|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2012
23.3.2012 12:00:43   
pika001
Kale - se strinjam, se jim meša... ko je treba stisnit itak stiskajo pri tistih, ki nimajo in ne pri tistih, ki imajo user posted image tako je tudi na naši firmi. Bi jih kar vse ta pametne za ušesa user posted image . Mi pritisk kar dvigne na 200.
Noelina - tudi jaz gledam že 2 dni, pa punce skoraj nič ne pišejo, tako da verjetno so res vse zunaj... jaz tudi redno hodim po 2x na dan na dolg sprehod, po 2 uri. Ful mi paše, ker je tako lepo toplo. Ja, pa da vam napišem - sem včeraj bila na ročno limfni masaži, pa mi je bilo zelo lepo, ampak otekline niso nič splahnile user posted image . Grem tudi naslednji teden v soboto, tako da če ne bo bolje, ne bom več hodila. Mi je škoda 35€ za vsak obisk, če potem ne pomaga. Je pa res, da sem se splošno počutila bolje in noge niso bile težke kot so po navadi. Je pa ta masaža tako nežna, da je res kot eno božanje.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
23.3.2012 18:40:02   
megiTT
Hej punce!

Kot vidim/berem so se nam začele spet pojavljat nosečniške tegobice. Meni je blo te tri mesece tko fajn, ker mi ni bilo nič konkretnega. (razen kakšnih živčkov pa to user posted image )

Meni se je začelo dogajati (ponovno), da ko postanem lačna, postanem VOLČJE lačna user posted image Tokrat tisto, bom počakala še pol ure, da bo kosilo/večerja, ne deluje več. V trenutku postanem švoh, omotična in noge iz želeja.

Trebuh: zdi se mi, da je doživel eksplozijo. Pa še izgleda tak... nenavaden. Pod želodcem je ogromna bula, ki se potem manjša. user posted image Prav čutit je, kako ritko in nogice potiska čim višje gor.

Aja, pa kadar sedim v kakšni čudni pozi (še posebej, če sem vsa sključena) mi začne kar sape zmanjkovat. Ko se pa pravilno vsedem se pa vse sprosti in lepo zadiham.

Zaenkrat še ni videt, da bi kaj zatekala, tko da upam, da bo še nekaj časa tako.

Uživajte v vremenu!

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
23.3.2012 19:19:38   
genovefa

A ste slišale, da bi naj znižali porodniško; 2/3 za 10%, 3/3 pa kar za 20% user posted image user posted image . Upam, da še to nas ne bo doletelo... Zgleda se vladi že čist mešauser posted image ....
[/quote]

Zdajle sem gledala poročila pa ti so čisto nori!!! Se jim je skisaluser posted image .
Pa mislijo, da se bomo slovenci lažje odločali za otrokeuser posted image .

Naj povem, da so šparat že začeli pri solidarnostni pomoči. Odobrili so sicer jo ampak pol, nakazali z več mesečno zamudo in jo označili kot enkratno ( ne pripada več enkrat na koledarsko leto)!

Včasih je prav težko odmislit slabo in se osredotočit na lepote življenja. Sprehod  po soncu, brcike v trebuhu in ljubezen bližnjega pa pomaga, preverjenouser posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
23.3.2012 20:58:17   
katy8
Hej,

ja tudi jaz mislim, da so se šparanja lotili na napačnem mestu. Stroški se z otrokom samo povečajo, oni bi radi šparali na nas. Res super spodbuda za mlade mamice in tiste, ki se odločajo za družinouser posted image . Raje ne razmišljam, ker me samo v slabo voljo spravi...pa sedaj ni čas za sekirancijo.

Jaz kakšnih posebnih nosečniških tegob nimam user posted image , razen otrdevanja trebuha skozi cel dan. Najbolj me to moti ravno na sprehodu, ko me začne vse tiščat dol in boleti, tako da dolgo ne zdržim (pa čeprav pred sprehodom mislim, da bi lohk pol dneva hodila:).
Sem pa začela hodit na tečaj oz. priprave na porod pri Evi Hrovat Kuhar. So vse, ki so k njej hodile, hvalile tečaj in da jim je zelo pomagalo pri porodu. Zaenkrat se mi dopadeuser posted image .

Uživajte!

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
24.3.2012 11:31:57   
noelina
Pozdravljene!
Glede zategovanja pasu na najšibkejših mi gre na kozlanje.Je kdo pomislil na samohranilke npr.?
Res živimo v čudnem svetu in v bodoče bo po moje marsikatera ženska premislila,če bo rodila svojega otroka v ta brezobrazen sistem...
Drugače pa se veselim zajetnega kupa oblačil,ki ga dobim danes od kolegice za našega korenjaka. Pa na Bolhi sva včeraj z mojim zasledila dva odlično ohranjena jogija za posteljico. Dva zato,ker bo spal malo tu in malo v novi hiši. Skoz poletje bomo večinoma tam. Je pa tudi nekaj govora glede dopusta v Makarski konec avgusta. Je sicer daleč,ampak se ne bojim,večje strahove ima moj dragi glede tega. Bi sli septembra,pa žal ne gre,ker gre hčerka v šolo,v četrti razred,ki je prelomnica,pridejo ocene,nova učiteljica. Če bi bila še ta učiteljica,kot jo je imela vsa tri leta,bi se dalo dogovorit,da bi pač manjkala kakšen teden,tako pa bo pač treba avgust izkoristit,pa še s tamalim se bomo do takrat že verjetno fajn ujeliuser posted image .
Ste že kaj rezervirale za dopust?

(odgovor članu katy8)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
25.3.2012 20:10:18   
pika001
Dopust - mi bomo počakali, da vidimo, kako se bo naš novi član počutil in šele potem, če bo vse OK rezervirali. Smo pa seveda soglasni, da gremo, vsi že komaj čakamo. Padla bo kakšna last minute varianta, pa še starejši sin ima milion dejavnosti s taborniki, pa planinarjenje s taščo, tako da že vidim, kako težko se bomo spet usklajevali... user posted image
Danes je spet bil en ful lep dan, tako da verjetno ste tudi tokrat vse user posted image zunaj na zraku. Saj prav. Tudi mi smo bili dosti, sem pa malo jezna, ker se me sedaj neki nahod loteva, pa poleg bolečin v hrbtu še diham težko, kar še dodatno otežuje moj spanecuser posted image .
Tudi mi smo nekaj stvari kupili na Bolhi... se mi zdi, da lahko dobiš zelo dobro ohranjeno, pa za malo denarja...

(odgovor članu noelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
25.3.2012 20:53:17   
genovefa
DOPUST - Mi2 sva že skoraj nekaj rezervirala pa sva se premislila. Bova raje počakala na kakšno last minute varianto konec avgusta.

Lpuser posted image

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
25.3.2012 21:51:49   
Akin_
Živijo so nosečke :)

Znižanje porodniške: Tudi men je šou kakšen živc al pa dva na račun tega, ampak srcno upam, da ne bodo tako hitri s sprejetjem teh ukrepov. Sem že bla na CSD sem dobila obrazec in lahko ga oddam 3.4., tk da bom takoj 3. ga nesla. Sam pol ne vem kolk jim traja da ti odobrijo vlogo.

Dopust: Vidim da smo nekak vse na istem, tudi mi2 bova počakala kako se bomo ujeli in potem konec avgusta, začetek septembra šli kam na hrvaško obalo. Zdj sva znala se kr zapelat kam in kjer nama je blo ušeč sva našla apartma, zdj bo verjetno treba več načrtovanja. Če na nam morje ravno ne rata, pa planirava kaksne toplice v oktobru, novembru.

Kaj pa drugace, kako napredujejo vaši trebuščki, moj je vedno večji, tamali pa tako živahen, res neverjetni občutki :)

Drugace pa sva v soboto kupile se eno veliko vreco stvari v Tosami pri Domzalah in se mi zdi da kolker sem primerjala cene sva kar fajn prisla skozi, se je splacalo zapeljat do tja. Zdj naju čaka še obisk ali dva v Pikapolonci al pa Baby centru, da dokupiva malenkosti aja pa še v lekarno po stvari iz seznama, pa bo :)

Ze katera kaj razmisla o sobici, boste kaj ustvarjale? Js sem si ze nardila skico kako bi naj koticek zgledal, tako da se veselim začetka porodniske da zacenem ustvarjat.

Lep večer usem :)

(odgovor članu genovefa)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
25.3.2012 21:54:41   
Akin_

IZVIRNO SPOROČILO: megiTT
Meni se je začelo dogajati (ponovno), da ko postanem lačna, postanem VOLČJE lačna user posted image Tokrat tisto, bom počakala še pol ure, da bo kosilo/večerja, ne deluje več. V trenutku postanem švoh, omotična in noge iz želeja.

Tole sem zadnjic mojmu prebrala, sva se oba nasmejala. In zdj ko mu hočem povedat da sem res lačna mu rečem, počutim se kot tista nosečka iz foruma, je mojmu takoj jasno, kako se počutim :)

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
26.3.2012 12:17:44   
kale
Odkar je tako lepo vreme prižgem tud jaz v glavnem računalnik samo v službi... Ta vikend smo bili res pridni; poleg tega, da smo bili v glavnem na sončku, nama je z user posted image  ratalo osvobodit otroško sobo vse navleke in krame, ki se je v zelo kratkem času nabrala tam, tako da praktično lahko začnem že s pleskanjem user posted image . Gledali smo tudi že barvo in točno vem, kako jo bom popleskala; v bistvu zelo podobno, kot sobo od naše male žabe, le barva bo tokrat drugačna - malo bolj fantovska, a vseeno ne preveč, če nas slučajno preseneti user posted image  user posted image . Tud oprema bo bolj ali manj enaka, kot jo ima naša prvorojenka, da kasneje slučajno ne bi bilo kreganja okoli tega, kaj ima kdo več kot drugi ...
Evo-konkretne ideje in predstave imam, manjka samo še čas user posted image .

(odgovor članu Akin_)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
26.3.2012 12:21:44   
kale
Še to sem pozabila... Klicala sem na CDS in kot kaže se mi ne mudi preveč z rihtanjem papirjev, saj mi je ˝teta˝ tam rekla, da če bi prišlo do znižanja porod. nadomestila, bo najverjetneje to prizadelo tudi tiste, ki odločbo že imajo in že dobivajo nadomestilo user posted image . Super, a ne?!  user posted image

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
26.3.2012 13:21:08   
ninocka26
Jaz pa mislim, da si tega ne bodo upali narediti (vsaj ne za tiste, ki že imajo odločbe). V tem primeru bi namreč zakon veljal za nazaj, kar pa ni dovoljeno, oz. je dovoljeno samo izjemoma in sicer če je to za nas ugodneje (kar pa definitivno ni).

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
26.3.2012 18:49:16   
mylinn
Heej puncee,a uživate na sončku??user posted image Jooj kolk je lepo,jaz glihkar z sprehoda,nisem bila dolgo ker me že spet ful dol tiščiuser posted image
Danes bila na pregledu,vse izgleda u redu,z ledvičko ki je bila prejšnjič povečana je vse ok.user posted image Sladkorni test uspešno opravila in sem negativna,jupiiiiuser posted image Tako da lahko še naprej uživam v čarih sladakarijuser posted image
Zredila sem se 2kg ampak imam občutek da bo šlo zdej res gor,ker se mi je v zadnjih dneh apetit odprl in sem skoz lačna,lačna,lačna,sanjam hranouser posted image
Mi je pa rekla da me tako tišči vse,ker je moja user posted image že v obrnjena z glavo navzdol,po brcikah sodeč sem pa jaz bila prepričana da se še ni obrnila.
Kaj pa vaši user posted image ,so že z glavo navzdol?
Aja pa potrditev sem dobila da bouser posted image user posted image
Dobila sem še železove tablete ker sem na mejni vrednosti,že kar vidim kako bom zaprta po njihuser posted image Mi je v lekarni rekla da moram zraven piti vitamin C,samo nisem razumela ali moram tableto popiti z njim ali pa pač čez dan spiti dovolj vitamina C?

No zdaj grem pa še naprej po netu brskat za stanovanje,do maja se moramo nujno preseliti ampak jaz nič pametnega ne najdem po oglasih,grozaa,upam da bo kmalu kaj.

Uživajteeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
26.3.2012 19:01:08   
cokolada
Lepo pozdravljene nosečke,

mylinn, lahko železove tablete že popiješ z napitkom, ki vsebuje C vitamin, ni pa dobro železove tablete popiti z mlekom...

Uživajte!

(odgovor članu mylinn)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
26.3.2012 21:07:12   
pikalonca
mylinn žlezove tablete je najbolje popiti z napitkom, ki vsebuje C vitamin. Ko sem jaz mogla sinu dajat železov sirup, mi je dr. svetovala, da je najbolje, da ga poplahne s pomarančnim sokom user posted image .
Drugače pa priznam, da tudi pri sebi opažam vse večje napade lakote. Bi kar jedla in jedla. Ampak je treba biti zaradi tega presnetega sladkorja kar vzdržen. Me je tale sonček začel tako matrat z mislijo na sladoled. Jao mene user posted image , bo treba biti kar tmasta in za vsako reči ne.
Energije imam pa tudi vse manj, sploh popoldne po 17 uri že utripam v rdeče user posted image . Pa začeli so se mi pojavljati vse pogostejši nočni krči v nogah. No, sem jih začela reševati z magnezijevimi šumečkami. Pa še druga nadloga- krčne žile. Sem se kar zgrozila ko sem jih opazila na stegnih. Tole mi je še najmanj všeč user posted image .
Komaj čakam 3.4. da spet vidim user posted image  in se pomirim z mislijo, da je vse ok.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
26.3.2012 21:43:17   
Orescek
Pozdravljene so-nosečke!

Že kar nekaj časa vas spremljam, sedaj pa sem se odločila, da se vključim tudi sama.

To bo moj prvi sonček, ki naj bi nas razveselil 16.6. javascript:void(AddText('user posted image '))

Želim vam čim mirnejšo noč, brez krčev, preštevanja ovac in iskanja udobnega položaja.

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
26.3.2012 22:42:52   
vrtnica00
pikalonca tudi jaz mam pogoste krče v žilah in mi so G in sestra rekle, da naj še naprej jemljem Mg, drugač pa da naj začnem še Ca. ker da krči v nogah so znak, da mi začelo primanjkovat Ca, da mi ga beba jemlje...

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
27.3.2012 9:10:34   
pikalonca
vrtnica00 ja to sem pa tudi jaz slišala glede Ca.No bomo pa še to dodali. Še dobro, da so mi te šumčke dobre za pit user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
27.3.2012 9:27:45   
megiTT
Pozdravljene!

Lega otročka: pri meni je že od samega začetka otroček obrnjen navzdol. Posledica tega je tak, nesorazmeren trebuh. Zgoraj, pri želodcu je trda bula (ritka in nogice) spodaj, pod popkom pa prednosečniški špehec in glavica otročka

Krči: tudi mene so začeli ponoči trgat krči v nogah. Kot sem videla vaše odgovore, je treba pit Mg in Ca. A mogoče ktera ve, a obstajajo tudi kšne šumečke, ki oboje vsebujejo?

Železo: Kot sem že par postov nazaj napisala, tudi jaz vsak dan jemljem Fe in to žvečljive tbl. Zraven moraš piti pomarančni sok ali limonado, ker se zaradi tega (kislin najbrž) bolje absorbira.
Mleka se ne sme piti pri skoraj nobenih zdravilih ali prehranskih dodatkih, ker se zaradi le-tega zdravilne učinkovine ne absorbirajo in je isto, kot da tablete ne bi popili.

Jst tega z mlekom nisem vedela do predkratkim, tko da upam, da nism zaj. ker sem od vsega začetka nosečnosti pila Elevit zjutraj, pri zajtrku, kjer sem ga poplaknila z mlekom. Tko da upam, da se je vseeno vsaj nekaj folne kisline absorbiralo, da ne bo kaj narobe user posted image

Materinska šola: Ali ste jo že vse začele obiskovati? Jst sm malo zamudila (prepozno poklicala) user posted image in ena se trenutno končuje, tako da sm se prijavila k naslednji, ki bo potekala žal šele maja. Upam, da naš user posted image ne bo tako pohitel, da ne bi ujela še teh predavanj. user posted image

Uživajte v sončku!

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
27.3.2012 9:55:44   
KajaNagaja
Krči - na vsake toliko časa me ponoči zgrabi (enkrat na mesec), tako da ni sile...je pa res, da me je to že prej in ni posledica nosečnosti, ampak pojem res premalo soli.
lega - če sklepam po brcah, ki se zadnji mesec pojavljajo ob straneh, potem je verjetno še v prečnem položaju...bom pa izvedela v četrtek na pregledu. Komaj čakam user posted image
MŠ - imava naslednjo sredo...tudi že malo komaj čakam...čeprav verjetno ne zveš kaj dosti novega, ampak tisti občutek ko veš, da se bliža čas poroda user posted image

Aja, a je še kero kaj strah poroda? mene je malo user posted image

(odgovor članu megiTT)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
27.3.2012 10:02:35   
Orescek
Dobro jutro/dan,

Krči - moji so vsak dan bolj nevzdržni, ne pomaga ne CA in ne MG, tako, da odštevam do naslednjega obiska pri ginekologu, da se morda pogovorim o tem z njim, pa najdeva kakšno rešitev, ki bi mi prinesla vsak kako urco spanja na noč več

Lega - moja je še vedno z nogicami navzdol, nasploh pa se nosiva midve zelo nizko, tako, da smo se dost preborili, da smo tu, kjer smo

- midva imava danes zadnjič še praktični del in sem prav vesela, da sva šla malce prej, ker so stoli pri nas v MB (vsaj zame), zelo neudobni

Porod - KajaNagaja mislim, da je vsako malo, tudi mene, čeprav mi je ravno sodelavka včeraj razlagala (rodila je par dni nazaj), da si je zadnji mesec ogromno pozitivnih misli brala in ji je res pomagalo potem ko je bila tako daleč.

LP

(odgovor članu KajaNagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
27.3.2012 10:20:37   
vrtnica00
jaz drugač pijem od začetka elevit, Mg pijem tudi že 7 mescev, pa me še zmer boli vse... tk da nevem če to pomaga al en, morda bi blo pa hujše, če ne bi pila...

materisnko sem dala čez že januarja, takrat sem se glih dobro počutila in sem kr šla, kr sm se bala kako bo zadnje tedne, če so bli pa prvi 4 mesci katastrofa...

moje dete je blo dolgo časa obrnjeno na glavico, pol se je pa obrnilo. ko sm bla zdj v 28.tednu na pregledu, me je grozno bolelo dol desna stran, nič nism mogla, na srečo sem bla pri G in mi je zmerila MV, ta je dovolj dolg in zaprt, mi je ap povedla zakaj me tako boli in obrnila zaslon proti meni. ja itak moje dete je sedelo lepo čist dol, mi kazalo ritko user posted image in se upiralo z nogicami v desno... še par dni in noči po tistem nism mogla spat kk je to bolelo, diret je zgleda pritiskalo na kak živec mi, grozne bolečine!!! sm eno noč s prsti pritisnila na tisto točko, ko več nism mogla zdržat in sem dobila nazaj brco. sm rekal ti ti mala barabauser posted image sm pa trebuh pol skoz masirala in upala, da se mal višje prestavi mi in se je, zdj je spet beba obrnjena, ker me ful spet pod prsmi brca, dol pa sm nežno z rokicami. mi je pa rekla G, da zdj ma še itak čas se skoz obračat dokler je prostoe, tako da ni rečeno, da bo pa zdj do konca tk...

mam tudi vsake tuk probleme s križem, sploh takrat ko kam mi pritiska user posted image , bla na fizioterapiji in so mi rkeli, da to zato, ker se nam medenica širi in treba začet delat vaje da se te vezi utrdijo... mi priporočali nosečniški pas, samo da naj ne upoštevam nasvetov kako se ga nosi v trgovini, kr na embalaži je direkt postavljen pod trebuh kot opora trebuha in da to ni prav. da pas mora bit nižje,d a oprime medenico in nima sploh veze nič s trebuhom... nosim ga ko grem na sprehod in morm rečt, da me več ne tuk boli...

glede opreme za user posted image , mamo večinoma že vse, ok še poteljko čakam, da jo gremo iskat in kar spada zravn. pa še v lekarno morm it v nabavo kar se pač tam kupi. drugač pa ostalo je. treba doma to vse sm še razporedit tam kjer bo, spraznit prostor, da bo pri roki mi vse... to bom zdj v aprilu nardila in tudi torbe pripravila, da pol lahko se sam še relaksiram in čakam dan D user posted image

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
27.3.2012 10:23:46   
Akin_
Zivijo,
Js sem danes ostala doma, sem se vceraj v sluzbi neki cudno pocutla, tezko zacela dihat pa v hrbtu in trebuhu me je zacelo špikat. Zadnje case sem premalo magnezija pila, tk da upam da je krivo to. Pa se zacela se je sezona cvetnega praha in ker nocem nic vzet za alergijo in astmo bi lahko tudi to bil razlog, no vsaj upam, nocem delat prevelike panike.

MŠ: Mi2 bova sla za Bezigrad in se vedno niso objavli razporeda za april, sem poslala mail in nobenega odgovora. Bom pocakala do naslednjega tedna, drugace bom poklicala.

Porod: Do zdj me ni nic strah, sem nekak mnenja, da bo moral priti ven, tako ali drugace :)

Lega: Na prejsnem pregledu (v 29.tednu) se je ze obrnil na glavo in je reku G. da se zdj ne more vec obrnit ker je ze tolk velik.

Sladkor: Vprasala bi vas, kdaj ste nardile te teste za sladkor, ker js še nisem nic glede tega delala tudi G. mi ni nic rekel. Nekak sem misla, da ce je z krvjo pa vodo vse ok, da potem ne da, zdj mam tocno cez 14 dni pregled in moram dat vodo in kri pa bom rekla kako je z preverjanjem sladkorja. Bom pa ze v 32. tednu, tk da upam da ne bo prepozno. Kaj mislite?

Lep dan vsem :)

(odgovor članu Orescek)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
27.3.2012 11:23:21   
pika001
- mi2 sva jo skoraj že končala... še 2x in konec. Meni ni bilo treba iti, ker sem že rodila, sem se pa vseeno odločila, da greva, saj se je v 13l fuull spremenilo.user posted image seveda na boljše.
Porod - normalono, čeprav sem že rodila, me malček stiska v grlu... itak, da cvikamuser posted image . Čeprav vsaj vem kaj me čaka. Prvič sem bila pa tako prestrašena (ne poslušajte tistih, ki govorijo da je to nekaj grozno nenormalno bolečega in da se nevem kaj vse dogaja) in čakala ne vem kakšne bolečine, da je bilo kar bolje, koker sem mislila user posted image . Tokrat sem se itak odločila za epiduralno (no, imam opcijo) v primeru da bo dolga. Če bo res polovičen čas kot pri prvem bo šlo hitro in je ne bom vzela.
Krči - jaz jih nimam... je pa res, da mi levo oko kar dosti trzauser posted image user posted image in sem ko en semafor user posted image . Pijem pa magnezij in kalcij, pa skoraj dvomim, da mi manjka saj ju pijem poleg Elevit že 2 meseca. Je pa moj hrbet malo bolje, malo čutim medenico in križ, do konca maratona pa še samo dobra 2 meseca, tako da upam, da me sedaj ne bo začelo še bolj zvijati. Vsaj da malo pospim... so pa vse to normalne nosečniške tegobeuser posted image .
Ja, jutri gremo vsi 3je na 3D UZ, me je vseeno premamilo, čeprav so nekatere user posted image bile razočarane... bomo videli. Tudi starejši sin si želi videti bratca. Upam, da se nas usmili in bo lepo obrnjen, da ga vidimo.
Pa še vprašanje - kdaj boste kaj začele prati cunjice, pleničke,... ? Mislim, da imamo še malo časa, kakšen mesec, potem pa bo treba... ali pa za prvo silo kaj že prej?

(odgovor članu Akin_)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
27.3.2012 11:50:38   
kale
Da še jaz malo pokomentiram...

Lega- trenutno milsim, da leži z glavo dol ali pa počez. Še pred par dnevi pa je sedel z nogami navzdol. pri meni še je zgleda dovolj prostora za miganje user posted image . Sicer pa se je tud naš 1. user posted image  umiril v 34. tednu, ko se je končno postavil na glavo.

Krči- tud mene malček dajejo, a mi zgleda pomaga magnesol, saj je od takrat bolje. Drugač pa tud meni trza levo oko  - sem si prav oddahnila, ko sem videla, da nisem edina, saj sem že mislila, da je z menoj kaj narobe user posted image .

Porod- a mi verjamete, če vam napišem, da se ga pa jaz že prav veselim. Sem čudna, a ne user posted image .

S križem HB (še) nimam težav, mi pa trebuh zelo pogosto otrdeva user posted image . Sem pa kljub temu čez vikend naredila kaj nekaj km na kolesu in tud delam še vse kot prej- ravno včeraj sem vrt preštihala user posted image .

(odgovor članu pika001)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......