Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 10.4.2012 18:52:47
|
|
|
|
andreja_p
|
anonimna,Vita vem da se težko veseliš,ampak jaz ti vseeno čestitam.Bom pa držala pesti zate,da bo v četrtek beta lepo narasla.A te lahko vprašam kakšno kakovost zarodka si imela,da ti je uspelo. cukica nimam besed .Mogoče sta pa kar dva pri tebi ostala .Sedaj nas boš pa zapustila in ne vem katera bo prevzela in urejala naš seznamček.Ampak nič zato,važno je,da ti je uspelo in da bo decembra veselo pri vas doma.Naj te še vprašam kakšno kakovost zarodka si imela? Vse ki pa čakate na pa držim pestke za vas,da vam uspe. L.p.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 10.4.2012 20:58:27
|
|
|
|
andreja83
|
Anoninma Vita čestitke , tako kot so ti že druge rekle, si nosečka in to je važno , na druga ne smeš mislit, maš pa isto v četrtek tako kot jst , itak da se bo povečala beta!!!!!!!!!!! Cukica tudi tebi čestitke maš zlo lepo številko, tk da sm mnenja da sta
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 10.4.2012 21:07:05
|
|
|
|
cukica
|
punce vam bom urejala še vedno seznam nič se bat,....
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 10.4.2012 21:19:16
|
|
|
|
cukica
|
AKTUALNO APRIL ČETRTEK 12.4. ŠIČKO - UZ PETEK 13.4. TATYANCHI - UZ NEDELJA 15.4. LATKA - ET PONEDELJEK 23.4. NINON - UZ T R E P E T A L K E (beri TESTI) ANONIMEN 12.4. ANDREJA 83 12.4. COALA 15.4. PIN 15.4. PODOKINA 15.4. KANDIDATKE V POSTOPKU FOXYLADY (dr.ZORN) EMAS. (dr. ZORN) CUKICA (dr.RIBIČ) MARJETACVETA AVONIJA (dr.REŠ) KRISV(dr.REŠ) ELARAB (dr.) ANDREJA83 MARTINA ALYA KANDIDATKE ZA POSTOPEK VRTNICA.M (dr.REŠ) ANDREJA_P (dr.ZORN) ANAU (dr.GAVRIČ) ŠIČKO(dr.BOKAL) ANE_ANE(dr.REŠ) KRIS555(dr.GAVRIČ) JOSEPHINA83(dr.RELJIČ) SILVA (dr.BOKAL) LENCI(dr.VOGLER) Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83,MIHIKA1,.... NOVE NOSEČKE FEBRUAR : MURI83,ANONIMEN NOVE NOSEČKE MAREC: MIŠKA26,KRISAM, NOVE NOSEČKE APRIL: CUKICA, Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana. Statiska uspešnost (borke ki sodelujejo na RR): Mesec Št. bork v pos. do testa Št. Nosečk Uspešnost JANUAR 5 0 0 % FEBRUAR 17 2 12 % MAREC 12 2 16 % APRIL
< Sporočilo je popravil cukica -- 10.4.2012 21:20:45 >
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 10.4.2012 21:21:48
|
|
|
|
cukica
|
Zafrkava meneki seznamček,... Mela sem blastocisto in morulo,....
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 10.4.2012 22:15:58
|
|
|
|
Storžica 81
|
Vita jaz sem v prvi nosečnosti imela šestnajsti dan bhcg malo čez sto. Vse se je srečno izteklo. Srečno!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 10.4.2012 23:07:24
|
|
|
|
Anjuškaaa
|
Latka js sm tud danes mela punkcijo in 15.4. imam transfer..si v gklj? potem sva se vidle
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 7:39:31
|
|
|
|
limonca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jus79 Živjo punce, naprej sem vas samo brala, zdej vas pa že rabim nekaj vprašat, tako da... Sem v 2. postopku, prvič je bil IVF, tokrat pa se je dr. Reš odločil za ICSI, ker se oplodilo premalo celic ( od štirih samo ena). Prvič sem imela dipherelin in Puregon 100E, zdaj mi je pa dal namesto Puregon Menopur 150E. Danes sem bila na prvem UZ in je bilo porazno-to so njegove besede , skoraj nič foliklov in še ti ki so so zelo majhni, vodilni je 6mm Omenila sva mu, da sem prvič veliko bolje odreagirala na Puregon, pa je rekel jah nič, pol bomo pa s Puregonom nadaljevali! Zdej pa me zanima, a je kateri že vmes dr. zamenjal zdravilo? Se opravičujem za dolgovezenje Ni nobenega problema, če ti vmes menjajo zdravilo, tako, da kar pozitivno naprej.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 7:59:44
|
|
|
|
tatyancha
|
Jus79, kaj sva se mogoče videli včeraj pri Rešu?prišla sem ob 5.05, končala malo pred 6 uro. Tudi meni je tarnal da jih sicer nekaj je ma da so tako majčkeni.Pri njemu me moti edino to ko tako grozljivo hitro opravi UZ.Moj največji je bil 8mm.V petek grem ponovno na UZ. Zdaj pridno papcam jajčka, pa vsak dan bom spila malo piva.Tako kot me špika danes upam da res kaj deluje.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 8:44:59
|
|
|
|
latka
|
Anjuškaaa, jaz sem v MB! Bova pa na daljavo navijali ena za drugo!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 8:55:04
|
|
|
|
jus79
|
Hej Tatyancha, sigurno sva se videle včeraj, pa mislim da prejšnjo sredo tudi..sem mal uč vrgla katera bi bila, pa nisi hotla nč pomahat ! Si bla včeraj sama, ali s partnerjem?Midva sva prišla točno ob 5h, sedela sva pa pri stebru... jaz imam UZ v soboto, upam da boljši rezultat!!! Limonca hvala za odgovor! Probam bit optimistična, pa da vam v soboto poročam od cele vojske foliklov ! Vsem ostalim sotrpinkam pošiljam eno bajsko , vsem nosečkam pa da pokažete slikce čez !!!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 9:29:41
|
|
|
|
tatyancha
|
JUS79 imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 10:00:57
|
|
|
|
barvo37
|
Pozdravljene! Naj se vam se jaz pridruzim na tem forumu. Sem v 4. postopku, pri dr. Rešu. Punkcija me čaka konec tega tedna ali v začetku naslednjega. Ko bi tokrat uspelo!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 10:04:27
|
|
|
|
tatyancha
|
barvo37 dobrodošla. Tudi jaz bom verjetno v začetku prihodnjega tedna na punkciji pri Rešu.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 10:36:59
|
|
|
|
coala
|
bravo latka toooliko celic super ja kol piva si pa spila,pa jajčk pojedla
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 10:51:27
|
|
|
|
Storžica 81
|
Evo mene z drugega UZ. Nič kaj pametnega še, v obeh jajčnikih je kar nekaj foliklov velikih do deset. V petek imam ponovno UZ, upam, da bo stanje že kaj boljše .
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 11:03:46
|
|
|
|
Anjuškaaa
|
latka..velja pa bova navijale druga za drugo js sem pa mela 13 celic kljub hudemu PCO-ju.. upam da bodo celice kvalitetne.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 11:19:48
|
|
|
|
barvo37
|
tatyancha, tudi jaz imam 2. UZ v petek - lahko se torej zgodi, da bova imeli tudi punkcijo na isti dan...
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 13:05:21
|
|
|
|
andreja83
|
Pozdravljene, evo jst danes pa z slabo novico , sem danes zbrala pogum, ker me je res firbec matral, pa sem naredla test pa je bil negativen. Tk da jutr ko imam krvni test, mi bojo ga še samo potrdili sem pa 12 dan po vstavitvi, sam se ne bo več kaj spremenilo. Dejte mi povedat če slučajno katera ve, zakaj ne pride do vgnezditve zarodka,čeprav so blastociste in res kvalitetne?? In kaj bi pomagalo da je več uspeha pri vgnezditvi?
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 13:08:13
|
|
|
|
limonca*
|
andreja, žal mi je. Ni recepta. Lahko so max. razvite blastociste ali pa ful slabe, pa ni pravila. Enkrat se vgnezdi, drugič ne.
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 13:30:24
|
|
|
|
podokina
|
joj andreja83 žal mi je ne vem kaj vpliva,pravijo res da se dobre blastociste prej vgnezdijo še vedno pa ne velja da to vsakič rata če ti še niso delali hatchinga bi jest edino to še poskusila rečt naslednjič če je možno drugega ti pa ne znam svetovat,pač vztrajat bo treba maš še zamrznjenčke a ne? men so se izcedki končali upam da je vse ok s pikicami da so preživele čez tole,sama pri sebi si mislim da je vse ok,da me je mogoče ena zapustila s tistimi izcedki ena pa še ostala ker se počutim drugače
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 13:51:06
|
|
|
|
andreja83
|
Podokina držim pesti zate, itak ti je test pokazal plusek, sam pozitivno naprej, mi bomo pa držale pesti, da boš čez 9 mesecv objela svojga !! Ja mam še zamrzjenčke, in grem z drugo v nov boj. Sam zanima me in upam da ne bom jutr pozabla vprašat glede ščitnice, da mi naj povedo al mi deluje prav al ne, ker mislim da tudi to onemogoča vgnezditev? Drugače držim babike za vse vas pesti, da vam vsem uspe do
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 16:12:31
|
|
|
|
diduska
|
Pozdravljene borke! Na tem forumu vas sicer berem že od začetka postopka, ki se je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov vlekel kar 1 leto! Skratka, ko se je vse skupaj začelo, pa je potekalo s svetlobno hitrostjo - v nedeljo 8.4. sem imela ET v prvem postopku ICSI. Test imam 23.4., tako da sem zaenkrat še relativno mirna. Vse, ki čakate na test, vam želim da boste pozitivno presenečene in boste kmalu vesele nosečke srečke. Tiste, ki ste pred punkcijo, se navzemite čim več pozitivnih misli in premagajte strah - resnično je vse v psihi in si že pred punkcijo zamislite rajsko slikico z vašo bebiko in si jo potem "predvajajte" med punkcijo...ZELO POMAGA!!! Vse, ki pa začenjate s postopkom in inekcijami - čim bolj mirne živce in sproščeno roko . papa
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 17:01:43
|
|
|
|
latka
|
andreja83 ! Vem, da ti je hudo, toda glej s pozitivne strani, saj te čaka še kar nekaj lepih eskimčkov in sigurno so vmes tudi tisti pravi!!Pa tudi ne rabiš čakati spet po pol leta za naslednji poskus!
|
|
|
|
RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI 11.4.2012 19:03:15
|
|
|
|
pin
|
andreja83 še dobro, da imaš zamrznjenčke coala in podokina - Kdaj bosta delale test? Mene prsti srbijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?