rainbow
|
Čeer! kolko ste naklofale zamislite, da je naš danes dejansko zaspal v svoji postelji ; se je bunil in malo jokcal, pol pa se je malo umiril, sem ga držala za roko in malo zamrmrala in je zaspaaalll; kako dolgo bo, bomo videli touch, res je, kako so si otroci različni, pa saj je prav tako Posteljo je moj že spustil, čisto dol, malo preveč, pa ok. Kopam pa ga jaz v banjici, ki jo dam v tuš in potem zraven sedim in ga držim, da mi ne čofne pod vodo. Je pa ful močan in mi tako dela, da me ful roke potem bolijo. itak je težak, tak kot pomarnčke, nekje; aja, omenjale ste olje - moja sodelavka, ki je zelo previdna s to prehrano, ima tudi dojenčico, pravi, da je treba vedno dodat žličko olivnega olja kašicam, tudi sadnim. Tako da jaz dodam in sadni dopoldan in mesno zelenjavni olje, na koncu, preden mu dam za jest. In to za to, ker dojenčki ne zmorejo prebavit ali sprejet nekaterih vitaminov brez maščob. Edino zvečer mu ne dodam zraven žitno mlečne kaše. Kopanje - jaz ga kopam tako vsak tretji dan, da mine čas , večinoma samo z vodo, prej sem dodajala olivno olje noter, zdaj pa sem kupila neko oljno kopel, ima namreč dermatitis. In pol ga še vedno malo z oljem namažem, pa s kremico, ima taka dva lišaja. Kuhanje, groza, jaz kuham vsak dan in včasih res ne vem več, kaj bi. Za ne kompliciram, če nimamo kaj primernega, mu na sopari skuham mesek, pa zelenjavo, ki mi je ravno spet zmanjkuje. Se pa trudim, da tudi midva oziroma tudi punci jemo dokaj zdravo. Bi morali itak vsi na dieto Vprašanje: kaj boste vse dale v jasli??? jaz razmišljam, da bi našla neko varuško, da ne bi bil toliko bolan; ne vem, ni pa lahko nekoga primernega najt. lepo noč, poročam jutri, če je bilo vredno se trudit, da zaspi sam in ne na zizi