|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
20.4.2012 10:25:45   
kokosh
oblačenje - jaz sem verjetno tudi med tistimi, ki bolj komplicirajo oz. raje dam eno plast več :) Notri je oblecen v 2xmajcka z dolgimi rokavi in zabice do ramen (ali bodi DR + plisast pajacek). Do 10 tednov je imel cez se plisastega pajacka z DR (torej 3 plasti cez trup, 2 po nogicah). Vedno (razen ko zmece dol) ima na nogicah pletene copatke. Notri imava okoli 20(+-2)°C, v spalnici 18-19°C. Gretje je že od zacetka marca ugasnjeno. Za ven (vozek) ga se vedno tlacim v bundast kombenizoncek (je pa precej tanek). Če je nad 18°C pa mu cez oblacila za notri potegnem cez plisastega pajacka in flis jopico, nogavicke, copatke in kapico ter dekico cez nogice (skupno torej 3 obicajne plasti+flis zgoraj, cez noge 2obicajni+dekica). Za v sling (podlozen) mu ob 18+°C dam samo bombazno kapico in dodatne nogavicke pod copatke. V vozku le miruje (ponavadi prej ko slej zaspi), poleg tega greva bolj pozno ven, ko se proti večeru že shladi/ piha.

alternativna raba ust - pri nas že vse igrače romajo v usta user posted image Zelo lepo z obema rokama prijemlje stvari in jih seveda izdatno poslini (vkljucno s palckom).

sedenje - nas se v narocju poganja v sedeci polozaj in vztraja ... Se vedno se mi zdi prezgodaj (14t) za take eksperimente :S

oglašanje - joka minimalno, obvlada pa nejokajoče pritoževanje in nerganje :D

spanje again - punce, ki imate dojenčke v vaših spalnicah - imate očke zraven user posted image ? MM moram kar pohvaliti - niti eno noč še ni pobegnil ven iz spalnice user posted image Kolegica s skoraj 6 mesecev starim user posted image pa ima očka (še vedno) v sosednji sobi, ker njegovo smrčanje (menda) zbuja otroka user posted image

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
20.4.2012 11:33:53   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

spanje again - punce, ki imate dojenčke v vaših spalnicah - imate očke zraven user posted image ? MM moram kar pohvaliti - niti eno noč še ni pobegnil ven iz spalnice user posted image Kolegica s skoraj 6 mesecev starim user posted image pa ima očka (še vedno) v sosednji sobi, ker njegovo smrčanje (menda) zbuja otroka user posted image

Moj user posted image spi že od samega začetka v spalnici, kjer sva midve s tamalo in ni bilo nikakršnih problemov. Prvič: ker tamala se je samo do svojega 3 tedna zbujala ponoči za hranjenje, od takrat pa spi celo noč pa še user posted image ponavadi spi tako trdno, da bi se tamala morala jokat vsaj2-3min, da bi jo slišal in se zbudil, drugič: če on začne smrčat, se prej jaz zbudim in ga drezam, dokler se ne obrne na desni bok proti oknu in takrat se ga nič več ne sliši user posted image Misim, da bi me nekam poslal, da mu rečem, da bo moral spat v dnevni sobi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kimica86 -- 20.4.2012 11:36:24 >

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
20.4.2012 12:27:15   
kokosh
Jaz sem MM povedala že čist na začetku, naj gre med tednom spat v dnevno, če bo prehudo, ampak potem se bova med vikendi zamenjala, saj je otrok od obeh :P Sicer nismo imeli kakih posebno krutih noči doslej, pri uspavanju je bil neko obdobje vmes MM celo bolj uspešen od mene. Glede na to, da sva bila svoje čase oba hardcore ponočnjaka, mu pa nekaj glaskov iz otroske posteljice ali 3 koraki do nje in nazaj ne smejo pokvariti naslednjega dneva (no, pa tudi, če mu ga user posted image )

< Sporočilo je popravil kokosh -- 20.4.2012 12:29:35 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
20.4.2012 13:19:49   
tix

oblačenje - jaz sem verjetno tudi med tistimi, ki bolj komplicirajo oz. raje dam eno plast več :)

jaz tudi znam komplicirat za VEN - še vedno jo imam povečini v bundastem pajacu. Doma pa imam že od rojstva obečeno v dvojne dolge rokava in žabice s podplati in čez štrikane copatke

sedenje - nas se v narocju poganja v sedeci polozaj in vztraja ... Se vedno se mi zdi prezgodaj (14t) za take eksperimente :S

tudi naša in se mi ne zdi tak problem če to počne sama.  

Ravno danes ponoči sem mu predlagala če bi šel drugam ležat ker smo se vsi štirje drenjali v posteli, pa je rekel da ga ne moti

Kolegica s skoraj 6 mesecev starim user posted image pa ima očka (še vedno) v sosednji sobi, ker njegovo smrčanje (menda) zbuja otroka user posted image

OMG

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
20.4.2012 13:31:47   
ronja
spanje again - punce, ki imate dojenčke v vaših spalnicah - imate očke zraven

Ja, seveda, saj ga zaradi dojenčka ne izbacim venuser posted image .

MM moram kar pohvaliti - niti eno noč še ni pobegnil ven iz spalnice

Ja, kam naj pa gre, revež? V kuhno na klpco spat?user posted image Saj nima izbire... Sicer pa sva midva vsa blažena, če samo en dojenček pri nama spi, ker včasih se še kaj večjega zraven spravi.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
20.4.2012 13:33:51   
kokosh

Ja, kam naj pa gre, revež? V kuhno na klpco spat?user posted image Saj nima izbire...

Na balkon, seveda user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
20.4.2012 13:36:25   
Janchek81
Pohvale vsem vašim partnerjem ... naš spi med tednom v svoji sobi, midve pa v svoji user posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
20.4.2012 14:15:51   
vijolica2
Midva pa spiva v najini postelji, mali pa v svoji postli v svoji sobi.Nikoli še ni spal pri naju.Če se pa pogosto zbuja pa dava malega v košaro v dnevno, pa potem kakšne dve urici user posted image tam spi.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
20.4.2012 14:22:12   
ronja
Pohvale vsem vašim partnerjem ... naš spi med tednom v svoji sobi, midve pa v svoji

lubi nima svoje sobe - "najina soba" je najina spalnica in postelja je nekaj, česar najini otroci ne priznavajo, da je najinouser posted image je pa svit zlat proti sestri, hehe. Se pusti zvečer prestavit v košarico in odnest v njuno sobo in potem mava midva celo pojstlo zase in to brez otrok v sobi - totalen luksuzuser posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
20.4.2012 14:32:07   
Matkurja
Tudi eno noč še ni spal drugje, kot v postelji z mano. Ponoči pa tako potihem odpravim, da včasih zjutraj ne ve, če sva sploh šla jest.

Neposredna povezava do sporočila: 2035
20.4.2012 15:51:26   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: camino79

Prejšnjič je šlo vprašanje čisto mimo, pa vas vseeno sprašujem še enkrat: kako sedaj, v tem vremenu, napravljate svoje otroke? Koliko toplo imate v stanovanju?
Ker meni je prejšnjič tašča čisto zatežila...in zdaj gremo spet k njej.
user posted image user posted image user posted image

Mi imamo doma okoli 21 - 22 °C in je oblečen v bombažne "žabice" s stopali ali pa nogavičke in trenerkico  (tako ki ima spodaj stisnjeno), gor pa ima body z dolgimi rokavi.
Ko pa gremo ven pa je oblečen enako kot notri le da čez žabice dam še ene hlačke (trenerkica), zgoraj pa podloženo "jaknico" ali pa kot nekakšen flis. V vozičku pa imam ovčko pokrijem ga pa še z dvema dekicama....Vse pa je odvisno kako mrzlo je zunaj (glede dekic). Na glavi ima bombažno kapico, če je malo bolj mrzlo mu dam takšno malo podloženo.

Smo pa imeli v torek posvetovalnico, cepljen ni bil ker je malo prehlajen, so ga pa zmerili 66 cm in 7670 kg.

< Sporočilo je popravil coccinella -- 20.4.2012 16:03:53 >

(odgovor članu camino79)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
20.4.2012 16:10:22   
beti 1
Trnuljčica: na tej strani najdeš pravilnik za sprejem v Lj. vrtce, ki je trenutno v veljavi: http://www.vrtecandersen.si/obrazci Če se jaz prav spomnim je bistveno prebivališče staršev (ja, obeh) in ne otroka!? user posted image
Pribitek je bil menda decembra z dobrim pogajalcem lahko tudi okol 1,7%, sedaj pa naj bi bil okoli 2%, nisem pa od takrat naprej nič več gledala, tako da ti kaj bolj konkretnega ne vem povedat.

Prehrana: evo, danes smo bli na pregledu pri gastroenterologih na pediatrični zaradi celiakije v družini in sem dobila bolj življenjske nasvete glede uvajanja. Če ima mati mleka zadosti in otroku zadošča se svetuje izključno dojenje do 6 mesecev, če se prej pokaže manjko, ali materi tako bolj ustreza pa se lahko začne z uvajanjem po dopolnjenem 4. mesecu.

Oblačila: Kokosh  tebi se pa da, ga oblačit. Naša ima bodi z dolgimi rokavi, kratke nogavičke in pajaca s stopalci in rokavi, dokler je v stanovanju okoli 20°C, ko pride do okoli 23°C (ob zaprtih radiatorjih) pa samo bodi, nogavičke in hlače s stopalkami. Do 10° ima za ven zimskega pajaca (če pričakujem, da bo tem. stalno pod 10), do okol 15° ima bombažnega srednje podloženega pajaca, za toplejše pogoje pa vetrovko če piha ali pleteno jopico če ne in pletene copatke. V vozičku jo, ko spi pokrijem še z različno debelo odejico. Ko se zbudi jo moram pa odkrivat in odpenjat, ker se sicer zelo razjezi, ko ji je pretoplo.
Moji otroci so povečini med manj oblečenimi, če ne celo najmanj oblečeni in povečini zelo zdravi. Vnetji ušes npr. praktično ne poznamo.

Spanje: spiva v isti postelji v isti sobi. Na prste ene roke lahko preštejem, kolkokrat je šel spat drugam pri vseh 3. Spi noro trdno, je starejši tudi po 5x na noč prišel k nama, pa mlajšega sem vmes 2x dojila, pa je zjutraj komentiral, da je bla mirna noč. user posted image user posted image user posted image  No je spal. Ga če ni blo res zelo nujno sploh budila nisem, ker sem mela prej user posted image  poštimanga, kot se je on zbudu. Zdaj ma pa čepke za ušesa, da se lahko naspi. Čez vikend mava pa zmenjeno da vsak eno jutro potegne. Pa takrat nas je tud 5 v postlji. Še dobro, da smo vsi bolj drobni.

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh

Ja, kam naj pa gre, revež? V kuhno na klpco spat?user posted image Saj nima izbire...

Na balkon, seveda user posted image

ga nimamo user posted image

moram it, sirena je postala glasna user posted image

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 20.4.2012 16:19:33 >

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
20.4.2012 16:16:36   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Pohvale vsem vašim partnerjem ... naš spi med tednom v svoji sobi, midve pa v svoji

lubi nima svoje sobe - "najina soba" je najina spalnica in postelja je nekaj, česar najini otroci ne priznavajo, da je najinouser posted image je pa svit zlat proti sestri, hehe. Se pusti zvečer prestavit v košarico in odnest v njuno sobo in potem mava midva celo pojstlo zase in to brez otrok v sobi - totalen luksuzuser posted image

Ja sej to bi bla pol lahko Mašina soba ane...pač sta dve spalnici user posted image Jaz sem v eni z mašo, moj pa v drugi z leny user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
20.4.2012 16:26:05   
beti 1
Janchek: dokler vama tko paše in vajin odnos ne trpi zarad tega je čist OK. Bi pa jaz raje prej kot kasnej dala Mašo v drugo sobo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2039
20.4.2012 17:05:15   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Janchek: dokler vama tko paše in vajin odnos ne trpi zarad tega je čist OK. Bi pa jaz raje prej kot kasnej dala Mašo v drugo sobo. user posted image

Veš, da si ne predstavljam, da bi jo dala v drugo sobo, ker sem zdej tko navajena, da k jo slišm k stoka se prebudim in jo nafutram in dam nazaj spat user posted image , pol pa če bi mela sam varuško uklopljeno bi me pa kr mal skrbel pa bi pomoje hodila tja gledat in ne bi popolnoma nič spala ... zdej mi pa celo noč spi in sm naspana in še mirna, ker sva v isti sobi user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
20.4.2012 18:43:38   
trnuljčica
Beti zanesljivo mora biti prijavljen en starš in otrok, ki rabi vrtec. Vsaj lani je bilo še tako. Poznava 2 družini, ki sra se lani po tem posstopku prej ,dokončno odselili.
To pa je razlika od letos. Bom videla kaj poreče moja banka. Njegova ne gre pod 2,3user posted image . Je pa res, da nama je bolj pomembno, da bova brez stroškov oz z majhnimi stroški za odplačilo kredita čez 2, 5 leti. Tu pa je pri njih brez stroškov.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
20.4.2012 19:30:53   
beti 1
Trnuljčica: poglej malo po netu, katere banke oglašujejo ugodnejše obrestovanje ipd. in zberi vsaj par ponudb, ki so bolj ugodne kot na tvoji oz. njegovi banki (če je možno). Naj jih magari on hodi zbirat. Potem pa s tem spet na vajini banki, vsaj kakšno decimalko se na ta način da zbiti, ker jim je vseeno vsaka stranka oziroma kredit pomemben, sploh zdaj, ko se zelo malo ljudi za to odloči. Pa dobro je, če maš kakšna življenjska zavarovanja,... Mogoče se ti zdi veliko opravkov in časa, ampak na dolgi rok kreditov se vsaka decimalka še kako pozna. Pa bodi pozorna ali imajo 3 ali 6 mesečni euribor.

Jaz pa poznam par, kjer je bila samo ona tu prijavljena in bi, če bi bila oba (starša) dobili več točk? user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
20.4.2012 19:37:32   
trnuljčica
Beti hvala za link.

Glede uvajanja je to res logočno, saj se tako ali tako svetuje (tudi SZO) izključno dojenje do 6 meseca... Če gre seveda.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
20.4.2012 19:48:48   
trnuljčica
Beti sem videla naknadno, da je točkovanje in piše o tem koliko staršev je prijavljeno itd... Upam, da bo sedaj pol ,enosarševskih družin,, ki to niso, po novem zakonu odpadlo (tudi ti ki sem jih omenila so bili kot enostarševski- zato so prijavili 1 starša + otroka, sem zdaj pokapčila zakaj so dobili). user posted image A ona potem ni dobila? Ma kriza, da jo tu odjavim, pa živi tu in plačujem + 50 €, ker uradno ni iz te občine, tam pa potem ne dobiuser posted image
Ja nič al privat varstvo, al pa selitev, ko gre ona v šolo. Pa če to ni blesavo...user posted image
Vem, da se vsaka decimalka pozna, saj imava za to stanovanje kredo, sam je +1,6. In bova po predčasnem odplačilu nove krede, seveda obdržala ta ugodnejši kredit.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
20.4.2012 19:49:04   
ursah
Živjo vsem,

po doglem času se spet javljam, čeprav vas kar redno preberem...ampak žal imam minimalno časa za računalnikom, pa me prej kdo prežene izpred rčaunalnika, preden se spravim kaj napisat.

Me pa nekaj zanima, ko govorite o tem kje kdo spi: mi imamo sedaj starejšo hčerkico (20m bo čez par dni) v svoji sobici, Evo pa z nama v spalnici. Starejša prespi celo noč (od 20h do 6-7h), redko se zbudi če ima kakšne sanje ali kaj podobnega, in jo je treba priti samo nekaj reči in je dobro. Eva spi celo noč od 20h do 7h zjutraj, z 1x jest vmes (pa včasih je treba malo dude dat). Sicer je sedaj še prezgodaj, ampak se vseeno sprašujeva, kdaj bi bilo primerno dati Evo k sestriciv sobo. Imeli bosta namreč skupno sobo. OK, vem da mora Eva tudi lepo prespati noč (brez popravljanja dude), ampak sem malo v dilemi, kako je imeti malčka in dojenčka v isti sobi... Sicer nama ni problem imeti Eve pri nama, ampak tam okoli 1 leta oz. malo prej se pa zelo verjetno seli (saj vem da je to še daleč, ampak vseeno malo će razmišljava o tem). Tudi ne vem ali bosta eno drugo budile ali ne....če ima katera majhne otročke v skupni sobi, bi bila vesela, če malo napiše, kako to gre, ker si sploh ne predstavljam.

Drugače pa tudi MM vedno spi z nama v spalnici (in ponoči pomaga po potrebi - gre flaško naredit, dokler se me vmes dojiva; sicer v bistvu zaključujeva z dojenjem, tako da bom potem lahko tudi sama zrihtala to flaško, ker Evo itak takoj slišim, kdaj se zbudi za jest, in kot je ena napisala, če je samo flaška brez dojenja sama uštimam flaško prej preden mojega zbudim, ker on je kot zombi ko se ponoči zbudi, skorajda ne ve zase). Razen če se mora naspati gre spat v dnevno na kavč, oziroma sem ga jaz parkrat poslala tja, ker je smrčal za znoret in tudi obračanje na hrbet ni pomagalo. Sicer me smrčanje nikoli ni motilo, ker trdno spim, razen sedaj, ko imamo dojenčka v sobi in itak slišim vsak šum, ker spim bolj narahlo - takrat seveda slišim tudi hudo žaganje user posted image .

< Sporočilo je popravil ursah -- 20.4.2012 19:50:29 >

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
21.4.2012 8:41:33   
miami10
Hej. Sem na hitro preletela.
Naša Maša še vedno spi v svoji sobici, v svoji posteljici in mi2 v spalnici v najini postelji user posted image
Moje "pravilo" je še vedno da ima zato svojo posteljico in sobico, slišim pa jo po varuški...tudi zjutri ko se zbudi ne joka, ampak se začne "pogovarjat" in greva k njej in se na veliko smeji...

oblačenje-jst sem med tistimi-vsaj upam, ki ne kompliciramo. Doma ima pod 1meseca in pol body in hlačke na naramnice ali pa hlačke sistem, ko je bilo še bolj hladno so bile hlačke žametne, zdej so bombažne in ima copatke. Za ven, jo oblečem zdej ko je cca 13stopinj tako, da ji to kar ima doma in potem čez kombinizonček, ni debel je pa topel in zamenjava copatke za debele copatke. Kapice ji ne dajem več, razen če bi šlo pod 10stopinj. Pediater pravi, če iamte kapico jo potrebuje otrok, če je nimate je ne potrebuje niti otrok...se kr strinjam...sori, ampak mi je blo prov grozno je bilo 25stopinj in sem na sprehodu srečala mame z otroci v športnih delih ko ima otrok sigurno že vsaj 6m, pa so imeli debele štrikane kape...OMG

lep vikend :)

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
21.4.2012 11:26:32   
ronja
Ja sej to bi bla pol lahko Mašina soba ane...pač sta dve spalnici

Saj sta dve sobi - ena je od punc, ena pa najina soba. Samo kam naj gre revež spat k njima? Na tla? Edino to je namreč možnost: imamo eno samo posteljo, velikosti 120x200 (ta je v najini sobi) in dve mali posteljici: 60x120 in 70x 140 in poleg tega da sta zasedeni, ma lubi svojih 185 cm... in mu je to mal malouser posted image . Tak da kot rečeno: nima izbire.
Mimogrede: kaj je to leny?

Tudi midva mava dojenčke v isti sobi, samo s to razliko, da je lubi zraven, sicer je pa isto:). Si tudi ne predstavljam met dojenčka non stop v drugi sobi, ker ga zdaj ponoči poslušam, če ni prsta začel sesat in to je lažje, če je zraven kot pa če je v drugi sobi (takrat moraš res se čist zbudit, da to slišiš, ker ful potiho, sniki to naredi;).

Neposredna povezava do sporočila: 2047
21.4.2012 13:28:14   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ja sej to bi bla pol lahko Mašina soba ane...pač sta dve spalnici

Saj sta dve sobi - ena je od punc, ena pa najina soba. Samo kam naj gre revež spat k njima? Na tla? Edino to je namreč možnost: imamo eno samo posteljo, velikosti 120x200 (ta je v najini sobi) in dve mali posteljici: 60x120 in 70x 140 in poleg tega da sta zasedeni, ma lubi svojih 185 cm... in mu je to mal malouser posted image . Tak da kot rečeno: nima izbire.
Mimogrede: kaj je to leny?

Ronja .. ne KAJ je to Leny .. ampak KDO je Leny user posted image Leny je naša muca user posted image
IN zaenkrat smo pač tko razporejeni...v eni sobi sva midve z Mašo ( si tud ne predstavljam, da bi jo zdj dala drugam ker sem se tko navadla ), v drugi sobi pa moj in leny spita user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
21.4.2012 17:38:35   
Matkurja
jaz bom tudi našega čimprej premaknla v njegovo sobico, samo že 3 mesece čakam dragega, da bo kupil varuško.

Neposredna povezava do sporočila: 2049
22.4.2012 9:08:43   
n€na
ojla :)

oblačenje..jaz pasploh ne kompliciram. Kadar mi tast pametuje, da malega sigurno zebe. Pa mu rečem, da če se mu zdi mrzlo naj si bundo obleče. Jaz malega oblečem v bodi z dolgimi rokavi in majčko z dolgimi rokavi spodaj pa nogavičke do kolena in podlžene hlače in štrikane copatke. Ko pa greva ven mu pa dam gor jaknico in čez nogice ga pokrijem z dekico. 
So mi pri prvi vedno pametovali in pametno svetovali, da pa jih nisem rabla poslušat sem jo preveč oblekla in posledično je bila kar naprej bolana. Zdaj se ravnam po svojih občutkih in me prev briga kaj mi drugi govorijo.

Jaz imam malega v svoji posteljici v naši sobi, ko pa bo prespal celo noč pa bo šel k tavečji v sobo. Mojuser posted image je že nekajkrat spal v drugi sobi pa ne zato, da bo naju motu oz. midva njega motila ampak zato, ker mu je tavečja zasedla mesto v naši postelji.

Včeraj pa je bil mali star 4 meseceuser posted image   navihanček mali. Je postal tako radoveden, da mu ležanje v vozičku ne odgovarja več. Včeraj sem ga tudi prvič malo dvignila v vozičku, tako da je lahko gledal ven in je bil ves zadovoljen. Je tako vriskal, da so nas samo gledali ko sva bila na sprehodu.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?
Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zask...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......