kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica Že 2 dni se spravljam točno tole napisati. Pa si me prehitela. Kimica ananunez je hitro prebrala in je verjetno spregledala, da si omilila prvo trditev... A mislim, da je imela bolj v mislih to zgoraj. Verjetno si tudi v živo direktna itd... Jaz sem iz izkušenj branja tvojih postov (avto sedež, dojenje, uspavanje...) ugotovila, da je tvoja prva trditev vedno neomajna, jasna, kasneje pa jo umiliš ali pa ugotoviš, da ni čisto tako kot si mislila. In me več , ne motiš,. Nekako kot je Lili napisala. Sicer pa smo tu, da si pomagamo. Zorimo pa vsi, tako ali drugače. Ne vem na katero od naju si mislila, ampak jaz sem direktna.. Povem kar si mislim v obraz in me sploh ne interesira kdo si bo kaj mislil- pač, čisti računi, duga ljubav, kot pravijo To sem se z leti naučila.. Sem bila vedno tiho in trpela v sebi, drugi so se pa smejali in ogovarjali kako naivna sem (še iz časa srednje šole).. Znam fulll trpet v sebi in nabirat, ma 1x pride tudi do vrha in takrat explodiram (sem tipična riba, kaj čmo ) Sej ne rečem, vsak ima svoje mnenje in razmišlja drugače.. Kar se tiče avto sedeža mi je bilo takrat logično, da moram svojo bučko videt med vožnjo, nisem pa vedla, da zaradi vratu mora biti obrnjena v nasprotno smer vožnje.. Ok, to je pač ena tašna stvar, ki jo moraš obvezno tako naredit, da preprećiš najhuje.. Dojenje, uspavanje je pa recimo stvar posameznika.. Vsaka mama se sama odloči katera opcija se ji zdi najbolj primerna.. Meni je do sedaj vedno uspelo in sem ponosna nase Če pa ne bi šlo tako, bi pa izbrala kašno drugo opcijo, samo, da bomo vsi srečni in zadovoljni Ampak, kot si tudi sama napisala, smo tukaj, da si pomagamo in če kaj ne razumemo, pač vprašamo
|