|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec - April 2012 IVF/ICSI
10.4.2012 18:52:47   
andreja_p
anonimna,Vita user posted image vem da se težko veseliš,ampak jaz ti vseeno čestitam.Bom pa držala pesti zate,da bo v četrtek beta lepo narasla.A te lahko vprašam kakšno kakovost zarodka si imela,da ti je uspelo.

cukica nimam besed user posted image .Mogoče sta pa kar dva pri tebi ostala user posted image .Sedaj nas boš pa zapustila in ne vem katera bo prevzela in urejala naš seznamček.Ampak nič zato,važno je,da ti je uspelo in da bo decembra veselo pri vas doma.Naj te še vprašam kakšno kakovost zarodka si imela?

Vse ki pa čakate na user posted image pa držim pestke za vas,da vam uspe.
L.p.

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 601
10.4.2012 20:58:27   
andreja83
Anoninma Vita čestitkeuser posted image user posted image user posted image , tako kot so ti že druge rekle, si nosečka in to je važno user posted image user posted image , na druga ne smeš mislit, maš pa isto v četrtek tako kot jst user posted image , itak da se bo povečala beta!!!!!!!!!!!

Cukica tudi tebi čestitke user posted image user posted image maš zlo lepo številko, tk da sm mnenja da sta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 602
10.4.2012 21:07:05   
cukica
punce vam bom urejala še vedno seznam nič se bat,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 603
10.4.2012 21:19:16   
cukica

user posted image  

AKTUALNO APRIL  

ČETRTEK 12.4. 

ŠIČKO -  UZ

PETEK 13.4.

TATYANCHI - UZ

NEDELJA 15.4.

LATKA - ET

PONEDELJEK 23.4.

NINON - UZ

user posted image user posted image OBJEMČKIuser posted image user posted image
ROSSA,FELIDAE,

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

ANONIMEN user posted image user posted image 12.4.
ANDREJA 83 user posted image user posted image 12.4.
COALA user posted image user posted image 15.4.
PIN user posted image   15.4.
PODOKINA user posted image user posted image   15.4.

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image  

FOXYLADY  (dr.ZORN)

EMAS. (dr. ZORN)
CUKICA  (dr.RIBIČ)
MARJETACVETA
AVONIJA (dr.REŠ)
KRISV(dr.REŠ)  
ELARAB (dr.)
ANDREJA83
MARTINA ALYA

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image  

VRTNICA.M (dr.REŠ)
ANDREJA_P (dr.ZORN)
ANAU (dr.GAVRIČ)
ŠIČKO(dr.BOKAL)
ANE_ANE(dr.REŠ)
KRIS555(dr.GAVRIČ)
JOSEPHINA83(dr.RELJIČ)
SILVA  (dr.BOKAL)
LENCI(dr.VOGLER)

user posted image user posted image user posted image

Metulček-cekinček,ROŽI_,ANDREJA83,MIHIKA1,....

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

NOVE NOSEČKE FEBRUAR : MURI83,ANONIMEN
NOVE NOSEČKE MAREC: MIŠKA26,KRISAM,
NOVE NOSEČKE APRIL: CUKICA,

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisana.

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost

JANUAR                   5                             0                     0 %
FEBRUAR                17                             2                    12 %
                                  MAREC                 12                             2                    16 %
                           APRIL

< Sporočilo je popravil cukica -- 10.4.2012 21:20:45 >

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 604
10.4.2012 21:21:48   
cukica
Zafrkava meneki seznamček,...
Mela sem blastocisto in morulo,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 605
10.4.2012 22:15:58   
Storžica 81
Vita jaz sem v prvi nosečnosti imela šestnajsti dan bhcg malo čez sto. Vse se je srečno izteklo. Srečno!

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 606
10.4.2012 23:07:24   
Anjuškaaa
Latka js sm tud danes mela punkcijo in 15.4. imam transfer..si v gklj? potem sva se vidle user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 607
11.4.2012 7:39:31   
limonca*
IZVIRNO SPOROČILO: jus79

Živjo punce,
naprej sem vas samo brala, zdej vas pa že rabim nekaj vprašat, tako da...user posted image
Sem v 2. postopku, prvič je bil IVF, tokrat pa se je dr. Reš odločil za ICSI, ker se oplodilo premalo celic ( od štirih samo ena).
Prvič sem imela dipherelin in Puregon 100E, zdaj mi je pa dal namesto Puregon Menopur 150E.
Danes sem bila na prvem UZ in je bilo porazno-to so njegove besede user posted image , skoraj nič foliklov in še ti ki so so zelo majhni, vodilni je 6mm user posted image
Omenila sva mu, da sem prvič veliko bolje odreagirala na Puregon, pa je rekel jah nič, pol bomo pa s Puregonom nadaljevali!
Zdej pa me zanima, a je kateri že vmes dr. zamenjal zdravilo?

Se opravičujem za dolgovezenje user posted image

Ni nobenega problema, če ti vmes menjajo zdravilo, tako, da kar pozitivno naprej. user posted image

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 608
11.4.2012 7:59:44   
tatyancha
Jus79, kaj sva se mogoče videli včeraj pri Rešu?prišla sem ob 5.05, končala malo pred 6 uro.
Tudi meni je tarnal da jih sicer nekaj je ma da so tako majčkeni.Pri njemu me moti edino to ko tako grozljivo hitro opravi UZ.Moj največji je bil 8mm.V petek grem ponovno na UZ.
Zdaj pridno papcam jajčka, pa vsak dan bom spila malo piva.Tako kot me špika danes upam da res kaj deluje.

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 609
11.4.2012 8:44:59   
latka
Anjuškaaa, jaz sem v MB! Bova pa na daljavo navijali ena za drugo!user posted image

(odgovor članu tatyancha)
Neposredna povezava do sporočila: 610
11.4.2012 8:55:04   
jus79
Hej Tatyancha, sigurno sva se videle včeraj, pa mislim da prejšnjo sredo tudi..sem mal uč vrgla katera bi bila, pa nisi hotla nč pomahat user posted image ! Si bla včeraj sama, ali s partnerjem?Midva sva prišla točno ob 5h, sedela sva pa pri stebru...
jaz imam UZ v soboto, upam da boljši rezultat!!!

Limonca hvala za odgovor! Probam bit optimistična, pa da vam v soboto poročam od cele vojske foliklov user posted image !

Vsem ostalim sotrpinkam pošiljam eno bajsko user posted image , vsem nosečkam pa da pokažete slikce čez user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 611
11.4.2012 9:29:41   
tatyancha
JUS79 imaš ZS.

(odgovor članu jus79)
Neposredna povezava do sporočila: 612
11.4.2012 10:00:57   
barvo37
Pozdravljene!

Naj se vam se jaz pridruzim na tem forumu. Sem v 4. postopku, pri dr. Rešu. Punkcija me čaka konec tega tedna ali v začetku naslednjega. Ko bi tokrat uspelo!

Neposredna povezava do sporočila: 613
11.4.2012 10:04:27   
tatyancha
barvo37 dobrodošla.
Tudi jaz bom verjetno v začetku prihodnjega tedna na punkciji pri Rešu.

(odgovor članu barvo37)
Neposredna povezava do sporočila: 614
11.4.2012 10:36:59   
coala
bravo latka toooliko celic super ja kol piva si pa spila,pa jajčk pojedlauser posted image

Naredimo mojstrovino iz našega življenja

Neposredna povezava do sporočila: 615
11.4.2012 10:51:27   
Storžica 81
Evo mene z drugega UZ. Nič kaj pametnega še, v obeh jajčnikih je kar nekaj foliklov velikih do deset. V petek imam ponovno UZ, upam, da bo stanje že kaj boljše user posted image .

(odgovor članu coala)
Neposredna povezava do sporočila: 616
11.4.2012 11:03:46   
Anjuškaaa
latka..velja pa bova navijale druga za drugo user posted image js sem pa mela 13 celic kljub hudemu PCO-ju.. upam da bodo celice kvalitetne.

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 617
11.4.2012 11:19:48   
barvo37
tatyancha, tudi jaz imam 2. UZ v petek - lahko se torej zgodi, da bova imeli tudi punkcijo na isti dan...

Neposredna povezava do sporočila: 618
11.4.2012 13:05:21   
andreja83
Pozdravljene,

evo jst danes pa z slabo novico user posted image , sem danes zbrala pogum, ker me je res firbec matral, pa sem naredla test user posted image pa je bil negativen. Tk da jutr ko imam krvni test, mi bojo ga še samo potrdili user posted image sem pa 12 dan po vstavitvi, sam se ne bo več kaj spremenilo.

Dejte mi povedat če slučajno katera ve, zakaj ne pride do vgnezditve zarodka,čeprav so blastociste in res kvalitetne?? In kaj bi pomagalo da je več uspeha pri vgnezditvi?

(odgovor članu barvo37)
Neposredna povezava do sporočila: 619
11.4.2012 13:08:13   
limonca*
andreja, žal mi je. Ni recepta. Lahko so max. razvite blastociste ali pa ful slabe, pa ni pravila. Enkrat se vgnezdi, drugič ne. 

Neposredna povezava do sporočila: 620
11.4.2012 13:30:24   
podokina
joj andreja83 žal mi je
ne vem kaj vpliva,pravijo res da se dobre blastociste prej vgnezdijo še vedno pa ne velja da to vsakič rata
če ti še niso delali hatchinga bi jest edino to še poskusila rečt naslednjič če je možno drugega ti pa ne znam svetovat,pač vztrajat bo treba
maš še zamrznjenčke a ne?
men so se izcedki končali upam da je vse ok s pikicami da so preživele čez tole,sama pri sebi si mislim da je vse ok,da me je mogoče ena zapustila s tistimi izcedki ena pa še ostala ker se počutim drugače

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 621
11.4.2012 13:51:06   
andreja83
Podokina držim pesti zate, itak ti je test pokazal plusek, sam pozitivno naprej, mi bomo pa držale pesti, da boš čez 9 mesecv objela svojga user posted image !!

Ja mam še zamrzjenčke, in grem z drugo user posted image v nov boj. Sam zanima me in upam da ne bom jutr pozabla vprašat glede ščitnice, da mi naj povedo al mi deluje prav al ne, ker mislim da tudi to onemogoča vgnezditev?

Drugače držim babike za vse vas pesti, da vam vsem uspe do user posted image user posted image

(odgovor članu podokina)
Neposredna povezava do sporočila: 622
11.4.2012 16:12:31   
diduska
Pozdravljene borke!

Na tem forumu vas sicer berem že od začetka postopka, ki se je zaradi takšnih ali drugačnih razlogov vlekel kar 1 leto! Skratka, ko se je vse skupaj začelo, pa je potekalo s svetlobno hitrostjo - v nedeljo 8.4. sem imela ET v prvem postopku ICSI. Test imam 23.4., tako da sem zaenkrat še relativno mirna.

Vse, ki čakate na test, vam želim da boste pozitivno presenečene in boste kmalu vesele nosečke srečke.

Tiste, ki ste pred punkcijo, se navzemite čim več pozitivnih misli in premagajte strah - resnično je vse v psihi in si že pred punkcijo zamislite rajsko slikico z vašo bebiko in si jo potem "predvajajte" med punkcijo...ZELO POMAGA!!!

Vse, ki pa začenjate s postopkom in inekcijami - čim bolj mirne živce in sproščeno roko user posted image .

papa

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,
temveč zaradi občutka, da jih cenite.

Neposredna povezava do sporočila: 623
11.4.2012 17:01:43   
latka
andreja83user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vem, da ti je hudo, toda glej s pozitivne strani, saj te čaka še kar nekaj lepih eskimčkov in sigurno so vmes tudi tisti pravi!!Pa tudi ne rabiš čakati spet po pol leta za naslednji poskus!

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 624
11.4.2012 19:03:15   
pin
andreja83user posted image še dobro, da imaš zamrznjenčkeuser posted image user posted image

coala in podokina - Kdaj bosta delale test? Mene prsti srbijo.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?