noelina
|
Drage moje prijateljice so ! Tako vas nazivam zato,ker se mi zdi,da smo že kar lepo povezane in zelo poučno vplivate na mojo zaskrbljeno dušo. Sploh sem bila zaskrbljena glede dokumentacije za CSD,pa ste me pomirile,da je potrebna le materinska knjižica. Gromska,za pitje čaja v 34.tednu sem se odločila po mnenju farmacevtke,zaradi mehčanja m.vratu,pa se bojim,da me kaj ne preseneti prej,kot je potrebno. Aja,pa obilo užitka ob masaži presredka ti želim,zraven pa kot praviš nabijaj težki metal po taktu,bo prej fertik (malo heca,saj vem,da ga razumeš). Glede spanja...prespim celo noč po novem,razen ko grem miže do wc-ja. Pa prespala bi po moje lahko kar celi dan. Grozno otekam,komaj pesti stisnem skupaj,noge so poglavje zase,kar svetijo se zvečer. Čobo namrdnem za vsako malenkost,se mi zdi,da toliko krivice še nisem doživela v vsem življenju (pa so vsi okoli mene prav prijazni in obzirni...) No,včeraj sva z mojim obiskala materinsko šolo,se mi prav dopade poslušat,z izjemo neudobnih stolov,ja,pa izvedela sem,da po novem po carskem rezu odpuščajo iz porodnišnice že 4.dan po porodu top secret,kje se mi skrivaš? Kako obvladuješ hemoroide? Jaz sicer nimam te zgage,verjamem pa,da je zelo mučno. Pozdravčke vsem!
|