|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki-3. del :)
20.3.2012 12:36:49   
dreamhorse
Aja, moj stari in novi

user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 351
20.3.2012 13:09:11   
smrketa24
jaz sem mateja že cepila pri enem letu...pri nas je ogromno klopov...tašča je že 3 borelije prebolela, na leto zihr faše ene 10 klopov. midva z mojim se bova tudi sedaj.

Neposredna povezava do sporočila: 352
20.3.2012 13:13:01   
dreamhorse
Ja, saj tudi jaz tako razmišljam, in bom vsaj mirna, če bo katerega fasala...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 353
20.3.2012 16:45:21   
tecka
Evo, mene tukajuser posted image
V službi imam blokiran RR, že vedo zakajuser posted image
Nič kaj novega pri nas. V nedeljo smo opravili en sprehod na Otliško okno (Manna bo že vedela kje je to) skupaj še z eno familijo in naš tamau je lepo sodeloval. Bo treba vaditi, če želimo še kaj hoditi v hribe pred penzijo.
Smo pa tamauga spet nekaj prehladili in je imel v nedeljo ponoči vročino in se ob 3h zbudil zaradi kašlja. Je bilo popoldne po 5-urnem spancu že bolje, le utrujen je hitreje. Danes je bil še doma, jutri pa bo norel v vrtcu.
Cepljenje proti klopom...ga še nisem, sem pa "razmišljala". Ne vem, lani je fasal 1 klopa, tudi mene klopi ne marajo in tolažim se s tem, da če klopa opaziš dovolj zgodaj, ne zboliš. Nisem pa še raziskovala, kakšni so možni stranski učinki. Jaz imam namreč pred vsakim cepljenjem strah, da bodo kakšni stranski učinki in proti pnevmokoku sem ga cepila izključno zato, ker je cepivo mrtvo in nima stranskih učinkov. Saj potem, ko je cepljenje mimo in pozabljeno, mi je čisto ok, pred cepljenjem mi pa kar tolče slaba vest.

Neposredna povezava do sporočila: 354
21.3.2012 9:05:57   
manna
tecka, ista sem jaz s cepljenjem. Še pri tamalemu sem bila nemirna vsakič preden je bil cepljen, čeprav so tista cepiva menda popolnoma varna. Vseeno je kar čuden občutek. Jaz recimo se celo zalotim da razmišljam kaj če bi medicinska sestra kaj zajebala in mu dala kaj napačnega, ali pa kaj če ima manca norice in da jih še nismo opazili, in da se bo nalezel še tamali in bo potem istočasno cepljen in bo kakšna reakcija...skratka...kakšno urico skrbi mi sigurno prinese vsako cepivo.
Otliško okno pa vem kje je, ja. Čeprav sem bila tam nazadnje v času taborništva..beri:kakšnih 15 let nazaj.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 355
21.3.2012 9:12:50   
mini86
evo me...js sm mislila pa da nč ne pišete k mi ni nč javl na mail..

manna-sm vesela da si še lahko pomagamo k tega je bilo včasih več..:)

mp-moj fotr ma kučico na smučišču na krvavcu pa tud še nismo bli tm..pa se ne sikeram tud mal..

js sm bla spet po dohtarjih k je pršlo po enem mesecu do komplikacij pr modrostem..no ne vejo a je to od tega al ne..pa so me spet rezal pa groooza.pol sm otekla, pa niso vedl a od rezanja al od tega prej..skratka ne vejo kaj je blo..zdj je bolš..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 356
22.3.2012 11:38:57   
dreamhorse
Tečka in manna, tudi jaz sem bila takšna s cepljenji, zato sem si tudi lani premislila za cepljenje proti klopnemu kaj že..dokler me niso končno prestrašili, kakšne so lahko posledice tega klopnega karkoli že... pa poznam dosti otrok in starejših, ki so cepljeni, pa niso imeli nobenih težav... tako da nimam kaj razmišljat, sploh ker smo tik ob gozdu, ker so v travi in ker je lani že enega imela.... sem se tolažila, da sem jaz imela samo dva v življenju, pa večino tega sem preživela v gozdu. Ampak to ni merilo... bom vsaj bolj mirna, če ga bo dobila, ker sem ji omogočila cepljenje in ne bo strahu.
Sem pa cela prestrašena glede cepljenja, ker je mene strah injekcij... malecka že komaj čaka, da gre po pikeca, ker tak ne ve, kaj pričakovat.

Mini, pišemo pišemo, jaz še kar pridno vztrajam, pa katera druga tudi...
Upam, da je tvoj zobek oz nezobek zdaj v redu, pa da ti bo končno pocelil in bo ok...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 357
26.3.2012 13:31:46   
manna
živjo
dajmo punce, pišite kaj, če ne nas bo vrglo s prve strani...
No bom pa jaz kaj napisala...
Mi smo v redu, razen našega nočnega spanja, ki je še vedno katastrofa. Če bi mi pred leti rekli, da lahko človek funkcionira tako dobro tudi skorajda brez spanja, ne bi verjela. Tolaži me pravzaprav samo to, ko mi včasih kakšna kolegica/sestrična/znanka pove, da so oni tudi tako spali tja do enega leta...Sem očitno tak človek da rabim neko potrditev, da pač nisem jaz kriva da se sinko zbuja in zbuja in zbuja...Skratka, kot zgleda je naš tamali pač tak živec in dokler se ne bo nehal dojiti in/ali dokler ne bo tekal naokoli in kuril energijo, bo verjetno s spanjem tako.
Mančica je vsak dan bolj razumna deklica. Če se človek res dosledno drži reda, potem ugotovi, da je morda celo ratala malo bolj ubogljiva. Včasih. No, vsekakor ji je vedno bolj jasno, da mama&očka pač včasih ukažeta kaj, kar je res treba naredit...Občasno se skregamo zaradi sladkarij, pa ne z Manco, ampak z mojo mamo. Namreč ona res nima mere, koliko sladkarij lahko poje majhen otrok. Najprej je bil samo kak košček čokolade, zdaj pa že bonboni, pa lizika, pa puding, pa nevemkaj...Z dragim včasih dobesedno popiz...iva. Moja mama je potem seveda užaljena, češ. ubogi otrok, saj je tako suhcena. Pa sploh ne gre zato... Koliko sladkarij pojejo vaši otroci??
Dovolj tarnanja. Kar se tiče morja, smo se odločili za Krk, in sicer Stara Baška. Moj oče namreč precej pozna Krk in pravi da je tam zelo lepo, malo bolj divje, predvsem pa ni gužve. Na Krk torej za 10 dni, in sicer že junija. Potem pa še v avgustu kakšnih 5 dni v Vrsarju. Komaj že čakam. Sanjarjenje o morju mi pokvari samo pomislek, da nujno rabim nove kopalke. Ker se v stare ne morem več stlačiti, v tistih od lani (ko sem bila noseča) pa izgledam zelo "bogpomagaj". Punce, kje ve kupujete kopalke? Mini, si takrat potem naročila tiste kopalke preko interneta?
no, dovolj bo, grem malo počivat

Neposredna povezava do sporočila: 358
26.3.2012 13:38:15   
dreamhorse
o, Manna, hvala bogu.. sem že bila na tem, da se poslovim od vas na forumu, ker smo tako slabo zgovorne.

Ne vem kaj ti rečt za nočno spanje, ker mi nismo imeli težav s tem, ker se Žana ni dojila in je od malega spala... poskusi, kaj pa vem... res nimam nasveta. Si prebrala kakšno knjigo na to temo. Ali res pustit, da mine.... Zakaj se zbuja, kliče tebe, hoče zizo? Ko joka, ga pustit, da bo videl, da te ne more kar za vsako priklicat? Mimogrede, jaz tega ne bi mogla naredit. Ne vem...

Super, da ste si že našli lokacijo za morje. Jaz že tudi komaj čakam, ampak kje je še avgust... Se pa veselim prvega maja, ko gremo da 2-3 dnevni izlet.

Danes kuham golaž, imam občutek, da bo polomija... nekak ni pravega okusa, ki sem ga navajena od mame... in samo še pacam...
Mini, včasih si želim (no vedno), da bi imela tvoje kuharske sposobnosti.... jaz pa kuhinja... nasploh mi gospodinjstvo ne leži..
cel kup perila, hiša v razsulu, pa mi ni in ni in ni....
Saj bo....

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 359
26.3.2012 20:34:27   
mini86
nč se poslovit:)

no js imam bolj malo časa ker se je že začel vrt pa rožice..
mam že ene tri tedne posajen peteršilj, korenček, solato, čebulo, špinačo in pa regrad:)
čeprav sem bila v štartu kr vesela k sm posejala regrat mi je sedaj že žal ker ga je letos spet ful..no in najihna kuča (rastlinjak velik cca. 6x3) ta teden dobi še folijo gor potem pa notri posejem še por, zeleno, zelje, blitvo...
rožice tud že uspevajo..opažam da sm zmeri bolj mahnjena še na rože-tko kot moja mami..moj pa sam prav ko kupim kakšno novo da zdj mam pa res dost rož za ene tri leta:)

morje mamo tud že rezervirano in "za arano", in sicer v juniju en teden in v avgustu 14 dni..verjetno ne rabim posebej pisat da gremo na pag:)

pri marcelu je prišla na plano dolgo pričakovana trma oz ihta..ja ve ste se s tem že spopadle mi se pa sedaj:)

za vikend smo bili na dolenskem, kjer sem se malo pasla:) naberala sem regrat, rožice za jegra..skratka užival smo in tud marcel je noro užival..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 360
26.3.2012 20:37:51   
mini86
dh bistvo vsakega golaža je gora čebule fajn pretenstana
če se v gospodinjstvo šteje pospravljanje, likanje, zlaganje cunj..potem tud js definitivno nisem za to..raj kuham cel pop kokr pa eno urco pospravljam..

nč se ne sekirat..usi pač nismo za vse..

sm pa nekak si rekla da drug teden ko bo tale poglobljena vrtnarija mem začnem mal delat za faks oz se učit še za zadnji izpit..jaaaa veeeem..zadnji je..ampak motivacijo imam pa pod minimumom..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 361
27.3.2012 14:36:15   
dreamhorse
Mini, bravo za zadnji izpit... stisnit zobe in bo... verjamem, da ni fajn, bo pa še bolje, ko bo mimo.
Moj golaž je uspel, je bil dober...
danes bo rižota, je že pripravljena, in solata...

Danes sem si kupila ene čevlje z vrtoglavo peto, ko sem prišla domov, in jih še enkrat probala, sem ugotovila, da so mi preveliki. Torej grem jutri v MB po manjše, ker jih v Bistrici nimajo... in upam, da mi bodo prav, ker sem se zaljubila v njih.

Zdaj pa šibam po malecko... včeraj me je skregala, ker sem prehitro prišla po njo v vrtec, zato grem danes malo kasneje...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 362
29.3.2012 8:33:32   
dreamhorse
Spet nobene, jaz pa bom poskrbela, da nas ne vrže iz prve strani..

Lep dan junijke...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 363
29.3.2012 9:37:59   
manna
Evo mene...
Še kar raziskujem kam bi šli na morje, ker nismo še rezervirali. Še kar nekak se ne morem odločit kaj bi radi - bolj divje in mirno, ali tudi malo dogajanja, igrišča, rivo,... Kot ponavadi smo neodločni...
Danes popoldne imamo srečanje s starši v vrtcu. Komaj čakam, ker si želim videt kako ta nova vzgojiteljca deluje in ali jo otroci marajo ali ne. Naša miss jo ne mara prevečuser posted image

No, drugač pa moram pohvalit našega tamalega. Sicer se ponoči zbuja, ampak z GH pa sploh nimava več problemov. Tako priden jedec je, da mu z veseljem kuham vsak dan in miksam... Ker pri manci, če se spomnite, sem imela same probleme ko ni hotla jest nič.

Neposredna povezava do sporočila: 364
29.3.2012 12:13:25   
smrketa24
manna - pri nas je bil pa Matej jedec, Maša pa komaj da kaj poje. gosta hrana je sploh še ne zanima, pa je že čez 5 mesecev stara. imava malo pavze, potem bova pa ponovno poskusili. bo že user posted image

mi smo sedaj veino kar po cele dneve zunaj, ker je tako lepo vreme. Matej se lepo znori, Mašo zrak utrudi in lepo zaspita (no, to sta že prej) user posted image Mi je všeč, ker gresta oba ob 20h spat, tako da imava z mojim malo časa zase user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 365
30.3.2012 6:16:43   
tecka
Ojla, punce.
No, upam, da sem zdaj prinesla notri spremembo ure - včeraj sem zaspala kar s tamaučkom.

IZVIRNO SPOROČILO: manna
Evo mene...
Še kar raziskujem kam bi šli na morje, ker nismo še rezervirali. Še kar nekak se ne morem odločit kaj bi radi - bolj divje in mirno, ali tudi malo dogajanja, igrišča, rivo,... Kot ponavadi smo neodločni...

Manna, mi smo rezervirali na booking.com, kjer je možnost brezplačne odpovedi (1 dan/1teden/10 pred odhodom - ti piše pri vsaki namestitvi). Mi imamo pa ravno kontra problem - smo tako malo hodili na morje, da zdaj pa sploh ne vem, kaj je "primerno". Na srečo pa nismo preveč zbirčni in je zame dobro (skoraj) vse kar je čisto in ne preveč hrupno.

Mi smo imeli srečanje v ponedeljek. In sem spet rekla hb da nisem vzgojiteljicauser posted image . No, saj jaz dostikrat rečem tudi hb za samo enega otrokauser posted image Zdaj bom pa mogoče še večkrat ob vseh teh grožnjah z nižanjem plač in dodatkov...

Drugače pa pri nas nič kaj novega, vse popoldneve smo zunaj. Včasih sta naš in tamau že skuhala kosilo preden sem prišla iz službe, zdaj to počaka mene, ker tamau enostavno noče notri. Zvečer pa spet borbe...

Se pa bližajo 3. RD in sistematski pregledi. Jaz že malo premišljujem tudi o tem. Saj nas od P pokličejo ali se moramo naročit? Verjetno kakor kje?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 366
30.3.2012 9:10:25   
dreamhorse
Zdravo punce.

Ja, tudi jaz že razmišljam o pregledih. Pa mislim, da zd obvesti. Grema pa z Žano v četrtek po drugo dozo cepiva proti klopom, pa bom malo povprašala.

Včeraj mi je uspelo, da sem Žano prepričala, da smo dudo dale miški. Ko je bilo treba it spat, je seveda bil jok in stok, ko sem ji pa povedala, da ji bo miška nekaj prinesla v zahvalo za dudo, pa je že bil mir. in zaželela si je dinozavra... (čisto punčkasto user posted image ). zjutraj je še nekajkrat poskusila in sem ji razložila kako in kaj..
Pa da vidimo, kaj bo... upam, da ne bom podlegla njenim prošnjam in solzicam... Saj bi ji pustila, ampak se ji že pozna na zobkih.. zato je treba s tem končat.

Danes se pri nas dogaja cvetni petek, sejem, kjer prodajajo vso kramo sveta,.. in Žani sem obljubila, da ji kupim čebelico, leseno, katere krila poganja veter in ji namontiram na teraso.. Vse, samo da pusti dudo pri miru... In mami pride na račun, ker dobi turški med... obožujem ga....

A ve katera, kje bi dobila primer dobrega življenjepisa... Ga morem napisat, pa se ne morem spravit zraven... ga nisem še nikoli pisala...

pozdravček,... vreme je pa pri nas smotano.. sonček se trudi prit ven, pa ne more...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 367
30.3.2012 9:13:02   
manna
Dobro jutro
tecka, ja, sej sem si ogledala kje ste rezervirali vi. Izgleda lepo. Ampak mi smo pa tko izbirčne stranke, oziroma, moj dragi bi rad šel na Cres, jaz pa sem rekla da bi rada kaj novega, ampak da je vseeno blizu. Na Cresu sem bila namreč že stokrat. In sem izbrala Krk, zdaj pa njemu ni všeč. Mi bi radi, da je mirno in (zelo) čisto, ampak da imaš vseeno možnost it na izi sprehodek recimo. Pa da je prazna plaža, ampak da imaš vseeno možnost it nekam kupit sladoled. Pa da so kamenčki, ampak tudi kakšen peskovnik. Pa da lahko sami kuhamo, ampak da lahko greš tudi kam blizu jest v kakšno restavracijo. Pa da je apartma seveda blizu morja in v pritličju, s teraso, kjer bova lahko posedala, ko bosta otroka spala. V pritličju pa zato da ne bodo kakšne stopnice, kamor bi lahko naš tamali padel (takrat bo imel 10 mesecev). Skratka, same zahteve...user posted image
user posted image
No, naše srečanje je bilo pa samo za starše, kot roditeljski sestanek. Tko da sem šla sama. Trajal je skoraj dve uri. Sej je blo kar fletno. Ampak moram rečt da komaj čakam, da gre Manca septembra v starejšo skupino. Zdaj je namreč v skupini 1-3 in je najstarejša, potem bo šla pa naprej v skupino 3-6.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.4.2012 15:08:48   
mini86
evo js sm se že zbudila mojedva še nadaljujeta..

smo včeraj šli na dolensko ampak nas je danes od tam pregnal sneg..

a se vam kej sanja kje bi dobila nogavičke v št. 23-26, v takih modrin in pa rjavih odtenkih..al pa barvne..skratka lepe..no pa spet mamo to cifro nogice k nam je do 22 premajhna, od 23 pa še malo prevelika, pol pa tisto peto lovimuser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.4.2012 9:01:47   
smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

evo js sm se že zbudila mojedva še nadaljujeta..

smo včeraj šli na dolensko ampak nas je danes od tam pregnal sneg..

a se vam kej sanja kje bi dobila nogavičke v št. 23-26, v takih modrin in pa rjavih odtenkih..al pa barvne..skratka lepe..no pa spet mamo to cifro nogice k nam je do 22 premajhna, od 23 pa še malo prevelika, pol pa tisto peto lovimuser posted image

v hoferju so imeli v ponedeljek 3 nogavice za 4eur in imajo ravno modre in rjave barve. sem jih kupila za mateja. ne vem pa, če jih je še kaj ostalo, ker je že teden naokoli. so pa fajn, ker so res za spomladi, ker so bolj tanke. jaz sem mu kupila in modre in rjave user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.4.2012 9:02:26   
smrketa24
ah, sem čudno citirala. mini, upam, da se znajdeš. no, jaz sem za mateja vzela od 27 do 30. ima že veliko nogico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 371
2.4.2012 11:01:06   
dreamhorse
Hofer bo imel 10 menda spet nogavičke, 7 v paketu... tudi jaz morem nabavit za Žano... Mini, koliko ima Celi številko noge? Mičkeno?
Žana ima 25.

Neposredna povezava do sporočila: 372
2.4.2012 15:06:38   
mini86
sm jih kupla v h&m-u..

morm samo še kakšne ta nizke..bom šla v zaro pogledat k je meu lansko leto od tam in so bile super..nogo pa ima rečmo 23user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
3.4.2012 21:37:03   
tecka

IZVIRNO SPOROČILO: mini86
sm jih kupla v h&m-u..

Jaz sem ti tudi hotela to predlagat, ker imajo po dve številki v eni velikosti, ne treh kot večina proizvajalcev.
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse
Mini, koliko ima Celi številko noge? Mičkeno?
Žana ima 25.

Mislim, da je naš Srečko kar prvak v številki noge - počasi zaključujemo 27, za poletje že ima velikost 28.

Sicer pa pri nas ne kaj dosti novega.
A ste že dobile odločbe za vrtec? Naj bi bile do konca marca izdane vse, pa osebno poznam eno samo osebo, ki je odločbo dobila.

Manna...ti pa si poleg vaših pogojev pozabila našteti še, da mora vse skupaj stati do 30 eur na danuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 374
3.4.2012 21:41:45   
mini86
np odločbe še ni..js poznam dve osebi z že prejeto odločbo..
mah js se za te odločbe sploh ne sekiram kako pa kaj..itak ne bomo nič ne izgubi..premalo plačano dobimo izplačano, preplačano pa nam odtrgajo..to je vsa umetnostuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?