|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2011
16.4.2012 12:00:03   
touch
joj, danes ponoči se je zbujal na eno uro in vmes jokal v spanju. sem poskušala z dudo, ki je pomagala, ampak ne za dolgo. sem skoz vstajala k njegovi posteljici in zjutraj se se zbudila kot zombi. upam, da je ta noč bila izjema, da bo jutri spet vredu spal.

prav cvili na srečo ne, ampak joka/tarna s takim visokim tonom, da gre skozi ušesa. bi kr čepke nosila. zdaj sploh, ko so ti slabi dnevi in ne moremo nič kaj ven, mogoče na kratko, smo vsi tečni med štirimi stenami celi dan.

smo šli v soboto na praznovanje in je bilo veliko ljudi na kupu, sicer poznanih, ampak se vidimo zelo redko. čisto je bil prestrašen, gledal ljudi in jokal. prvič, da je bil takšen, nič mu ni bilo to podobno, ponavadi nimamo težav z drugimi ljudmi. za mene pa stresna taka situacija, ker ga morem met potem skoz v naročju.

še vedno ne sedi sam. če tudi ga posadim na ritko, se takoj prevali na trebuh. sem pa opazila, da ko leži na trebuhu, dviguje rit, se mi zdi, da bo prej plazil, kot sedel. :)

danes sem mu za zajtrk naredila jabolčno čežano z ovsenimi kosmiči in sem na koncu dodala malo breskovega soka. bilo je tako dobro, da sem mu skoraj vse pojedla. :)

ma ja, te trgovine so nabito polne. pa tudi lokali. no, nekateri imajo službo popoldne ali ponoči. je pa vseeno boljše it v trgovino med tednom dopoldan, kot pa v soboto popoldne naprimer. ljudje skoz jamrajo, kako so revni, da nimajo za položnice, ampak bilokje se odpre novi hofer/lidl/spar je vse polno.

evo, med dopoldanskim spanjem mi je uspelo oprati in obesiti perilo, pomiti posodo in malo kopalnico počistit in je že konec "prostega časa". se je že zbudil, ampak glede na to, da je priden, ga bom še malo pustila. ima ful igrač v posetelji in bom izkoristila, da se je še malo zamotil. :)

včeraj sem na tržnici kupila mlado špinačo, jo grem zblanširat, da jo bom dala v zmrzovalnik. :)

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 626
16.4.2012 12:03:14   
touch
aja, nobena ni nič odgovorila, če vodo prekuhavate?

pa zanima me, katero kozmetiko uporabljate za user posted image ?

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 627
16.4.2012 14:50:10   
Tinca28
Touch take noči smo mi imeli okoli praznikov - tudi jaz sem bila kot zombi. Sploh ne vem, kaj vse ga je moralo takrat matrat, pomoje vse po malem: zobki, zamašen nosek, polna luna...
Aja, pralne plenice - če jo prav namestiš (da ni naprimer preveč ohlapno okrog nogic), ne gre čisto nič mimo. Sine je bil moker samo, ko sem ene dvakrat pozabila na uro in je bil malo več kot 3 ure v isti plenici.

Glede prekuhavnja vode - jaz mu slab mesec dajem kar navadno izpod pipe ali iz filtrirnega vrča. Tako mi je tudi patronažna priporočala.

GH Kako so si pediatri, patronažne in ne vem še kdo različni s temi priporočili! Moja pediatrinja je na primer rekla, da lahko z mlečnimi izdelki začnem po 7.mesecu, kruh mu lahko že od 6. dajem... Mislim, da je najbolje, da se zaneseš kar na svojo zdravo kmečno pamet! Če bi se samo po "strokovnjakih" ravnal bi se ti še zmešalo.

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 628
16.4.2012 17:21:52   
issa_
hm hja to spanje...zdaj mi že drugič spi pooldan user posted image prej mi je slabe pol urce,...menda je bila lakota kriva...
se vem da sem se prejšnjič takoo pohvalila da je noč prespal,..hja mislim da si je tamali premislil...user posted image   pa dobro za v kolendar označit je pa blo,.. se bo,kmalu bodo vsi prespali celo noč, pol bomo pa jokale kak so hitro zrasli user posted image

jaz vodo ne prekuhavam več od 6m dalje,..edino vročo vodo za am delat, zagrejem z grelnikom pol pa mam v termovki, tak da je vroča voda cel dan na razpolago....

hmm od kozmetike ne uporabljam nič kaj ekstra,..za kopanje (šampon za glavo in telo) od bubchen...
pa mandljevo olje,.. to je to..za zdaj mu še odgovarja, tako da nem zdaj neke drugega kupovala..
se mi zdi taka potrata da imaš doma nevem kolko tega, pa ne uporabljaš, pol pa v koš vržeš, ker se ti zdi da je rok poteko ali se pa niti ne spomnič kdaj si kupil...

joj samo ne mi o čiščenju, danes ko dam fanta spat, grem premagovat triglav cot, ki čakajo na likanje...user posted image
drugače pa poskušam vsak dan nekaj naredit,..pač  ko spi, se drugače ne gre...

naš fan že malo sedi, ko pa ne more več pa ga na stran kucne....prejšnji teden še ni zmogel tega..tak da kuj čez doč se je on odločil da bi pa rad sedel...v ležalniku se gor dvigoval, pol pa sem ga na kavču dala sedet, pa se je obdržal neki časa...pol pa kucnil na prej in se stegnil na trebuh,pol pa obrne na hrbet (ker mu ni za na trebuhu bit) tak da ja ni jih več varno samega kje pustit, razen na tleh....user posted image

ok alarm morem it user posted image user posted image
lp

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 629
17.4.2012 11:09:10   
touch
Tinca28 od kdaj pa uporabljaš te plenice? od katere njegove starosti? in kako potem pereš ze vložke? kar v stroju?

zaenkrat mu še kuham vodo v grelniku, ampak bom tudi začela dajati kar iz pipe. sej ne vem, zakaj ne bi.

nima smisla se ozirati na vsa ta novodobna priporočila glede hrane. jaz mu kruhek že dajem, mlečnih izdelkov pa še ne. mu bom čez kak mesec dala skuto, jogurt, z mlekom pa počakala še nekaj časa. poznam sicer kar nekaj dojenčkov, ki mleko in mlečne izdelke zelo dobro prenašajo, jaz bom pa raje še malo počakala, ker mam sama nekaj neprijetnih izkušenj z mlekom.

to za kopanje (za laske) in milo mam od melvite. tud ne pretiravam. edino po kopanju ob nedeljah ga namažem z mlekom ali oljem po gubicah. drugače ga kopam dvakrat na teden, samo enkrat z milom. kolikokrat se vaši user posted image kopajo?
katero kremico pa za ritko? jaz sem že par stvari preizkusila, ker je imel pri treh mesecih blag izpuščaj. samo bepanthen mazilo je pomagalo. drugače mam pa bebival in je kr vredu.

juhu, danes se je že 15sekund sam zadržal v sedečem položaju. user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 630
17.4.2012 12:42:35   
issa_
touch- juhu user posted image še malo pa bote sedeli!!!!!

jaz ga kopam enkrat na teden,.. vsak dan ga umijem..hehe če bi šlo po njegovem bi se tak vsak dan kopal, pa še brateca bi htel met zraven v banji, da se lahko špricata....user posted image user posted image

za rito pa mam sudocreme,..mamo ravno neke rdeče pikice na riti,...za vsakdanjo rabo pa mam bebival,..user posted image
se bomo vidli, če nebodo pikice zginle bomo pa kaj drugega poskusili!!!

kako so vam pikeci danes?? naš je neizmerno tečen, mi zdaj že drugič spi....user posted image

joj joj... kaj bote kuhale??

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 631
17.4.2012 19:09:34   
touch
issa poskusi z bapanthen mazilom, če o ne bo pomagalo. jaz sem bla ful presenečena. je mel takrat že tud malo krvavih ranic in je šlo v enem dnevu vse nazaj.

uf, naš dan je bil kr ok, glede na to da smo meli cepljenje, odvzem urina in krvi. posvetovalnica pri pol leta. je kričal ko je sestro videl. :) potem ko so mu kri vzeli, pa čisto miren. tudi z urinsko vrečko ni bilo težav.
mi je pa pediatrinja rekla, da mu morem olje dajat v zelenjavne kašice. ve to delate?

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 632
17.4.2012 20:24:53   
issa_
hmm.. ja sem razmišljala o bepantenu tudi,..samo ko včasih ma kar rdečo, včasih pa samo par flekcev..ah bom poskusla, to je ta z roza črto , ne?

joj ta pregled ste meli,..superca da se niste zafrkavali s temi vrečkami, ker ene so se zelo.. user posted image

olje še nisem začela dajat v kašice, bi pa blo fajn ja,.. olivno ali repičino se mi zdi priporočajo, zaradi omega 3 in 6....
bom pa začela počasi tudi to dajat user posted image

tak pri nas je že vse tiho,..jaz pa končno na kavču uživam, madonca me tečka matra,...user posted image joj upam da jutri ne več, ker sma bla z mali ob sitna danes...dobro da atija ni blo doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 633
17.4.2012 20:37:58   
touch
ja, tista z roza črto. sej rečeš v lekarni mazilo pa ti dajo ta pravo. :)

mi je pa prej rekla kolegica, da je dajala sinu že od začetka maslo v kašice. jaz mu bom jutri dala kar olivno, ker mamo neko domače.

pri nas tudi že vse tiho. :) zaspal že pred osmo, ker popoldne ni kaj dosti spal in je bil zvečer že zelo utrujen. malo sprostitve za mamo. :)

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 634
17.4.2012 22:41:31   
medika12
issa-tut nam pomaga bepanthen.Na zalogi imam še lasepton.tako mal kombiniram.Takoj ima vneto rito,če samo malo dlje ne previjem,ko se pokaka. Včasih ne voham,da je pokakana, potem je pa kar rdeče. Pa gre s temi mažami takoj nazaj.

Za kopanja uporabljam trdo milo za dojenčke od bubhen.Ko ji umijem glavico, kapnem v vodo par kapljic olja bubhen in se lepo vtre v kožo. Je potem taka mehka koža.Po kopanju namažem še sam pregibe in sicer z ribjim mazilom. Kopanje enkrat na teden.Vsak dan pa umijem z vato pj pregibih in predelih, kjer je plenica.
Obraz včasih namažem z bubhen kremo za obraz.Pa ne vsak dan.
Ritko pa prav tako bubhen.Je je velik in jo imaš kar nekaj časa.

Vodo še vedno prekuhavam. No glede na vaše izkušnje sem jo danes zadnjič. Gramo jutri na brez kuhanja. Sem se že spraševala, kako dolgo bom še kuhala.

Olje dam zraven, če ji kaj pražim.Olivno mamo domače. Drugače pa ne.Je pa tut men to svetovala patronažna. Olivno,repčno, sezamovo ...

Namig za kosilo: danes sem kuhala rižoto. Juti bodo makarončki s haše omako.Je nečak pr nas ker je jutri stavka in so vrtci zapri. Makarone imajo vsi otroci radi user posted image

Kaj kuhate ostale? Je kar težko vsak dan tuhtat,kaj boš dal v lonecuser posted image

Pozdravček.

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 635
18.4.2012 8:52:36   
Balerina
Pri nas za rdečo ritko uporabljamo mešanico ribjomazilo in praško pasto enkrat ali dvakrat namažemo in je OK.

Noči so pestre meni je super noč če se odji le 3 krat kar je več je normalno. Tudi današnja ni bila kaj posebna ko se je skoraj vsako uro hranil, no ja bolj stiskal. Je imel pa sedaj dve noči da se je sredi noči zbudil in jokal ni nič pomagalo (ne dojenje, ne previjanje nič).

Pri nas bi se tudi vsak dan kopal sploh s starejšo sestrico. Danes imamo posvetovalnico da vidimo če se je sploh kaj zredil. Imam občutek da vse sproti pokuri. Sem ga prejšni teden doma tehtala pa je imel 7,4 kg oblečen in s polno planico. Pa ne zgleda taka suhica samo ko primerjam z večjima sta imela pri tej starosti 8,5 oz. 9 kg.

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   Septembrčki 2011
19.4.2012 9:21:12   
pomarančika
O živjo septembrke, mene pa že doooooouk ni blo kle gor nazadne vrjetno k sm napisala da smo dobili sinčka Maxa 3.9.2011 user posted image em...morm vam mal povedat kaj se z nami dogaja user posted image mi rastemo in rastemo in smo zdej že veliki 74cm in težki 10 kg user posted image že zelo lepo sedimo in kobacamo se vstajamo ob vsaki opori (kauč,postelja) in stojimo user posted image ....pridemo do vseh kablou in jih vlečemo user posted image najraj od vsega ma pa računalnik do katerega na vsak način hoče pridt ...hihiuser posted image al pa mobitela in ga obvezno ceuga poslint in stlačt v usta da zvočniki ne delajo več....ja mamo kr pestro user posted image .......kako se mate pa kej ve?
issa_ Za ritko mi tut uporabljamo sudocrem in je odlična nobena prej ni tok pomagala sm vse poskusla ker je meu 1 mesec rdeče flekce na ritkipa okol lulija in mi je zdraunik eno kremo predpisu k ni blo nč od nje sm mela pa vzorček od te sudocrem in je blo že po 3 dneh bolši in po 1 tednu čist izginilo tko da res supr ta zadeuca user posted image
Glede spanja pa user posted image mamo mi tut krizo zadnje dni pa je pred 2mescoma prespau cele noči in to kr 2 tednain sm že misnla da bo tko ostalo pa nažalost ni in zdej se spet zbujamo 4x-5x al pa še večkrat na noč user posted image pa z dudo ne gre vedno tko da se podoji oz. bol pocarta 2x na noč sicer se pa pri nas mlekarna že zapira user posted image ......jemo že 4obroke GH zajtrk in dopoldanska malica je sadje včesih tut kaki gris al pa riž zraven za kosilo zelenjava mesek al pa zelenjava +zdenka sirček (vedno mal drugač) pa pol popoldanska malica spet sadje s kakim plazma keksom zvečer pred spanjem pa AM mlekec 190ml user posted image smo pa uvajal tut alpskega mlekeca že pa ni blo nobene panike sam to ne dobi velikokrat samo kdaj zravn rižolinota mešano z vodo pa kaki jogurtuser posted image
no takle mamo mi za enkrat upam da se nism preveč razpisala user posted image

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 637
20.4.2012 10:20:59   
issa_
jutro!!

tak mi že imamo naš prvi lepotni spanec danes :))
pri nas se stanje počasi normalizira, tečka ni več takšna, spi tudi sep samo 2x čez dan,..tak da nekako gre. ne vem pa kaj ga je matralo te dneve, zobka še nobenga nimamo... mogoče kakšna hrana?? se ne vem...
sem pa ponoči začela mu vodo dajat ko se zbudi, ker se mi zdi malo preveč to hranjenje, glede na to da sem mu povečala dozo mlekeca, (še vedno imamo tri obroke mleka čez dan) pa zdaj dve noči poskusla samo z vodo in dudo pa ni blo nobene panike,..te že ni lačen...user posted image tako da ob osmih flaša, pol pa zjutraj do 5h nč...pa ni panike user posted image še spi mi eno uro dlje, tako da je mami vesela..user posted image

rita pa je že ok..nisem še šla bepathena kupit, sem prvo s sudocremom porihtala...user posted image user posted image
mi pa že lepo sedimo,..ko mu je pa za dosti se pa naprej stegne, tako da na trenbuhu pristane in pol akcija se obrača, dokler mu je volja..hehehe prav smešno zgleda... da bi pa plazil,..se mu pa še ne lušta user posted image user posted image user posted image

kaj posteljo ste že prestavile na nižji nivo?? mi imamo še vedno na najvišjem saj se še ne vseda sam..oziroma v postelji se mu tudi ne da, raje rito v luft dviguje pa brca pliškote naokoli user posted image user posted image user posted image

joj danes je spet lušno vreme,..sonček nas tak grejeuser posted image

počakam da se lupmek zbudi pol pa šibma ven na sprehod!!

lep dan vam želim!!

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.4.2012 10:26:30   
issa_
jooj pomarančika vi pa res rastete..pridni user posted image user posted image
ja a tvoj bo pa začel kar že bežat,...user posted image user posted image te si bo pa mamica začela nabirat kondicijo ne user posted image user posted image
kako so si otročki različni med sabo...eni šele sedimo, drugi bi pa že bežali user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 639
20.4.2012 15:56:27   
touch
ufff, meni se že meša od tega vremena. dežuje, piha, sonce sije, danes je tukaj celo padala toča.

mi smo pa imeli v torek cepljenje in je mali zvečer dobil vročino čez 38. seveda nisem nič spala. in držala ga je še cel drugi dan. od tega cepljenja spet ne spi, se skoz prebuja, joka, pomaga duda za nekaj časa. jao, še dojenje je začel odklanjati tudi ponoči, kar mi ni niti najmanj všeč. pa pediater je rekel, da dobi premalo mleka, meni se pa adaptirano ful upira. s težo je pod spodnjo mejo, ima slabih sedem kil pa pol. meni zgleda čisto super, res ni bajsek, ampak mu nič ne manjka.
sem samo vesela, da pri odvzemu krvi ni jokal. sem bla pomoje jaz bolj prestrašena kot on. :)

postelje še nismo spustili, ampak sva se z mojim ravno pogovarjala o tem. kaj pa kopate jih še vedno v mali banjici? jaz ga, ampak mam vseeee mokro potem po kopalnici, ker brca in šprica.

ja, ful je razlika med našimi malčki. :) so si zelo različni, eni hitreje motorično napredujejo, drugi kako drugače. moj npr. že ful čeblja. vsak dan kaki novi glasovi. :)
je pa tudi to, da je med njimi starostna razlika, čeprav so vsi septembra rojeni. od nekaterih so že 7 mesecev ali več, mi še nismo tam. :)

evo, pri nas je danes dopoldan sijalo sonce, potem se je vlilo in je padala toča. aprilsko vreme, nimaš kaj.

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 640
20.4.2012 21:05:00   
rainbow
Čeer!

kolko ste naklofaleuser posted image user posted image

zamislite, da je naš user posted image danes dejansko zaspal v svoji posteljiuser posted image ; se je bunil in malo jokcal, pol pa se je malo umiril, sem ga držala za roko in malo zamrmrala in je zaspaaalll; kako dolgo bo, bomo videliuser posted image

touch, res je, kako so si otroci različni, pa saj je prav takouser posted image Posteljo je moj že spustil, čisto dol, malo preveč, pa ok. Kopam pa ga jaz v banjici, ki jo dam v tuš in potem zraven sedim in ga držim, da mi ne čofne pod vodo. Je pa ful močan in mi tako dela, da me ful roke potem bolijo. itak je težak, tak kot pomarnčke, nekje;

aja, omenjale ste olje - moja sodelavka, ki je zelo previdna s to prehrano, ima tudi dojenčico, pravi, da je treba vedno dodat žličko olivnega olja kašicam, tudi sadnim. Tako da jaz dodam in sadni dopoldan in mesno zelenjavni olje, na koncu, preden mu dam za jest. In to za to, ker dojenčki ne zmorejo prebavit ali sprejet nekaterih vitaminov brez maščob. Edino zvečer mu ne dodam zraven žitno mlečne kaše.

Kopanje - jaz ga kopam tako vsak tretji dan, da mine časuser posted image , večinoma samo z vodo, prej sem dodajala olivno olje noter, zdaj pa sem kupila neko oljno kopel, ima namreč dermatitis. In pol ga še vedno malo z oljem namažem, pa s kremico, ima taka dva lišaja.

Kuhanje, groza, jaz kuham vsak dan in včasih res ne vem več, kaj bi. Za user posted image ne kompliciram, če nimamo kaj primernega, mu na sopari skuham mesek, pa zelenjavo, ki mi je ravno spet zmanjkuje. Se pa trudim, da tudi midva oziroma tudi punci jemo dokaj zdravo. Bi morali itak vsi na dietouser posted image

Vprašanje: kaj boste vse dale user posted image v jasli??? jaz razmišljam, da bi našla neko varuško, da ne bi bil toliko bolan; ne vem, ni pa lahko nekoga primernega najt.

lepo noč, poročam jutri, če je bilo vredno se trudit, da zaspi sam in ne na ziziuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 641
20.4.2012 21:24:06   
touch
hehe, sem šele zdaj videla, da sem zgoraj kar dvakrat napisala, kako je vreme. :)) se vidi, da dolgo pišem in vmes pozabim, kaj sem napisala.
user posted image

rainbow joj si sploh ne predstavljam, da bi ga morala držati med kopanjem, bi me tako roke bolele. mi imamo v banjici nastavek in ga kar pustim, no, sem zraven v kopalnici. na primer sebi očistim obraz, piling. pač toliko, da ga imam na očeh, itak se sam zamoti, ko se igra z račkami. ga pa pustim v vodi kake 10 min, potem pa se mi zdi, da je že čisto razmočen.
danes sem ga dala že dopoldne pod tuš, ker se je pokakal do vratu, joj. :)

jaz mu zdaj dajem po žličko olivnega v zelenjavne kašice, pa bomo videli, če se bo kaj poredil. razmišljam tudi, da bi mu dala malo masla. kuham večinoma sproti, edino par dni nazaj sem mu skuhala polento in je je nekaj ostalo še za drugi dan. ful mi je blo fajn, da sem drugi dan samo vzela iz hladilnika in pogrela. sploh ker se ta polenta kuha 40 minut. jutri ponovno poskusim s kuskusom. :)
danes je prvič jedel banano, nezmiksano. sem mu jo kar med prsti stisnila in je bil navdušen.

ne, naš ne gre v jasli. se mi pa zdi varuška za začetek boljša opcija. zaradi bolezni in tudi, ker se mu lahko bolj posveti. lahko poskusiš najt kako študentko (absolventko) na pedagoškem faxu.

huh, upam, da bo danes čim manj zbujanja..

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 642
20.4.2012 21:51:00   
pomarančika
issa_ dobr ste tole zrihtal z vodo user posted image k bi to delval pr nas bi blo pa še bolš user posted image hehe ....pa bravo za ritko user posted image
Ja mi smo mogl že prestaut postlco niži k mi je enkrat skor vn splezu (še dobr da sm bla zravn)
Ja mi pa res rastemo user posted image ....res pa je tut da smo se že veliki in močn rodili (4090g in 56cm) user posted image .......pa mal še pa ga bom mogla okol lovit .....dons je blo že obupno ga dam na tla (ker ga na postli al pa kauču ne upam več pustit) no in on lepo na vse štiri in se odplazi do omare s tv in se potegne gor in stoji pol se pa premika ko rakovica do kablou user posted image pa sam obrnem se in je že na drugem koncu user posted image
user posted image hmal pa mi bo zlaufu nekam user posted image ja fejst pestro je user posted image
Mi se v taveliki bani kopamo že kake 2-3 mesece k je več placa za čofat pa grem kr jz z njim da ga držim pa de se igrava user posted image
Me pa neki zanima ....mi smo našmu tamaumu zdej prvič kupl čevlčke in to komi ene najdl k ma tok visoko nart ...no in mu jih obujem in ni minuta mim jih že dol zbrca....kaj naj nardim da nebo več to delu?user posted image

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 643
20.4.2012 21:56:10   
pomarančika
lahko noč user posted image

< Sporočilo je popravil pomarančika -- 20.4.2012 21:58:40 >

(odgovor članu touch)
Neposredna povezava do sporočila: 644
21.4.2012 17:14:01   
rainbow
Ojla!

kako vreme, ne morem verjet, pravi april, resuser posted image user posted image

touch, nastavek bi bil res pravi zame, mislim, za našega velikana; moram počekirat, koliko to stane; naš se je tudi rodil velik, imel 4250 guser posted image , sem se najprej zgrozila, kako veliko bitje sem ven iztisnilauser posted image user posted image
tvoj pa je kot blisk že, hihi; naš še k sreči ne, bo pa kmalu, par tednov.
S čeveljčki pri tej starosti nimam izkušenj; ampak saj jih doma tako ne potrebuje, a ne? Zunaj pa si jih verjetno ne bo sezuval, bo vse kaj drugega zanimivo.

mi zdaj vadimo zaspanje v svoji postelji; včeraj je spal ravno dobri dve uri zvečer, pa je bil že auf, že mamazizauser posted image ; pa ok; prejle je tudi zaspal tako, je bil pa punt; saj se bo navadil, pa jaz tudi.

ker male rokice tudi hočejo tipkati in mi vse izbrisati, bom nehalauser posted image lepo soboto šeuser posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 645
21.4.2012 23:59:59   
medika12
issa- super za vašo ritouser posted image . Je ful nadležno, če je vneta.

No pr nas je pa spanje zadnje čase tako tako. Zaspi okoli osmih in res lepo spi do kake enih-dveh ponoči. Potem pa prva budnica in traja kako uro. Nočem je dati na joško, ker se more odvadit jesti ponoči. Poskušam z vodo, pa se stran obrača in jamra, kot da je najbolj bogi otrok. Dobi dudo in se stiska k moji roki, pa stran, pa spet k roki. Če bi jo dala na joško, bi takoj zaspala, tako pa mora biti ''revica'' v kinderpetu. In to traja kako uro, da na koncu zaspim z roko med rešetkami od postlce. Pa mravlince seveda dobim v roko, ker jo tam pozabim kdo ve kako dolgo user posted image .
Sej nebi blo tako hudo, če bi tut js zaspala ob osmih. Kaj pa to mal budnice user posted image . Ampak takrat je glih mir in vedno kaj za postorit po hiši (cote prat, peglat, kaj pospravit al pa kak film u miru pogledat). No pa mi do njene prve budnice ostane samo kaka ura spanja.
Drugo bujenje je nekje okrog petih. Takrat se podojiva in spi še do sedmih, ko moremo itak vstati, ker gremo v šolo. Ampak tut med vikendi vstane okrog sedmih.

Kako se pa kaj vaši previjajo? Rubi je zadnje dni ful aktivna na previjalni. Niti sekunde ni pri miru.Se takoj obrne na trebuh, tako da je kar projekt, da ji spravim pleničko na rito. Pa da ne govorimo o oblačenju user posted image .

Danes smo dobili nov voziček (Mutzy transporter). Sem se ga ful veselila, ker imamo starega Quinny formulo še od prvega sina. Kupili smo jo 2003.Težek kot hudič in zasede cel prtlažnik, pa imamo kangooja.Ampak je bil špica. Zdržal že tretjega otroka. Pa še ga bomo imeli za po makedamu ni boljšega. Ampak
prav paše nekaj novega, lažjega, manjšega, bolj okretnega. Komaj čakam prvi sprehod user posted image .

pomarančika- vi ste pa res frajerji. Da že stoji? No naša se fejst odriva z nogami, če jo držim, sam da bi pa vstala, pa še ne. Je pa včeraj poskušala v bani, ko sva se kopali. In ji je ratalo malo se na noge postavit, seveda ob podpori vode. O plazenju ni ne duha ne sluha. Še vedno na trebuhu in to je to user posted image

Kopamo se mi v mali banici, ki jo dam v ta veliko bano. Jo napolnim do roba in potem veselo šprica. Pa ni panike, da bi se kaj zmočlo, ker je še ena bana vmes user posted image . Jo pa držim. Nimam sedeža. Bi prav prišel user posted image .

No pa je ura skoraj polnoč. Grem hitro za eno urco oddremat, predno bo budnica user posted image
No mogoč me pa to noč čaka presenečenje in jo prespimouser posted image . Če verjamete user posted image user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 646
22.4.2012 21:09:04   
rainbow
čer!

Na hitrco, k sreči minila nedelja, dogločasna, deževnauser posted image

medika, dobra si, ni kaj, da eno uro zdržiš pokonci in teraš svojeuser posted image user posted image ; jaz ne zmorem; zaenkrat poskušam, da zaspi sam podnevi, zvečer bi bilo tudi fajn, pa ne klapa, je treba punci spat spravit, in pol je ful zaspan, in se še podoji in seveda zaspi na zizi.
Poleg vsega pa ga zobki fuul mantrajo, zdaj že drugi tišči ven menda, danes menda se je na uro zbujal.

Sem v iskanju sedeža za v banjico, da bi si ga izposodila, pa zaenkrat neuspešno. Bom videla.

Ja, itak, na previjalni sama akcija; konec luštnega in mirnega previjanja, bi rekla.

lepo noč vsemuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu medika12)
Neposredna povezava do sporočila: 647
22.4.2012 22:50:03   
medika12
Dober večer,

rainbow - zaenkrat mamo srečo, ker ta mala zaspi okrog osmih. Jo podojim, dam v kinderpet in sama zaspi, jaz pa se lahko še malo posvetim tavečjima. Če je mož doma, ni problema, jih on porihta in ju jaz samo polubčkam pred spanjem. No danes npr. Je pa na nočni (že od petih popoldan in do petih zjutraj) in je vse na meni. Ampak na srečo si fanta že dasta rečt, da gre Rubi spat in se tačas še mal poigrata, dokler jaz ne pridem in preberemo še kako pravlico. Pa gasa v postlo. Navadno se v tem času ne zbuja (zelo redko. Ko je bil prvi zobek blo mal bolj pestro).
Morem priznat, da bi ji tut jaz najraje kar joško potisnala ponoči, ker vem, da bo tako zaspala v parih minutah, jaz pa tudi. Ampak potem se mi ne ljubi še enkrat vstati in jo dati nazaj v kinderpet. In se zbudim zjutraj vsa trda, ker spim na robu postleuser posted image . Pa premikat se ne upam kaj preveč, da je nebi zbudila. Zato sem se odločla, da mormo z dojenjem ponoči končat, ker je itak sam crtlanje. Upam, da nam rata in da ne podležem. Ta večji je bil katastrofa. Zbujal na 2 uri celo noč do enega leta. Ko sem šla v službo sem obupala in ga dala k sebi v postlo. No pa je šefek spal celo noč, jaz pa tudi user posted image .
Se prilagodiš situaciji, otroku in sebi. Vsak zbere najboljši ritem, da lahko vsaj približno normalno funkcionira.

Testna vožnja z novim vozičkom uspela user posted image . Mala spala v njem celi dve uriuser posted image .

Lep preostanek nedelje user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 648
22.4.2012 22:58:40   
touch
hojla punce

pa je konec deževne nedelje. mi smo seveda šli glih malo ve, ko se je ulilo. sej na voziček sem namontirala prebleko, tako da je bil mali kot kralj, midva sva bila pa mokra. če pa malo ven je treba it, drugače se nam zmeša med štirimi stenami.

rainbow, v leclercu majo sedež za v banjo, mislim da ni drag. super uporaben.

pri nas bi pa čisto šlo brez dojenja ponoči, ampak ga silim, ker čez dan noče joške in da vsaj ponoči dobi malo mleka. čeprav sesa glih 2 minuti, bogve če popije 30ml. drugače pa tudi zaspi med 8-8.30 in se prvič zbudi okoli enih. razen če ga pokrijem. imamo v spalnici okno priprto, ker mamo zelo toplo stanovanje in bi se drugače zadušili. mene ponoči zebe in se pokrijem do vratu, pa grem še njega pokrit. pol se vedno zbudi in vse zbrca, ko je odkrit pa lepo spi.

sem preizkusila sudocrem kremico, ker je imel malo rdečo ritko in mi je všeč. tak prijeten vonj ima in v tankem sloju se nanaša. je pa uporabna za več stvari. danes sem se spekla, ko sem likala (lase, hehe), sem namazala na opeklino in se mi zdi, da je pomagalo.

medika super za voziček. :) in res si vztrajna ponoči. jaz ne vem, če bi mi to uspelo. nardim karkoli, samo da spimo. :)

na previjalni je pravi cirkus. je treba kar zgrabit, da nama uspe plenico naštimat. vse grabi, kremo, posodo z vodo, krpice..nič mu ne uide. oblačenje pa sploh. huh...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 649
23.4.2012 8:52:43   
pomarančika
Jz se morm pa dons pohvalt končno je spet po dougem času prespau celo noč od 8h zvečer pa do skor 6h zjutri (ko je šeu ati v službo)....upam da nam hmal rata še mal podalšat vsaj do 7h user posted image bi bla mami zeloooo vesela user posted image
Medika12....mi previjamo kr na pojstli ker na previjalni je že preveč nevarno user posted image (čeprou mam ta široko) al pa na tleh (na podlogi) da ti nemore nikamor padt ...men ponavad ko mu že namažm rito se obrne in mi pobegne stran (po vseh štirih)user posted image ja in pol adijo rita...pol ga pa lovim user posted image user posted image Se najbol odnese da mu medtem ko ga previjam dam v rokice igračkjo da jo opazuje in se s tem zamoti da kr pozabi da ga previjam .... tko je najlaži user posted image sam čist vedno pa ne deluje user posted image
Pa fajn za voziček user posted image ....dobr vozičkite še naprej
Rainbow.....mi mamo sedež za v banico že dougo smo ga kupli v leklerku za 10€ se mi zdi, sej ga majo še zihr - majo skos ene akcije user posted image sicer men te stoučki niso tak fajn ker majo naši mali tako malo ritko da mu rito kr spodnaša not sicer ma med nogicami pregrado sam ob njegovem miganju ga raj sama držim user posted image čeprou eni pa praujo da je ful fajn (vrjetn majo bol merne otročke) user posted image Si pa res ustrajna ponoć user posted image bravo jz nebi mogla mu raj zizo dam če se slučajn zbudi predn se mi zmeša user posted image ... upam da vam rate čimprej, da se bo navadu in prespau celo noč user posted image držim pesti user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?