thanchyka
|
Halo punce, no tudi jaz sem pohitela s prvim pregledom in UZ - predvčerajšnjim sem namreč opazila pikico rjavega izcedka, včeraj zjutraj je bila spet samo pikica, potem pa čez dan čedalje več, pa še nek napihnjen in boleč trebuh in hopa cupa smo šli na urgenco. Ampak lažni alarm, je vse OK. Videlo se ni še nič, je vidno komaj 5 mm nečesa Dr je rekla, če ne druga, se je izključila IMN in tudi to je OK. Sicer pa se baje v tako zgodnji nosečnosti ne da narediti drugega kot podpora posteljici, tako da mi je dala vaginalete. Aja, pa počivat moram. študentka55, verjamem in držim pesti, da je pri tebi isto in boš danes pomirjena, kot sem bila jaz včeraj. LinLin, bova skupaj gledali in kako mu bije srček A pol imaš ti kasneje 1. UZ glede na PDP, ane? Vivaldi - Glede tokse, pa sem jaz tudi od malega imela mačko, se s "tujimi" in divjimi mačkami cartala, skoz brkljala po zemlji po kateri so zagotovo hodile mačke, jedla zelenjavo kar svežo z vrta - korenček, redkvica ... - potegneš iz zemlje, malo stepeš in imaš vitamine in minerale Aja pa pršut jedla in podobno. Pa nisem pozitivna na tokso. Tak da nič ni garancija za nič. In tudi jaz mislim, da previdnost ni odveč, zakaj bi izzivali. Sicer bom jedla solato, jo bom pač 100x oprala, pa če jo še zadnjo rundo v kisu splahnem, bo po moje ok, tudi z regratom (ki sem ga mimogrede, letos že 2x jedla ). Bom se pa res izogibala solate v gostilnah, po obiskih in jedla res samo tisto, ki jo bom sama oprala. Zewa, dobro je tvoj sprejel novico, da te tako pedena. No saj tudi moj je že včerja rekel, da ta vikend bo on pospravljal, da bom jaz počivala, hihi, ne moreš verjet, da to slišiš - čeprva saj prej je tud kaj pospravil, samo vedno sva to skup delala, če že, ali pa sem se že skoraj mogla namulit, da bi pa kaj lahko pospravil - no časi so se obrnili, kje je kaka recesija?!? Jaz sem tudi mojega vprašala, če bo šel zraven na UZ, pa je rekel, da verjetno ne, se itak še nič ne vidi. Pa sem mu rekla, srček se p aže sliši, pa nekaj malega vidi. In je rekel, no mogoče pa bom šel, bom videl. Včeraj pa je kr spraševal, če sem kaj vidla, če se srček sliši... Imam ga na sumu, da bo na UZju prej kot jaz - upam, da ne bo pomotomo na "moj" stol zlezel, bojo njemu pregled naredili Ne vem pa niti, ali v mb lahko gre zraven na 1. pregled... Glede spanja, pa jaz že lep čas mrknem ob 21h, tako da pri meni to ni posledica , bo pa zdaj izgovor Mene namreč najina kužika vrže iz postelje najkasneje ob 5.30 (če ne že prej) - baje imava pripravo na No nosečkice drage, lepo bodite, na štajerskem koncu je danes nekam oblačno, upam, da se še kaj prikaže sonček!
|