|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
26.3.2012 22:26:11   
Auri
Ja, tista, ki sem bla brez otrocka v porodnisnici user posted image
Pulz je imel nizek, dihalne stiske ni imel. Vredu je sedaj, so naredili vse kontrole, niso nasli vzroka. Vsak dan je imel boljsi pulz, potem se je normaliziral. 6 dan sva sla domov. V lj so vsih pohval vredni, res odlicen kolektiv. Smo imeli se eno kontrolo dodatno, sedaj pa nic vec. So, rekli naj pozabimo sploh, da je kaj bilo.
Spoznala sem te po Evi in Niki ter da so tako malo razlike med eno in drugo user posted image

Danes sva ga slikala za osebno. Na fotki je cel "Mali Buda" :)

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
26.3.2012 22:51:56   
n€na
Auri....dobrodošla med namiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Kimica mi hodimo v Črno goro in za tja ne rabiš potni list. Le osebno. Je pa res da smo mi , tranzit, za čez Bosno. Joj se smešno slišiuser posted image

Drugače pa sva midva malega (starejšega) dala slikat za potni list.Ker sva vedela, da bomo potovali, še preden bo star 3 leta. Naredila je ene 3 slike, na uradu pa so izbrali tisto ki se jim zdi najbolj primerna. Menda pri dojenčkih manj komplicirajo. Sicer pa ima že fotograf take sheme kako mora biti glava, ... Aja slikan je bil pri 1,5 mes. Ker smo pri 2,5 šli na dopust.

Črna Gora je druga zgodba.. Za Bosno je drugače user posted image Tako je vsaj do sedaj bilo..
Aha.. Torej ne komplicirajo toliko- to je pomembno user posted image

V Bosno lahko greš z osebno izkaznico.

jaz sem jo malemu že dala nardit in je prav fleten user posted image

< Sporočilo je popravil n€na -- 26.3.2012 23:01:41 >

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
26.3.2012 22:55:53   
pinia30
ojla,
ma so me razburili v domžalskem ZDuser posted image user posted image user posted image . Kolke so nam pogledali ob rojstvu, čez nekako 4 tedne spet in ponovno čez 14 dni, ko nam rečejo, da so OK. Potem jih ponovno gledajo v ZD pri 2 mesecih...in halllooo, rečeno je bilo, da mi izvide pošljejo, pa čez 14 (ker izvidov ni in ni bilo) pokličem v ZD in mi rečejo, da bi morala poklica!!! A zdaj pa vse kar po telefonu vprašam? Tudi za soseda? Uf sem nasikana!!! No in mi po telefonu reče, da kolki niso ok in da naj se naročim za ponovni pregled. Pa so mi že rekli, da so OK, zdaj pa spet, da niso user posted image . No naši kolki bodo pa res ornk na preizkušnji (do zdaj pregledani že 4x).

In še eno vprašanjse, ki me ZELO ZELO žre. Ste imali posvetovalnico tudi pri 2 mesecih???
Družinska prijateljica pediatrinja pravi, da ona posvetovalnico pri 2 mesečnih dojenčkih ima in da mora biti. V Domžalah pa je prva posvetovalnica pri 1 mesecu in 2. pri treh mesecih. Prosim za INFO, ker bom tele kle v Domžalah naslednjič kar nadrla user posted image

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
26.3.2012 22:58:20   
pinia30

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Kimica mi hodimo v Črno goro in za tja ne rabiš potni list. Le osebno. Je pa res da smo mi , tranzit, za čez Bosno. Joj se smešno slišiuser posted image

Drugače pa sva midva malega (starejšega) dala slikat za potni list.Ker sva vedela, da bomo potovali, še preden bo star 3 leta. Naredila je ene 3 slike, na uradu pa so izbrali tisto ki se jim zdi najbolj primerna. Menda pri dojenčkih manj komplicirajo. Sicer pa ima že fotograf take sheme kako mora biti glava, ... Aja slikan je bil pri 1,5 mes. Ker smo pri 2,5 šli na dopust.

Črna Gora je druga zgodba.. Za Bosno je drugače user posted image Tako je vsaj do sedaj bilo..
Aha.. Torej ne komplicirajo toliko- to je pomembno user posted image

V Bosno lahko greš z osebno izkaznico.

jaz sem jo malemu že dala nardit in je prav fleten user posted image

Našo pa je MM tako čudno držal okili vratu, da na izkaznici zgleda kar malo mišelinasta user posted image . Je pa full fajni občutek, ko ima tako mala osebica že svoj dokument user posted image .

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
26.3.2012 22:58:55   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

IZVIRNO SPOROČILO: Auri

Sicer mi ni se vedno jasno kako ga bodo slikali :)

Ti ga držiš v naročju, a se moraš postaviti tako, da ni videti delov tvojega telesa. Ti vse oni pomagajo. Čeprav nimam izkušenj s tako malim user posted image , ker smo mi obe slikali, ko sta bili stari približno 4 mesece. Ma saj če drži sam dobro glavo pokonci, verjetno ne bo nobenih problemov.

ko smo mi našega slikali, je fotograf na mizo dal dekico in potem tisto plavo ozadje. Tamalega sem polegla gor in je na mizi ležal in z velikim začudenjem gledal fotografa. Na koncu mu je pa začel tako lepo pozirati, da fotograf kar ni mogel nehati slikati user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
26.3.2012 23:01:12   
Matkurja

IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

ojla,
ma so me razburili v domžalskem ZDuser posted image user posted image user posted image . Kolke so nam pogledali ob rojstvu, čez nekako 4 tedne spet in ponovno čez 14 dni, ko nam rečejo, da so OK. Potem jih ponovno gledajo v ZD pri 2 mesecih...in halllooo, rečeno je bilo, da mi izvide pošljejo, pa čez 14 (ker izvidov ni in ni bilo) pokličem v ZD in mi rečejo, da bi morala poklica!!! A zdaj pa vse kar po telefonu vprašam? Tudi za soseda? Uf sem nasikana!!! No in mi po telefonu reče, da kolki niso ok in da naj se naročim za ponovni pregled. Pa so mi že rekli, da so OK, zdaj pa spet, da niso user posted image . No naši kolki bodo pa res ornk na preizkušnji (do zdaj pregledani že 4x).

In še eno vprašanjse, ki me ZELO ZELO žre. Ste imali posvetovalnico tudi pri 2 mesecih???
Družinska prijateljica pediatrinja pravi, da ona posvetovalnico pri 2 mesečnih dojenčkih ima in da mora biti. V Domžalah pa je prva posvetovalnica pri 1 mesecu in 2. pri treh mesecih. Prosim za INFO, ker bom tele kle v Domžalah naslednjič kar nadrla user posted image

Mi smo imeli tudi pri dveh mesecih. Sicer sam tehtanje in merjenje, pa k P sva šla po recept za olivno olje.

Naš ima pa kolke OK pa moramo vseeno še enkrat na pregled, ker ima bolj elastične vezi. Je rkela DR. da no pa lažje špago naredu v šoli.

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
26.3.2012 23:04:48   
n€na
<<Tudi mi smo imeli posvetovalnico pri dveh mesecih. Jutri jo imamo ponovno pri treh pa še cepljen bo. Upam, da bo vse OK in da ne bo kake reakcije.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
26.3.2012 23:42:39   
pinia30
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

<<Tudi mi smo imeli posvetovalnico pri dveh mesecih. Jutri jo imamo ponovno pri treh pa še cepljen bo. Upam, da bo vse OK in da ne bo kake reakcije.

user posted image user posted image naj sklepam, da v Domžalah šparajo in posvetovalnice pri 2 mesecih ni?!?! ali pa je preveč dojenčkov v naši občini...ma kar nekajuser posted image . Še user posted image pokaže, da ji domžaski ZD ni všeč - kamor gre je mir, ko pride v domžalski ZD pa je totalna panika in grozovito dretje user posted image ...mala že ve zakaj user posted image

< Sporočilo je popravil pinia30 -- 26.3.2012 23:43:58 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
27.3.2012 7:53:34   
vijolica2
Mi smo tudi imeli pri 2 mesecih, sicer merjenje in tehtanje.

Punce kako imate male oblečene? še vedno 2je dolge rokave? Ker ne vem kako naj ga oblečem? eni pravijo če si ti v kratkih rokavih je zanj dost en dolgi rokav, če sem jaz v dolgih pa njemu dvoje dolgeuser posted image

Nam so samo v P slikali kolke. Ker so blii ok, nam niso ponovno

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 27.3.2012 7:54:35 >

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
27.3.2012 8:12:28   
Matkurja
Jeeeeeeeeee. Naš je prespal danes celo noč. Ob 10h je omagal na igralni dekci n sem ga prenesla v posteljico ter že videla scenarij, kako bom čez dve uri fotrala, pa pol še vsaj enkrat do jutra. No, ob enih se je zbudil, sem mu dala dudo in rekla, saj ne bo dolgo. Pa se zjutraj zbudim ob pol 7, mali še spi. Tako da smo ob 7 vsi trije vstali. Ma kako lepo. Ko bi bilo tako vsak dan. user posted image

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
27.3.2012 8:22:45   
Matkurja
Jaz tudi ne vem, kako ga oblečt. MM je že v kratkih rokavih, ampak on miga, ker dela in mu je vroče. Jaz sem še zmeraj v velurju oblečena, če stojim zraven. Tako da je še zmeraj dvojen rokav pa še una plahta od vozička je pokrita gor. Pa se še kar bojim, da bi se prehladil. Pa kapico ful zavežem, da mu ja ne bi prepihalo ušes. Kdaj pa so lahko brez kapice? Jaz bi rabila ene inštrukcije v zvezi z oblačenjem.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
27.3.2012 9:55:23   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Mi smo tudi imeli pri 2 mesecih, sicer merjenje in tehtanje.

Pri nas je enako. To opravi sestra, tako da zdravnika niti ne vidiš.
Meni je na prvem pregledu rekla, da če hočem, naj jo pripeljem, če ne, pa ne. In glede na to, da je šla v prvem mesecu gor skoraj dva kg in da je bila zdrava, se mi  je zdelo brez veze in je nisem peljala.

IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2
Punce kako imate male oblečene? še vedno 2je dolge rokave? Ker ne vem kako naj ga oblečem? eni pravijo če si ti v kratkih rokavih je zanj dost en dolgi rokav, če sem jaz v dolgih pa njemu dvoje dolge

Jaz jo ima še vedno v dvojih dolgih rokavih in mislim, da ji ni preveč. Malo ji potipam rokice in v zatilju ter jo po potrebi slečem ali oblečem še kakšno majčko, če smo npr. zunaj in piha burja.

Če piha ali smo bolj na sončku, ima klobuček, če smo v senčki in ni vetrovno ter sorazmerno toplo, je nimam pokrite.

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
27.3.2012 10:52:03   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja

Jaz tudi ne vem, kako ga oblečt. MM je že v kratkih rokavih, ampak on miga, ker dela in mu je vroče. Jaz sem še zmeraj v velurju oblečena, če stojim zraven. Tako da je še zmeraj dvojen rokav pa še una plahta od vozička je pokrita gor. Pa se še kar bojim, da bi se prehladil. Pa kapico ful zavežem, da mu ja ne bi prepihalo ušes. Kdaj pa so lahko brez kapice? Jaz bi rabila ene inštrukcije v zvezi z oblačenjem.

jaz tudi user posted image . Tole oblačenje mi ni jasno. Trenutno ima bodi in majčko čez, spodaj pa nogavičke in hlačke iz fliska, sicer tanjšega. za doma. za ven pa ji dam še jopico čez in pokrijem noge z dekico. potem jo pa odkrivam. zunaj ima tanko kapico iz bombaža. če je vroče in je v vozičku - izven vetra - ji dam kapico dol.

pinia smo imeli posvetovalnico - merjenje v 2. mesecu.  če ti pediater ni všeč, nujno zamenjaj. boš velikokrat tam v naslednjih letih.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
27.3.2012 11:35:12   
Auri
Posvetovalnica: pri dveh mesecih so mi rekli, da je samo kontrola teze in visine pri medicinskih sestrah ter ce imas kaksno vprasanje gres se do pedjatrinje. Ko so izmerile mojega fanta smo sli se do pediatrinje, ki ga je pregledala. Sklepam, da zato, ker ob rojstvu je nekaj dni imel nizek pulz in verjetno ga ima pod dodatno kontrolo.
Oblacila: jaz sem iz okolice NG. Vceraj je bilo 24 stopinj. Ko sva sla na sprehod je imel oblecen bodi z dolgimi rokavi, eno majcko, hlacke in nogavicke ter tanjso kapico. Smo se predcasno vrnili domov, ker mu je bilo prevroce. Tako, da se vedno bo isto oblecen ampak bodi in majcka bosta tanjsa. Doma je brez vrhnje majcke( v bodiju, nogavickah in hlackah). Zvecer je druga zgodba, se se vedno spustijo stopinje.
Spanje: kaj je ze to? user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
27.3.2012 11:56:16   
trnuljčica
Pinia 30 mi smo imeli sistematski pregled pri 2 mesecih, ker ga naša p izvaja. Nisem pa bila zelo prepričana , če je to po pravilih obveznega zdravstvenega zavarovanja. Tako, da sem ti poiskala na strani zzzs:

http://www.zzzs.si/ZZZS/info/egradiva.nsf/o/5580D0555F5A1FEAC1256CFB003BB45C

Da ti olajšam: IV/1 27 člen.

Za uz kolkov je pa žal tako, da ti jih preiskovanec mora dobro pogledati oz kot bi rekla ortopedinja, ki jo poznam: Ni težko vsakemu dojenčku narediti slabe kolke, če pogledaš na hitro.

Auri dobrodošla.

Imam občutek, da sem še nekaj hotela komentirat, pa sem pozabila. user posted image Pa nimam slabega spomina sicer... Mogoče še malce ostankov nosečniškega ementalerja... user posted image

Sicer pa smo mi bili včeraj zvečer veseli. user posted image Mala se je prvič obrnila z hrbta na trebušček. In danes nadaljevala dobro prakso vaje. Tistega obrata pred 10 dnevi ne štejem, ker se ji je verjetno posrečil zaradi mehkejše podlage (kavč). Tistih s trebuha na hrbet pa tudi ne, ker si malo roko spodmaknejo pa so že na hrbtuuser posted image . No, sedaj zna na tleh. Ne vem, a je to vedenje, da je moj zadnji user posted image al kaj, čisto sem bila paf in mimo. user posted image Celo slikala sem začudeno faco- še sama ni dojelauser posted image .
MM je komentiral: Ja kam pa se še tebi tako mudi?
Prvi je bil v motoriki res 1A, a sem mislila, da zato ker ni nič spal in je imel celi dan in noč čas, da vadi takšne in drugačne mišice (tudi grlauser posted image ).

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 27.3.2012 11:59:05 >

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
27.3.2012 12:19:50   
trnuljčica
Aha- pozabljeno

Oblačenje: Še vedno smo na dveh bodijih oz enem bodiju + zgornji del od flis kompleta. Spodaj ima debele nogavičke (kratke) in spodnji del od kompleta ter copatke. Zjutraj, ko gremo v vrtec (5 st) ji dam še tanjšo jaknico čez. Po nogah pa jo pokrijem z dekico (v jajčki).
Je pa pri zmrzljivih. Tako da jo moram popoldan v košari ponavadi pokriti z eno dekico, ker je sicer čisto zmrznjena, tečka in sploh ne zaspi (nima jakne). Ko ji temperatura odgovarja pa takoj. No enako je, če je preveč oblečena... Zjutraj ima normalno kapico. Popoldan pa tiste kvačkane, ko so tudi male luknjice vmes.
Sicer pa če niste ziher: Rajši en sloj preveč kot premalo. Pa obleči tako, da se čebulno sleče.

Vprašanje: Tiste, ki ste kdaj kupile narejen pokrov za torto ( torej iz moke, sladkorja... pač motiv oz slikico za rd...) A to je trdna zadeva in lahko stoji en dan preden jo dam na torto? Ker bi mi MM prinesel iz Lj po službi, rd pa bo v soboto in menda se mora to dati gor malo pred rezanjem...
Sicer cedno sama narišem, okrasim, samo letos se mi pa res ne da... user posted image Moram rutice za gusarje naredit, pa tiste preveze za oči, zaklad itd...

(odgovor članu Auri)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
27.3.2012 12:22:50   
mefisto
Dober dan!

Pri nas doma imamo ludo kučo. Tavečji je bil dva dni v vrtcu in je že bolan. user posted image Visoko vročino ima že tri dni, sva bila včeraj pri zdravniku in nič kaj ni videt tako da ni dobil zdravil. Mislijo da je viroza. In sedaj me je spet grozno strah, da bo mali kaj dobil. V glavnem groza, sej več ne vem ali še ga sploh naj dam v vrtec.

IZVIRNO SPOROČILO: ursah

Jaz si čedalje več črpam, ker se nama je zaradi dodajanja dojenje kljub dobremu začetku ful poslabšalo in ne vem, kako dolgo se bova še trudili. Imam pa namen si črpat, dokler bo vsaj za en obrok dnevno.

Ti kar vztrajaj s črpanjem.. Vsaj ena, ki se trudi.. Jaz imam vsaj za 2 obroka dnevno mleka.. Nekaj tamala spije, nekaj ga probam še sčrpat user posted image In se bom trudila dokler bom imela vsaj malo mleka..

No, jaz sem tudi ena tistih ki si pridno črpam mleko. In to že mesec in pol na 4 ure, tako da načrpam za vse obroke.

Jaz bom našemu dala delat osebno, sej gremo na morje na Hrvaško. In tudi nisem pristaš daljših potovanj s tako malimi otroci. Me je preveč strah, da bi bilo kaj narobe če zbolijo itd...

Oblačenje... naš ima oblečen body in majčko ter zokenčke in hlačke. Ko greva ven mu oblečem preko še tanjšo jaknico in v vozičku ima letno vrečo. Kapice pa mu ne dajem že kar nekaj časa.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
27.3.2012 12:32:51   
trnuljčica
Mefisto naš je imel 3x infekt do sedaj, jaz 1x, a se male ni nič prijelo. Sem pa bila res stroga glede razkuževanja rok, metanja robčkov okoli,... To pomeni, da sem/smo 1 razkužilo porabili v 1 tednu. Do sedaj smo porabili dva razkužila, ker si mora razkužiti roke tudi, ko pride iz vrtca... Alergična pa sem na kihanje in kašljanje brez uporabe roke.user posted image Božal jo je lahko po nogicah, bušiju, glavici. Ne obrazu, rokicah.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 27.3.2012 12:34:23 >

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.3.2012 12:36:41   
trnuljčica
Aja pa le jaz sem takrat celi čas skrbela za malo.

Ostali so se vsi nalezli od njega (MM, obe babici, tast). Samo njim se je razkužavanje zdelo brez veze... Bili pa so manj kot midve v kontaktu z malim.

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 27.3.2012 12:51:58 >

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.3.2012 12:44:49   
kimica86
Dokument: žal sem zvedla, da osebna izkaznica ne velja povsod za Bosno user posted image user posted image Moji sorodniki živijo v Republiki Srpski, ki se nahaja v Bosni (Prijedor) in za prehod na ta del zahtevajo izključno samo potni list.. Pa še mami me je nadrla kako sem lahko pozabila, ker smo 3 leta nazaj šli dol in smo za foro dali prvo osebno, da vidimo kaj bojo rekli pa so nas baje samo čudno pogledali in rekli, da oni rabijo potni list videt.. Jaz sem po mojem zaspala v avtu, ker se tega ne spomnem, buuu user posted image user posted image Tako, da bomo kar razmislili sedaj, če bomo naredili osebno ali potni list..

Oblačenje: moja ima še vedno 2 rokava.. Torej, benkica spodaj pa topla majčka čez, pajacek brez rokavov pa žabice ali tanke hlačke spodaj.. Ali benkica, oz. bodi spodaj, žabice ali tanke hlačke pa pajacek z dolgimi rokavi.. Naša pupika ima ponavadi mlačne rokice, kašenkrat tudi mrzle pa nimamo mrzlo v stanovanju (dnevna soba/kuhinja 23°C, spalnica 20°C).. Kapico pa mora dojenček zunaj skozi nosit ne glede na letni čas (poleti pač klobuček ali kašno tanko kapico), v hiši je naša brez kapice, razen po kopanju, ki jo ima potem celo noč gor (tisto tanko)..

Pediater: Mi smo tudi imeli posvetovalnico pri 2 mescih, ampak samo tehtanje.. Tako, da po tehtanju smo dobili datum za naslednji pregled pri 3 mescih in smo šli domov..

(odgovor članu mefisto)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
27.3.2012 13:22:21   
ursah
Auri, točno, sedaj pa vem katera si user posted image Super, da se je vse v redu končalo oz. da je vse OK.

Ena je pisala glede kakanja, da so bili v bolnici ker 9 dni ni kakala. Ker imamo tudi mi težave s tem, me zanima, kaj točno je bilo, če ni skrivnost? Ker naš rekord je 11 dni nekakanja, potem je pa po svečki. Dokler nismo dodajali, sploh ni kakala brez svečke, sedaj ko vse več dodajamo, tudi kaka brez svečke, ampak tam na 5 dni. Tako P kot patronažna in svetovalka za dojenje so vsi rekli, da je to običajno in da ni nič narobe. Je pa mala sicer normalno razpoložena, zadovoljna, živahna in dobro spi.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
27.3.2012 13:23:55   
Janchek81
hej hej

mi smo mel pa dons kontrolo v pediatrični kliniki, so naju zavrnili, ker nisem imela še Mašine zdravstvene izkaznice. Mal mi je čudn, da mi je niso še poslal, tko da se bova mogle ponovno naročiti, ko prejmem na dom kartico user posted image

Drugače sem pa dons dobila menstruacijo .. sem 100% da je prišla, ker kr ornk krvavim, pa še spodej me vse boli, .. da ne govorim, da mi je blo čudn, ker sem zjutraj malo Mašo nosila pa me je vse takoj bolel ... tko, da .. prišla je prva user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
27.3.2012 13:26:06   
emma83

Dokument: žal sem zvedla, da osebna izkaznica ne velja povsod za Bosno user posted image user posted image Moji sorodniki živijo v Republiki Srpski, ki se nahaja v Bosni (Prijedor) in za prehod na ta del zahtevajo izključno samo potni list.. Pa še mami me je nadrla kako sem lahko pozabila, ker smo 3 leta nazaj šli dol in smo za foro dali prvo osebno, da vidimo kaj bojo rekli pa so nas baje samo čudno pogledali in rekli, da oni rabijo potni list videt.. Jaz sem po mojem zaspala v avtu, ker se tega ne spomnem, buuu user posted image user posted image Tako, da bomo kar razmislili sedaj, če bomo naredili osebno ali potni list..

Lahko greste tudi v ta del samo z osebno. Že nekaj let potujem v BIH samo z osebno in ja tudi v Prijedor gremo ponavadi. Gremo pa čez mejni prehod Dubica.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
27.3.2012 13:26:12   
Janchek81

IZVIRNO SPOROČILO: ursah

Auri, točno, sedaj pa vem katera si user posted image Super, da se je vse v redu končalo oz. da je vse OK.

Ena je pisala glede kakanja, da so bili v bolnici ker 9 dni ni kakala. Ker imamo tudi mi težave s tem, me zanima, kaj točno je bilo, če ni skrivnost? Ker naš rekord je 11 dni nekakanja, potem je pa po svečki. Dokler nismo dodajali, sploh ni kakala brez svečke, sedaj ko vse več dodajamo, tudi kaka brez svečke, ampak tam na 5 dni. Tako P kot patronažna in svetovalka za dojenje so vsi rekli, da je to običajno in da ni nič narobe. Je pa mala sicer normalno razpoložena, zadovoljna, živahna in dobro spi.

Miami10 je bila zaradi male v pediatrični ... tko, da najbolje, da se na njo obrneš ...

(odgovor članu ursah)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
27.3.2012 13:35:03   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: emma83
Dokument: žal sem zvedla, da osebna izkaznica ne velja povsod za Bosno user posted image user posted image Moji sorodniki živijo v Republiki Srpski, ki se nahaja v Bosni (Prijedor) in za prehod na ta del zahtevajo izključno samo potni list..

Lahko greste tudi v ta del samo z osebno. Že nekaj let potujem v BIH samo z osebno in ja tudi v Prijedor gremo ponavadi. Gremo pa čez mejni prehod Dubica.

Dvostranski sporazum je bil sklenjen  28. 5. 2008 in od takrat je potrebna samo osebna izkaznica. Kimica, mogoče ste šli vi pred tem datumom.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......