|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
11.4.2012 13:01:20   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Sem malo gledala te Rodije, pa jih je ful modelov....nekak mi najbolj diši (glede na teste) Air Protect in/ali XP!user posted image

Ta v Leclercu pa je menda SPS!?

Ne vem. Kaj to sploh pomeni?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
11.4.2012 13:16:38   
KOKICA32
Najaa, jaz sem si šla sedeže pogledati na teste za varnost:

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sed%202010.gif

in tam videla Maxi Cosi Air Protect in šla na njihovo uradno stran, kjer sem videla, da je teh Rodijev kar nekaj in se pač med sabo razlikujejo po različnih stvareh, kot seveda tudi po ceni.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
11.4.2012 13:29:56   
Najaa
Vem ja sam še vedno ne vem, kaj pomeni sps? Nisem nikoli raziskovala teh sedežev, ker imamo cybexa.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
11.4.2012 13:58:08   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Vem ja sam še vedno ne vem, kaj pomeni sps? Nisem nikoli raziskovala teh sedežev, ker imamo cybexa.

SPS je pač eden od modelov Rodija.

http://www.maxi-cosi.com/products/car-seats/child.aspx

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
11.4.2012 14:25:35   
Najaa
aaaaaa hvala Kokica. user posted image Mam pa res dolgo lajtngo.
A v drugem avtu boste meli pa sam jahača? Sam tisti sedež?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
11.4.2012 16:33:50   
PERSIDA

SPS je pač eden od modelov Rodija.

http://www.maxi-cosi.com/products/car-seats/child.aspx

Sistem stranskega varovanja
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=164122

Če mene vprašaš je edina razlika da SPS ne gre naredit ležeuser posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 11.4.2012 16:37:11 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
11.4.2012 17:02:47   
Najaa
Ta je v akciji ja. Hmmm, sploh nisem vedla, da se kakšen od teh večjih sedežev da v ležečki. user posted image Naš cybex se tudi ne da, ko je pa ene 3x zaspala v njemu, se je pa naslonila z glavo na stranico in je spala.
Evo link, prelistaj do strani 22-23:
http://issuu.com/rradobuljac/docs/1104_maribor?mode=window&viewMode=doublePage

< Sporočilo je popravil Najaa -- 11.4.2012 17:05:02 >

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
11.4.2012 21:42:44   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Tasa - ti pa si frajerka. Pa kaj čisto od začetka si imela umetne popadke? Jaz sem jih sicer pol imela na koncu, ko sem bila že čisto odprta, ampak mi tak ni nič prijelo - sem mogla kar brez popadkov rodit user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, ja od začetka! Pa me poglej sedaj user posted image user posted image ko si moram zvečer piknit in zmerit cuker se skoraj jikat začnemuser posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
11.4.2012 21:42:46   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica, maxi cosi skupine 2-3 imajo v akciji v Leclercu.

Aja? Koliko pa stanejo, da vidim, če se mi splača,ker Rodija dobim v NE za cca 95 EURuser posted image

Ja, to mene tudi zanima... Kokica, kaj ti boš ga Valentinu že menjala, da bo Julija v njegovem? Mi smo kupili za Luko tudi Tobija, ker je bila Lia še itak mala, pa še zdaj ima 14kg, Tobi pa je do 18, upam, da še vzdržimo malo s tem. Pa še med manjšimi je, se mi zdi, da tak niso kg tak pomembne kot višina, ne? Ampak če bom kaj v akciji našla, bom kr kupila...

Ja, zato ja...no, saj imam še čas (valentin ima šele 14,4kg, Julija pa bo menda glih poleti na 9kg), samo če slučajno ulovim kako pametno akcijo bom ga takoj kupila ja. Bomo pa v 2. avtu verjetno imeli kar jahača, pa pri dediju tudi. user posted image

Mi imamo Lijo že v tem tavelikem sedežu. Imamo pa Cybexa in mi je super. Ne menjam. user posted image

V T. avtu imamo pa Brevija in mi je Cybex bolj všeč, ker ima pri glavi večjo oporo in tud ko zaspi ni problema. Če slučajno zaspi user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
12.4.2012 7:37:35   
KOKICA32
Dobro jutro!

Tasa, Najaa, kateri model Cybexa imata?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
12.4.2012 8:03:15   
Najaa
Dobro jutro.

Kokica sanja se mi ne, imam pa občutek da je Solution X... Bom pol pogledala, pa ti povem.

Tija je danes ostala doma, ker ima nos zabit ful in rdeča lička in ustnice kar pri njej pomeni, da se zna kaj razvit... tak da just in case se bo doma cartala, čajčkala in uživala. Škoda, ko je danes tak lepo vreme že od ranega jutra, pa saj bova šli kaj ven.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
12.4.2012 8:13:43   
KOKICA32
Tija user posted image user posted image user posted image , da pravočasno zaustavite.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
12.4.2012 8:33:02   
Najaa
Sej grema h zdravnici... Pa ne zarad tega, ampak ker je zadnjič na sistematskem imela neki trombocite povišane in bomo naredili kontrolo krvi.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
12.4.2012 8:37:23   
KOKICA32
Eh, te pa tak.

Sonček sije, pa me že kar ven vleče.

Popoldan greva z Julijo na plavalnega, da bo še ona dobila diplomo kot bratec.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
12.4.2012 8:42:27   
Najaa
Oooooooo user posted image bosta plavali? Kako lepo. Vidiš to sem si pa vedno želela z dojenčkom pa nisem šla. Takrat smo še na morju živeli in obe sta bili poleti stari cca 4-7 mesecev tak da smo se v morju naplavali. Ampak vseeno je doživetje ob skupini dojenčkov. Lepo se imejta. Vreme je pa danes res lepo. A niso rekli, da bo do sobote dež? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
12.4.2012 9:03:41   
KOKICA32
Dež na bi bil ja.....samo še zdajle prav nič ne kaže na to.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
12.4.2012 9:07:05   
KOKICA32
Bova šli ja, samo mi nekak ura ne odgovoraja, 17h, ker je takrat zaspana in ponavadi spi zadnjo rundo pred nočnim spanjem. Bi najraje šla v Mb, ko imajo dopoldan.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
12.4.2012 12:35:14   
Tulipan12
Dan!user posted image

Gužvaaaaaaaa!
Hvala Kokica za pojasnila na mejlu...

Super, da bosta uživali na plavalnem!user posted image Meni je bilo super z Lukcem, škoda da z Lio nisva mogli it, ker je bila glih takrat nekaj bolana in nisem vedela, da če malo zamudiš ni neke panike. Sicer ti moram povedat, da mi je bilo kaki zadnji 2 uri že kr malo tečno, ampak v osnovi mi je ta tečaj super. In Luka se ne boji vode (zaenkrat!!!), Lia pa je imela full strah, ki ga je komaj lani premagala!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
12.4.2012 12:37:54   
Tulipan12
Punce, če mi ne uspe naredit vabila za Liin RD:

v soboto, 14.04.12 po 15h, pri nas doma!

Naslov in navodila vam pa napišem na mejl, ok?

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
12.4.2012 12:38:47   
Tulipan12

Bova šli ja, samo mi nekak ura ne odgovoraja, 17h, ker je takrat zaspana in ponavadi spi zadnjo rundo pred nočnim spanjem. Bi najraje šla v Mb, ko imajo dopoldan.user posted image

Ko sva midva hodila, so imeli 3 termine ob dopoldnevih, lahko si šel na kateregakoli.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
12.4.2012 20:11:18   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ko sva midva hodila, so imeli 3 termine ob dopoldnevih, lahko si šel na kateregakoli.

Ja, saj bova hodili kar na Ptuj ob 17h, se je danes mala miš dobro držala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
12.4.2012 20:11:38   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
12.4.2012 20:35:39   
Najaa
Čer Kokica. Daj kaj lepega povej, spravi me v boljšo voljo. Tak sem slabe volje, da grozno. Pa še ta država butasta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
13.4.2012 7:26:44   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Joj, Najaa, sem pla ker pred TV, gledali pa sva očitno isto. user posted image Res, jaz sem tako razočarana, da joj. Jaz sem se s puncami v B. zmenila, da bomo šle z vozički na trg, v sredo, ko bo štrajk. To je pa sedaj res prvi štrajk, ki ga podpiram, prav tako referendum, če bo.user posted image Kaj naj bodo vse vzeli, oni pa si kupujejo mercedesa, pa nove računalnike, pa Afganistan,....eh, šparali pa bi pri družinah, tistih, ki že tako malo zaslužijo....

Če sedaj to bereš, nisi nič kaj boljše volje, ne?user posted image   Ali pa te je kaj drugega spravilo v boljšo voljo. user posted image

Kakorkoli, danes je petek, sonček je in to je tudi nekaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
13.4.2012 8:16:17   
Najaa
Dobro jutro.

Kokica točno tako. Razočarana sem nad vsem... sam jemljejo, sebi pa kupujejo... žalostno, spet si bodo sam nagrabli za sebe, nam pa še več vzeli. user posted image
Danes sem že boljše volje, sploh ker me je moj včeri zmasiral. user posted image Tak krč imam v vratu oz. mišico vneto al kaj, v glavnem nikakor se ne zmehča in boli me cela roka, še palec. user posted image

Patek 13! user posted image user posted image Sončka pa pri nas še ni.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?