|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
3.4.2012 14:11:06   
ballerina
Ne, nič ne skuham, se res lepo omehčajo čez noč.
Samo tole je količina za eno osebo, pride taka mini pizza, je pa ful nasitna.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
3.4.2012 22:23:37   
LuLu
Kaj zdaj? Kakšno je stanje pri vas, Tovarišice? A trpimo kaj ali se imamo fajn?

(odgovor članu ballerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
3.4.2012 22:26:56   
Najaa
Fajn se imamo. Otroc mi tak kravžljajo živce, da se moram mal pocartat s čokolado. NJUNO seveda! user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
3.4.2012 22:32:12   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Fajn se imamo. Otroc mi tak kravžljajo živce, da se moram mal pocartat s čokolado. NJUNO seveda! user posted image

Ti tudi. Moja2 sta ravnokar vtihnila v svoji sobi in jaz takoj po čokoladnih keksih user posted image
Kot, da jim ne privoščim niti enega ali pa preveč sebi user posted image  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
3.4.2012 22:36:54   
Najaa
Tvoja dva sta tud šele zdej zaspala? Jao pa kaj je s temi otroci in njihovo energijo? Jaz bom dol padla, onidve bi pa še celo noč žurali.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
3.4.2012 22:41:20   
LuLu
Ja, komaj zdaj. Ker jih pustim, da se sama preoblečeta. Kar seveda ne naredita, ampak se igrata v sobi... jaz pa čakam, da pokličeta, ko bosta fertik. No in tako mine skoraj ura. Pa še jaz vmes kaj na RR pogledam, pa posodo pomijem,... No, in potem je 22.30 ura. Ponavadi gresta prej, ampak jaz sem bila danes v šoli, onadva pri kolegici in ko prideta domov je vse tako zanimivo in pomembno user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
3.4.2012 23:11:29   
rozilu
Hejla, a ste že vse na -10 kg??? user posted image

Sem bila kar šokirana, ko sem vidla koliko strani... Vidim da ene še vedno omenjate čokolado, cccc user posted image No, priznam da sem še vedno (ali vedno bolj???) odvisnica... Kaj čem. Je pa par dni nazaj tehtnica pokazala rahlo izboljšanje stanja, nič drastičnega, na žalost.

Vam pa priznam, da sem začela končno migat!!! Smo kupli trampolin za otroke in... hja, grem vsake toliko zraven skakat user posted image user posted image user posted image . Vsaj nekaj... Drugače z mojim rada hodiva v hribe in zdej sva se odločla, da najina pupa bo tudi hodila z nama user posted image . Tko da rabimo za 3 km kako uro hoje (s prepričevanjem in zanimivimi zgodbicami itd.)... pol si mislite kolko kalorij pri tem izgubim (po mojem niti čokoladice ne prislužim s tem user posted image ). Še najbolj je najbrž učinkovito, da gremo v kak trgovski center, kjer itak znori in bi tekala in mi bežala.... evo, tam pa so šprinti.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
4.4.2012 8:53:42   
jesensko listje
Dobro jutro!

Zelo sem vesela dežja!

Kar se hrane tiče nisem nič kaj pridna. Malo več fizično delam, kot sem prej, pa malo pešačim tudi. To je pa vse. Kg ne grejo nikamor, mogoče malo goruser posted image Ne jem, ker sem lačna, ampak ker je vse tako dobro...

A vaši otroci so tudi sitni? Naša dva sta zadnje dni.... user posted image Jaz pa potem kar naprej user posted image Sploh ne vem, kako naj našemu triletniku dopovem, da se nekaterih stvari ne sme. Če ga ustavim in razložim, me sploh ne posluša. Samo čaka, kdaj bom nehala, da gre potem lahko naprej razgrajat! Če ga pocukam za laske, je strašno užaljen in mislim, da sploh ne razume zakaj sem ga.... Četudi mu povem. Samo izziva in čaka, kdaj bom eksplodirala. Išče pozornost, al kaj... Se mi zdi, da mu nekaj manjka, pa ne vem kaj. Any ideas?

Ajde, pa ne samo o hrani govoriti!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
4.4.2012 9:26:23   
Najaa
Aloha.
Ja itak, da so sitni, če bo v petek polna luna. user posted image user posted image Jao me čaka še peklenskih par dni.
Meni je tudi fajn, da dežuje, ker ima moj grozno alergijo na cvetni prah in je že čas, da dež mal spuca zrak.
Evo bomo kako rekle? Danes sem na izi, bi rekli lublančani. user posted image Mal pospravljam, kofetkam, pa tak...

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
4.4.2012 11:08:28   
LuLu
PP:

Tudi danes je dober dan. Pet obrokov je najboljša družba za tvojo prebavo, dobra volja in prijaznost pa za tvoje počutje. Dihaj, migaj in se smej!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
4.4.2012 11:28:32   
Najaa
Joj kak ste redkobesedne. user posted image Razpišite se malo no... kaj kuhate, kaj delate...

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
4.4.2012 11:33:12   
LuLu
Ja ja, no, saj sem tu... delam neke zapiske za šolo, pa ni vrag, da vsake tolko po miški kliknem in pogledam kaj novega user posted image
Drugače ok, čakam, da začne deževati... čuti se napetost v zraku. S hrano ne pretiravam, zdaj zdaj bom šla malo telovadit. Ko se mi začnejo črke pred očmi premetavat, bom naredila pavzo in malo telovadla

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
4.4.2012 11:36:52   
RAKICA1
Ojla ja resmo zadne čase zelo redko besedneuser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz pa razmišljam kaj bi šla kuhat pa nimam še nobene ideje kaj boste ve danes kuhale prosim za kakšno dobro idejouser posted image user posted image user posted image user posted image  Laho pa se pohvalim da sem sedaj že dva dni pridna in da ne grešim ssamo da nabrane kg od vikenda dol mečem nažalostuser posted image user posted image  upam da do petka pridem do iste teže kot sem imela prejšen teden

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
4.4.2012 11:39:03   
LuLu
Jaz pojma nimam, kaj bomo danes jedli.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
4.4.2012 11:48:40   
Najaa
Pri nas dežuje že od včeri zvečer in paše. user posted image

Mi bomo jedli gobovo rižoto.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
4.4.2012 11:54:02   
danyy
Pri nas pa noče in noče deževat.Nekaj za jutri napovedujejo, upam, da bo kaj, da mi vrt zalije.
Jaz kuham rižoto s piščancem in zelenjavo, bom pa danes prvič naredila iz rjavega riža.

A, da bo polna luna - mogoče pa se mi mali zato ponoči pogosto zbuja.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
4.4.2012 11:58:04   
danyy
Popoldan moramo po nakupih in pa na sladoled gremo. Se tega veselim, kot mali otrok.user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
4.4.2012 11:59:42   
LuLu
To pa so dnevi kitajske kuhinje  user posted image
Samo riž...
Pri nas je malo sonca, pa izgine, pa spet... pa veter.
Torej, danes riž? Ok, samo gobice odpadejo. Tudi z zelenjavo ne vem, kako bo. Mali sicer ima rad grah, ampak težko bomo vsi trije zadovoljni.

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
4.4.2012 12:14:30   
RAKICA1
No jaz sem pa včeraj rižoto imela tako da danes odpadeuser posted image user posted image user posted image user posted image  tako da bom morala kar kaj drugega se izmisliti in to čimprej ker bodo kmalu otroci doma Pri nas pa že celo dopoldan pada

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
4.4.2012 12:19:03   
LuLu
RAKICA1,
krompir na katerikoli način. Pomfri, pečen ali pire pri nas vedno pali.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
4.4.2012 12:20:30   
Najaa
LuLu a imaš otroke doma?
No naša tamala pa obožuje grah in iz hrane sam njega najprej izbrska ven pol šele pride ostalo na vrsto. user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
4.4.2012 12:28:20   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

RAKICA1,
krompir na katerikoli način. Pomfri, pečen ali pire pri nas vedno pali.

Ja saj bo pire krompir in zreski v omaki tako da bodo vsi zadovoljniuser posted image user posted image user posted image  Jaz pa bom poskusila da bom danes samo na sadju in zelenjavi tako da bom skledo paradižnik pojedlauser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
4.4.2012 12:28:23   
LuLu

LuLu a imaš otroke doma?

Ne, v vrtcu, tako kot ponavadi, ko so zdravi.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
4.4.2012 12:30:13   
RAKICA1

LuLu a imaš otroke doma?

Se je treba mal spočitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj narediti pa še otroci v vrcu vživajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
4.4.2012 12:37:42   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1

LuLu a imaš otroke doma?

Se je treba mal spočitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kaj narediti pa še otroci v vrcu vživajouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne glede na vse možne komentarje na raznih RR temah, pri meni ni druge, kot deca v vrtec, jaz pa v tem času opravljam razne zadeve, ki nam bodo v kratki/daljni prihodnosti prinesle korist. Šola, moj prosti čas, počitek, druženje z znanci, opravki raznorazni,... Vse to se boljše naredi, če sem sama, posledica tega je zadovoljna mama, ki je vse zrihtala, to pa deca vedno takoj začutijo. Že, ko pridem po njih v vrtec. Mislim, da bi se vsem trem zmešalo, če bi bili nonstop skupaj.
Že itak smo preveč skup. Bi onadva morala malo večkrat od mene, vsaj vsake toliko babici in dediju na obisk za par dni... Iz nekih razlogov to ne delamo. Bomo pa...

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?