Bučkis
|
abubabu, hvala za spodbudo, tebi tudi carobella sisi77, ful lepa novica! DCgirl, te čisto razumem, kaj pišeš. So pa bili in bodo tako šolski primeri, kako osebje posluša porodničine želje in se vse lepo izteče, kolikor pač dopusti mati narava, kot tisti manj lepi, ki se je žal zgodil tudi meni. Verjamem, da je lahko vse optimalno glede na razmere in sem enostavno imela smolo z zdravnikom, z njegovim odnosom IN strokovnostjo, ker me je po hudi nesramnosti (drugi ga zagovarjajo, da tak pač je - bi mi bilo konc koncev vseeno, če bi bil vsaj 5% dr. Housa po strokovnosti, če mu je že vedenjski vzornik, ampak žal ni tko, da tist dohtar k je nesramn, je pa dobr - bullshit! včas je nesramen sam nesramen) še strokovno zaj... (slabo zašil, notranja krvavitev, ponovno zasral, 2x me zato post festum odpirali.. sem pač ena od unih s slabo izkušnjo) V jezi sem pomislila celo na kakšen postopek, sam kaj ko so zaščiteni za pop.. in ni se mi dalo energije izgubljat. Vem pa, da zato tega poroda ne bom prepustila naključju, beri: naključnemu zdravniku, pa če vržem ne vem kok keša. Ampak punce, to je bila res smola, večina kolegic je imela super porode. Sam sej veste, če te kača pič, se pa zvite vrvi bojiš.. kar se "nehranjenja" med porodom tiče, mislm da je res to za primer, če pride do CR, čeprav jaz sem ga imela v epiduralni, tko da.. tko za just in case, ane, ampak jaz sem bila po eni noči in dopoldnevu tako izčrpana, da sem svojega prosila, naj mi daje grižljaje frutabele, ker sem se že tresla od lakote..pa je še trajal do večera..tud če bi me kdo vidu, bi mu rekla, da prevzemam tveganje, da ne morem več. ne vem, kje bi bil tle kompromis za nardit, nekak res ni naravno, da ne moreš nič pojest in popit, ti pa kot sahara in z zadnjimi atomi energije... Čebel'ca, ti pošljem zasebno sporočilo, če mi rata. Bi blo hecn, da je ista G. Ne bi, da me kdo prepozna, vsaj ne še :) Faca tvoja stara mama :) Sej veš, včasih pomislim, če je medicina pri enih stvareh v biti napredovala..tlele mam dve sosedi okol 60, tud obe 2x carske, nobenih problemov pri op, evo 40 let kasneje pa se zgodi.. Tud jaz sm šla kr mal s strahom k G, kaj bo rekla, k en mejhn otrok, k ga je polomu.. pol sm pa še prjavla, da sm ponesreč noseča.. ma me ni kregala nincek5, ja, tud men gre za vsako figo na jok, vse se mi zdi tok ganljivo, še reklama za pralni prašek Men ni tolk slabo kot v prvi nosečnosti , mam pa probleme s prebavnimi organi , od želodca pa do izhoda sej sploh ni smešn, ful me matra, pa niti ne vem, če je povezan z nosečnostjo, boli me želodec, zvijajo krči, ropota in cvili ful glasno, tišči, dons enkrat sem se čist tresla in švicala, kar bedno. vse, kar pojem, mi nekak razdraži cel prebavni trakt.. pa kaj to lohk hormoni tako štalo nardijo prebavi? mogoče je naključje. zdej sam polento jem neki dni pa da vidmo:) vsem lepe sanje
|