|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trip trap stolček
13.4.2012 12:31:54   
maktub
Mamice..

Razmisljam o nakupu omenjenega stolčka saj nama tale Peg Perego zavzame preveč prostorja in gledava kakega manjsega...
kake so izkušnje s tem stolčkom= je varen , stabilen, primeren za 7mesečnega otroka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trip trap stolček
13.4.2012 12:52:39   
*miska.mcc*
pri nas imamo 2 ze 10 let. ne menjam za nobenega drugega.  dostikrat se tudi kak odrasem vsede na njega in vzdzi 100 %.
lepo se pospravi pza mizo in ne zavzame nič kaj več prostora kot navaden kuhinjski stol.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2012 13:56:14   
Češnca

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

pri nas imamo 2 ze 10 let. ne menjam za nobenega drugega.  dostikrat se tudi kak odrasem vsede na njega in vzdzi 100 %.
lepo se pospravi pza mizo in ne zavzame nič kaj več prostora kot navaden kuhinjski stol.

Se kar podpišem pod tole! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2012 14:04:23   
manna
Je odličen stolček. Mi imamo tudi dva. Edini pogoj je, da dojenček že sedi samostojno. Če še ne, potem je treba še počakat.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2012 14:25:20   
Katrin

Podpis user posted image Zelo dobra in uporabna stvar:)

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2012 14:29:04   
sazi

Jap, tako nekako. Ko sem jaz odraščala, sem ga imela tudi za "pisarniški" stol. Še zdaj ga imata starša za vnuke (stol bo kmalu dopolnil 40 let).

Pa pri tako majhnih sem jaz dokupila (pa ne originalne, ker se da cenejšo dobiti, pa tudi gre gor) tako penasto podlogo (za sedalo in naslonjalo), da otroček ni dres na stolu, pa še bolj mehko je bilo. Če se ja pa umazalo, se je za manjše količine obrisalo, drugače pa v stroj.

Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2012 14:54:42   
Maja Zmaja
Ja, trip trap je zakon! In ni treba, da je un ta rag Stokke-jev! Mi mamo enga pocen (mislim da 30 ali 40 €) iz Lesnine, pa je super.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2012 10:05:12   
bambixxx
mene pa zanima, če ima katera odveč za prodat varovalo za ta trip trap stolček? mi smo stolček dobili brez varovala in bi ga nujno potrebovala.

(odgovor članu meriodude)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

spanje
Evica22

Kje je spal vaš novorojenček takoj po rojstvu?

V zibelki (24%)

V košarici (16%)

V otroški posteljici (55%)

V veliki postelji (6%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!