|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 7. del
29.3.2012 21:46:09   
Paštetka
No, ob osmih sva spet pristala z malim na urgenci in potem na pediatrični. user posted image
Jaz ne vem, kaj se dogaja z deco.
Ko sva bila na kontroli sem še danes gledala eno pikico na trebuščku, sem mislila, da ga je kaj pičilo. Ko ga pa tuširam....katastrofa. Cel v bulahuser posted image . Sem ga popokala in na urgenco. Prej sem mu dala Flonidan, ki ni nič pomagal. Spraskal se je skoraj do krvi. Potem so naju pa poslali na pediatrično po injekcijo.
Danes je jedel v šoli pasulj. Saj mi je bilo čudno, ker sem skoraj prepričana, da je bila noter vegeta in začinka, pa sem bila tiho.... Vraga. Ok, ne morem rečt, da je od tega, vendar doma ni nič neobičajnega jedel. Lahko, da bo kakšna viroza ali kaj... Ne vem. Že sem čist zmešana.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
29.3.2012 21:59:30   
petarda
Ojoj...paštetka user posted image ...jaz bi bila čisto v paniki, da se kaj takega zgodi user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
30.3.2012 8:31:40   
Paštetka
včeraj po injekciji v rito je mali izjavil, da ga bodo odslej pikali le še v rit, da tam nič ne boli.
Pa mu rečem, da ne morejo iz riti vzeti kri. Pa mi poda celo znanstveno razlago.
Mama, pa kako ne? Kri bodo vzeli iz kakeca. mu rečem, da ne morejo iz kakeca vzeti kri, da nima krvi.
Pa reče: "mami, daj malo razmišljaj" (bajdovej, to mu jaz govorim, naj malo razmišlja). " kako ne gre iz kakeca? Meso ima kri. In če jaz pojem meso, se meso spremeni v kakec, in potem seveda kakec vsebuje kri iz mesa..." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
30.3.2012 15:35:21   
Paštetka
Evo, še ena iz zvezka:"delo opravljaš pridno kot čebelica!" user posted image

Iiiiii... Čez tri ure pride moj edini ljubi nečak user posted image user posted image , joj, komaj čakam. Pa moja mala lubica pride z babico in dedijem iz počitnic v čatežu. user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
30.3.2012 20:28:29   
petarda
Paštetka a Muser posted image  je sedaj dobro?

Bubi kaj pa bubiuser posted image ?

Pa user posted image  za babico in dedka, ki sta Muser posted image  vzela s sabo user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
30.3.2012 21:26:35   
NinaŠ
Joj Paštetka user posted image user posted image user posted image user posted image za Muser posted image Odločitve operirati ali ne ti pa vsekakor ne zavidam user posted image , sploh s tvojimi predispozicijami ne user posted image . In hvala ker si pogledala za puloverček user posted image in sori, ker nisem imela časa govorit oz. sem bila še vedno v šoku - od NENAPOVEDANEGA OBISKA user posted image user posted image user posted image Si predstavljate, da se v vaši ulici (naša je mimogrede zelo ozka in nasploh neprometna) pojavi šlepar, ustavi in pozvoni na tvojih vratih šofer, ki je družinski prijatelj (sin mamine prijateljice user posted image ), ki ga niste videli že ca 10 let, ga komaj prepoznate, med drugim iz druge države (Češka) in pove, da ima dan viška, preden bo nalagal v Ljubljani....   user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da sem bila na robu srčnega infarkta user posted image
.... tko da punce... presenetit me ne morte več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
30.3.2012 21:28:30   
NinaŠ

user posted image Bubi, kaj pa je bubiju? user posted image user posted image user posted image če bodo kaj pomagale

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
30.3.2012 21:30:03   
NinaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pametni pišejo user posted image user posted image user posted image

n'č ne pomaga, preverjeno user posted image tudi napišeš lohk narobe user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
31.3.2012 5:42:36   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Lep, sončen dan vam želim user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
31.3.2012 7:43:52   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

sem bila še vedno v šoku - od NENAPOVEDANEGA OBISKA user posted image user posted image user posted image Si predstavljate, da se v vaši ulici (naša je mimogrede zelo ozka in nasploh neprometna) pojavi šlepar, ustavi in pozvoni na tvojih vratih šofer, ki je družinski prijatelj (sin mamine prijateljice user posted image ), ki ga niste videli že ca 10 let, ga komaj prepoznate, med drugim iz druge države (Češka) in pove, da ima dan viška, preden bo nalagal v Ljubljani....   user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da sem bila na robu srčnega infarkta user posted image
.... tko da punce... presenetit me ne morte več user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uh....nekako razumem tvoje občutke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za kavico....matr je bila zgodnja....daj zdaj še eno user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
31.3.2012 8:35:44   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  si ziher?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
31.3.2012 8:37:48   
*bubi*

user posted image Bubi, kaj pa je bubiju? user posted image user posted image user posted image če bodo kaj pomagale

hvala. Ja, bubi je v četrtek v šoli zakuhal. Včeraj zvečer je vročina že padla, zdaj je še cel zmučen user posted image  Sva šla do P in je baje samo viroza.  
Sem kar izolacijo naredila - eno noč je bubika pri babici spala, danes pa bubi. Pa upam, da se ne ponovi.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
31.3.2012 10:38:03   
petarda
Jaz tudi upam, da se ne ponovi user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
31.3.2012 13:09:51   
Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Jaz tudi upam, da se ne ponovi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Enako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
31.3.2012 14:29:32   
ada2
user posted image user posted image user posted image  za vse bolančke

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
31.3.2012 16:16:31   
NinaŠ

Hvala za kavico....matr je bila zgodnja....daj zdaj še eno user posted image

ja, ja je bila približno ob tej uri... na Krvavcu... Anže je imel še zadnjo dirko  user posted image , spravil skupaj dve solidni slalomski vožnji in bil 11. user posted image user posted image user posted image . Potem smo pogledali še malo "Lužo", a je pričelo fajn pihat, tako da smo se že pred zaključkom spravili domov, saj sem bila totalno premražena (ja itak samo jaz user posted image ).

Zdaj sem moje sterala ven na sončka, da v miru pospravim... in... počijem user posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
31.3.2012 19:25:35   
NinaŠ
Današnja trofeja user posted image
user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
31.3.2012 21:37:17   
petarda

Današnja trofeja user posted image
user posted image  

Ok...rabim podnapise, ker nimam pojma kdo je to user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
31.3.2012 23:03:36   
Paštetka
A ni to tisti tip, ki dela ali je delal v slovenski vojski in so ga skoz neki vlačili zaradi brkov, zdaj pa je to njegov zaščitni znak?
Samo nimam pojma s katerim športom se ukvarja. user posted image user posted image user posted image
A ni neki svetovni prvak ali kaj? Nekaj ne snegu se mi zdi.
Jao...
Če mi ne bi bil toliko out zaradi brkov, bi si ga ziher zapomnila, ker ni toliko napačen, kolikor se mu ti brki kraužlajo navzgor user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
31.3.2012 23:06:10   
Paštetka
Kaj si ti nor kako je dolga Tina user posted image . Čisto bo po mamici. Zdaj razmišljam, da bi mogoče še Anžetu bil tisti pulover prav, po Tinini sliki sodeč. user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
1.4.2012 7:34:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Kaj si ti nor kako je dolga Tina user posted image . Čisto bo po mamici. Zdaj razmišljam, da bi mogoče še Anžetu bil tisti pulover prav, po Tinini sliki sodeč. user posted image user posted image

Samo res...sem že jaz gledala user posted image

Drugače pa....evo....napovedi so se uresničile user posted image ....pri nas je 15 cm snegauser posted image .....plužijo....čist zimske razmere user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
1.4.2012 7:50:59   
Paštetka
Jaz sem pa danes naredila test in mi je cleerblue pokazal 2 plusa. user posted image
user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
1.4.2012 8:04:31   
petarda

Jaz sem pa danes naredila test in mi je cleerblue pokazal 2 plusa. user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii čestitam user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
1.4.2012 8:43:19   
*bubi*

user posted image

ok, pa kaj si res ne bi mogla česa mičkeno bolj verjetnega zmislit? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
1.4.2012 8:44:31   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda
Drugače pa....evo....napovedi so se uresničile user posted image ....pri nas je 15 cm snegauser posted image .....plužijo....čist zimske razmere user posted image

ti pa tudi user posted image

čeprav je s snegom že nekaj po radiu težila user posted image

Na Štajerskem nas sonček pozdravlja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?