|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj vprašanj o dvojčkih - II. del
24.4.2012 12:01:29   
cilla
JanaB, cenejše AM za dvojčke dobiš, če na spletni strani od Milupe izpolniš en obrazec in jim ga pošlješ - dobiš milupa kartico, s katero v spletni trgovini z-pharm naročaš AM. Jaz nisem nikoli koristila, sem raje prešaltala na v osnovi cenejše mleko - Babylove od DM. Razlika v ceni je da dol padeš...

Mi smo - kot kaže - staknili neko virozo. Sta že en teden zamašena, ogromno spita, slabo jesta. Linus je imel že prejšnje dni malo vročince, Arsen je pa včeraj prav konkretno zakuhal. Tako da smo prestavili cepljenje rotavirusa. Upam, da se nam ne bo kaj zasralo s temi programi cepljenja in da se nam bo izšlo kljub temu zamiku.

< Sporočilo je popravil cilla -- 24.4.2012 12:10:18 >

(odgovor članu nataska82)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
24.4.2012 15:09:02   
Jasna31
uff glede hranjenja je bil pri nas cel živ-žav oz. je šeuser posted image , nekaj časa smo se hranile same in sicer tako, da sem ju dala v ležalnik založila flaške s plenico pa so pile, sem nap. dala pro flaško elin do prvega kupčka nato takoj tii in ko je ena podirala kupčke je druga pila, je nam šlo prav fajn, dokler ju med hranjenjem ni začelo zvijat, tarat pa to ni šlo več mi je ena skoraj eno uro pila flaško v naročju pa še to komaj, sem pol mogla zaprosit taščo na pomoč ni šlo drugač, jutri bsta tri mesece pa ju še vseeno fejst zvija, sploh med hranjenjem, mi je tia šla s težo celo malo dol od tega zvijanjauser posted image user posted image ...tako,da komaj čakam, da to zvijanje mine in bomo spet lahko same se hranleuser posted image ...

Disere, točno tako je bilo pri nas...in diagnoza...refluks. Sicer ni drugega zdravila kot je čas, pa vseeno se da pomagati... mi smo šli na anti refluks mleko (bolj gosto), ki smo ga po navodilih s pediatrije gostili še z rižkotom, veliko podiranja kupčkov med in po hranjenju, čim bolj pokončen položaj po hranjenju, dvignjeno vzglavje ležišča itd... pomaga oziroma omili. Morda gre pri vas za isti problem, ne vem. Hranjenje je bilo obupno, tuljenje ves čas, zvijanje oh in sploh. Z gostejšim mlekom se je umirilo, povsem dobro pa bo šele s časoma user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
24.4.2012 15:44:26   
disere
jasna31 no vsaj še nekdo z podobnim problemom, eto pa edino tega gostega mleka še nismo probale,sem kupila tudi mleko čist brez laktoze pa ni blo nč haska še pit ga niso hotle ker je dobesedno fujuser posted image , sem mela tio na pediatrični na pregledu pa so sam rekli, da bo to minilo, no bom probala še s tem mlekom, mi ga je cilla tud svetovala pa sem kr nekam skeptična, ker ni do zdaj pomagalo nčuser posted image ...

jasna31 kdaj ste pa začeli z gosto hrano pa od kdaj naprej lahko dam puncam te riževe kosmiče?

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
24.4.2012 15:56:50   
Jasna31
jasna31 kdaj ste pa začeli z gosto hrano pa od kdaj naprej lahko dam puncam te riževe kosmiče?

Mi smo bili zaradi teh problemov na pediatriji, ker sta mi non stop tulili, je bilo kar hudo, futrala sva ju na silo, ker če ne itak ne bi pojedli nič user posted image V glavnem, do 4,5 meseca nama je pediatrinja govorila da so krči, nato je tudi sama podvomila in na mojo zahtevo naju je poslala na pediatrijo. Tam so postavili diagnozo, tako da smo pri skoraj 5 mesecih gostili z rižkom in šli kar na gosto hrano. Mleko sem že prej samoiniciativno zamenjala in je bilo bolje. Danes imata 6m 1t in imata vse obroke GH, mleko zavračata, samo ponoči jima ga še uspem poturit. In je stvar biostveno bolša, res! Če imaš kakršno koli vprašanje, piši na ZS, pa se lahko tudi slišiva user posted image .

Lp, Jasna

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
24.4.2012 18:51:04   
Jasna31
Disere, kosmiče lahko daš po 4 mesecu...asmo pazi, da kupiš tiste, ki so brez glutena (saj je označeno s katerim mesecem). Jaz sem kupila tiste od Milupe, ki so brez mleka, tako da samo dodam mleku, ki ga uporabljam...da se ne mešajo še mlečne formule. Pa še to... AR mleko je super Aptamil, je takoj gosto, od Novalaca se zgosti šele v želodčku, tako da jim bo pri pitju še vedno zoprno.

Upam, da bo pomagalo tudi pri vas..saj pravim, ni bilo takoj super duper, je bilo pa precej precej bolje. Z GH pa gre samo še navzgor user posted image

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
25.4.2012 8:31:18   
cilla

IZVIRNO SPOROČILO: Jasna31

Pa še to... AR mleko je super Aptamil, je takoj gosto, od Novalaca se zgosti šele v želodčku, tako da jim bo pri pitju še vedno zoprno.

Jap, enako izkušnjo imam jaz pri mojih dveh. S tem, da aptamil iz Muellerja (ne slovenski), ker je res gostejši, poleg tega pa imaš še na izbiro tri stopnje - Pre, 1 in 2.
Jaz sem ju futrala z AR do pred par tedni. Očitno je bil pri nas refluks bolj blag, ker je po dopolnjenem tretjem mesecu začel izzvenevati (al pa smo dovolj zgodaj začeli z AR) in zdaj brez polivanja in drugih travm jesta običajno mleko.
Mi je žal, da nisem tu vprašala že februarja, ko sem se ukvarjala s temi težavami in sem rabila kar nekaj časa in različnih mlek, da sem pogruntala tole z AR. Vidim, da je to pravzaprav kar pogosta težava.

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
25.4.2012 10:13:17   
disere
jasna31 pa cilla ful vama hvala bom mojga kr ko pride iz službe poslala po to mleko...mi mamo drugač že od rojsta punc to mleko iz dm, je drugač super, dobro, pa faj sta sračkale po njemuser posted image user posted image saj pravim glede teh mlek pa kapljic sva s cillo naredile celo znanost, pokuple pol muellerja mlek pa nevem česa še ne vseuser posted image user posted image saj veš ciila, da se bova temu drugo leto januarja samo še smajale pa obujale spomine ne vse začetne dogodivščine najinih sončkovuser posted image user posted image ...

jasna31 a tvoji dve pikici že prespita celo noč?

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
25.4.2012 11:24:46   
JanaB
Desire naša ta prva je dobila prvi zobek pri 4. mesecih tako, da čisto možno, da tudi vaši dve že matrajo. Krčki se komaj nehajo, če sploh, in že je tu naslednja tegobica ... v glavnem nikoli dolgčas user posted image

Še moji podatki: LJ, 37 2/7, prvi v glavični vstavi in drugi prečno, elektivni CR s spinalnim blokom zaradi dvojčkov in stanja po sekciji (že v prvo je bil porod s CR). Nimam nobenih pripomb nad LJ P kvečjemu pohvale ekipi v operacijski sobi in potem na A oddelku user posted image

JakaJaša držim pesti, da se tudi za vas vse lepo in prav izteče.

Cilla hvala še enkrat za info glede tele Milupine strani. Ali je katera že kupovala pri njih, da bi vedela koliko dejansko je popusta ali pa morda v Kolinski? Občutna razlika je že recimo med lekarno in Mullerjem, kjer je v slednjem 1/2 ceneje user posted image .

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
25.4.2012 11:47:01   
Jasna31
Disere, naši bejbi tale erfluks pošteno matra, tako da snaše noči niso nič kaj prijetne. Včasih se zbujam na 30 minut, danes pa ne vem kaj je bilo v zrakud a sta spali od 20.30 do 01.30 (jedli) in nato mir do 05.30... potem sem pa do 07 pobirala dude. To je za nas odlično. Ko bosta prespali noč bom pa po moje jaz hodila gledat kaj je narobe user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
25.4.2012 12:54:23   
jakajaša
Punce ktera si še ni urejala papirje na socialni,ki ima rok julija moram povedat,da sem jaz danes vse postorila.In ni nobenega straha,da bi zapadla v nov zakon glede pomoči ob rojstvu otroka.Tako da pojdite v akcijo:))

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
25.4.2012 14:05:12   
cilla

IZVIRNO SPOROČILO: JanaB

Ali je katera že kupovala pri njih, da bi vedela koliko dejansko je popusta ali pa morda v Kolinski? Občutna razlika je že recimo med lekarno in Mullerjem, kjer je v slednjem 1/2 ceneje user posted image .

user posted image user posted image popusta dajejo 20%. Edino tega ne vem, al ga priznavajo tudi na začetna mleka al izključno na nadaljevalna (ker menda da pri nas po zakonu ni dovoljeno dajat popuste na začetna mleka, ker smo država, ki spodbuja dojenje user posted image user posted image )

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
25.4.2012 17:41:53   
JanaB
Hvala cilla bom preverila pa javim, če bi še komu prav prišlo, ker 20% se pa že nekaj pozna.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
25.4.2012 17:51:51   
cilla

Hvala cilla bom preverila pa javim, če bi še komu prav prišlo, ker 20% se pa že nekaj pozna.

JanaB, ravno sem dobila mailing od z-pharm.... user posted image In kot sem sumila:
Popusti veljajo za kompleten asortiman prehrane milupa , razen za začetna mleka.

Hvala lepa pa takim popustom user posted image

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
25.4.2012 20:13:36   
Jasna31
Dobavitelj Novalaca pa daje 20% popusta za VSA mleka, tudi začetna... če kateri prav pride.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
26.4.2012 10:28:58   
JanaB
Cilla tudi meni so enako odgovorili user posted image Sem klicala tudi v Kolinsko, kjer so baje trgovino zaprli tako, da je edino še varianta v trgovini Macedonia trade na Fužinah, kjer naj bi tudi veljal tale popust z Milupino kartico.

(odgovor članu Jasna31)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
26.4.2012 20:02:34   
nataska82
kaj je AM, AR?
mleko v prahu?? če je to, a ne dobite na recept?

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
26.4.2012 22:48:26   
cilla
IZVIRNO SPOROČILO: nataska82

kaj je AM, AR?
mleko v prahu?? če je to, a ne dobite na recept?

AM = adaptirano mleko
AR = vrsta adaptiranega mleka, namenjena dojenčkom z refluksom (Anti Regurgitation = proti refluksu)
Na recept? Hehe, ko bi le... moja dva pojesta eno škatlo mleka v dveh dneh.

< Sporočilo je popravil cilla -- 26.4.2012 22:49:44 >

(odgovor članu nataska82)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.4.2012 8:39:25   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: cilla

JanaB, ravno sem dobila mailing od z-pharm.... user posted image In kot sem sumila:
Popusti veljajo za kompleten asortiman prehrane milupa , razen za začetna mleka.

Hvala lepa pa takim popustom user posted image

boljše, da kupujete v mullerju. je narejeno za zahodni trg in še njihova redna cena je enaka tej ceni s popustom.user posted image

da bomo fit,
100 TREBUŠNJAKOV v rit,
pa še malo seksa,
da nam ne bo treba čokoladnega keksa.

:D

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.4.2012 16:34:57   
claudie
Pozdravljene mamice in bodoče mamice dvojčkov!

Po dolgem času se vam javljam, naši žabici sta prikorakali na svet 6.4., valda po carsko, po dveh naravnih porodih, e na CR raje ne spomnim, hb po 3 tednih spomin malo zbledi. Drugače pa vse pohvale tako sestram, babicam, ginekologinjam...

No pa naši pikci, Mark in Tobija, na začetku smo imeli malo težav z dihanjem, kljub inekcijam v 28. tednu, sedaj rabita še čisto malo kisika, lepo že jesta po cuclju in sta tle v p še na hotelskih uslugah, dokler se ne znebita brkov za kisik. Jih že sama previjam, hranim, edino noč imam še fraj, se bom naspala za naprej in za nazaj :-). Je pa kar zabavno, ja, eden, drugi, cucelj, črpanje, komaj pridem do kosila. Tole črpanje je res joooj, mi gre že prav na živce, samo ni kaj, zaenkrat imam še dovolj mleka, se prav matram in nalivam z čajem, samo ko bosta pa popila po 200 ojej, potem pa ne vem, kako bo šlo.
Gorga kje ti kupuješ mleko, ko si napisala čez mejo? Koliko pa je približno cena aptamila, novolaca, pa tega dm-jevega. A dm ima tudi začetnega?

Šibam sedaj crkljat moja lupčka...Lep dan vsem...

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.4.2012 18:35:14   
cilla
O, claudie, čestitke za fantiča user posted image Krasni imeni ste jima dali.

Nisem ti fouš "hotela porodnišnica". Tista triurna rutina letanja gor in dol kar pošteno izčrpa. Ampak če sta fanta že v sedemki ali osemki, boste kmalu doma. user posted image

Cena navadnega aptamila (oranžen znakec, slovenska Milupa) v Mercatorju 13,5 €, DM 15,5€. Škatla s plastičnim pokrovom za večkratno odpiranje v Italiji 19,9€, Miller (nemška Milupa) cca 15,5€. Mleko od DM (600 gr) stane 4,6€. Imajo za nedonošenčke, enko, dvojko in trojko.

Če tvoja dva trenutno v P dobivata tudi kaj adaptiranega mleka, najverjetneje dobivata Bebo. Če jo dobro prenašata, potem ti svetujem, da ne eksperimentiraš in ostaneš na Bebi. Ni tako draga kot Aptamil (cena nemškega aptamila je na kg v Milerju cca 22€, Bebe pa 15€), držijo jo tudi v Mercatorju.

lp, tjasa

(odgovor članu claudie)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.4.2012 19:44:16   
claudie
Cilla jop, takole zgleda hotel P, pa če črpanje. Hvala za info o mleku, trenutno naša dva dobivata samo moje mleko, upam, da čim dlje traja tako. Sta pa v šestki, tko da še malo pa bomo.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.4.2012 21:28:00   
JanaB
Claudie čestitam za tvoji žabici. Tudi jaz ti čisto nič ne zavidam bivanja v P. Ti želim, da greste čimprej domov.

Mi smo danes prvič peljali naša user posted image user posted image v širni svet na sprehod. Je blo tko luštno, da smo šli popoldan še enkrat user posted image . Tudi "ta veliki" dveletnici je bilo zelo všeč, ko se je lahko peljela zadaj na Buggy boardu čeprav ji ne bi škodilo, da bi malo hodila.
Sicer pa oba pridno rasteta ... Bor ima že 3,6kg, Anja pa 3kg user posted image

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
28.4.2012 21:59:55   
Gorga
Dober večer user posted image

Da se vam malo oglasim. Večino prostih trenutkov porabim za spravljanje in pucanje. Ostali cajt pa previjam, hranim, podiram kupčke, pestvam, ker ju še vedno veselo zvija po cele dneve user posted image  in pazim, da tudi ta velik dobi dovolj pozornosti. Tudi zdaj, ko pišem, imam Lili na roki, mož je tekel se stuširat in druga dva celo spita user posted image  Sploh si ne predstavljam biti sama... Moja najboljša prijateljica, ki je trenutno brez službe, se mi je že ponudila, da mi pomaga. Jo bom kar izkoristila user posted image  

claudie čestitke!!! user posted image  AM kupujem Novalac 1. 800g pločevinasta škatla v lekarni v Gorici (Ita) je 9,10€. Pri nas v lekarni je 16,30€. Ne vem pa koliko stane AM za nedonošenčke. Čez nekaj mesecev pa imam v planu prešaltati na Babylove. Ko sem ta prvega nehala dojiti pri devetih mesecih, sem tudi kupovala kar DM-ovo mleko.

JanaB mi smo tudi šli včeraj na prvi sprehod in enako se je tavelik vozil na Buggy boardu user posted image  Ampak ni bil stalno gor. Je rekel mama tekat in sem mogla kar lepo razmigat moje noge, ki so totalno brez kondicije user posted image

Drugače pa smo končno začeli s prenovo naše bodoče hišice. Možek že veselo razbija kopalnico, ostale majstre pa imava tudi večinoma že zrihtane. Samo še električist manjka. Res komaj čakam, da gremo ven iz tega stanovanjca. Zdej sem že prav živčna tukaj, ker se mi zdi, da živimo kot kaki cigančki user posted image

Pa še to. Sem prav rekla mojemu možeku, ko sem prebirala vaše probleme, da naj neha bit živčen in jamrat, ker bi lahko bilo še veliko slabše. Pač krčki so in bodo tudi šli mimo. Ampak je pa res tako kot je napisala JanaB. Ena reč se konča in že je tu naslednja user posted image

Lp user posted image

(odgovor članu claudie)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
29.4.2012 10:48:04   
disere
ooo claudie iskrene čestitke za dva fantičauser posted image user posted image ..hja se strinjam to črpanje mleka je kruser posted image vzame veliko časa, če bi moji dve lahko dojila d začetka bi se vrjetno dojile, ker mleka je blo dost, po em mesecu sem probala pa ni blo interesa mal so vlekle kaj preveč pa neuser posted image ko je pa moj po dveh mesecih šel delat pa sploh ni blo časa če dan črpat in je počasi usahnilo se skupaj, sam js se ne obremenjujem s tem, glih tako bosta zrastli!

drugač smo pa ponoči pridne postale se hranimo od 8-9 pa pol do dveh-pol treh spita, se kr v spanju najessa pa spita naprej do šestih pol pa kakor kdaj, če krčkov ni spita naprej, če so pa krčki smo pa seveda budniuser posted image user posted image ....

mi mamo drugače od vsega začetka dm-mleko smo skoraj do treh mesecev mele PRE za nedonošenčke, pol smo prešle na enko...se mi zdi, da je enka močnejša ker naša drugače zelo ješča elin precej manj popapca, al pa jo krčki tako mučijo, da zdaj ona mal protestira, saj mamo jutr posvetovalnico pa bomo vidli kako pa kaj!

lepo se mejte vse mamice in bodoče mamice!

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
29.4.2012 22:02:37   
cilla
Glede spanja moram jaz pohvaliti moja fanta. Linus že več kot en teden prespi noč - okoli 20h zadnja flaška, potem spat in spi do cca 5h-6h. Arsen še ni čisto tam. Parkrat je že prespal do jutra, potem pa mu je spet kaj podrlo sistem in ga je lahkota zbudila tudi ponoči. Zadnje dva dni npr. je imel neko trebušno virozo (tako so rekli na pediatrični urgenci) in ga je buši dajal, da je kljub lakoti zavračal hrano, lakota se je nabirala in smo imeli kar malo nemirne noči na ta račun. (na srečo je hudo mimo)

Ampak... kako sem jaz ugotovila, da Linus prespi noč user posted image Eno noč sem bila tako crknjot, da nisem bila sposobna niti sprehoda do kuhinje, da bi namešala mleko za Arsena in sem budila mojega za to (sicer spi kot klada in ga ne zbudi niti najbolj histeričen otroški jok). Ko je Arsen pojedel (priznam, da sem kinkala nad njim), me pride moj vprašat, če zbudi še Linusa in nahraniva še njega. Jaz sem komaj držala odprte oči in sem mu rekla, da naj ga pusti, dokler bo spal. In je spal, spal, spal... do 7h zjutraj user posted image Od takrat ponoči hranim izključno tistega, ki izrecno pove, da je lačen user posted image

Sta se pa malo umirila glede količin, ki jih pojesta. En čas je bilo kar +200 in še bi, kar norela sta, tulila, se praskala,... Zdaj sta se ustalila na dobrih 1000 ml dnevno, ki si jih razporedita vsak malo po svoje, kak obrok tudi samo 80 ml, pa potem naslednjega +200, pa spet naslednjega 140... Ampak da sem se jaz nehala obremenjevat s tem, koliko pojesta, je pa tudi moralo nekaj vode pod mostovi preteči. In mi je morala kaka mama povedati svoje user posted image (in hvala jim)

Ta vikend sem fanta prestavila iz košar v športni del vozička. Košare so postale pretesne, Linusa nisem mogla sploh več ven vzet, ne da bi se zataknil, v košari se je naenkrat samo še jezil in jokal). Zdaj pa imamo nov raziskovalni projekt - s čem zasenčiti sedeža. Dvojne mame, kaj ste ve izbrale? Meni se namreč dežnički ne zdijo baš za dvojni voziček (vsak na eni strani? se dobi mega dežniček za dvojne?...) Bom hvaležna vaših izkušenj.

Evo, fanta spita, mož je peljal našo takosmato na sprehod, jaz pa visim na netu. Eheheh, luksuz user posted image
Lepo bodite mame in nosečke, tjasa

(odgovor članu disere)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Konfekcijska številka
josephine27

Katero konfekcijsko številko oblačil nosite?

38 ali manj (48%)

40/42 (30%)

44/46 (16%)

48/50 (5%)

52 ali več (1%)

Število vseh glasov: 412

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!