|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
27.3.2012 13:35:03   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: emma83

Lahko greste tudi v ta del samo z osebno. Že nekaj let potujem v BIH samo z osebno in ja tudi v Prijedor gremo ponavadi. Gremo pa čez mejni prehod Dubica.

Ma mi hodimo čez Novsko, mimo Jasenovca.. Tako, da ne vem kako bojo tam gledali.. Ker 3 leta nazaj je bilo drugače user posted image user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
27.3.2012 13:36:23   
Mistica
Pozdravljene

Auri - dobrodošla in čestitke!!!

miami - upam, da ste uredu!

Tudi jaz bi rabila inštrukcije glede oblačenja- a žabic jim ne dajete več? Samo nogovičke- kratke ali kake dokolenke? Naša zadnje dni namreč protestira, v vozičku ne zdrži dlje kot 40min do 1ure. Sumim, da ji je prevroče in sicer zaradi žabic, pa se mi zdi, da ji bo koža ven gledala, če ji dam samo nogavičkeuser posted image
Kdaj boste pa otročičke dale v športni del vozička? (tiste, ki jih imate v košari)

Aja, pa še eno vprašanje imam - ste že bile v bazenu z user posted image ? Ste jim kupile te plavalne plenice ali neoprenske hlačke?

Pozdravček

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
27.3.2012 13:36:42   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86
Dokument: žal sem zvedla, da osebna izkaznica ne velja povsod za Bosno user posted image user posted image Moji sorodniki živijo v Republiki Srpski, ki se nahaja v Bosni (Prijedor) in za prehod na ta del zahtevajo izključno samo potni list..

Lahko greste tudi v ta del samo z osebno. Že nekaj let potujem v BIH samo z osebno in ja tudi v Prijedor gremo ponavadi. Gremo pa čez mejni prehod Dubica.

Dvostranski sporazum je bil sklenjen  28. 5. 2008 in od takrat je potrebna samo osebna izkaznica. Kimica, mogoče ste šli vi pred tem datumom.

Aprila 2009 smo šli (so bili velikonočni prazniki), zato mi ni nič jasno user posted image user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
27.3.2012 13:39:38   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Tudi jaz bi rabila inštrukcije glede oblačenja- a žabic jim ne dajete več? Samo nogovičke- kratke ali kake dokolenke? Naša zadnje dni namreč protestira, v vozičku ne zdrži dlje kot 40min do 1ure. Sumim, da ji je prevroče in sicer zaradi žabic, pa se mi zdi, da ji bo koža ven gledala, če ji dam samo nogavičkeuser posted image
Kdaj boste pa otročičke dale v športni del vozička? (tiste, ki jih imate v košari)

Aja, pa še eno vprašanje imam - ste že bile v bazenu z user posted image ? Ste jim kupile te plavalne plenice ali neoprenske hlačke?

Pozdravček

Jaz moji dam še vedno žabice in čez pač pajacek, ker otrokom se hitro ohladijo nogice.. Nam je hitro toplo, ker se gibamo, ma dojenčki se ne gibajo nič in se hitro ohladijo, tako, da jaz bom vsaj še nekaj časa vztrajala z žabicami..

Jaz bom počakala, da napolne vsaj 3 mesce.. Mogoče 1 teden prej, ma nič prej, zaradi glavice.. Sej, se poleže dol tudi ta športni del, ma naša se tako dviguje gor, da je jojjjjj user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
27.3.2012 13:45:34   
trnuljčica
Mistica naša ima od začetka normalne kratke nogavičke, le debele. Ne do kolen. Res pa, da sežejo do polovice goleni. Žabice sem šla naknadno kupit, ker je dobila dve oblekici in se mi je zdelo škoda, da ju ne obleče. Tako da žabe ima smo na kikle.user posted image
Uporabim pa dekico v vozičku, ker sicer ji je prehladno v noge. Je zmrzljiv tip.
Športni del vozička: prvega sem dala relativno hitro, ker ni nič spal in je stalno jokal v košari in sem mislila, da zato ker ne vidi ven. Pa je bilo potem enako. Sedaj jo bom dala, ko preraste voziček. Zdaj še ni 3 mesece. Domnevam, da še vsaj 1 mesec.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
27.3.2012 13:47:20   
Mistica
Aja, še to posvetovalnico v 2.mesecu smo mi imeli, a samo zato, ker smo se takrat odločili za cepljenje za Rotavirus, drugače bi imeli naslednjo posvetovalnico šele sedaj v 3.mesecu. No, takrat ob 2.mesecu pa je tudi našo samo premerila in stehtala, na hitro pregledala ter "cepila".

trnuljčica - čestitke za vaše "obrate"user posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
27.3.2012 13:48:36   
trnuljčica
Je pa res da je večina kompletkov iz flisa.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
27.3.2012 13:50:08   
Mistica
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Mistica naša ima od začetka normalne kratke nogavičke, le debele. Ne do kolen. Res pa, da sežejo do polovice goleni. Žabice sem šla naknadno kupit, ker je dobila dve oblekici in se mi je zdelo škoda, da ju ne obleče. Tako da žabe ima smo na kikle.user posted image
Uporabim pa dekico v vozičku, ker sicer ji je prehladno v noge. Je zmrzljiv tip.
Športni del vozička: prvega sem dala relativno hitro, ker ni nič spal in je stalno jokal v košari in sem mislila, da zato ker ne vidi ven. Pa je bilo potem enako. Sedaj jo bom dala, ko preraste voziček. Zdaj še ni 3 mesece. Domnevam, da še vsaj 1 mesec.

trnuljčica - hvala za odgovor user posted image Jaz bom ta teden poskusila s športnim delom (v ležečem položaju), če bo kaj boljše. In žabice bom zamenjala z nogavičkami.

Lp

< Sporočilo je popravil Mistica -- 27.3.2012 13:51:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 1458
27.3.2012 13:50:25   
emma83

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

Ma mi hodimo čez Novsko, mimo Jasenovca.. Tako, da ne vem kako bojo tam gledali.. Ker 3 leta nazaj je bilo drugače user posted image user posted image

Mi tudi potujemo čez Novsko, Jasenovac, Dubica, Prijedor. Nazadnje smo bili decembra z osebno izkaznico.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
27.3.2012 13:56:50   
trnuljčica
Mistica pazi le ker košara zaščiti pred vetrom, se segreje... in je otročku bolj toplo notri. Odvisno pač, kako otročka gor oblečeš. Če flis je ok, če tanke bombažne hlačke, pa ni nujno. Pri 24 že, pri 16 pa ne. Pa dekico vzemi.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
27.3.2012 13:58:36   
kimica86

Mi tudi potujemo čez Novsko, Jasenovac, Dubica, Prijedor. Nazadnje smo bili decembra z osebno izkaznico.

Aha.. Potem pa super user posted image user posted image Torej mi res ni potrebno narediti potnega lista za mojo piško user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
27.3.2012 14:11:44   
mefisto
Mistica jaz sem našega dva dni nazaj dala v športni voziček. Mu je zelo všeč, da vidi okoli sebe.

Žabic sploh nikoli nisem uporabljala. Pozimi je imel debele zokenčke in plišate hlačke preko, ter kombinezonček. Sedaj pa samo bombžne hlače in navadne zokenčke. Ga pa v vozičku, če je pod 20 stopinj pokrijem z flis dekico.

Aja, to da bi otrok moral skozi imeti kapico pa prvič slišim. Ja se strinjam, da obvezno če je na sončku, ampak v vozičku?

Tega user posted image še nisem imela v bazenu, pri prvem pa sem uporabljala plavalne pleničke.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
27.3.2012 14:17:27   
trnuljčica
Plavanje: mi smo pri prvem imeli neoprenske, ker je hodil na plavanje dojenčkov. Poleti jih bom uporabila pri mali. Jeseni pa jo bom verjetno vpisala na plavanje.
Če tvoj ne bo šel tja so ti dovolj tiste za enkratno uporabo.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 27.3.2012 14:18:27 >

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
27.3.2012 14:29:53   
Mistica

Mistica pazi le ker košara zaščiti pred vetrom, se segreje... in je otročku bolj toplo notri. Odvisno pač, kako otročka gor oblečeš. Če flis je ok, če tanke bombažne hlačke, pa ni nujno. Pri 24 že, pri 16 pa ne. Pa dekico vzemi.

trnuljčica - Ja, zagotovo bom vzela dekico, hlačke pa ima vedno take bolj debele (ala kavbojke ali športne podložene), vrhnjo majčko pa tudi pleteno ali flis. Hvala za nasvete!

mefisto - hvala tud tebi za odgovor! Torej so pleničke dovolj recimo za v terme? Ali tam kaj težijo okrog tega? Nekje sem zasledila, da morajo imeti neoprenske hlačke. Saj bom vsekakor vprašala preden kam grem.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1464
27.3.2012 14:31:37   
Mistica

Plavanje: mi smo pri prvem imeli neoprenske, ker je hodil na plavanje dojenčkov. Poleti jih bom uporabila pri mali. Jeseni pa jo bom verjetno vpisala na plavanje.
Če tvoj ne bo šel tja so ti dovolj tiste za enkratno uporabo.

Super! Hvala za informacijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1465
27.3.2012 14:33:49   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

hej hej

mi smo mel pa dons kontrolo v pediatrični kliniki, so naju zavrnili, ker nisem imela še Mašine zdravstvene izkaznice. Mal mi je čudn, da mi je niso še poslal, tko da se bova mogle ponovno naročiti, ko prejmem na dom kartico user posted image

Drugače sem pa dons dobila menstruacijo .. sem 100% da je prišla, ker kr ornk krvavim, pa še spodej me vse boli, .. da ne govorim, da mi je blo čudn, ker sem zjutraj malo Mašo nosila pa me je vse takoj bolel ... tko, da .. prišla je prva user posted image

A nimaš potrdila dokler ne dobiš kartice? Nam so najprej poslali papir, kjer je pisalo,d a velja dokler ne dobimo kartice oz. do določenega datuma. Smo pa kartico potem dobili v parih dneh.

Glede user posted image sm tla pa že jaz vprašat tiste, ki imajo več otrok kako izgleda ta prva. Ker jaz že od petka obrišem krvavo, ko grem na wc, ampak za vložek pa ni. Pa ne vem a je to menstra, al mogoče krvavim zaradi CR al kaj je to zaen hudič.

Neposredna povezava do sporočila: 1466
27.3.2012 14:34:05   
trnuljčica
V Dolenjskih, Čateških in Šmarjeških toplicah sem videla otročke s plenicami za plavanje za enkratno uporabo. Ne vem pa kakšna opozorila imajo. Ampak dvomim, da starši kupijo neoprenske zaradi tega.user posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
27.3.2012 14:38:13   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

A nimaš potrdila dokler ne dobiš kartice? Nam so najprej poslali papir, kjer je pisalo,d a velja dokler ne dobimo kartice oz. do določenega datuma. Smo pa kartico potem dobili v parih dneh.

Enako. Pa potrdilo je prišlo zelo hitro. Če ga niste dobili bi jaz preverila, če so v službi, kjer je zavarovana preko enega od vaju, sploh dali naprej zahtevek. Vsaj zdi se mi da se tako naredi... Je MM urejal, ker je zavarovana po njem.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
27.3.2012 14:41:26   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: Mistica

Pozdravljene

Auri - dobrodošla in čestitke!!!

miami - upam, da ste uredu!

Pozdravček

Moj nikoli ni imel spodaj žabe in še hlač čez. Imam ponavadi hlačke s stopalkami in čez nogavičke ali copatke. Se pravi čez nogice eno plast, na stopalih pa dve. Tako so oblačili v porodnišnici in tako je rekla patronažna.

V športni del ga bom dala, ko bo sam držal glavo ali pa še malo kasneje. Zaenkrat mu je košara v dolžino še zadost velika, da lahko ven gleda, mu pa odprem streho (če ne piha).

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
27.3.2012 14:44:30   
Matkurja

Enako. Pa potrdilo je prišlo zelo hitro. Če ga niste dobili bi jaz preverila, če so v službi, kjer je zavarovana preko enega od vaju, sploh dali naprej zahtevek. Vsaj zdi se mi da se tako naredi... Je MM urejal, ker je zavarovana po njem.

Moj isto.

Neposredna povezava do sporočila: 1470
27.3.2012 14:47:43   
trnuljčica
Matkurja pri meni je zgledala kot menstra. Malo močnejša. Samo prvič sem zlahka spoznala, ker po dobrih 2 tednih nisem imela čišče.
Tokrat še sedaj uporabljam vložek- imam pa tak čuden rumenkast izcedek. Pred 1 mes je bilo enako le da je bil rjavkast. Par kapljic, a vložek je potreben. user posted image Sem zaradi tega uporabila že vaginalete za glivice in za bakterijsko okužbo, ker mi je čudno da bi bil ostanek čišče, pa je stanje enako. Rodila sem 5.1. z CR. Je pa res da se je malce zakompliciralo in sem bila kar nekaj časa po prihodu domov na atb.

A ti si bila že brez čišče/izcedka...?

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
27.3.2012 14:56:26   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

hej hej

mi smo mel pa dons kontrolo v pediatrični kliniki, so naju zavrnili, ker nisem imela še Mašine zdravstvene izkaznice. Mal mi je čudn, da mi je niso še poslal, tko da se bova mogle ponovno naročiti, ko prejmem na dom kartico user posted image

Drugače sem pa dons dobila menstruacijo .. sem 100% da je prišla, ker kr ornk krvavim, pa še spodej me vse boli, .. da ne govorim, da mi je blo čudn, ker sem zjutraj malo Mašo nosila pa me je vse takoj bolel ... tko, da .. prišla je prva user posted image

Glede user posted image sm tla pa že jaz vprašat tiste, ki imajo več otrok kako izgleda ta prva. Ker jaz že od petka obrišem krvavo, ko grem na wc, ampak za vložek pa ni. Pa ne vem a je to menstra, al mogoče krvavim zaradi CR al kaj je to zaen hudič.

nisem niti potrdila dobila in mi je vse skupaj čudn kaj muštrajo user posted image
Jaz sem po prvem porodu dobila user posted image isto kot zdej ... pač tako kot si jo prej dobila, krvavitve in ne samo izcedki .. jaz sem imela izcedek že ene 3 tedne nazaj in sem imela isto kot ti, samo ko sem se obrisala, čeprav je trajalo samo ene 3 al pa 4 dni .. zdej je prav krvavitev, zato vem, da je prišla user posted image ker me tud zvija spodej

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
27.3.2012 14:59:28   
trnuljčica
Pa si /oz tvoj partner rekla v službi? Jaz bi tam preverila.

Neposredna povezava do sporočila: 1473
27.3.2012 15:01:41   
camino79
Punce, jaz sem tudi menda zaštrikala...
A moram sama nest v službo izpisek iz matične knjige, da mi iz službe pošljejo na zavod za zdravstveno, ali to na zavodu sami rihtajo?

ker midve še tudi nimava nič...sem čisto pozabila. Takoj jutri letim v službo, mož pa na zavod po potrdilo.

A gre tako?
Ker drug teden imamo 2. posvetovalnico.

Neposredna povezava do sporočila: 1474
27.3.2012 15:03:09   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: mefisto

Aja, to da bi otrok moral skozi imeti kapico pa prvič slišim. Ja se strinjam, da obvezno če je na sončku, ampak v vozičku?

Tako je meni P povedala.. Kapico mora imeti na glavi vedno zaradi zgornjega "odprtega" dela glavice..

Ma jaz imam mojo tamalo tudi doma v žabicah.. Ko je bila v bolnici je imela samo ene hlačke spodaj in nogavičke, ja.. Ma tudi segreto posteljico na 37 stopinj, tako, da ni enako kot doma v posteljici, ki ni skozi segreta..

Mi imamo tusi potrdilo od ZZZS- ja dokler ne dobimo kartice.. Ma to potrdilo je moj dragi šel osebno iskat na ZZZS..

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......