manna
|
živjo dajmo punce, pišite kaj, če ne nas bo vrglo s prve strani... No bom pa jaz kaj napisala... Mi smo v redu, razen našega nočnega spanja, ki je še vedno katastrofa. Če bi mi pred leti rekli, da lahko človek funkcionira tako dobro tudi skorajda brez spanja, ne bi verjela. Tolaži me pravzaprav samo to, ko mi včasih kakšna kolegica/sestrična/znanka pove, da so oni tudi tako spali tja do enega leta...Sem očitno tak človek da rabim neko potrditev, da pač nisem jaz kriva da se sinko zbuja in zbuja in zbuja...Skratka, kot zgleda je naš tamali pač tak živec in dokler se ne bo nehal dojiti in/ali dokler ne bo tekal naokoli in kuril energijo, bo verjetno s spanjem tako. Mančica je vsak dan bolj razumna deklica. Če se človek res dosledno drži reda, potem ugotovi, da je morda celo ratala malo bolj ubogljiva. Včasih. No, vsekakor ji je vedno bolj jasno, da mama&očka pač včasih ukažeta kaj, kar je res treba naredit...Občasno se skregamo zaradi sladkarij, pa ne z Manco, ampak z mojo mamo. Namreč ona res nima mere, koliko sladkarij lahko poje majhen otrok. Najprej je bil samo kak košček čokolade, zdaj pa že bonboni, pa lizika, pa puding, pa nevemkaj...Z dragim včasih dobesedno popiz...iva. Moja mama je potem seveda užaljena, češ. ubogi otrok, saj je tako suhcena. Pa sploh ne gre zato... Koliko sladkarij pojejo vaši otroci?? Dovolj tarnanja. Kar se tiče morja, smo se odločili za Krk, in sicer Stara Baška. Moj oče namreč precej pozna Krk in pravi da je tam zelo lepo, malo bolj divje, predvsem pa ni gužve. Na Krk torej za 10 dni, in sicer že junija. Potem pa še v avgustu kakšnih 5 dni v Vrsarju. Komaj že čakam. Sanjarjenje o morju mi pokvari samo pomislek, da nujno rabim nove kopalke. Ker se v stare ne morem več stlačiti, v tistih od lani (ko sem bila noseča) pa izgledam zelo "bogpomagaj". Punce, kje ve kupujete kopalke? Mini, si takrat potem naročila tiste kopalke preko interneta? no, dovolj bo, grem malo počivat
|