|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za tiste, ki še...
2.4.2012 12:17:57   
LuLu
Ena za motivacijo...
user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
2.4.2012 12:18:13   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Malo prej zatišje na temi, zdaj pa se vas je 5 naenkrat našlo user posted image
Vse ste neki v ozadju, tiho... ker nimate se z ničemer za pohvalit. Jovo na novo danes. Nič nismo zamudile user posted image

Ma ni zatišja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo pripravljamo se na zobarja kako mi bo ponovno tri zoba na enkrat rihtalauser posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
2.4.2012 12:19:54   
danyy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz tudi danes začnem znova. user posted image Ma je treba s polno paro naprej. Vikend je bil kar poln cukra. Imam pa še en mesec fore, ker maja grem na morje vikend paket s kolegicami in če bo lepo in toplo vreme, gremo v kopalke. user posted image user posted image

Jaz tudi grem in bo treba v kopalke, sem si zadala cilj da do takrat pridem na 60 kg (torej še - 3,8 ). Ostalih 5 pa želim dol spraviti do julija.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
2.4.2012 12:19:54   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1

Ma ni zatišja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo pripravljamo se na zobarja kako mi bo ponovno tri zoba na enkrat rihtalauser posted image user posted image

Takoj grem zobarju, če bi mi 3 naenkrat, ne pa da me naroča na vsake 4 mesece. Pa še to mi je nazadnje pol zoba popravla, eno črno pikico na strani pa... spregledala? user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
2.4.2012 12:21:26   
RAKICA1

Takoj grem zobarju, če bi mi 3 naenkrat, ne pa da me naroča na vsake 4 mesece. Pa še to mi je nazadnje pol zoba popravla, eno črno pikico na strani pa... spregledala? user posted image

Ja mene so pa boleli tako da mi je vse tri na enkrat delala in dala zdravila danes pa naprej z njimi bo delala user posted image tko da upam da ne kaj preveč matranja

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
2.4.2012 12:22:16   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: danyy

Jaz tudi danes začnem znova. user posted image Ma je treba s polno paro naprej. Vikend je bil kar poln cukra. Imam pa še en mesec fore, ker maja grem na morje vikend paket s kolegicami in če bo lepo in toplo vreme, gremo v kopalke. user posted image user posted image

Jaz tudi grem in bo treba v kopalke, sem si zadala cilj da do takrat pridem na 60 kg (torej še - 3,8 ). Ostalih 5 pa želim dol spraviti do julija.

Potem smo na istem do dopusta imam da prilezem do 60kg za kopalke da bodo dobro stale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
2.4.2012 12:27:17   
LuLu
RAKICA1,
doživela in preživela sem 2x, ni za opisat, neverjetno močan zobobol, nikoli ne bom pozabla, za 1 uro me je prvič tako uničil, da otroka nisem mogla do konca previti. Ja prav si prebrala. Tako izčrpalo, da roke nisem mogla dvignit. 15 minut me je ubijalo, potem pa čisto paf. Dete mi je bilo na pol nago pred mano na postelji, jaz pa nič nisem mogla. Ko to doživiš, potem je vsak obisk pri zobozdravniku mala malca, in glede na to, da zobe popravlja in ga zdravi, grem vedno z veseljem tja. To ne želim nobenemu.
Sem enkrat prebrala, da zna biti zobobol 3. po jakosti bolečin. No, doživela. Tisti dan so mi pomagale edino tablete proti revmi, ki mi jih je en dr. predpisal. Hvala mu.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
2.4.2012 12:27:37   
Najaa
Jaz bi ene 3 kile še dala dol... pol bom pa MOGOČE šla v kopalke. user posted image

Sicer pa kar se hitre hoje tiče, ta je pa itak vsak dan na sporedu, ko letam za kolesi in rolerji... Moja tavečja se tudi uči brez pomožnih vozit in joj ej, križ mal trpi. Pa mišice v bedrih bolijo. user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
2.4.2012 12:28:53   
Najaa

RAKICA1,
doživela in preživela sem 2x, ni za opisat, neverjetno močan zobobol, nikoli ne bom pozabla, za 1 uro me je prvič tako uničil, da otroka nisem mogla do konca previti. Ja prav si prebrala. Tako izčrpalo, da roke nisem mogla dvignit. 15 minut me je ubijalo, potem pa čisto paf. Dete mi je bilo na pol nago pred mano na postelji, jaz pa nič nisem mogla. Ko to doživiš, potem je vsak obisk pri zobozdravniku mala malca, in glede na to, da zobe popravlja in ga zdravi, grem vedno z veseljem tja. To ne želim nobenemu.
Sem enkrat prebrala, da zna biti zobobol 3. po jakosti bolečin. No, doživela. Tisti dan so mi pomagale edino tablete proti revmi, ki mi jih je en dr. predpisal. Hvala mu.

hej, to se je tudi meni zgodilo. Sploh mi ni problem več hodit h zobozdravniku odkar sem imela en res grozen zobobol. In evo, ravno danes zjutraj sem zaključila z zdravljenjem tistega zoba in imam čisto novo plombo. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
2.4.2012 12:44:49   
Alenčicaa

Alenčica evo izvoli user posted image   upam da bo kaj pomagalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zame? superca user posted image , hvala lepa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
2.4.2012 12:49:35   
danyy

Jaz bi ene 3 kile še dala dol... pol bom pa MOGOČE šla v kopalke. user posted image

Sicer pa kar se hitre hoje tiče, ta je pa itak vsak dan na sporedu, ko letam za kolesi in rolerji... Moja tavečja se tudi uči brez pomožnih vozit in joj ej, križ mal trpi. Pa mišice v bedrih bolijo. user posted image

To imam jaz tudi vsak dan skoraj ves čas ko sma zunaj na sporedu, ne letam še za kolesom ampak za malim. Kaj vse si namisli, zunaj polno igrač, ampak še vednno je najbilj zanimivo ravno tisto kar ne sme.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
2.4.2012 19:04:05   
RAKICA1
Evo pa sem preživela zobarjauser posted image  samo sedaj me pa boli user posted image povrh tega kar me boli mi pa po glavi skačejo same sladkarijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če mi pa danes uspe se zadržati da se ne pregrešim bo pa super res upam da mi uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
2.4.2012 19:16:57   
RAKICA1
IZVIRNO SPOROČILO: Alenčicaa

Alenčica evo izvoli user posted image   upam da bo kaj pomagalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zame? superca user posted image , hvala lepa user posted image user posted image user posted image

tako bi pa sedaj jaz rabilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  
user posted image

(odgovor članu Alenčicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
3.4.2012 11:08:15   
HHH

Ena za motivacijo...
user posted image

Evo, takoj, ko si to pripopala, so vse ušle! Ljubica, to je nedosegljivi ideal! Vidiš, da še tistih (v povprečju) 5 kil ne moremo (beri nismo sposobne) sneti, ti nam pa tukaj kažeš neke gensko spremenjene nedosegljive podobe kao idealnih gištelov. Pa ne ga no sr*t!

Se mi zdi, da od sprehodov, letanja za kolesi in občasnih napadov na mučilne naprave tipa leg međik ne bo taknega učinka.

Ko bi bile vsaj sposobne se držat preprostega "manj žri".
Ko bi vsaj odpikale big meke, pizze in sladolede...

Ajme, res smo same perspektivke. user posted image

Pa naj bo tale moj izbruh za motivacijo!!!!

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
3.4.2012 11:12:12   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: HHH

Evo, takoj, ko si to pripopala, so vse ušle! Ljubica, to je nedosegljivi ideal! Vidiš, da še tistih (v povprečju) 5 kil ne moremo (beri nismo sposobne) sneti, ti nam pa tukaj kažeš neke gensko spremenjene nedosegljive podobe kao idealnih gištelov. Pa ne ga no sr*t!

Se mi zdi, da od sprehodov, letanja za kolesi in občasnih napadov na mučilne naprave tipa leg međik ne bo taknega učinka.

user posted image  Trudim se, noooo...
Ampak takšna pa sem bila včasih, pa na to višino... pa pred 20 leti...user posted image
Nekje v meni se skriva taka podoba... to me jezi...

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
3.4.2012 11:22:57   
Najaa
Jah vse smo ble enkrat take... se tolažim. user posted image Je pa res, da bo treba kaj več naredit... žal se maščoba ne topi sama od sebe. user posted image
Lačna sem ko pes... Se poskušam držat ločevalne in po eni banani za zajtrk komaj čakam kosilo.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
3.4.2012 11:24:36   
pebs

Ena za motivacijo...
user posted image

Ne,a res hočte take bit. Men je to čist presuho. A smo babe,al ne?user posted image . Res,jest še največ,sam res največ 3kg skenslam, če bi več,se že nebi vredu počutla. Drgač,pohvalt se nimam kej,dons bl za računalnikom sedim in pišem eno pritožbouser posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
3.4.2012 11:28:24   
LuLu
Je***mu, pa pozabite to sliko, saj je res presuha. user posted image

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
3.4.2012 11:51:15   
HHH

IZVIRNO SPOROČILO: HHH

user posted image  Trudim se, noooo...
Ampak takšna pa sem bila včasih, pa na to višino... pa pred 20 leti...user posted image
Nekje v meni se skriva taka podoba... to me jezi...

Saj višina je ostala user posted image

Jaz nisem predebela! Jaz se premajhna za svojo težo!user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
3.4.2012 11:57:13   
Najaa
Grem si en šnicl zdej spečt. user posted image

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
3.4.2012 12:59:03   
danyy

Ena za motivacijo...
user posted image

Tako suha jaz nikoli ne bom, niti nisem nikoli bila. Sem malce drugače grajena, imam bolj močne noge - tudi ko sem pred poroko full shujšala (živci verjetno, ker nisem bila na dietiuser posted image ), sem še vedno imela močne noge user posted image .

Drugeče pa da se malo pohvalim - danes mi je kolegica rekla da sem full shujšala, pa tudi po kavbojkah vidim, da so mi kar prevelike, sicer mi ne padajo še dol, ampak so ohlepne, da je že kar grdo. Bom morala v šoping, ker tistih ki mi šele bojo prav (po kakih 2, 3 mesecih hujšanja) še nikakor ne morem zapet.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
3.4.2012 13:05:58   
ballerina
Pozdrav po dolgem času! user posted image

Najprej da javim težo: od zadnjega tehtanja sem lažja za samo 2 kg.
Sem prav jezna, ker se res držim diete, 3x na teden tečem po 40 min, kg pa nočejo dol user posted image .
Ampak se ne dam, vztrajam naprej.

No, moj post brez kruha in sladkarij se bo kmalu iztekel,še sama ne morem verjet, da sem tako pridna in da imam tako voljo. V tem času sem si izmislila cel kup receptov, da je šlo. Ovseni kosmiči so zakon, celo dietno pizzo sem spekla iz njih.

vidim, da ste ostale tudi pridne, kar tako naprej! user posted image

(odgovor članu danyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
3.4.2012 13:31:33   
Najaa
ballerina, mi zaupaš recept za pico iz ovsenih kosmičev? jaz jih imam tudi rada.

(odgovor članu ballerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
3.4.2012 13:56:04   
ballerina
Naja, moj recept za pizzo:
Podloga za pizzo:
3 žlice ovsenih kosmičev
2 žlici skute
1 jajce

To sem vse skupaj zmešala in pustila čez noč v hladilniku, da so se kosmiči fejst napeli. Drug dan sem maso oblikovala  v pekaču na peki papir, nato pa obložila z:
svežim paradižnikom + origano
tuna iz pločevinke
sveža narezana paprika
malo naribane mozzarele ter pekla 20 min pri 180 stopinjah.

Podobno si pripravim tudi polpete iz tune ali ajdove kaše ali pa iz bučk ter jih spečem na električnem žaru.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
3.4.2012 14:07:19   
Najaa
user posted image Tale pica bo pa kmal se pekla pri nas doma. Super, hvala ti. Pa kosmiče nič ne skuhaš prej, ne?

(odgovor članu ballerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?