|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
2.4.2012 19:41:12   
top secret
HY.
Gromska tud js bi te prosla da mi pošlješ link.
Vidim,da ste utrujene, tudi jaz sem. Cel dan bi spala, čisto brez energije semuser posted image . Pa še te notranje hemeroide imam, najbolj grozno je ko se odločim it na sprehod ali v trgovino in me sredi mesta začne tako srbet, da se mi mesauser posted image
Danes sem napolnila polnih 30 tednov nosečnostiuser posted image , čez 10dne mam naslednji pregled in komaj čakam ultrazvok da vidim svojega sinčeka.
Ste že začele prati oblačila?
Lep večer in lepe sanje vam želim

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
2.4.2012 23:04:31   
Afrodita1
Pozdravljeneuser posted image ,

ze dolgo se nisem oglasila. ni bilo casa, sluzba,... ceprav vas berem redno (ste zelo zanimive), mi samo malo nagaja casovna razlika (6ur). Kale hvala, da urejas seznam; dodas lahko 34let, NY (za New York), otrokuser posted image !
Ni me strah poroda, 1 in 2 sta sla hitro upam, da bo tudi 3 taksenuser posted image !
lep pozdrav iz mesta, ki nikoli ne spiuser posted image .

(odgovor članu top secret)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
3.4.2012 11:41:15   
kale
IZVIRNO SPOROČILO: Afrodita1

Pozdravljeneuser posted image ,

ze dolgo se nisem oglasila. ni bilo casa, sluzba,... ceprav vas berem redno (ste zelo zanimive), mi samo malo nagaja casovna razlika (6ur). Kale hvala, da urejas seznam; dodas lahko 34let, NY (za New York), otrokuser posted image !
Ni me strah poroda, 1 in 2 sta sla hitro upam, da bo tudi 3 taksenuser posted image !
lep pozdrav iz mesta, ki nikoli ne spiuser posted image .

A živiš v NY? Kako kaj vreme tam? Bi za kakšen dan ali dva zamenjala s teboj user posted image .

(odgovor članu Afrodita1)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
3.4.2012 11:42:54   
kale

user posted image

PDP,
nick, starost, številouser posted image , število user posted image  , naslednji pregled, kraj/porodnišnica, spol 

29.5.
mina88- 23 let, 1user posted image , KP/Izola, user posted image

1.6.
ilanaaa10 - 22 let, 2user posted image , Štajerska/, user posted image

2.6.
mtt - 34 let, 3user posted image , 2 user posted image , Gorenjska/, user posted image
MiaMia22- 1user posted image , user posted image

3.6.
genovefa- 37 let, 2 user posted image , LJ/, user posted image
Akin- 24 let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

4.6.
sugar grl – 27 let, 1user posted image , KR/, user posted image
bimbasi- 1 user posted image ,  Bled/Jesenice, user posted image
Daisy_- 28 let, 3 user posted image , 1 user posted image , /, user posted image

5.6.
titi29 - 29 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
ancyka- 24 let, 1user posted image , MB/, user posted image
pika001- 35 let, 2 user posted image , Postojna/ , user posted image
Nives28- 28 let, 1 user posted image , okolica LJ/, user posted image

6.6.
Simonka83 - 28 let, 2user posted image   okolica Domžal/ , user posted image
Ploha - 24 let, 3user posted image , 2user posted image , , Gorenjska/, user posted image

7.6.
žogica81 – 30 let, 4user posted image , 1user posted image , Štajerska/ , user posted image
Lanaa – 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Dolenjska/, user posted image
kepca- 30 let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image

8.6.
KajaNagaja – 23 let, 1user posted image , 29.3., KR/Jesenice, user posted image
tigrica78, 2user posted image , ?user posted image , MB, user posted image

9.6.

10.6.   
Saraah – 30 let, 1user posted image , LJ/, user posted image
googica – 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Gorenjska/,user posted image
Srecka010- 31 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ/LJ, user posted image
top secret- 26 let, 1 user posted image , MB/ , user posted image

11.6

12.6.
Vrtnica00 – 25 let, 1user posted image , , ?/ NM , user posted image
dobrovoljka - 2user posted image , 1user posted image , , user posted image user posted image
tinxi- 24let, 1 user posted image , LJ/ , user posted image

noelina- 38let, 2user posted image , 1user posted image , 3.4., MB/, user posted image
13.6.
baby12 – 22 let, 1user posted image   , Kamnik/, user posted image
Ninch7- 28 let, 1user posted image , , Portorož/Izola, user posted image

14.6.
LeJo- 33 let, 2user posted image , LJ/LJ, user posted image

15.6.
Morgan – , MB/, user posted image
mary12- 31 let, 2user posted image , 1user posted image ,  /  user posted image

16.6.
Patišonka – 32 let, 1user posted image , / , user posted image
hinavkica- 34let, 3 user posted image , 2 user posted image , LJ, /, user posted image
Orescek- 24let,1user posted image , MB/MB, user posted image
17.6.
~Biba~- 30 let, 1 user posted image ,  / , user posted image
MiaLi- 26 let, 1user posted image , , LJ/, user posted image
LiliMia- 28 let, 1 user posted image , ,  LJ/, user posted image
megiTT- 28 let, 1 user posted image , Primorska/ , user posted image

18.6.
metuljčica1 – 27 let, 3user posted image , 2user posted image ,  Koroška/ , user posted image
ananaska87- 24 let, 1. user posted image , NM/LJ,user posted image
19.6.
buba1982- 29let, 2 user posted image , 1user posted image , MB/, user posted image
Gromska - 31 let, 2user posted image , 1user posted image , 13.3., LJ/, user posted image
nimanorven- 26let, 2user posted image , 1user posted image , 29.3., okolica LJ/LJ, user posted image

20.6.
škratka 007 – 33 let, KP/, user posted image
legenda_m - 30 let, 2user posted image , 1user posted image ,okolica Kamnika/, user posted image
ninocka26- 32 let, 1user posted image , /, user posted image

21.6.
kale – 30 let, 2user posted image , 1user posted image 28.3 ., Ptuj/MB, user posted image
Pecorella –2user posted image , 1user posted image   / , user posted image
tintinek –28 let, 2user posted image , 1user posted image , , MB/MB, user posted image
mylinn- 25 let, 1 user posted image , LJ/, user posted image

22.6.
Babybee81 - 2user posted image , 1user posted image , /,   user posted image
tejci1981 - 30 let, 2user posted image , 1user posted image , štajerska/MB, user posted image
taraji- 39 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image

23.6.
pikalonca- 32 let, 3user posted image , 2user posted image , /, user posted image
katy8- 32 let, 1 user posted image , /, user posted image

24.6.

25.6.

Lanolina – 33 let, 3user posted image , 1user posted image , LJ/, user posted image
vim - 2user posted image , 1user posted image ,  ., /,  user posted image

26.6.
Pikica80- 31? let, 2user posted image ,/ , user posted image

27.6.
Isabelle
- 2user posted image , 1user posted image , 28.2. morfo., user posted image     
malina86- 25 let, 1user posted image , , LJ/LJ, user posted image
LILA100- 3user posted image , 1user posted image , , MB/, user posted image
pikica159- ?user posted image , LJ/ LJ, user posted image
jupi ja- 24 let, 1.user posted image , CE, user posted image

28.6.
Afrodita1
- 34 let, 3user posted image , 2user posted image , New York/, user posted image
jancheee- 1user posted image , okolica CE, user posted image

29.6.

30.6.
kronca1- 28let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image
mamica_bom- 1user posted image , /, user posted image  

x.6.
SKORPY
– 29 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska/, user posted image
Polho3006 – 36 let, 2user posted image , 1user posted image , /, user posted image
bUbAmAmA- 28 let, 1 user posted image , Savinjska/, user posted image

SKUPAJ NAS JE : 72

NOSEČKE Z DVOJČKI :   dobrovoljka

PRIČAKUJEMO:   15   user posted image
                              19   user posted image
                              38  user posted image

POT SO Z NAMI ZAČELE:
*Teya D user posted image
*cuero76 user posted image
*modrookica user posted image
*Živica user posted image
*Pkica user posted image
**viva* user posted image
*delfinka82 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net 
                         - mama.si
-
nosečnica.si                             - babybook.si
-
noseča.com                             - pregnancy.org
-
bibaleze.si                               - bambino.si
-
mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
-
pregnology
-
novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
3.4.2012 11:53:04   
KajaNagaja
kale - naslednji pregled imam 19. 4. user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
3.4.2012 11:59:21   
noelina
Pravkar prišla iz pregleda.Kot sem predvidevala,je otrok večji. Sem v 30.tednu,velik je za 31/1 tedna. Je rekla G,da to ni veliko,glede na to,da imam sladkorno in da je to pri drugem otroku to normalno. Še vedno sedi na ritki in se ima še čas obrnit. Če pa se ne bo,se bova naslednjič pogovarjali o načinu poroda (mislim,da ima v načrtu CR). Naročiti se moram na UZ v porodnišnici,zaradi kontrole večje desne ledvičke.

Med UZ preiskavo je spal,na slikici se vidi,sem si jo na telefon preslikala in povečala. Vidi se obrazek,zaprte očke in neverjetno,nasmešek na obrazuuser posted image .

G sem omenila,da imam občutek,kot bi bila rahlo odprta,pa je rekla,da je vse vredu.
V lekarni sem vprašala za malinov čaj,ki ga imam namen piti po 34.tednu in je takoj vedela zakaj sprašuje,...za lažje odpiranje in ga toplo priporoča. Malo ga je težko dobit in je obljubila,da ga bo naročila.

Ni pa nič G omenila glede papirologije na CSD.
Naslednji pregled imam 8.5.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
3.4.2012 12:39:22   
KajaNagaja
A se malinov čaj da tudi kje drugje dobiti, razen v lekarni? Koliko časa pa boš čakala?

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
3.4.2012 13:22:19   
noelina
V trgovini z bio prehrano,čakala pa bom nekje en teden.

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
3.4.2012 13:40:25   
KajaNagaja
Hvala...ga moram it tud jaz naročit. :)

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
3.4.2012 14:26:52   
genovefa
Ojla,
čaj iz malinovih listov se prej dobi v "zeliščnih" prodajalnah al pa v bio trgovinah kot v lekarnah, vsaj v Lj.
Drugače se pa za lažje odpiranje priporoča tudi "kopel" oz. "inhalacija za spodnje mišice" iz senenega drobirjauser posted image .

Kolko vas kaj otrdevanje trebuha daje?
Meni je začel otrdevat ta vikend, sem pa 32 tednu.
Naslednji pregled imam 25.4. in takrat bo gin. naredila tudi UZ, da vidiva lego deteca, ste to druge že dale čez?

Lep pozdravuser posted image !

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
3.4.2012 15:00:19   
vrtnica00
kdaj se pa ta kopel priporoča uporabljat? pa je kaj učinka? ene pravijo za čaj iz malinovih listov, da ni nič pomagal jim...

meni bo delala še zadnji UZ zdj v 32.tednu. a se lahk pol še otrok obrne??? je pa rekla, če nem rodila na rok, da mi bo takrat še enkrta preverila... mene je pa mal strah, da bi blo dete zdj lepo na glavico obrnjeno pol pa da se spet obrne user posted image

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
3.4.2012 15:11:44   
Rina2
Pozdrvljene souser posted image !

Po DOOOLGEM času se malo oglašam. Razlog: porodnišnica Lj. Tu sem namreč že 3 tedne, malo na počitnicah user posted image .
Skratka, 2t po tistem, ko mi je na samoplačniškem pregledu dr.P. nameril 1.3mm MV, sem imela še pregled pri svoji G. MV je bil dog 1,1 in takoj je sledila napotnica za porodnišnico. Bila sem sprejeta, priklenili so me na posteljo, dobila injekcije za razvoj pljučk in sedaj ležimo in čakamo. Vmes so nas malo iz tira vrgli še popadki, a se ne dam! Stanje je stabilno, po zadnji meritvi je bil MV 1,39mm, če bo tako ostalo, grem mogoče naslednji teden počivat domov. Tiste, ki vas zanima tole merjenje MV je stvar taka: lepo ga lahko izmerijo le z vaginalnim UZ. Ponavadi ga merijo le, če je za to kak razlog, npr. tiščanje navzdol, bolečine, krči. Sicer pa tega naj ne bi merili kar vsem. Kakor koli, če ga zmerijo je super, saj potem veste pri čem ste.
No in jaz takole v porodnišnici ležim, za našo bebico nimam pripravljeno čisto nič, prikrajšana sem za vse tiste najprijetnejše stvari: shopping, ponosno razkazovanje trebuščka, ampak vse bom prebolela, da se le naša sončica ne rodi prezgodaj. In če smo zdržali že teh 6t od slabe novice, bom pa še naslednjih 6! user posted image Sicer pa naš otrok pridno in primerno raste, v 29.t je OTT 1366g. Brca pa, kot bi ji nekdo plačal za to!user posted image
K sreči sem včeraj končno dobila internet, da se lahko vsaj malo kratkočasim!user posted image In tudi vam kaj napišem.
Evo Kale, moje izčrpno poročilo. Lepo, da si se spomnila name!

Pupe, pošiljam vam lepe pozdravčke iz porodnišnice. Kmalu se vse vidimo tukaj user posted image

in seveda ena user posted image za vse.

Junij 2012, Marec 2014, .... Maj 2016?

Dum spiro, spero!

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
3.4.2012 15:12:25   
noelina
...saj pravim,da se malinov čaj težko najde,danes po pregledu pri G sem šla v našo lekarno vprašat in je farmacevtka rekla,da ga bo naročila,da ga zelo priporoča. Menda ja nekaj ve,pa še žena dr.Miglarja je,priznanega ginekologa in porodničarja.
Jaz osebno ga bom pila,nič ne škodi,pa čeprav sem na tiho pripravljena na CR.

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
3.4.2012 15:16:38   
noelina
LeJo,držim pesti zate in tvojega sončka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
3.4.2012 15:23:28   
malina86
Pozdravljene punce!
Jaz sem tudi danes s pregleda pri polnih 28 tednih. Dobila inekcijo za Rh- in imela prvič CTG. 20 minut poslušanja srčka user posted image Mi je pa železo padlo na 106 in sem dobila tablete Ritafer. user posted image Mi je rekla ginekologinja naj se potrudim tudi s prehrano, da bo naslednjič bolje. Koliko imate pa ostale kaj železa?user posted image Jaz ne maram mesa, tako da se bom mogla potrudit s stročnicami, špinačo, ribami, suhim sadjem, mandlji... pa zraven konzumirat še limončka, da se bo bolje absorbiralo železo.
Imela sem tudi UZ in naš otroček ima že 1100 g. Pridno brca vsak dan in je že obrnjen na glavico. user posted image
Dobila sem tudi potrdilo o predvidenem datumu poroda, tako da se bom v naslednjih dneh odpravila na CSD. Izbrala si bom E paket, da si prihranim en ali dva popoldneva nakuovanja po trgovinah. user posted image
Pralni prašek V kratkem nameravam začeti prati stvari za otročka, pa me zanima kateri prašek uporabljate tiste, ki že imate otroke? Pri nas peremo s tekočim persil colour, ki pa verjetno ni najbolj primeren za pranje oblekic za novorojenčka? user posted image Je katera poskusila s pranjem z doma narejenim milom?

Lep pozdravček

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
3.4.2012 15:27:08   
KajaNagaja
LeJo- držim pesti, da te čimprej supstijo domov in pa seveda, da bo otroček še počakal ta dva meseca :) user posted image user posted image user posted image

vrtnica00 - jaz sem ginekologinjo isto vprašala zadnjič in mi je rekla, da pri prvorodkah naj se ne bi več obrnil, pri drugorodkah pa se zgodi, ampak redko.

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
3.4.2012 15:34:22   
malina86
LeJo, tudi jaz držim pesti zate in upam, da se ti stanje toliko izboljša, da boš lahko v miru počivala doma še vsaj nekaj tednov. Glede nakupovanja pa ne skrbi, boš po porodu lahko vse nadoknadila. Vso srečo user posted image

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
3.4.2012 15:51:39   
vrtnica00
LeJo supr, da sta ok!!!! še par tednov pa bo user posted image

KajaNagaja ja moja beba bla fuuul časa na glavico, pol me pa nazadnje tk fajn bolelo in ko je delala UZ MV je rekla, da je na ritki, pol se spet obrnila. upam da zdj tk ostane. drugač pa ko hodim mam občutek, da se bom polulala :P zgleda, da me že tuk dol pritiska na čase...

(odgovor članu malina86)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
3.4.2012 20:08:42   
genovefa
Vrtnica - seneni drobir naj bi se uporabljal kake tri tedne pred rokom približno enkrat na teden oz., če dete zamuja pogosteje. Ni pa to navadna kopel: posodo, v kateri prekuhaš seneni drobir, namestiš na wc školjko in se za kratek čas usedeš (na začetku se samo približaš da se ne popariš) pa se za kratek čas umakneš in to ponavljaš dokler se drobir čisto ne ohladi.
Je za probat, škodovat ne more, prav tako čaj iz malinovih listov ne škodujeuser posted image .

LeJo - držim pesti zate in sončicouser posted image !!!

(odgovor članu vrtnica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
3.4.2012 20:33:04   
katy8
genovefa: meni trebuh otrdeva že nekje od 22 tedna user posted image  pa moja gin nič kaj posebnega na to ne reče. Čim več počivat, piti magnezij in to je to. Najbolj me moti, ko sem na sprehodu pa me že po 15 minutah hoje vse dol tišči in boli, tako da si kakšnih daljših sprehodov sploh ne morem privoščit.

Meni tudi še ni merila dolžine MV, imam pa pregled 10.4. in jo vprašam. Upam, da mi v naslednjem tednu tudi naredi UZ, da malo vidimo našo punco:).

Sva pa ta teden začela s šolo za starše user posted image . Tako, da imam zdej še večji občutek, da se naš čas hitro bliža.

LeJo: želim ti, da res zdržita čim dlje in da se boš lahko kmalu crkljala doma!

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
3.4.2012 21:13:12   
MiaLi
punce, že kaj razmišljate o porodu???? kako ste se odločle da boste rodile?

(odgovor članu katy8)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
3.4.2012 21:14:56   
pikalonca
Pozdravljene.
Tudi jaz iz današnjega pregleda in UZ. Za tokrat sem bila prepričana, da bomo izvedeli spol...a tole naše bitjece je neverjetno. Tišči nogice tako skupaj, da je že prav hecno. Drugače je pa že obrnjeno na glavo in upam, da tako tudi ostane. Drugače je primerne velikosti za 28 tednov, razen obseg trebuščka je za 24 tednov in me je  G malce prestrašila, da je to kar veliko odstopanje, a da je to možno zaradi sladkorne diete. Drugače pa meni nikoli ne pove teže otročka, jaz pa tudi kar pozabim vprašat.Pa tudi za papirje za na CSD sem čist pozabila reči user posted image . Naslednji pregled pa imam 26.4. Sem G tudi omenila, da imam nočne krče v nogah in da pijem Mg in je samo rekla, da naj kar tako nadaljujem.
LeJo zate in tvojo pikico pa veliko pozitivne enrgije in user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu katy8)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
3.4.2012 21:41:25   
Afrodita1
Hiuser posted image !
Kale ja, ze od leta 1999 sem v NY; prezivela 9/11 in padec dvojckov,... me je pa ljubezen popeljala tako dalecuser posted image . ura je zdaj malo cez 15.00, vreme je soncno cca.18 stopinj. jutri pricakujemo tja do 23 stopinj, je pa v mestu obcutek vrocine vecji zaradi betona in vsega; je pa zato lepse v Central parku!
zelo si zelim druzbe slovencev. ce zelis lako prides. se pa moras navadit na ta kaos. ker to mesto res ne spi.
se slisimo kaj.
user posted image bozajte svoje busije.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
3.4.2012 22:20:38   
vrtnica00
jaz sem mel apred dvemi tedni pregled in mi sestra rekla,da si grem lahk urejat papirje na CSD dva mesca pred terminom. pa sm vprašala kk je s papirji oz ali bo G kaj napisala, pa je rekla, da nič, ker je materinska naš uradni dokument!!! in s tem greš tam... je pa rekla da nekje majo radi sm prvo stran kopijo, nekje pa še da daš dodatno stran 5 zravn...

Neposredna povezava do sporočila: 1849
3.4.2012 22:57:29   
pika001
Afrodita - a v SLO nič ne prideš? Verjetno bolj poredko... je daleč. A si se težko navadila na NY? Kje pa živiš?
Oblačila - imam namen začeti prati naslednji teden, prala bom kar z polovično dozo praška (imam Ariel že 15 let, pa tamali ni imel nič reakcije) in brez mehčalca. Dala bom v sušilec, da cunjice ne bodo trde.
Noelina - držim pesti, da se ti detece obrne, ima res še čas, pa da bo kar se ledvičk tiče vse OK.
LeJo - držim pesti, da se situacija ne poslabša, da zdržiš čim dlje, pa da greš domov seveda, ampak potem si ti ta big boss, imajo da te vsi ubogajo, ti pa ležat in počivatuser posted image .
MiaLi - Jaz sem bila na predavanju in izpolnila tudi papirje za epiduralno analgezijo, tako da imam opcijo... verjetno jo bom kar izkoristila, saj sem tiste sorte ljudi, ki pravijo, zakaj bo trpela, če obstaja druga obcijauser posted image . Prvega sem imela naravnega, tako da že vem kako gre user posted image
CSD - pri nas ne rabite nobenih potrdil od gin., samo materinsko knjižico (sem že napisala, da sem čakala dobro uro pa so mi potem rekli, da ne rabim nič...)
No, naš junak pa prehiteva za 2 tedna, tako da tudi komaj čakam pregled 13.4., ko bo gin. povedal, ali bo spet premaknil rok ali bo pustil...

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ginekološka vnetja
Vrtnica79

Kako pogosto se vam vnetja ponavljajo?

vsak mesec (12%)

na par mesecev (41%)

samo v nosečnosti (14%)

nikoli še nisem imela vnetja (33%)

Število vseh glasov: 348

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!