pa imela veliko izcedka in BT je bila ves čas povišana. Saj ne pravim, da je to pravilo, prej izjema, a upanje ostaja dokler ni .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 8:22:41
|
|
|
|
LittleSun
|
lily jaz pa nimam izcedka zadnji dan, BT pa si ne merim. Upanje ostaja
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 8:37:35
|
|
|
|
princess13
|
Helenčica super!! Sicer že včeraj ni bilo dvoma, da si srečka nosečka, ampak danes si pa vsaj za sebe naredila še tisto pikico na i Želim ti res lepih 9 mesecev in čim manj slabosti... Glede na to, da si iz MB, se mogoče kdaj celo zmeniva za vozičkanje
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 8:59:48
|
|
|
|
S*
|
Helenčoca Č E S T I T K E
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 10:27:08
|
|
|
|
curly
|
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 11:38:59
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej punce! Zlate ste in hvala za odgovore in tolažbo. Danes zjutraj sem delala test in od vsega začetka bulila vanj. In ko se je "napajal" z urninom, preden se je pokazala kontrolna črta, sem vidla +, kateri se pa je (ko se je test napojil v celoti) izginil. Na koncu je kazal negativno. Mislim, da se tudi tista črtica na začetku malo obarva, ko pride v stik s tekočino, in v kolikor ni nosečnost tudi iz tistega področja izgine. Drugače si ne znam predstavljat. Kazalo je + in ko se je test napil po cca minuti je začel izginjati ! A ima katera podobne izkušnje? Vem da se sliši neumno, a plus je bil lepo viden. Za 1x nič kaj znakov ki bi kazali ali . Še 1x - HVALA ZA POMOČ !!!!!!!
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 11:42:20
|
|
|
|
LittleSun
|
Žabica koliko ti pa M zamuja? SI delala CB? Ker se je meni tudi zadnjič zdelo, kot da je malo obarvana testna črta, potem je pa čisto izginila in se ni več pokazala. Je pa bila res samo senca od nje, ni bila močna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 12:34:19
|
|
|
|
Žabica86
|
Hej LittleSun - ja CB sem delala danes zjutraj. Črtica je bila lepo vidna, ampak tako kot si rekla, ne fejst močna - kasneje pa je izginila ! Veš, da sem prav bulila v test takoj ko sem ga namočla. in ko je šel urin po "palčki" se je lepo videl plusek, nato pa se je začel "sušit" po cca minuti in je popolnoma zginil. Ko sem zagledala plus sem prvo pomislila - vedno sem gledala te posnetke na youtubeu ko so punce prvi dan naredile test je bil negativen, drug dan pa pozitiven. Sem se že razveselila i komaj zadržala, da ne pokličem mojega ! Potem pa žalost ! :( plusek je izginil ! :(
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 12:36:21
|
|
|
|
Žabica86
|
Aja še to: Ne vem natančno kdaj mi zamuja ! Ali mi že ali sem spet prehitra! Imam neredne. Danes je 35 dan, kot je moje povprečje! Tak da sem od prejšnje kar 35 dni izračunala in to je danes. Lahko da imam dolg ciklus in bo prišla v naslednjih dneh ! ne vem več - sem že čist obupana !
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 12:41:41
|
|
|
|
curly
|
Joooj, žabica. Upam, da bo naslednji test pokazal konkretni +! Stiskam pesti - dokler ne priteče je še upanje! LS, jaz sem v soboto delala CB (prvič, zadnjič in nikoli več! ) - itak sem dala zanj okoli 7€, nato ni hotel delat, nakar se je pokazala za lasek tanka črtica (kao plus), ampak si mogel prav pod lučjo pogledat, da si jo videl. Prav razmišljala sem, ali si domišljam ali jo res vidim in sem menda 2 minuti strmela v tisti plus, ki je bil dejansko minus!!! Zato, ker sem bila prepričana, da to zame ni pozitiven test, sem vzela še FS (kupila sem 2 trakca za 3€ v DM-ju) in je takoj pokazal le eno črtico! Takrat sem bila prepričana, da sta oba testa negativna! Resnično sem se odločila, da ne kupim več CB! Razen v primeru, da mi FS pokaže in bom prepričana, da je to to, si bom za spomin naredila ali CB ali kaj podobnega! Saj sploh ne vem, kateri se obdrži še potem nekaj časa - da bi ga imela za spomin. Katera ve? LS, kako si kaj? Imaš že kakšne znakce za / ? Upam, da za tadrugo !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 13:00:22
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly Saj sploh ne vem, kateri se obdrži še potem nekaj časa - da bi ga imela za spomin. Katera ve? LS, kako si kaj? Imaš že kakšne znakce za / ? Upam, da za tadrugo ! Jaz imam še zdaj CB od prve nosečnosti (5 let je mimo oz. bo 6.6. odkar je pokazal +). in je še zdaj plusek ni znakov, ne enih ne drugih, ne zbadanja, ne izcedka (ker malo je, malo ni, tako da ne moreš rečt da ravno je in ne moreš ravno rečt da je suho )...kot sem včeraj rekla, počutim se kot da je kar en dan sredi cikla NAJ SE ŽE ZJAAASNIIII
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 13:19:44
|
|
|
|
curly
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: curly Saj sploh ne vem, kateri se obdrži še potem nekaj časa - da bi ga imela za spomin. Katera ve? LS, kako si kaj? Imaš že kakšne znakce za / ? Upam, da za tadrugo ! Jaz imam še zdaj CB od prve nosečnosti (5 let je mimo oz. bo 6.6. odkar je pokazal +). in je še zdaj plusek ni znakov, ne enih ne drugih, ne zbadanja, ne izcedka (ker malo je, malo ni, tako da ne moreš rečt da ravno je in ne moreš ravno rečt da je suho )...kot sem včeraj rekla, počutim se kot da je kar en dan sredi cikla NAJ SE ŽE ZJAAASNIIII No, potem samo iz tega razloga, da se bo plusek obdržal še kupim CB, prej pa ne! Upam, da se ti čimprej zjasni!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 13:37:36
|
|
|
|
LittleSun
|
Jaz sem pa nabavila CB digital in čaka da bo FS pokazal plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 13:55:20
|
|
|
|
curly
|
Upam, da že ta mesec! Recimo v petek!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 14:00:31
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: curly Upam, da že ta mesec! Recimo v petek! Naj se pozlatijo tvoje besede hehe, ne vem zakaj, ampak sem kar malo upat začela, sem se malo prepustila in sem kar noter padla....se moram na realna tla postavit, ker je res zelo MALO možnosti, da še zdaj nebi pokazalo. Sva bila ta mesec do O prida, potem pa več ne in je že 17 dni od zadnjega SO. in mislim, da je to zadosten razlog, da pluska ta mesec ne bo.
< Sporočilo je popravil LittleSun -- 25.4.2012 14:09:56 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 14:21:09
|
|
|
|
curly
|
Veš kaj, nikoli ne veš. Lahko pa da res še nimaš dovolj hormona -> ful navijam, da je to to! A si ti bila pred kratkim na kakšnem posegu? Ali sem te s katero zamešala? Če sem te, se opravičujem, ampak meni so takrat rekli, da lahko da mi bo 1. M zamujala. No, meni je precej zamujala - je nisem dobila od decembra in vse do marca! Ampak tudi drugače nimam rednih M, tako da sem zgodba zase. Mogoče ampak res mogoče te pa zato zdaj ta tako heca, ker prvo si menda kar dobila, a ne? Glej, počakaj do petka pa boš videla. Jaz bom skoz navijala!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 14:36:49
|
|
|
|
LittleSun
|
Bila sem, mislim da decembra ali januarja na histeroskopiji in sem imela od takrat vse M normalne (26, 27 dni) in vedno prej kak dan ali dva izcedek (rjav, krvav) ki je napovedoval M, sedaj pa niti tega ni. To mi je najbolj čudno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 14:51:29
|
|
|
|
curly
|
Hmmm... Aja, cajt tako hitro leti!? Se mi je zdelo, kot da si bila šele prejšnji mesec. Ne, potem pa ziher ni to to. Po moje si kar ! V vsakem primeru ti želim, da ali čim prej test pokaže ali pa naj pride , če že mora, samo da boš vedela pri čem si!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 25.4.2012 20:15:55
|
|
|
|
ela008
|
Helenčicaaaaaaaaaaa, iskrene čestitkeeeeeee Iskreno sem zelo vesela zate in ti želim prijetno nosečnost in vse lepo. Res si pravi dokaz, da vse pride ob svojem času. Čestitke še enkrat. Objemčka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 26.4.2012 7:51:45
|
|
|
|
LittleSun
|
Dobro jutro babike Kako ste kaj?? mladika, katte kako kaže?? ta mesec je helenčica vlila energijo za stare borke..se tudi vama kaj vrti?? pri meni še vedno belina, nisem zdržala in sem danes spet naredila test. Tako, zdaj pa sem prepričana da noseča nisem. Me je pa danes spet zelo napihnilo in tudi na vagi imam +1, tako da upam, da kmalu pride. sonček je in zadnji delovni daaaaaan
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 26.4.2012 8:54:14
|
|
|
|
HeLenčica
|
Jutro pupe! Joooj, LS, pa kaj te heca?! Jaz še vedno ful ful močno stiskam pestke da bo pozen plusek! Pa za mladiko in Katte tudi, punce, naj bo moj začetek selitve starih bork med nosečke!!! Hvala vsem za lepe želje! Začele so se jutranje slabosti, ampak nimam nič proti, tako vsaj verjamem da je res . Bruham (še) ne , na srečo. Trudim se, da ne bi študirala na slabe stvari, ampak vseeno me skrbi. Kak smo hecne, tako dolgo si želimo N, ko pa pride do tega pa spet druge skrbi....Ampak pozitiva velja! Žabica, na žalost ti ne preostane drugega kot da še kak dan počakaš. Držim pesti! Rada vas maaaaaaaaaaaaaam, imejte lep dan! Petek je
|
|
RE: II pričakujemo aprila 26.4.2012 9:14:26
|
|
|
|
LittleSun
|
Helenčica hvala, ampak mislim, da več ni dvoma o tem...samo naj se vlije če se že misli, ker me to čakanje ubija. Kje ste ostale danes, že na dopustu??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo aprila 26.4.2012 11:38:40
|
|
|
|
witch
|
Helenčica še enkrat čestitke vse dobro do decembra. Ta pa naj vama prinese najlepše darilo LS, oreh kaj zdaj z vama? Navijamo navijamo Katte in mladika mislim na vaju naj se štetje vajih krogov konča zdaj!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?