Trip trap stolček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

maktub -> Trip trap stolček (13.4.2012 12:31:54)

Mamice..

Razmisljam o nakupu omenjenega stolčka saj nama tale Peg Perego zavzame preveč prostorja in gledava kakega manjsega...
kake so izkušnje s tem stolčkom= je varen , stabilen, primeren za 7mesečnega otroka?

*miska.mcc* -> RE: Trip trap stolček (13.4.2012 12:52:39)

pri nas imamo 2 ze 10 let. ne menjam za nobenega drugega.  dostikrat se tudi kak odrasem vsede na njega in vzdzi 100 %.
lepo se pospravi pza mizo in ne zavzame nič kaj več prostora kot navaden kuhinjski stol.

Češnca -> RE: Trip trap stolček (13.4.2012 13:56:14)

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

pri nas imamo 2 ze 10 let. ne menjam za nobenega drugega.  dostikrat se tudi kak odrasem vsede na njega in vzdzi 100 %.
lepo se pospravi pza mizo in ne zavzame nič kaj več prostora kot navaden kuhinjski stol.

Se kar podpišem pod tole! [sm=smiley1.gif]

manna -> RE: Trip trap stolček (13.4.2012 14:04:23)

Je odličen stolček. Mi imamo tudi dva. Edini pogoj je, da dojenček že sedi samostojno. Če še ne, potem je treba še počakat.

Katrin -> RE: Trip trap stolček (13.4.2012 14:25:20)

Podpis [sm=smiley1.gif] Zelo dobra in uporabna stvar:)

sazi -> RE: Trip trap stolček (13.4.2012 14:29:04)

Jap, tako nekako. Ko sem jaz odraščala, sem ga imela tudi za "pisarniški" stol. Še zdaj ga imata starša za vnuke (stol bo kmalu dopolnil 40 let).

Pa pri tako majhnih sem jaz dokupila (pa ne originalne, ker se da cenejšo dobiti, pa tudi gre gor) tako penasto podlogo (za sedalo in naslonjalo), da otroček ni dres na stolu, pa še bolj mehko je bilo. Če se ja pa umazalo, se je za manjše količine obrisalo, drugače pa v stroj.

Maja Zmaja -> RE: Trip trap stolček (13.4.2012 14:54:42)

Ja, trip trap je zakon! In ni treba, da je un ta rag Stokke-jev! Mi mamo enga pocen (mislim da 30 ali 40 €) iz Lesnine, pa je super.

bambixxx -> RE: Trip trap stolček (14.4.2012 10:05:12)

mene pa zanima, če ima katera odveč za prodat varovalo za ta trip trap stolček? mi smo stolček dobili brez varovala in bi ga nujno potrebovala.

Stran: [1]