|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2012
16.4.2012 13:59:43   
dottie
Evo pa sem tudi jaz opravila s prvim pregledom. Vse ok, biba je velika 22mm, 8t6d. Edin na pritisk morem merkat. Verjetno je bil dans od nervoze dokaj visok.
PDP je zdaj 20.11.2012, naslndji pregled 23.5.2012. Vmes moram it se v laboratorij za toxo, krvno skupino in ostale zadevscine. Drgac sem bla pa danes prvic pri tej ginekologinji (Kustrin), pa je zenska res super.

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 951
16.4.2012 14:43:15   
Čebel’ca
no jaz sem sedaj diplomirala. sem čist happy, čeprav še ne dojemam čisto. user posted image user posted image user posted image

no sedaj je eno breme padlo iz mene in sedaj čakam četrtek in prvi pregleduser posted image se mi zdi, da sem še ena redkih, ki še nismo videle svojih pikic. ampak tko je, če je PDP bolj proti koncu meseca.

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 952
16.4.2012 14:56:28   
krogec
ČESTITKE!!!!!user posted image

zdaj pa na polno uživaj user posted image

¤ ¤ ¤

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 953
16.4.2012 15:03:14   
ValyMa
Oh punce hvala vsem,ki tako zelo navijate za te moje tako imenovane varuške!Bomo videli kako bo do takrat!!Kdaj pa kdaj pa ga bom ziher malo porabila,je pač tako velik brat,pred 17. leti pa je bilo,da je moj sin dobil zelo mladega strica,komaj 15 jih je takrat štel!!Zdaj pa me je on prehitel in ima že dva pikeca,ta prva je v šoliuser posted image ,ta drug pa bo šel čez dve leti!!!Se tipkamo kaj!!V sredo po pregledu pa vam ziher sporočim kako je potekalo!!!!Komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krogec)
Neposredna povezava do sporočila: 954
16.4.2012 15:10:09   
miška26
dottie oooo, lepo, super. Dober občutek,aneuser posted image

čebel'ca ja ČESTITAM, kok sem ti faušuser posted image
Zdej pa na polno, sproščeno uživaj nosečnost.

Jest sem pa malo živčna, ker se gre moj danes menit za stanovanje,
pa upam da se bo zmenu, ker pol imamo nov domekuser posted image
Zdej grem pa po kruh user posted image

(odgovor članu ValyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 955
16.4.2012 16:21:14   
multipraktik
ojla punce, pa smo uštimali...vse se je lepo izšlo, pa saj se da, če si sam svoj šef, sam strank pa res ne morem prestavljat ko se mi zazdi.

V glavnem, smo v 7t3d in srček user posted image šiba full hitro...hih, kak smešno je blo videt to. nuhalno imam 21.5, vse moja g dela. Neki dvojni kromosomski test je omenjala- na željo, je kao 95%, med tem ko pa nuhalna je 85% al neki takega, stane pa NS 60 UN DVOJNI PA ŠE PLUS 33. Aja, slikica je pa 2€ . knjižice še nimam. PDP 29.11, kri sem tudi že dala, vode še ne. Mi ni bilo treba biti tešča...je bil bolj tak info pregled, sem vprašala kaj pa pritisk, pa tehtanje...pa je rekla od naslednjega pregleda naprej...user posted image bo že prav. je bila pa zmešnjava pri naročanju zato, ker ge dr. na dopust...za 14 dni in seveda je bil naslednji datum v maju...pa sem rekla...nene, sej pridem...evo, pa sem mirna.

Moj je tut vesel, sem ga klicala, da je vse ok. tudi jaz se boljše počutim...že bolj dojemam...mal me kar panika prijemlje...uf...kolk stvari je treba še postoriti....aaaaa- pa sej bo šlo.

Srečno tudi ostalim puncam!!!

lep dan!

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 956
16.4.2012 17:08:02   
Zewa
No, saj verjetno res pretiravam okoli mobitela...user posted image

Čebel'ca čestitam!! Pridna!! Mene še čaka tole..

Čestitam vsem za fajn opravljene preglede!user posted image

(odgovor članu multipraktik)
Neposredna povezava do sporočila: 957
16.4.2012 21:14:34   
miška26
Punce nkaj mi povejte, kolko časa traja porodniška?
A res samo 10 mesecev?

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 958
17.4.2012 6:19:02   
olimia
miška - zaenkrat je še 12 mesecev, 100%
najverjetneje 100 ne bo več vseh 12 mesecev, ampak dolžina naj bi ostala enaka; 28 dni pred PDP se začne in 12 mesecev od tega dne

(odgovor članu miška26)
Neposredna povezava do sporočila: 959
17.4.2012 7:48:14   
abubabu
Jutro!

Čestitke za uspešne preglede user posted image user posted image

Čestitke čebel'ca user posted image user posted image user posted image

fizolck držim pesti, da gre za staro okužbo, ker potem si rešena skrbi okrog solat itd. user posted image

Glede mobitelov, nekateri odsvetujejo, da ga imaš v bližini trebuha. Ma jaz ga imam ponavadi v torbici, včasih tud v žepu. To sicer redko in ne cel dan, tako da tist že pomojem ne bo škodilo.

thanchyka držim pesti, da je s tvojo pikico vse ok. Sicer pa tak veš, da ne brišem več koga iz seznama user posted image

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 960
17.4.2012 7:53:03   
abubabu

user posted image

nick, starost, zaporedna user posted image , število user posted image doma, kraj poroda, spol user posted image user posted image

28.10.
Hijacinta, 36, 3 user posted image , 2 user posted image ,
31.10.
fizolck, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj,
1.11.
2.11.
gregorina, 35, 5 user posted image , 2 user posted image , Izola,
mumy11, 35,3 user posted image , 2 user posted image ,
Sined, ?, 1 user posted image , 0 user posted image , Feldbach,
3.11.
pandka, 35, 2 user posted image , 1 user posted image ,
4.11.
5.11.
aloevera, 25, 1user posted image , 0 user posted image ,
piki_ca
, 29, 2 user posted image , 1 user posted image ,
caryn, ?, 2 user posted image , 1 user posted image ,
6.11.
abubabu, 27, 2user posted image , 1 user posted image ,
nincek5, 30, 2user posted image , 1 user posted image ,
DCgirl_, 25, 1user posted image , 0 user posted image ,
olimia, 32, 4user posted image , 2 user posted image , Nm
7.11.
AnjaZib, 20, 1 user posted image , 0 user posted image ,
44gatti, 30, 1user posted image , 0 user posted image ,
8.11.
vitezzvezda25, 27, 1 user posted image , 0 user posted image ,
xoxox, 27, 3 user posted image , 0 user posted image ,
9.11.
koprčanka, 24, 1 user posted image , 0 user posted image , Po
10.11.
sontschica, 27, 2 user posted image , 1 user posted image ,
študentka55, 27, 1 user posted image , 0 user posted image ,
11.11.
Vivaldi, 27, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
ValyMa, 38, 2user posted image , 1 user posted image
12.11.
Zoja Miša, 35, 2 user posted image , 1 user posted image ,
gloria77, 35, 1 user posted image , 0 user posted image , Šempeter
13.11.
miška26,27, 1 user posted image , 0 user posted image , Kr
14.11.
15.11.
zewa, 24, 1 user posted image , 0 user posted image ,
carobella, 22, 2 user posted image , 1 user posted image ,
16.11.
17.11.
18.11.
Austeja, ?, ?user posted image , ? user posted image ,
19.11.
thanchyka, 32, 1 user posted image , 0 user posted image ,
20.11.
dottie, 26, 1user posted image , 0 user posted image ,
21.11.
žirafkaa, 25, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj
mayflower, 33, 3 user posted image , 2 user posted image ,
22.11.
zasi, 28, 4user posted image , 1 user posted image ,
mistina, 29, 2user posted image , 1 user posted image ,
23.11.
Bučkis, 35, 2user posted image , 1user posted image ,
24.11.
25.11.
Čebel’ca, 30, 2user posted image , 1 user posted image ,
26.11.
vzgojiteljica82, 30, 1 user posted image , 0 user posted image ,
27.11.
Izabelina, 26, 2user posted image , 1 user posted image ,
sisi77, 35, 3user posted image , 1 user posted image ,
zabica81, , 2user posted image , 1 user posted image ,
sleepyhead, 35, 2user posted image , 1 user posted image ,
krogec, 37, 3user posted image , 2 user posted image ,
28.11.
multipraktik, 28, 1user posted image , 0 user posted image ,
spranka, 24, 1user posted image , 0 user posted image , Kranj
aisha1, ?, 5 user posted image , 4 user posted image
29.11.
rakica82, 2user posted image , 1 user posted image ,
30.11.
7.12.

lorella224, 30, 1user posted image , 0 user posted image ,

1. pregled:

16.4.
Anonimna, dottie,
17.4.
rozi_ca, vzgojiteljica82,
18.4.
multipraktik, sleepyhead,
19.4.
Izabelina, Čebel’ca,
24.4.
anonimna,
25.4.
mistina, zabica81,

30.4.
krogec

Naslednji pregled:

18.4.
ValyMa, DCgirl_, Zoja Miša,
23.4.
sontschica
24.4.
gregorina35
26.4.
Vivaldi,
30.4.
zewa,
3.5.
olimia,
8.5.
pandka,
9.5.
fizolck,
10.5.
piki_ca,
10.5.
sisi77,
15.5.
abubabu, nincek5,
23.5.
dottie,

NUHALNA SVETLINA:

21.4.
piki_ca,
23.4.
fizolck, abubabu,
24.4.
mumy11, Sined, caryn,
25.4.
xoxox, 44gatti, nincek5, olimia-BRH,
26.4.
vitezzvezda25, pandka,
3.5.
gloria77, zewa,
5.5.
sontschica,
7.5.
miška26,
9.5.
zasi,
11.5.
thanchyka,

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Današnji dan živimo le danes zato uživajmo v njem :)

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 961
17.4.2012 8:11:40   
Zewa
DObro jutro!

Glede porodniške - http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp , tle vse lepo piše.. Jaz jo že komaj čakamuser posted image

Sem pa danes prosta in mi tako paše, sploh še ne vem kaj delatiuser posted image Saj je polno za pospravit...user posted image

Grem malo novičke prebrat.. Aja, sem pa dobila en mail-članek iz mladine od teh varčevalnih ukrepov, in je tako resnično napisan.. Ga bom kopirala v nov post...

(odgovor članu abubabu)
Neposredna povezava do sporočila: 962
17.4.2012 8:12:51   
Zewa
Obljubljeni članek:
GREGA REPOVŽ
Mladina 13 | 30. 3. 2012
Danes se malokdo spomni, kako se je pred tremi leti lomil nemški koncern Opel. Tovarna je bila na tleh, kot hčerinska družba ameriškega giganta pa naprodaj. Odpuščanje, zapiranje, razprodaja, konec. Slabe poslovne odločitve, komu mar, 8000 ljudi takoj na cesto ... A je nogo med vrata vtaknila kanclerka Angela Merkel. Rekla je: ne. Zagrozila Američanom in bankam. In nato se je njena vlada sistematično lotila reševanja tega zasebnega podjetja. Šefi zasebnih bank so hodili k Merklovi. Noben neoliberalni cepec ni kričal, da to ni delo vlade. Ja, Merklova je tudi zamrznila kakšno pravico, a previdno. Predvsem pa je reševala.
To je delo vlade v času krize. Tega ni razumel Borut Pahor, tega ni razumel takratni minister Matej Lahovnik, ki sta se še vedno afnala s »trg naj opravi svoje«. Raje sta besedičila o umiku države iz gospodarstva, delala pa malo. In pričakovano tega ne razumejo današnji šerifi. Oblast jih že opija. Kako pričakovano. Merklova vodi neprimerno večjo in relevantnejšo državo, pa je še nismo videli po puranje našobljene.
Kaj je torej delala Merklova, ko je bila Nemčija v fazi, v kateri smo mi še vedno? Reševala je proizvodnjo in delovna mesta. Za delovna mesta gre, tepec! Protikrizna politika ni tekma, kdo bo bolj porezal. Kdo bo bolj zarezal. To zna vsak. Rezati vse in povprek – moramo res te primitivne menedžerske metode prve pobarvanke kriznega menedžeriranja še enkrat opazovati, moramo vnovič gledati to dokazovanje neznanja, napuha in lenobe? Ko že vsa Evropa ve, da to ni pot iz krize? Seveda je treba racionalizirati, seveda velja razmišljati o ukinitvi 2. januarja kot prostega dne, o neizplačilu regresa za višje razrede javnega sektorja, a to, kar je pripravila ta vlada, je nabor najlažjega rezanja. Da, tako je najlaže. Že v tem trenutku največ davkov v državni proračun prispevata nižji in srednji razred in nanju letijo vse puščice te vlade. Nismo bili nenatančni: tudi najbolje plačani državni uslužbenci so namreč še vedno v srednjem razredu.
Ne bodo pa obdavčili luksuza in premoženja, ne bodo obdavčili kapitala, ne bodo obdavčili visokih dohodkov – pa čeprav v vseh treh kategorijah po podatkih OECD že zdaj poberemo manj od povprečja, bistveno manj. In na drugi strani slovensko prebivalstvo v proračun prispeva bistveno več od povprečja. Najbogatejši so od dosedanjih protikriznih ukrepov dobili le dodatne davčne olajšave, povprečno okoli 400 evrov na leto. Povprečna mama na porodniški pa bo za krizo prispevala v enem letu 900 evrov. Bogatim dodatnih 400, materi 900 manj. Izjemno.
Nobene logike ni v tem početju. Razlog so lahko le neznanje, napuh in lenoba. Morda še trma? Vse ukrepe imajo pred seboj. Seveda najprej dvig stopnje davka na dodano vrednost. Tega ne želijo. Le zato, ker je to predlagal Zoran Janković (in naredila večina evropskih držav)?
Seveda – to, kar počnejo, to rezanje, bo lahko pokazati. Vidno bo. Ampak to nima s krizo in odgovornim odnosom do države nobene zveze. To je na eni strani le moško trmarjenje, dokazovanje svojega prav, za danes in za nazaj, na drugi strani pa seveda zahteva najmanj napora in dela. Saj je na ravni podjetij enako: najlaže je rezati stroške. Težje je postaviti nov produkt ali projekt, oživiti prodajo. A ravno to bi morala početi vlada. Janković ima prav, ko kaže na Primorje – brez tega podjetja ne bo več velikih projektov, ki bi jih delalo slovensko gradbeništvo: vse ostalo je premajhno, nezmožno.
Danes je bistveno ohraniti in spodbujati proizvodnjo in storitve, gospodarstvo torej. Dr. Mencinger to govori že tri leta. Tam je gospodarska rast, tam so ogrožena in potencialna delovna mesta. Gre za vsako podjetje. Saj je lahko ministrom vseeno za 300 delovnih mest v »neki« papirnici. 300 delovnih mest je vedno še vsaj 200 posredno povezanih delovnih mest. Do mesarja in frizerke. 500 delovnih mest je vsaj 1500 prizadetih prebivalcev. 1500 je ogromna številka za Slovenijo. Merklova vodi državo z 81 milijoni prebivalcev, pa jo je popadla groza, ko je šlo za 8000 delavcev, ki naj bi službo izgubili v Oplu. Slovenskemu premieru bi glede na število prebivalcev moralo postati slabo, ko bi kdo rekel, da izguba dela grozi 190 ljudem. Ni razumel Pahor. Ne razume Janša.
Zato je Merklova reševala Opel. In Oplu gre danes dobro. Vmes ni napisala nobenega tvita

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 963
17.4.2012 8:21:14   
Čebel’ca
Zewa ta članek je bil tudi meni full všeč sem ga brala že nekaj časa nazaj. OK, če je res full krizno finančno stanje sem jaz zato, da se špara. ampak res ne na porodniških in OD.
drugače pa mi je pop tv prav hecen kakšne primere predstavlja kot boge reveže. dva, ki imata skupaj 2800 bosta full težko živela, od tega en dela v JS ona pa bo šla na porodniško.
marsikatera družina mora preživeti z eno plačo okrog 900€. POP TV se pa prav norca dela. bi bilo pa fino, če bi nekako zaplenili premoženje Tolšakovi, Zidarju, Bavčaru, Šrotu, Kordežu.... in seveda njihovim partnerjem, ker itak so vse prepisali na partnerje.

Drugače pa imam pojutrišnjem prvi pregled. se veselim ampak me tudi kar malo stiska, ker sem zanosila prej kot v 2 letih in me zanima kako "vesela" bo G. in pa v kako "dobro" voljo bo sparvila mene.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 964
17.4.2012 8:27:32   
Čebel’ca
Aja punce tiste, ki niste zaposlene vam začne porodniška tači z dnem, ko se otrok rodi. in se zaključi en dan pred otrokovim prvim rojstnim dnevom.

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 965
17.4.2012 9:07:04   
dottie
Ja, res je fajn občutek, sploh ko je user posted image  začel na veliko brcat user posted image . Danes se mi seveda maščuje s slabostjo, si verjetno misli, bote mene tule neki špikali user posted image .

Še nuhalna: 9.5.2012.  Sem včeraj mail poslala in me je zdravnik klical ob 21h zvečer z opravičilom, da je tk pozno videl mail. In sva se potem zmenila za datum in uro. Sem bila ekstremno pozitivno presenečena user posted image

(odgovor članu Čebel’ca)
Neposredna povezava do sporočila: 966
17.4.2012 9:25:45   
sisi77
ojla. Sem v službi. Izcedka zaenkrat ni.user posted image Slabo mi je še vedno. Jaz sem se v tej nosečnosti odpovedala kavi čeprav imam zaradi tega glavobole. Tudi v prvi je nisem pila.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu dottie)
Neposredna povezava do sporočila: 967
17.4.2012 9:27:46   
sisi77
dottie to pa je res presenečnje da te ob 21 dr. kliče

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 968
17.4.2012 9:41:03   
thanchyka
Hojla,

no, vesela ostajam med vami user posted image user posted image Je bila abubabu tolk stroga glede brisanja iz seznama, da si nisem upala oditi user posted image No, user posted image utripa 100 na uro, z rokicami miga kot da bo poveljnik, tako da ja, vse je OK. Zdaj sem pač na antibiotikiih in v staležu. Aja ta teden še moram v lab na krvne teste (toksa, sladkor, krvna skupina...).

Čebel'ca, čestitke user posted image , ti kar verjamem, da ti je zdaj odleglo. Zdaj pa se lahko brez skrbi posvetiš user posted image . Držim pesti za bp pregled! Mene pa še čaka zaključek podiplomca, izpiti so, napisati je treba še nalogo. Itak je čas še do štud.leta 2015/16 user posted image

multipraktik, user posted image za opravljen pregled in da je vse OK!

Glede mobitela - jaz se pač tudi trudim, da ga ne nosim ravno po žepih. Če imam torbico, ga imam tako v njej, če pa sem brez nje, pa ga nesem v roki. To sevanje mi je bilo neprijetno že pred nosečnostjo, sem se vedno spraševala, kako vpliva na organe, tako da sem tudi prej že prakticirala nošnjo v roki, zdaj pa še pač malo bolj dosledno.

Jooj, jaz pa ne vem, kaj bi danes jedla za kosilo. Imate kako hitro, ajnfoh idejo, pa da to ni sendvič user posted image ?

(odgovor članu dottie)
Neposredna povezava do sporočila: 969
17.4.2012 9:49:49   
sisi77
thanchyka super za pregled.user posted image user posted image user posted image
Čebelca super za diplomo. Vem kako se počutiš. Meni je po zagovoru pred skoraj desetimi leti kar nekaj potem manjkalo. Se mi je zdelo da bi mogla imeti še neko skrb pa je več ni bilouser posted image
Jaz bom danes naredila testenine gotove v 10 minutahuser posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 970
17.4.2012 10:01:33   
krogec
eno vprašanje - zakaj se tako izogibate/bojite kave? saj nekih blaznih dokazov o škodljivosti menda ni? jaz sem jo pila obe nosečnosti, najmanj 2x na dan nescafe (2 dcl) z mlekom (turške res ne pijem, ker me moti zoc), pa še kakšen kapučino za zraven in nimam občutka, da bi bilo kaj narobe.. obožujem okus kave in brez tega res ne morem.. ful mi diši.. zdaj sem približno na istem in ko vstanem, najprej eno konkretno doma, potem pa še v službi, popoldne pa še kapučin..
če bi lahko zbirala, bi danes špinačo in pire (ampak v službi to ne greuser posted image )

¤ ¤ ¤

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 971
17.4.2012 10:15:54   
rakica82
Krogec dve kavi na dan komot spiješ. Jaz se je ne izogibam namenoma, ampak mi enostavno ne gre. V prvi nosečnosti sem jo šele proti koncu včasih spila.
Je pa tako, ene se izogibajo kavi, druge solati z vrta...

Jaz pravim po zdravi pameti, pa je.

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu krogec)
Neposredna povezava do sporočila: 972
17.4.2012 10:18:55   
sisi77
jaz pijem samo turško črno. Zjutraj sem vedno popila dve veliki skodelici da sem potem lahko normalno živela. sicer obstaja neka teorija da bi naj kava pozročala SS. jaz sem se zavestno odločila da je nebom pila ker sem se pač tak odločila. ni rečeno da se tega 100% držim in da nebom nobene kavice spila v nosečnosti vendar v osnovi ne. mislim da tiste ki ne morete brez nje z lahkoto uživate v kavi skozi nosečnost in mislim da bo z vašimi otročki vse ok. jaz se pač žrtvujem na tem področju pa si potem privoščim fast food in nezrave pijače pa je kompromis tuuser posted image

(odgovor članu krogec)
Neposredna povezava do sporočila: 973
17.4.2012 10:20:16   
thanchyka
krogec, jaz se kave ne izogibam, mi pač enostavno ne paše. Tudi sicer nisem bila neki kofetar, kapučino sem bila večinoma kakšnega za zajtrk med vikendom, pa tu in tam kakšnega čez dan v službi. Tako da max 1 kapučino na dan. Zdaj bi ga, ker se mi čaji in sokovi in voda že počasi upirajo (za zajtrk npr.) pa mi kar gor gre ko se spomnim na okus in vonj. Drugače pa ja, tudi jaz mislim, da v nekih mejah (nekje 2 šalici na dan) ne more škoditi.

sisi77 - testenine s čim?

Špinače pa se mi ne da delati no v bistvu je špinača hitro, samo pire ne user posted image ma sem se polenla user posted image Sama zase sem pač taka, da se mi ne da kuhati, včeraj sem si kar na hitro naredila šmor z nutelo, pred tem pa govejo juhico od nedelje. Dostikrat sem tako lenobo reševala s solato s stuno, zdaj pa tune naj ne bi. A ve jo jeste?

(odgovor članu krogec)
Neposredna povezava do sporočila: 974
17.4.2012 10:26:36   
krogec
ja sej - najslabši so tako ekstremi.. če najdeš neko vmesno varianto, je po moje še najbojše.. malo se popaziš in si potem nekaj privoščiš user posted image .. pa je zlata sredina! saj tudi za tuno iz konzerve je nekak tako, da tu pa tam kdaj ne more škodit - cele lonce je pa res ne bi pojedla.. jaz si včasih zvečer naredim solato (je nisem ukinla, je pa v glavnem trgovinska) in tuno čez, pijem gazirane pijače, za sladkarije pa tudi sicer nisem preveč dojemljiva in tu ni problema.. edino več vode se potrudim popit - to mi paše, ker sem res več žejna pa še zaradi čiščenja je vredu, da ne bi bilo potem v laboratoriju kakšne akcije..

¤ ¤ ¤

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......