|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
26.3.2012 22:24:14   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tulipanček - kaj Petra Gorenšek še jemlje nove pacienta al samo poznane??????????????????????? V drugem primeru prosim za pomoč.

Bom jo vprašala, ampak je noseča, junija ima rok, tak da kr malo dvomim! Ti javim!

Aja, ki pa te ma trebuh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
26.3.2012 22:25:13   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Aja, pa moram vam še povedat, da SEM ZELO, ZELO, ZELO VESELA, DA VAS POZNAM. ZLATE STE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pod to se pa moram podpisati user posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da smo taka lepa družba postale, da je včasih že prav kičasto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
26.3.2012 22:26:20   
KOKICA32
Enkraten trenutek, ko so vsi na kupu:

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
26.3.2012 22:27:17   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Aja, pa moram vam še povedat, da SEM ZELO, ZELO, ZELO VESELA, DA VAS POZNAM. ZLATE STE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pod to se pa moram podpisati user posted image user posted image user posted image user posted image se mi zdi, da smo taka lepa družba postale, da je včasih že prav kičasto user posted image user posted image user posted image user posted image

Se strinjam!!!! Upam, da to tudi ostanemo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
26.3.2012 22:27:33   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

No sedaj ko princa počivata lahko jaz malo pojamramuser posted image .Včeraj smo bili na sistematskem 3ure in pol.Ne želim strašit samo smo imeli pač smolo ,da je bila taka gužva.Jaz vam povem mene je tako glava bolela izčrpana sem,pa bila tako,da sem se mislila v službi dvignit in it domov.Še dobro ,da so 4ure hitro minile.Valjda sta se maladva že vsega naveličala in sta mislila zd v luft vrčt,onadva sta si stadion naredila iz zd.Moj itak za vsako stvar čist popizdil.Na koncu je še preklinjal na glas - mislim prava femily smo za med norceuser posted image .Na koncu še Anže pade po tleh in se vdari spet v glavo ,mojemu se je iz rok spopelal in buš nazaj na glavo.Res mislim,da pri petih letih vzamem hašiš preden grem na sistematskegauser posted image .Kar se ,pa tiče pregleda smo neuspešni ,ker ne znata povedat kaj vidita.In napotitev k logopedu kar,pa ga itak že imamo.Torej razen govora vse razturata kar ,pa mati itak že ve bi jim lahko jaz že prej povedala ,pa bi šli po petih minutah domovuser posted image .
Po novem ,pa si moramo iskat zobozdravnika ,ker baje tega sta imela za tri leta .Mislim svašta ,bi razumela do šole tak,pa eh...Torej predlogi za dobrega zobozdravnika otrok zelo dobrodošli ????????

uf, to pa je zgodba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mojemu sem rekla, da more vzet dopust. mi mamo 4.4. jaz že ne morem laufat za Klaro cel dopoldan. danes je imela neki preblisk. smo bili na enem obisku in je tak dirkala okoli z njihovo punčko (1 leto starejša), da je imela vse lase na glavi mokre user posted image user posted image user posted image user posted image mislim, toti otrok - iz ene skrajnosti v drugo. za vsak slučaj ne grem sama na posvetovalnico z njo, če jo mogoče kaj prime....

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
26.3.2012 22:27:54   
MalaČebelica
prva, prva user posted image user posted image user posted image user posted image juhu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3456
26.3.2012 22:28:33   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image

bomboni na torti pač naredijo svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
26.3.2012 22:29:43   
KOKICA32

prva, prva user posted image user posted image user posted image user posted image juhu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3458
26.3.2012 22:30:56   
MalaČebelica
NIč, grem še posteljo preoblečem. Moj se je šel kopat pa mam še nekaj minut časa.

pol pa spat user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
26.3.2012 22:30:56   
KOKICA32

user posted image

bomboni na torti pač naredijo svoje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3460
26.3.2012 22:31:25   
KOKICA32

NIč, grem še posteljo preoblečem. Moj se je šel kopat pa mam še nekaj minut časa.

pol pa spat user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

Lahko noč!user posted image

Saj jaz tudi grem!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3461
26.3.2012 22:33:51   
Tulipan12
Čer!
Včeraj sem hotela še kaj napisat, pa me je ven zabrisalo in sem šla jezna spat! Danes pa me tut ni bilo naokoli, ker sem zaradi Lie doma in itak ni bilo časa iz pižame it, kaj šele kaj drugega. Lia je bolje, HB!!! Preživeli smo dve izmed hujših noči v življenju. Imela je vročinske krče, ne vem, če katera pozna, jaz jih do zdaj nisem in mi je grozno, da sem jih morala. Jih pa je imela menda v blažji obliki, ker kar so mi opisovali za hude, pa tak ne vem kak bi prenesla. V glavnem zgledalo je tak kot da ima epileptični napad, metalo jo je v zrak, tresla se je, kričala, blodila... in gorela!!! Grozno je res gledati svojega otroka, ki je totalno nemočen, ti pa totalno prestrašen in v šoku, ker ne veš kaj se dogaja. Če ne bi bil T. tolko priseben kot je bil, bi jo zavila v koco in peljala v bolnico. Res! No, danes ji je prvič vročina padla na skromnih 37,5 (kuhala je na 40,5!!!), šli sva k P, v čakalnici sem opazila, da se ji je začelo gnojiti oko, sva dobili Hiconcil za vnetje ušesa, Tobrex za oko, 2 tedna bolniškeuser posted image user posted image user posted image . Grem v sredo delat, ker računam, da bo jutri že čisto brez vročine in bo lahko šla v sredo že malo na zrak... Upam,no!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
26.3.2012 22:39:01   
KOKICA32
-

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 26.3.2012 22:41:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 3463
26.3.2012 22:40:43   
KOKICA32
Joj, Tulipan, kar jočem se!  LIA!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, nisem jih videla v živo (trkam!!!!), jih ima pa sodelavčina hči v hujši obliki, saj morajo s sabo vedno imeti neko injekcijo, da ji jo dajo! Kaj pa sta ji naredila? V bano? Hladni obkladki? Calpol?

Naj bo čimprej dobro, da bo lahko šla čimprej na sonček! user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 26.3.2012 22:42:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 3464
27.3.2012 8:38:59   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Kosilo se kuha, posesala sem že, dala prati perilo, animirala Julijo, sedaj pa na off!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
27.3.2012 9:13:13   
Najaa
Tulipan joj grozno... Sem vidla ja, ko sem delala v vrtcu, pri svojih na veliko srečo ne in upam, da ne bom imela te priložnosti. Že sam ko opisuješ, kako zgleda, mi je grozno. user posted image user posted image Naj se čimprej pozdravi.

Kokica hvala za slike, Julija je že prava punčka. user posted image Pa vsi ste tak luštni!

Moji dve sta danes po 10 dneh spet v vrtcu, bomo videli za koliko časa. Jaz pa na AB zaradi sinusov. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
27.3.2012 9:15:18   
KOKICA32
Najaa, zate user posted image user posted image user posted image !

Naj bosta tvoji punčki v vrtcu do počitnic!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
27.3.2012 9:50:37   
Najaa
Ja hvala, to si tudi jaz želim. user posted image

Kokica gresta kaj ven z Julijo? Kako lepi dnevi so, ne? Zdej bi mi prišel prav en voziček z otrokom, da grem v eno šetnjo in kavico hehe... Kako je bilo lepo včasih...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
27.3.2012 10:02:23   
KOKICA32
Ja, Najaa vsak dan je na sporedu dooolg sprehod, popoldneve pa ponavadi preživimo al na terasi ali pa pred hišo! Skratka na zraku je Julija do večera. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
27.3.2012 10:06:53   
Najaa
Mene pa čaka en veeeeelik kup perila za zlikat. Se pozna, če mama zboli in ker je že tak toplo, ne sušim več v sušilcu pol je treba pa likat. Pa ne vem, če bom danes. Ne da se mi 1-2 uri stat zraven deske.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
27.3.2012 10:10:50   
KOKICA32
Ja, se pozna vreme, jaz tudi več ne sušim v sušilcu, pa je zato več likanja....!user posted image

Jaz si to delo privoščim ponavadi zvečer!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
27.3.2012 21:08:37   
KOKICA32
Čer!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
27.3.2012 22:34:27   
MalaČebelica
Dober večer.

Ma se pozna, da je zunaj tako lepo veme in je tukaj kar precejšnje zatišje user posted image user posted image user posted image

No, moj nahod še vedno ni nič bolje tak da ne vem, kaj se to z mano dogaja. Zdaj sem doma dober mesec in od tega sem bila en teden zdrava, ostalo pa vse prehlajena user posted image user posted image user posted image ko kaki mali otrok...

Tulipan - user posted image user posted image user posted image user posted image za Lio. Boga reva. Vidva sta tak dobro s T. reagirala, mene bi verjetno pobralo zraven user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo čim prej bolje.

Najaa - tudi za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo spančkajte. jaz sploh več ne morem spat. ta zadnji mesec je malo tak tak. pa še nos mam zamašeni. pa čez dan dosti počivam in potem ponoči ne morem. pa bo že. še malo. pol pa bom imela druge "probleme" ki me bodo držali budno ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
28.3.2012 7:40:34   
KOKICA32

Mene res zanima, kdaj bo Julija nehala jesti ponoči! Čez dan poje ogromno GH, tudi za večerjo dobi kašico a ponoči bi še vedno jedla na cca 2h!user posted image Resnično sem zaspana. Kronično mi primanjkuje spanca. PA še ta spomladanska utrujenost me daje. Pa bo že. Važno je, da je zunaj tako lepo vreme. user posted image To me drži pokonci.

Danes mineva točno eno leto odkar ni več z nami našega Giocota.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3474
28.3.2012 8:29:31   
tasa_m

Mene res zanima, kdaj bo Julija nehala jesti ponoči! Čez dan poje ogromno GH, tudi za večerjo dobi kašico a ponoči bi še vedno jedla na cca 2h!user posted image Resnično sem zaspana. Kronično mi primanjkuje spanca. PA še ta spomladanska utrujenost me daje. Pa bo že. Važno je, da je zunaj tako lepo vreme. user posted image To me drži pokonci.

Danes mineva točno eno leto odkar ni več z nami našega Giocota.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.