Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 9:25:58
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te pa Železničar ob 11h ??? Zmejeno ockej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 10:26:08
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Prišla malo prej domov. Peljala mamo po nakupih. Še bomo ta teden kaj kafetkale?
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 10:34:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Prišla malo prej domov. Peljala mamo po nakupih. Še bomo ta teden kaj kafetkale? Danes on 11h!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 10:51:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan! Prišla malo prej domov. Peljala mamo po nakupih. Še bomo ta teden kaj kafetkale? Danes on 11h!!! Mi ne gre s časom ven.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 12:12:48
|
|
|
|
Arwenko
|
No, meni tudi zneslo Mi je bilo kr hudo odkrito povedano...ampak sem res morala nazaj v službo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 13:14:46
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Vidim da ste kofetkale ali boste, saj nisem na tekočem, ko pa je tolk vsega. Ampak imma avto, tako, da bom sedaj lažje kam prišla Danes je moj imel dopust, pa sva bila spet naokoli, pa v Špar sva še šla in na Telemach, sem bila prvič v novem mercator centru in je vse prazno in preveliko Zdaj pa malo kofetkava, pa zraven dispozicijo za diplomo delam, pa pospravljam, aja, pa kuham..popoldne po otroke, pa k tašči na obisk, pa bo spet dneva prihitro konec
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 17:06:18
|
|
|
|
jaznoseca
|
pozdrav še od mene. Vreme je krasno - pa le ni bila prvoaprilska,ko sem slišala, da bodo temperature spet okoli 20 . So me že čisto prepričali.... Pa sem hodila moje mini breskve ven gledat, če bodo preživele . No, upam, da ste lepo kofetkale. Moj mičkeni je pa spet bolan . Tako kašlja in hrope, da sva bila danes pri P in sva dobila pumpice, pa sumili so na pljučnico, a so po pregled krvi to ovrgli . Joj joj, me je kar groza. Ta prvi ni bil nič bolan, s tem sem pa vsak teden pri dohtarjih..... Aja pa hvala za pikepoke (botrca ). Nič, bežim dalje čistit. Je moj z obema, kar pomeni, da nimam več veliko časa .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 17:06:52
|
|
|
|
jaznoseca
|
aja; csd odločbe.... koliko vas še čaka? Jaz je še nisem dobila....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 20:36:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca aja; csd odločbe.... koliko vas še čaka? Jaz je še nisem dobila.... Jaz še tudi vedno čakam. Pa
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 20:37:06
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 20:39:22
|
|
|
|
matcar
|
Jaz sem tudi grozna,nos zabasan,grlo peče in čisto suho,po požiralniku me peče in v pljučih tišči,pa duši me na cajte,kašljam kot kojn.Enako je z Teo-m,sicer samo grozno kašlja in ne vem več,kaj še naj naredim.Noben sirup ne pomaga.Včeraj tudi Saš začel zvečer kašljat,danes pa še nahod zraven.Bom mogla zgleda z obema k P it,da jih pogleda malo,čeprav se mi zdi,da imamo vsi to presneto alergijo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 21:45:55
|
|
|
|
bambixxx
|
matcar in jaznoseca za vse vas
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 3.4.2012 21:46:27 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 21:51:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca aja; csd odločbe.... koliko vas še čaka? Jaz je še nisem dobila.... Jaz še tudi vedno čakam. Pa jaz jo tudi še čakam...podpis za malega
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 21:53:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz sem tudi grozna,nos zabasan,grlo peče in čisto suho,po požiralniku me peče in v pljučih tišči,pa duši me na cajte,kašljam kot kojn.Enako je z Teo-m,sicer samo grozno kašlja in ne vem več,kaj še naj naredim.Noben sirup ne pomaga.Včeraj tudi Saš začel zvečer kašljat,danes pa še nahod zraven.Bom mogla zgleda z obema k P it,da jih pogleda malo,čeprav se mi zdi,da imamo vsi to presneto alergijo.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 21:55:01
|
|
|
|
botrca
|
Čer, jaz tudi kašljam pa dva dni sem kot cunja...pijem čaj...kar mi ni podobno, pa lekadol...upam, da bo vse ok...da ne bom še v bolniški . Jan tudi spet kašlja, pa moj tudi kašlja...eh
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 21:56:05
|
|
|
|
botrca
|
Majakla in katy83 kako je v službi? Meni je super
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 21:58:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saš za tvoj 3 rojstni dan. podpis
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 22:04:24
|
|
|
|
botrca
|
Nočko
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 22:53:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca aja; csd odločbe.... koliko vas še čaka? Jaz je še nisem dobila.... Jaz še tudi vedno čakam. Pa Vsak dan čakam poštarja ko ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 23:01:35
|
|
|
|
majakla
|
Pikapoke bolančkom , da boste že jutri zdravi. Tak, zdaj pa slikice lepit, no, kako bom še za Nika pustila. Hvala Jaznoseca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 3.4.2012 23:04:21
|
|
|
|
majakla
|
Malo še pred Tv... Lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 7:05:33
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 7:07:21
|
|
|
|
matcar
|
Mi pokonci,noč bla slaba,ne vem,če jih naj peljem v vrtec al ne,pa tolko ko imam spet letanja danes.Pa vpisat grem Tea v vrtec,se vpisi danes začnejo.Eh,ne vem,kaj naj,pa sama spet,kak pa drugače.
|
|
RE: Mariborčanke 23.del 4.4.2012 8:02:41
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca aja; csd odločbe.... koliko vas še čaka? Jaz je še nisem dobila.... Jaz še tudi vedno čakam. Pa Vsak dan čakam poštarja ko ... telebajsek?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?