|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
17.4.2012 10:26:40   
krogec
računalnik ma svoj lajf user posted image

< Sporočilo je popravil krogec -- 17.4.2012 10:28:31 >

¤ ¤ ¤

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
17.4.2012 10:27:02   
Zewa
Ma jaz jem vse... Ko berem katero kako se pazi pri solati, pa salamah.. Se kar malo zamislim, ampak meni je še G rekel, da naj živim tako kot prej, se mini treba ničemur odpovedovat, naj pa poslušam svoje telo.. In tega se tudi držim..

Kavo sem normalno pila do včeraj, zdaj bomo pa videli če mi bo še slabo po njej..user posted image Če mi bo, se ji bom pač odpovedala..

Jaz kuham piščančjo obaro danes.. Mmmm, diši...

Neposredna povezava do sporočila: 977
17.4.2012 10:36:23   
miška26
Ja hvala za informacije, ma včeraj mi je ena rekla da traja 10m porodniška,
pa ne vem,kje je dobila to! Zdej si sestavljam pogodbo za zaposlitev,
pa da vem do kdaj jo naredim.
Čestitke vsem za preglede.
multipraktikJest sem pa tud razmišlala, da bi šla na + krvni test,
ni tok drag, pa kri mi ni problem dat, bo pa en pokazatelj večuser posted image
3D me pa ful zanima, samo ne vem če se splača plačevat, da paseš firbcauser posted image
krogec jest sem jo nehala pit pred umetno oploditvijo, ko si na tem, res vse probaš,
da bi le uspelo. Zdej se pa tega držim, plodu malo poveča srčni utrip in ga poživi, drugač ni
tko panike,sj tud naredim požirek kdaj. Ni pa dobra kava tud, ker krade kalcij telesu...
V mejah normale ne škodi nič kaj prevečuser posted image
Me je pa ravno klicala gim, je rekla, da imam staro okužbo tokseuser posted image
ostali izvidi so pa okuser posted image
Kaj kuhat, tud mene muči, polenila sem se, se mi ne da delat čuftov, pireja....
pa tko skos bi nekaj jedla pa nikoli se mi ne lušta točno določena hrana. Danes bo
puran v smetanovi, z makaroni al pa kr kruhomuser posted image

(odgovor članu dottie)
Neposredna povezava do sporočila: 978
17.4.2012 10:39:53   
thanchyka
Punce, mislim, da bo danes padla obilna solata s tuno. Solato imam domačo, jo pa mama pokriva s kopreno proti zmrzali, tak da itak mačke ne pridejo zravn. Pa bela žemljica poleg, pa bo. user posted image

Meni je ravno včeraj sestra pri gineku trobla, da ne smem solate, salam, ne vem česa še ne, če imam mačko ravno tolk da ni rekla, naj se je znebim... mislim halo... Jaz sem se "odpovedala" hrani, ki je tudi sicer ne maram preveč user posted image , pršut itak samo kako rezino okol novega leta, gazirane pijače mi zdaj veliko bolj teknejo kot kdajkoli prej (sem nasprotnik njih), kokta mora biti obvezno v hladilniku, salame sem ravno danes dvojne kupla (sem kar slišala glas med.sestre: "salam pač ne" user posted image ) , se mi je že 3 dni luštal sendvič z belo žemljico s pol tone pariške in tono sira not user posted image - kaki zajtrk je to bil, njami user posted image Škoda edino, da mi kapučino ne paše, pol bi bilo to 1A!

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 979
17.4.2012 10:55:33   
olimia
punce jaz tudi ne pazim ravno na to, kaj pojem- malo se izogibam solate z domačega vrta, ker je polno muc tam okoli in ne bi rada staknila kakšne tokse (pa čeprav je bolj zdrava kot trgovinska, ampak sem se domači solati in regratu v vsaki nosečnosti kar raje odpovedala), pa domačih suhih salam tudi ne pojem ne vem kaj - morda kakšen košček ob priložnostih... konzerve pa tako tako (obožujem zelenjavne ribce in sem jih vedno jedla sem pa tja kakšno in kakšno konzervo tune si tudi privoščim, ker imam rada. pretiravam pa raje ne.
thanchyka - men tut mehurčki dišijo 100 na uro, je tudi kokta obvezno v hladilniku in na zalogi - pa v vsaki nosečnosti so mi dišali. sladkarij ne obožujem preveč, kakšna tortica enkrat mesečno, morda- to je pa tudi vse
Jaz pravim vse po zdravi pameti, pa je bilo vsaj do sedaj vse ok

aja, kave pa ne pijem, ker mi je po njej slabo, v prejšnji nosečnosti pa sem vsaj 1 na dan, največ pa dve- pa je bilo vse ok

Neposredna povezava do sporočila: 980
17.4.2012 11:02:12   
fizolck
S pariško salamo ni nič narobe, problem so razne domače suhe salame in pršuti (surovo meso), kjer ni kontrolirane pridelave in je večja možnost za okužbo s tokso.

Se strinjam glede zdrave pameti. Tuna in kava sta tako mejno škodljivi, da se jima nima smisla popolnoma odpovedati, le omejiti uživanje.

Kar se tiče domače solate, se mi pa zdi nepotrebno tveganje, dokler niste prepričane, da ste že prebolele tokso. Toksa je v zemlji lahko še od lani, nima veze če je zdej pokrita s kopreno. Boljša je tista iz trgovine, ki je verjetno gojena na vodi in je možnost bakterije skoraj nična. Če ste prepričane, da boste domačo solato lahko tako dobro oprale, da ne bo pikice zemlje gor, potem ni panike.

Neposredna povezava do sporočila: 981
17.4.2012 11:27:02   
abubabu
thanchyka user posted image user posted image

Jaz tune jem, v zmernih količinah. Solato jem trgovinsko. Se strinjam s fizolck, pa saj teh par mesecev pa ja zdržimo menda brez domače solate, pršuta itd. Razen, če ste T že prebolele. Ok salame, trgovinske niso tolk problem. Domačega pa jaz nč ne bi. Res, da večini nosečnic nič ni bilo, če so to jedle ampak so primeri, ki je bilo kaj narobe. Pa tud G nas ne opozarjajo zastonj glede tokse, jim pa res ne gre za to, da nam grenijo življenje.
Jaz sem pila coca-colo, ker mi je ful pasala, ko mi je bilo slabo. Zdaj je nisem že dolgo kupila. Ste mi pa lušte nrdile user posted image
Drugače sem pa itak skos na mehurčke oz. radensko. Je spijem oh in sploh user posted image
Sladkarije bi pa lahko jedla skoz user posted image

Jaz sem danes tudi nameravala testenine, sam še razmišljam kaj bi dala gor user posted image

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 982
17.4.2012 11:44:05   
fizolck
oooooo Coca Cola mmmmmmmm user posted image

Sladkarije se pa meni na srečo kar malo gnusijo zdaj user posted image

abubabu, povej kaj maš doma pa ti svetujemo user posted image Če maš pelate, lahko popražiš samo malo čebule, daš gor pelate, malo soli, pol žličke sladkorja in baziliko pa pokuhaš ene 10 minut da odvečna voda izhlapi.

Meni je pa sedaj malo žal, ker se nisem na NS naročila direkt k Pušenjaku, ker ga tako hvalijo. Sem se sicer v Dravlje, ampak tam jih je več pa nekateri si ne vzamejo ravno časa... No, zdej je kar je in le še 6 dni do tja user posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 983
17.4.2012 11:56:37   
abubabu
Mmmm dober recept, sam pelatov ne upam, ker sem v soboto mleto meso s fižolom, koruzo, pelati, zavito v tortilijo jedla. In ne vem kaj mi ni pasalo, ker sem drisko fasala. Mogoče cela kombinacija. Pa za sir sem tud opazila, da mi ne paše. Tak, da res ne vem kaj bi dala gor. Ma res ni bila prijetno in ne bi rada spet kakšnih prebavnih motenj user posted image

Tako, da si bom verjetno kar juhico nardila.

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 984
17.4.2012 11:59:24   
miška26
Meni se tud pijej coca-cola, pa je sicer ne maram preveč, od sladkarij
po skos jem kisle jabolčne bonbone, lizike....
Paradižnik na vse načine obožujem, samo se mi pa zadne čase nekaj ne jeuser posted image

fizolck jest grem tudi v Dravlje je doktorca prijazna in se nič ne boj.
Pri njih som bila tud na umetni. Drugače sem pa slišala, da je sedaj v KR en mlad
gin., ki tudi zdej baje dela NS, pa ga ful hvalijo. A kaj veš o tem?

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 985
17.4.2012 12:09:03   
fizolck
Uf, ne. Včasih je bil to dr. Urh, ampak ni več v Kranju oz. ne vpisuje več. Njega so ful hvalili! A mogoče misliš tega - dr. Reljič.

Sem videla da je tud v Kranju pa relativno mlad.

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 986
17.4.2012 12:18:58   
pandka
Miška26 tri mesece ti pripada porodniški dopust in porodniško nadomestilo, ostalih devet mesecev pa ti pripada dopust za nego in varstvo otroka in pripadajoče nadomestilo. Seveda ob pogoju, da si en dan pred nastopom porodniškega dopusta zaposlena. To pomeni, da moraš imet pogodbo o zaposlitvi vsaj do tega datuma, to pa je 28 dni pred predvidenim datumom poroda. Jaz bi si naredila pogodbo vsaj še za kak mesec čez, da ne bo na csd tako očitno, ker boš morala potem javit spremembo, in te bodo csd zavaroval na drugo zavarovalno podlago. Če imaš še kakšno vprašanje pa kar vprašaj, imam te zadeve v mezincu. user posted image

< Sporočilo je popravil pandka -- 17.4.2012 12:20:15 >

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 987
17.4.2012 14:08:19   
miška26
fizolck uf veš da ne vem, kdo je po priimku.

pandka u hvala za info, no takih točnih info. sem pa
zlo vesela. Ja sj pogodbo imam do preteka porodniške,
da mi tud delovna doba teče celo leto oz 1 leto in pol si jo
bom pridobila. Pol grem pa lahko še na zavod, pa
še tam dobim nadomestilo za 3 mes.....
Se ful splača met službouser posted image

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 988
17.4.2012 18:39:43   
Čebel’ca
joj meni se je danes utrgalo. sem pojedla že 3 kose kruha z majonezo user posted image user posted image user posted image pri tej nosečnosti imam res full čudne želje. v prvo mi je full pasalo sadje in bolj kot ne zdrava hrana. sedaj pa same take nezdrave stvari. sadje mi sploh ne paše. no solate pa mi sedejo.
najbolje je, da ko mi zjutraj paše ena stvar ampak do kosila me mine že stokrat.

Bučkis kako si? si bila danes pri Pušenjaku?

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 989
17.4.2012 18:40:39   
Čebel’ca
Miška kako pa se boš to zaposlila? imaš koga, da ima privat posel?

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 990
17.4.2012 19:05:32   
abubabu
Uff jaz si ne bi upala kruha z majonezo (čeprav se sliši njamii user posted image ). Bi mi ziher bilo slabo potem.

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 991
17.4.2012 19:39:02   
miška26
Čebel'ca ja ožjega sorodnika sem fehtala,
ima svoj posel. Pa je bil zauser posted image
Meni tud nekaj paše za jest,pol si pa naredim, pojem
eno žlico, pa mi ne sede, kr zanič mi postane in slabo!

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 992
17.4.2012 21:32:57   
Bučkis
oj, evo, dobila Pušenjakovo zelo zeleno luč za nadaljevanje nosečnostiuser posted image . Res, zanositi 12 mescev al pa 10 mescev po CR je v glavnem ista figa, moja G je očitno extra previdna al kako naj temu rečem. Mioma on ni našel. Bom pa po vsej verjetnosti zaradi bližine dveh porodov morala imeti spet CR. Želela sem si naravnega poroda že prvič, sploh pomisnla nisem na cr, pa se je tko zgodilo, zdej pa spet..nimam kej, prijateljica mi je rekla, da niti ni tko romantično, kot si jaz predstavljamuser posted image No, zarad moje porodne travme pač z lahkoto marsikaj romantiziciram. Čebel'ca, me zanima, kaj bo tebi rekla G glede poroda, sicer maš par mesecev fore pred mano.. Sm ti čist pozabla čestitat za diplomo.. čestitam!! :) Se še spomnim, fajn občutek je, res pa pol kot da nekaj manjka ane.. smo taki norci v ponorelem svetu, da pogrešamo še psihiranje, ko ga ni več.. no, verjetn gre bolj za adrenalin.

fižolčk, zadnč sm se prav nasmejala tvoji teoriji o toksi, mačkah, podganah in privlačnosti hehe..

in ko ste že pri k*nju države, vam za hec prilimam še link z youtube, kako predsednik slovaškega parlamenta povozi na nemški tv vzvišene nemške pametnjakoviče, tema eu-grčija-posojilo, je zelo zanimivo.. res bi rada vidla vsaj enega našega vrlega moža, ki bi imel jajca si slečt slovenske hlapčevske hlače in se postavt za svoj narod http://www.youtube.com/watch?v=TrHTjLio5Sw&feature=share

kar se pa hrane tiče.. jaz sem čist nora, take težave imam s prebavo, pa se prejle nisem mogla upret in si naredila kislo zelje z bučnim in olivnim oljem ajajaj.. pandka, ne morem rečt, da sem potolažena, ker sva že dve z večjimi trebušnimi težavami, ker jih nobenmu ne privoščim, si me pa malo potolažila, da je morda res zaradi nosečnosti, čeprav je blo par dni tako hudo, da sem bila na tem, da grem na urgenco, nisem mogla ležati ne na levi ne na desni, napihnjena sem bila kot ovca, bolelo me je za znort, zdelo se mi je, da mi bo trebuh razneslo..še zdaj se mi zdi, da sem nekaj narobe pojedla, se rahlo zastrupila, ne vem..vsak dan je pikco bolje, ampak nikakor ne ok. je pa res, da imajo nosečnice občutljivejše prebavne organe pa se jih lažje kaj prime..

(odgovor članu krogec)
Neposredna povezava do sporočila: 993
17.4.2012 21:36:58   
Bučkis
sam še ena hecna asociacija.. danes sem prvič v živo vidla g. Pušenjaka, prej sem ga vidla le na mali slikci na internetu in sem si vsakič, ko je bil kje omenjen, predstavljala napovedovalca vremena Andreja Velkavrha user posted image mal sta si res podobna, sam bolj zarad brade, brk..

(odgovor članu Bučkis)
Neposredna povezava do sporočila: 994
18.4.2012 7:29:46   
abubabu

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj poroda, spol user posted image user posted image

28.10.
Hijacinta, 36, 3 user posted image , 2 user posted image ,
31.10.
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj,
1.11.
2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola,
mumy11, 35,3 user posted image , 2 user posted image ,
Sined, ?, 1 user posted image , 0 user posted image , Feldbach,
3.11.
pandka, 35, 2 user posted image , 1 user posted image ,
4.11.
5.11.
aloevera, 25, 1user posted image , 0 user posted image ,
piki_ca
, 29, 2 user posted image , 1 user posted image ,
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image ,
6.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image ,
nincek5, 30, 2user posted image , 1 user posted image ,
DCgirl_, 25, 1user posted image , 0 user posted image ,
olimia, 32, 4user posted image , 2 user posted image , Nm
7.11.
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image ,
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image ,
8.11.
vitezzvezda25, 27, 1 user posted image , 0 user posted image ,
xoxox, 27, 3 user posted image , 0 user posted image ,
9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
10.11.
sontschica, 27, 2 user posted image , 1 user posted image ,
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image ,
11.11.
Vivaldi, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image ,
gloria77, 35, 1 user posted image , 0 user posted image , Šempeter
13.11.
miška26,27, 1 user posted image , 0 user posted image , Kr
14.11.
15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image ,
carobella, 22, 2 user posted image , 1 user posted image ,
16.11.
17.11.
18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image ,
19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image ,
20.11.
dottie, 26, 1user posted image , 0 user posted image ,
21.11.
žirafkaa, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
mayflower, 33, 3 user posted image , 2 user posted image ,
22.11.
zasi, 28, 4user posted image , 1 user posted image ,
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image ,
23.11.
Bučkis, 35, 2user posted image , 1user posted image ,
24.11.
25.11.
Čebel’ca, 30, 2user posted image , 1 user posted image ,
26.11.
vzgojiteljica82, 30, 1 user posted image , 0 user posted image ,
27.11.
Izabelina, 26, 2user posted image , 1 user posted image ,
sisi77, 35, 3user posted image , 1 user posted image ,
zabica81, , 2user posted image , 1 user posted image ,
sleepyhead, 35, 2user posted image , 1 user posted image ,
krogec, 37, 3user posted image , 2 user posted image ,
28.11.
multipraktik, 28, 1user posted image , 0 user posted image ,
spranka, 24, 1user posted image , 0 user posted image , Kranj
aisha1, ?, 5 user posted image , 4 user posted image
29.11.
rakica82, 2user posted image , 1 user posted image ,
30.11.
7.12.

lorella224, 30, 1user posted image , 0 user posted image ,

1. pregled:

16.4.
Anonimna, dottie,
17.4.
rozi_ca, vzgojiteljica82,
18.4.
multipraktik, sleepyhead,
19.4.
Izabelina, Čebel’ca,
24.4.
anonimna,
25.4.
mistina, zabica81,

30.4.
krogec

Naslednji pregled:

18.4.
ValyMa, DCgirl_, Zoja Miša,
23.4.
sontschica
24.4.
gregorina35
26.4.
Vivaldi,
30.4.
zewa,
3.5.
olimia,
8.5.
pandka,
9.5.
fizolck,
10.5.
piki_ca,
10.5.
sisi77,
15.5.
abubabu, nincek5,
23.5.
dottie,

NUHALNA SVETLINA:

21.4.
piki_ca,
23.4.
fizolck, abubabu,
24.4.
mumy11, Sined, caryn,
25.4.
xoxox, 44gatti, nincek5, olimia-BRH,
26.4.
vitezzvezda25, pandka,
3.5.
gloria77, zewa,
5.5.
sontschica,
7.5.
miška26,
9.5.
zasi, dottie,
11.5.
thanchyka,

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 995
18.4.2012 7:39:46   
abubabu
Jutro!

Danes imam mulčka doma. Trenutno je na kahlici in risanke gleda user posted image
Me prav čudi, da je hotel na kahlico, je že enkrat lulal not, ker ponavadi slišat noče, je še vedno pleničar user posted image No upam, da bo pred novembrom suh, da ne bomo oba previjali user posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 996
18.4.2012 8:49:38   
Čebel’ca
jaz imam tudi malo doma. pa po moje je njej prav žal, da ni šla v vrtec. no sej ne razume, da bi mogla it danes v vrtec, ker ima šele 15 mesecev. ampak ona res full rada hodi v vrtec. ko jo pripeljemo pred vrtec in če je ne damo dovolj hitro iz avtosedeža vpije daj, daj, daj... pa, če ji zjutraj rečem, da gre v vrtec začne ploskat.
user posted image user posted image user posted image
sem pa ravno zadnjič rekla mojemu, da bomo kupovali novembra 2 paketka pleničk. ker jaz mislim, da ne bo še suha, čez poletje bo premajhna, da bi razumela, pred rojstvom drugega pa ne mislim nič drastičnega uvajat pri njej, ker bo že tako šok, ko bo prišel novi član.

enkrat sem prebrala, da je za starejšega otroka to, da dobi bratca ali sestrico podobno, kot bi nam partner pripeljal svojo ljubico in nam reku, pripeljal sem ti družbo sedaj pa boš lahko z njo pogovarjala in kofetkala. to mi je full dalo mislit.
dejansko ima mala sedaj vso pozornost samo zase. tako, da midva se že sedaj pogovarjava, da se bova mogla njej še toliko bolj zavestno posvečat. tako, da jaz bom dopoldne malega full cartala in bila 100% posvečena njemu, ko pa bo mala prišla iz vrtca pa bom tudi njej full časa posvečala in bo dragi prevzel občasno kako skrb za malega. pa nekako sva se pogovarjala, da bi mala z atijem peživljala čim bolj kakovostno svoj čas. sej pol, ko se bo navadila, da smo 4 po moje ne bo več problema user posted image

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 997
18.4.2012 9:43:08   
fizolck
Bučkis!!!!!!!!!!!! kako sem vesla zate!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebelca, pravijo da imaš pri drugorojencu največ dela ravno s prvorojencem user posted image

Na Facebooku sem nam naredila čisto super top secret skupino, če bi katera debatirala še tam. Če želite, da vas dodam, mi na ZS pošljite svoje ime pa priimek in kaj imate na profilki, da vas najprej pofrendam.

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 998
18.4.2012 9:53:16   
Zewa
fizolck dobiš na ZSuser posted image

buckis zakon!!! Sem ful vesela zate.. user posted image

No, jaz sem pa danes v službi, bolj brez energije.. Ampak grem delat nazaj user posted image Se še kaj oglasimo!

(odgovor članu fizolck)
Neposredna povezava do sporočila: 999
18.4.2012 10:00:44   
Čebel’ca
fizolck te zaprte skupine na fbju so full fajn. ampak običajno potem debata na forumih "umre" jaz sem zato, da gremo na fb, če bi šle vse, ker ene niso za to. je pa pri fb fino, da se lahko tudi fotke objavlja in piše o stvareh, ki jih na forumu, ne ker nikoli ne veš kdo te bo prepoznaluser posted image user posted image

me smo v prvi nosečnosti klepetale na maminem forumu do maja. pasale pa smo k januarkam, se pravi smo full časa rabile predno smo se preselile. smo pa sedaj kar ornk frendice in imamo vsak dan še zmeraj debate. tudi na kavicah smo se dobivale user posted image

ti pa pošljem ZS

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......