Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 21:02:33
|
|
|
|
SeKa83
|
Pozdravljene! Mene pa zanima, če morda katera ve, kakšen je razpored zdravnikov za punkcije in transferje v prihodnjem tednu? aja za Lj me zanima
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 12.4.2012 21:50:11
|
|
|
|
ajetam@
|
mene tudi zanima kdo bo delal transferje drug teden. punce a lahko estrofem škoduje zarodku?
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 13.4.2012 7:52:15
|
|
|
|
tatyancha
|
Dobro jutro! Najprej objemčke vsem ki vam tokrat ni uspelo. In še moje poročilo z današnjega UZ: Sluznica mislim da je rekel, da je 8 ali 9 mm. Folikla je videl 2, vodilni ima 15 mm - mislim da je pivce pomagalo. ma vedno je tako pesimističen, da je joj.Ampak kaj čemo tak je.Upamo na najboljše.Danes in jutri si poleg Puregona in Menopura dam še eno injekcijo, da ne popokajo folikli( isti učinek kot Cetrotide), v nedeljo 15.4. pa ponovno na UZ. In potem bo po moje že stopka, vsaj tako mislim.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 13.4.2012 10:25:15
|
|
|
|
jus79
|
O super tatyancha, očitno je pivo res pomagalo ! A ti imaš Puregon in Menopur? Jaz imam UZ jutri, upam da bodo rezultati kaj boljši kot zadnjič... Pin, Jagodka80
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 13.4.2012 12:11:41
|
|
|
|
Storžica 81
|
ojla, še moje poročilo z današnjega UZ-ja. Na desni strani imam dvajset foliklov na levi pa petnajst velikih do petnajst. Endometrij je 12. Danes in jutri še puregon ( jutri še cetrotide), v nedeljo ponovno UZ. Objemček vsem ki vam ni uspelo. Lp
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 13.4.2012 12:42:33
|
|
|
|
tatyancha
|
Barvo37, kako si opravila danes, že veš kdaj bo punkcija? Mogoče sva se kaj videli.jaz sem 5.20 že končala, sem bila zgodnja zaradi službe.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 13.4.2012 12:45:09
|
|
|
|
tatyancha
|
Jus79, ja jaz imam obe zdravili in zdaj še to tretjo špiko.Počasi zmanjkuje prostora na trebuhu.... poročaj jutri kako opraviš - držim pesti.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 13.4.2012 13:46:36
|
|
|
|
barvo37
|
tatjancha, nama je danes uspelo, da sva bila prva na vrsti. Drugace pa imam naslednji UZ v nedeljo, punkcija pa bo v torek.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 13.4.2012 13:56:20
|
|
|
|
tatyancha
|
O kaj sta mogoče odšla, ko sem stala pri vratih. Če ne drugače v nedeljo ob 5 se pa vidiva.Jaz vedno stojim pri vhodnih vratih, saj je več kot uro sedenja v avtu prav zadosti.Me kar pocukaj.Tudi jaz računam da bo punkcija verjetno v torek, rekel pa ni nič. Srečno vsem in lep vikend
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 13.4.2012 14:04:11
|
|
|
|
barvo37
|
mogoce sva se celo pozdravili, kajne? se vidiva v nedeljo.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 7:43:55
|
|
|
|
coala
|
No drage moje punce,da vam še jaz sporočim moj -še včeraj je bil moj trebuh kot balon,danes ga več ni.Uspeha želim vsem ostalim trepetalkam.
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 9:02:14
|
|
|
|
pin
|
coala Jaz sem v četrtek jokala kot dež, danes sem pa kul. Jutri javim Rešu, ker jutri uničim še en test. Se vidimo septembra.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 14:41:21
|
|
|
|
podokina
|
joj coala sem upala da bo vsaj tebi uspelo drži se tudi meni ni usojeno da bi lepo uživala v nosečnosti,čeprav je test poizcedkih čez praznike še vedno močno pozitiven-na dva dni delam baby check cela panična in je zaenkrat lepo kazalo so se mi včeraj spet pojavili rjavo-rdeči izcedki-ne veliko in spet se je maloumirilo ker sem preležala cel dan ampak dovolj da sem spet cela zaskrbljena in sitna upam na najboljše pin a ti boš reša klicala na mobitel al kako?sploh ne vem kam pokličem njega al v ambulanto?
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 17:11:54
|
|
|
|
pin
|
Jaz sem ga prvič klicala na mobitel. Tam ob šestih zjutraj, je bil razočaran kot jaz. Pa saj ne vem kaka je praksa. Kako ve sporočite????
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 17:54:57
|
|
|
|
Felidae
|
Ah Coala no kaj nej rečem se vidimo septembra spet na forumu ... do takrat pa upajmo da se nam morda posreči po naravni poti ... podokina upam da se ti bo vse uredilo in bo vse tako kot mora biti
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 18:26:58
|
|
|
|
podokina
|
jest se ne spomnim več k je že 5 let nazaj ja hvala felidae za dobre želje vendar počasi izgubljam upanje je krvi oz.krvavega izcedka vedno več pa še eno vprašanje a pred septembrom ni mogoče iti v postopek več?kdaj je Reš na dopustu?
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 19:27:28
|
|
|
|
ninon
|
zdravo :) punce dejte mi neki povedat...stara sem 24.let in me zanima kolk zarodkov mi lahko pri transferju vstavijo?jaz bi dva pa me zanima če lahko...sem namreč na GK LJ...
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 19:32:17
|
|
|
|
Felidae
|
Podokina joj no Reš je na dopustu julija. Odvisno kako boš imela menstro, če jo dobiš v začetku avgusta, potem bi se mogoče dalo že avgusta, vprašaj ga... Kateri postopek pa je to za vaju? Meni so sestre enkrat rekle da ga lahko pokličem kadarkoli, samo po šesti uri popoldne pa res ne več. Kakšen ma urnik pa itak veš 5-7 je v lj, potem gre v postojno ... pa spet nazaj v lj...
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 19:55:33
|
|
|
|
podokina
|
ja no sej upanje še ostaja samo manjša se zdele je to najin prvi postopek za 3.otročka pred 6 leti sva mela pa 1.postopek plus in propad nosečnosti,dvakrat potem zamrznjenčke in minus,drugi postopek plus in propad nosečnosti,tretji postopek plus in dvojčka doma verjamem da nama je lažje kot tistim ki še nimajo otočkov vendar je vseeno težko če se ne izide kot bi si želeli. sem že mela rjave izcedke prejšnjo nedeljo in ponedeljek in je vseeno blačrtica vsak dan močnejša in do včeraj zvečer zatišje pred izcedki,včeraj so se pa spet pojavili. v nosečnosti z dvojčki nisem imela nikakršnega izcedka celo nosečnost. kok menstruacij naj bi bilo med postopki drugače dve ali tri?
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 20:31:45
|
|
|
|
andreja83
|
Felidae,pin,coala, pa kaj je to punce? vsem pošiljam ogromno objemčkov, pa ne no. Podokina teb pa pošiljam ogromno za srečo, da bo vse v redu. Drži se mi punca
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 21:00:30
|
|
|
|
coala
|
oj punce men se zdi da lahk z junijsko menstro spet začnemo dve ,to je zdaj april,pa maj junija pa lahk spet je najboljš kr čimprej spet
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 14.4.2012 22:18:00
|
|
|
|
pin
|
Jaz sem rekla septembra, ker je Reš julija na dopustu, jaz pa sem na dopustu avgusta. Mojega dopusta pa ne dam, ker je to idelano za začetek postopka. Mislim, da mora med punkcijami biti tri menstruacije ali pa 90 dni. Naj me nekdo popravi. Če je šansa potem jaz tudi letim junija nazaj k Rešu.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 15.4.2012 7:01:03
|
|
|
|
pin
|
Ker mi ni dalo miru, sem iskala. Na strani UKC Maribor sem našla naslednje: Naslednji poskus lahko opravimo po preteku treh polnih mesecev od zadnje stimulacije in aspiracije. Ker sem imela zadnje dni v marcu punkcijo in ET, lahko opravljam naslednji IVF šele julija . Mislim, da ne bo nič z junijem. A Reš dela kaj prej?
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 15.4.2012 8:29:39
|
|
|
|
tatyancha
|
Dobro jutro punce. Tretji UZ je za mano, zvečer pade stopka in v torek punkcija.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 15.4.2012 9:11:43
|
|
|
|
coala
|
pin jaz sem bila v postopku lani marca in junija tak da zato vem sem šla prav papirje pogledat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?