|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki 2012
14.3.2012 9:01:21   
n€na

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Refluksa pa prej ni imel? Zaletelo se mu tudi ni, domnevam...

Skratka vsi zdravi pazite se.

Ne ni bil refluks, pa tudi zaletelo se mu ni...je bila to tudi varjanta ampak ker se čez vikend ni nič izboljšalo, celo poslabšal se je kašelj, zato je dobil zdravila. Sedaj je dosti boljše in tudi kašlja ne več tako močno. Kašelj je še prisoten ampak v je tisti blagi, ko se komot odkašljaš.

vijolica...se popolnoma strinjam z beti. In super za prespano noč...naj bodo tudi vse ostale takeuser posted image

Tašči pa komot rečeš, ne draga moja tašča, danes ga bom pa jaz vozla. Se bo že navadla, da tudi mamica rada pelje malega z vozičkom.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
14.3.2012 9:28:52   
kimica86
Dobro jutro mamice user posted image

Midva z dragim sva tudi mislila, da bova imela pestro noč, saj tamala nikakor ni mogla zaspati.. Pa tako se ji je zehalo in učke so se ji zapirale in zadremala je na rokah.. Ampak, ko sva jo položila v posteljico, se je razbudila in pričela užaljeno jokati user posted image Na koncu pa mi jo je uspelo fejst uspavati ob 23:30 in je spala vse do 6:00 user posted image Tako, da je mami uspela odspati 6urc in se fejst odpočiti user posted image No ja, tati je spal malo manj, saj je vstal ob 3:30 in odšel v Milano po neke kose za avto.. Bo že nadoknadil user posted image
Zdaj pa od 8:30 spi kot polhek in upam, da bo spala vsaj do 12h.. Potem pa upam, da nam bo uspe iti na kašen sprehodek, ker je tako lepo vreme in zunaj bo baje danes do 18°C user posted image user posted image user posted image
Jaz imam pa jutri G pregled in upam, da bo vse na mestu kot mora bit user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
14.3.2012 9:39:40   
trnuljčica
Violica prvič znajo stvari včasih biti ,čudne,... Strarim staršem se blago rečeno zmeša. Definitivno imajo včasih čudna oz vsaj preobsežna pričakovanja, kaj vse bodo oni počeli z vnukom, čeprav je še majhen dojenček...Skoraj nadomestno starševstvo,user posted image če bi jim pustili... Po drugi strani pa smo me, prvič mamice in bi rade to popolnoma zaužile in bi najraje vse same. Tudi ko smo izžete. Da ne govorim, da oni verjetno brez razmišljanja kaj povedo, me to potem vse slišimo... In se stvar še bolj zakvačka.

To je obdobje, ko so vsi pod vplivom ,hormonov,.user posted image

Racionalno gledano, kot opazovalec, bi pa verjetno vsak rekel: Ja ona naj ti zlika. Ti pa, ko ima mali grozno noč ,njo prosi, da ga tisti dan vozička in ta čas pojdi spat, pa čeprav za 1 urco. Boš takoj najboljša zaradi enega vozičkanja in ene urice ko je sama z njenim vnučkom.

Definitivno sem na tvoji strani.user posted image Kot je Ronja rekla treba si je izbirat bitke. Veš jaz sem bila tudi ,grozna, ko jima nisem pustila iti s tromesečnikom in kasneje petmesečnikom na morje. Dojen. Da se razumemo- brez starševuser posted image . Pa so preživeli. Saj pravim nori čas...

(odgovor članu vijolica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
14.3.2012 9:40:58   
kokosh
nosilke - kaj naredite, ko vam otroček doma zaspi v nosilki? Ga preložite v posteljico/ ležalnik ali pustite v nosilki? Koliko časa imate otročke notri? Jaz se ga zdaj učim kolikor toliko pravilno zbasat v sling (upam - glavica čimvišje na prsih, ritka v najnižjem delu, nogice pokrčene, med bradico in prsnim košem vsaj en prst prostora) ...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
14.3.2012 10:13:28   
ronja
trnjulčica, probaj še čaj od Galenskih lekaren - meni sicer delajo vsi čaji za dojenje, samo ta precej boljše. Dobiš v lekarni, ni v vrečkah, je v razsutem stanju, ni glih dobrega okusa, ampak res ful dela, vsaj meni.

vijolica, podpis pod beti! Če se trudiš, da bi pomirila svojega malega, potem delaš najboljše, kot lahko. če si iz Lj, se mi javi na zs, pa se lahko kdaj dobiva in probaš še moj sling, če hočeš. Sosedi je delal čudeže pri tamali, njen mlajši pa ni maral bit v njem, kadar je imel krče (odvisno od otroka skratka - zdaj je tudi mali rad not, samo kadar ga je šraufalo, ni maral bit), zgubit nimaš kaj. Pa mogoče ti bo lažje, ko boš videla, da se vse preživi. Jaz sem zelo vesela, da moji otroci niso veliko jokali, ampak malo pa joka vsak, ker pač samo tako znajo povedat, da je kaj narobe.

Kar se tašče tiče, očitno majo to v genih, moja je čisto isto govorila, ko je bila Ronja že malo večja - vsa užaljena, ker ima mala še vedno rajši mene, pa ne glede na to, koliko jo ona razvaja... Ja, kaj naj? Valjda ima otrok rajši mamo! Samo da ona NI hotela dat jokajoče Ronje iz rok, mala pa lačna (ona je mela ful majhen želodček, tudi ko je jedla gosto hrano, je kar nekaj časa morala ves čas nekaj jest, takoj je spet lačna ratala)... To je šele frustrirajoče, verjemiuser posted image . Veš, da te otrok rabi, pa ti ga ne dajo. Če bi bila še enkrat tam, bi ji jo lepo iztrgala iz rok, pa naj joka, če hoče. Samo zdaj sem bolj bičiuser posted image , vem, da se to ne neha, dokler ne postaviš ornk meje. Ne da si prijazen, ampak da pač zaropotaš, če je treba (na srečo ropota lubi, hehe;).

Strarim staršem se blago rečeno zmeša.

Podpis, hehe. Pa to je res zelo blago rečeno. Moja tašča se je tresla, dobesedno, tresla se je, ko nas je zaslišala, dokler ni dobila tamale v rokah. Ni nama je pustila nest po stopnicah, ko smo prišli, jo je takoj odnesla v drugo sobo, da jo bo mela zase, ko smo hoteli it, je rekla, jaja, vidva kar pojdit, ni problema - in ni dala otroka iz rok. Ja, kaj misliš, da bova šla brez nje al kaj???user posted image Pa je dobra ženska, samo res se ji je čisto utrgalo, ko se je Ronja rodila... To je bila njena punčka, ki si jo je želela in nikoli imela in nikakor ni mogla sprejet, da to ni njen otrok, ampak najin. Da je ne bova kar njej dala...

Definitivno imajo včasih čudna oz vsaj preobsežna pričakovanja, kaj vse bodo oni počeli z vnukom, čeprav je še majhen dojenček...Skoraj nadomestno starševstvo,user posted image če bi jim pustili...

Pri nas ne bi bilo nič skoraj. Celo nosečnost z Lejlo sem poslušala, kako bo potem ko se bo tamala rodila, pa ona vzela Ronjo. Ko da rojevam otroke enega zanjo, enega zaseuser posted image . Sem ji vsakič povedala, da to ne bo tako, samo je še kar poizkušala in bila potem razočarana, ko dejansko nisem hotela dat prvega otroka, ker sem dobila še 1. ČUdna mama, a ne?user posted image Zdaj se je pa sprijaznila in niti ni probavala več v nosečnosti s Svitom (mogoče tudi ve, da dveh niti ne bi sflogala;). No, kakorkoli, meni je zdaj super! če je karkoli, itak lubi takoj ukrepa in se meni s tem ni treba ubadat. Kar je super, ker mam s svojo mamo dovlj (drugih) problemovuser posted image . Počasi se nehaš toliko sekirat za starše (ene in druge) - pač del odraščanja - eni pač to naredimo, ko imamo svoje otroke, enim verjetno rata že prej... ker ko je tvoj otrok na kocki, si nekaj časa še lažeš, da je to dolgoročno zanj boljše, potem pa enkrat poči in vidiš, da to niti približno ni res (meni se je enkrat Ronja zjokala, predlani, pred novim letom, že nekaj časa ni in ni mogla zaspat zvečer, potem sem jo pa vprašala, kaj je narobe in je čisto ven padla- jokala ko dež, čisto se je sesula: "mami, pogrešam te!" ker smo se skoz potikali po obiskih - ona tu, mi tam... nikoli ni bilo dovolj... Jaz pa sem mela še dopust po porodniški z Lejlo, da bi bili med prazniki še skup... Veš, da mi je film počil! V tistem trenutku, aha izkušnja, sem videla,d a to škodi mojemu otroku in naenkrat mi je bilo čisto popolnoma vseeno, a bo tašča jokala oz. koliko bo jokala, kako bo izsiljevala, kako zoprno bo to lubiju urejat,... vse mi je bilo vseeno - moj otrok ne bo nesrečen zato, ker se mi ne znamo zmenit, pika! Če se ne da na lepo, pa pač drugače, boli me k*. Od takrat naprej je pa čisto drugo - gremo tja, kadar sami hočemo, oni pridejo v gl. takrat,m ko je to tudi nam prav,... Sem našla način, da se pač jaz z njo ne menim za obiske, ampak lepo on in potem nimam problemov. Ker mene obrne, njega pa ne, jo bolj poznauser posted image ... Tako da zdaj je super, vas pa razumem in edino, kar vam lahko svetujem, je, da postavite meje čimprej. Če ne gre z lepo besedo, naj pač dragi zastavi kako drugačno, samo da bo delalo. Dlje ko čakaš, večji problem je, ker potem vsaj nekatere težijo vedno bolj in boljše 1. zamera kot zadnja.
okoli bedarij pa NE KOMPLICIRAT, pustite jim kdaj otroka za kako urco dve (kolikor pač otrok zdrži), da ga imajo same zase, pustite jim, da če ste skup one vozijo, one previjajo,... Ampak bodite skup, ko vam to paše.

kokoš, moj sling je fajn krojen, da ga lahko kar z njim not položim in spi dalje na njem. Sem pa v tem primeru vedno zraven, ker mam eno paranojo, da bi se kaj zapletel (ne vem, če je to sploh možno, sicer pa sem itak skoz okoli tamalih, tak da nima vezeuser posted image )..

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1130
14.3.2012 10:30:29   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Samo da ona NI hotela dat jokajoče Ronje iz rok, mala pa lačna (ona je mela ful majhen želodček, tudi ko je jedla gosto hrano, je kar nekaj časa morala ves čas nekaj jest, takoj je spet lačna ratala)... To je šele frustrirajoče, verjemiuser posted image . Veš, da te otrok rabi, pa ti ga ne dajo.

Celo nosečnost z Lejlo sem poslušala, kako bo potem ko se bo tamala rodila, pa ona vzela Ronjo.

Ronja določene beseda za zmanjšat ostrino napisanega sem uporabila namenoma.

Sicer pa vidim, da so si babice res podobne. Ne vse! Da me ne bo katera napadla.

Trdim samo da se jim sploh prvič rahlo zmeša.user posted image Sicer je moja tašča super ženska.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
14.3.2012 10:38:54   
ronja
Trdim samo da se jim sploh prvič rahlo zmeša.user posted image Sicer je moja tašča super ženska.

Podpis.

Saj mi je jasno, da si namenoma zmanjšala ostrinouser posted image . Samo je res noro prvič... Vsakič naslednjič pa je lažje, če to katero potolažiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1132
14.3.2012 10:41:55   
Matkurja

Čaj za dojenje: kaj vem, ni bilo nobene razlike, kaj šele, da bi Pamela prišla... Se mi celo zdi, da sem za tole pred spanjem imela premalo, čeprav se mala ni pritoževala. Mogoče si domišljamuser posted image . Hujša zagotovo ne. Ima lička itd.
Res pa sem kupila prvi čaj, ki sem ga našla na polici pri najboljšem sosedu...

Jaz se drugače vsak dan nacejam s čajem za dojenje od Tekane, ampak zdaj sem si pa kupila čaj za dojenje od Goriških lekarn (Galenski laboratorij) in ga je dovoljeno spit le dve skodelici na dan, pa tud okus je bistveno drugačen od teh trgovinskih in se mi zdi, da so joški bolj "Pamelasti", ampak zadost pa vseeno ni, še vedno.

Neposredna povezava do sporočila: 1133
14.3.2012 10:42:32   
trnuljčica

Vsakič naslednjič pa je lažje, če to katero potolažiuser posted image

Res je.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
14.3.2012 10:46:38   
trnuljčica
Matkurja hvala za izkušnjo. Bom probala tega od Gorenjskih lekarn. Jaz sem tudi vzela od Tekane. No, saj pravim niti placebo efekta...user posted image

No, saj jaz ga grozno ne rabim. Ko imam premalo se mi pač zbudi ob 3.30. Pa ne vsak drug dan... Tako da očitno je dovolj.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
14.3.2012 10:49:35   
Matkurja

Matkurja hvala za izkušnjo. Bom probala tega od Gorenjskih lekarn. Jaz sem tudi vzela od Tekane. No, saj pravim niti placebo efekta...user posted image

No, saj jaz ga grozno ne rabim. Ko imam premalo se mi pač zbudi ob 3.30. Pa ne vsak drug dan... Tako da očitno je dovolj.

Goriških. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1136
14.3.2012 10:51:01   
kokosh
Jaz sploh ne upam piti čaja za dojenje, ker je Pamela že pri meni, pa je ne morem deložirati user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
14.3.2012 10:56:37   
trnuljčica
Eh, Galenskih al Goriških... pač iz lekarne...user posted image Pečem zraven. Čokoladno marskaponove kocke. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1138
14.3.2012 11:19:48   
n€na

Eh, Galenskih al Goriških... pač iz lekarne...user posted image Pečem zraven. Čokoladno marskaponove kocke. user posted image

njami!!

Neposredna povezava do sporočila: 1139
14.3.2012 11:31:59   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: n€na

njami!!

Ja. Pa še enostavno ko pasulj. No, pasulj sploh ni enostaven... To pa.user posted image
Eh, zdaj pa likat.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
14.3.2012 11:33:07   
kimica86
Kje se pa kupi ta čaj od Goriških lekarn????

Neposredna povezava do sporočila: 1141
14.3.2012 12:02:13   
ronja
Jaz sploh ne upam piti čaja za dojenje, ker je Pamela že pri meni, pa je ne morem deložirati

Probaj par dni nič spatuser posted image .Sicer pa enako, vedno dobim zize ko kravauser posted image

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
14.3.2012 12:02:35   
ronja
v lekarnah.

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
14.3.2012 12:27:41   
ronja
Moj srednji otrok ima zadnje čase mami fazo, moj starejši otrok je danes začel z eno hujšo varianto mami faze in moj mlajši otrok itak še ne ve, da sva različni osebi... Hmmmm.... Zanimivo bo to pri nas domauser posted image ...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
14.3.2012 12:33:23   
vijolica2
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Eh, Galenskih al Goriških... pač iz lekarne...user posted image Pečem zraven. Čokoladno marskaponove kocke
. user posted image

njami!!

pri meni je tudi to večkrat na seznamu. ful so dobre. Jaz sem pa zlikala+ pomila po tleh sedaj pa malo greva ven. Ati spi ker je bil v nočni. Potem pa gremo malo v nabavo-fasngo, jaz pa še morem skočiti na socialo, si moram urediti zavarovanje (trenutno sploh nisem zavarovanauser posted image ) in sem slišala da sem lahko preko njih zavarovana pa se grem pozanimati. Zakaj pa ne, če sem lahko.user posted image

Glede tašč bom kasneje komentirala ko bom imela več časauser posted image

< Sporočilo je popravil vijolica2 -- 14.3.2012 12:35:46 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
14.3.2012 12:45:34   
lily32

Podpis.

Moja tašča nam je zadnjič nekaj kazala albume in njen prvi vnuk je na 1001 fotografiji do svojega 6. meseca.
Se je nasmejala in rekla: "Sem mislila, da bom imela samo enega!" user posted image
Zdaj, ko je že 6 vnukov, je že precej bolj umirjena.

Neposredna povezava do sporočila: 1146
14.3.2012 14:43:10   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Moja tašča nam je zadnjič nekaj kazala albume in njen prvi vnuk je na 1001 fotografiji do svojega 6. meseca.
Se je nasmejala in rekla: "Sem mislila, da bom imela samo enega!" user posted image
Zdaj, ko je že 6 vnukov, je že precej bolj umirjena.

Saj, to so čisto normalne ženske. Kot me. Le malce jih zanese.
Tudi mojo mamo je - ko je bila tašča. Pač prvič babica...user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
14.3.2012 21:35:07   
Kasija

Moj srednji otrok ima zadnje čase mami fazo, moj starejši otrok je danes začel z eno hujšo varianto mami faze in moj mlajši otrok itak še ne ve, da sva različni osebi... Hmmmm.... Zanimivo bo to pri nas domauser posted image ...

user posted image  Tako sem se jaz zasmilila sama sebi danes - sem brala starejšemu zgodbo, med tem dojila tamalo in podirala kupčka, ko se je srednji zbudil in tulil, da hoče mamico. Cel žur tole začasno samohranilstvo.

Tole o babicah mi je pa znano. Samo moji niso prvi vnuki babici-tašči, ampak samo babici - mami. Se je pa mešalo vsem po vrsti.

Saj, to so čisto normalne ženske. Kot me. Le malce jih zanese.
Tudi mojo mamo je - ko je bila tašča. Pač prvič babica...user posted image

trnuljčica jap, a me bomo potem tudi taščaste tašče. že pripravljaš teren  user posted image . saj mi ne bi smelo biti čisto smešno, ker jaz imam dva fanta, bom verjetno  imela dve snahi.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
14.3.2012 23:36:34   
trnuljčica
Kasija nisem prepričana, da bom taščasta tašča... Meni je vedno bilo čudno, da bi imela tujega dojenčka v rokah. In sem se vedno tega izogibala. Razen, če bi mi ga ravno porinili v naročje... Tudi po mojem prvem... Ne vem, enostavno mi ni + ne upam... Kot vidim, pa nekatere (ne tašče, babice) nimajo s tem težave in se same ponudijo, da user posted image malo popestujejo. To me sploh ne moti. Pravzaprav mi je fascinantno. Ker jaz tega ne bi nikoli naredila... Očitno imam instinkt le za moje mladiče, ostale raje prepustim njihovim mamam oz staršema.

Sicer je mali danes izjavil, da ko on odraste, se ne bi izselil. Me je kap.user posted image user posted image Sem mu rekla, da menda se kar bo, ker ko bo moral plačat najemnino, za hrano, položnice, pa še kakšen davek na mamo, si bo premislil... Mali se je začel smejat in rekel: Joj, mama to bo pa denarja do stropa...

Od kje jih pobira...
Pred nekaj meseci, ko sva se malo skregala okoli njegovih opravil, pa je izjavil ,da se bo on kar odselil, ker ga jezimo. Sem vprašala kdaj pa , on pa :Ja zdaj. Aha, kam pa? V Lj. Na vprašanje,če rabi culico, pa se je začel smejat...

Zdaj bom ziher izpadla grozna mama. Ampak kljub vsej ljubezni do mojih otrok, bom čisto uživala tudi v obdobju, ko bom ostala sama z MM.
Tako, da mi ni v interesu vzgojit maminega sinka...user posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 14.3.2012 23:51:23 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
15.3.2012 8:00:39   
vijolica2
Jutro*

Ja res očitno se vsem babicam meša. Saj se moji tudi, ko ga vidi, ampak njej lepo povem naj se mal pomiri. Tašči si pa ne upam, ne vem zakaj. Ampak bom mogla postaviti neko mejo, ker drugače sem vedno slabe volje v njeni bližini. Saj mi kar pritisk dvigne ko govori, jaja samo mamica je dobra, kaj pa babi?? In npr.parkat je jokal k je bil pri njej v naročju in ko je prišel k meni se je umiril. In sedaj vedno ko pride in če mali začne nabirati da bo jokal, začne govoriti: jaja saj bo babi šla, da se ne boš jokal..ali...ja a je babi tako groznauser posted image
Taki stavki me najbolj razjezijo, pa sem že 100x komentirala da naj neha s tem da ni res.
Na začetku, kar me je pa najbolj jezilo... midva sva si uredila nad njimi zgoraj in ko je slišala malega jokati je v sekundi priletela gor in spraševala kaj je narobe?!?! Ja haloo mali se joče, tako da sem bila prav zafrustrirana ko se je začel jokati saj sem samo čakala kdaj jo bom slišala po stopnicah priti gor. Kot da se mora v isti sekundi nehati jokati-mislim saj bi bilo super če bi se, ampak vedno ne ratauser posted image grrrrrr.
Vsi bi ga imeli ko je priden, ter ko spi, a ko se joče ga vsi rinejo k mamici, saj ga kao samo mami zna pomiritiuser posted image

Strarim staršem se blago rečeno zmeša. Definitivno imajo včasih čudna oz vsaj preobsežna pričakovanja, kaj vse bodo oni počeli z vnukom, čeprav je še majhen dojenček...Skoraj nadomestno starševstvo,user posted image če bi jim pustili... Po drugi strani pa smo me, prvič mamice in bi rade to popolnoma zaužile in bi najraje vse same. Tudi ko smo izžete. Da ne govorim, da oni verjetno brez razmišljanja kaj povedo, me to potem vse slišimo... In se stvar še bolj zakvačka.

Se popolnoma strinjam.!

Me je kar strah ko bo mali malo večji in ga bodo hoteli vleči na vse strani, saj že sedaj vsi govorijo kaj bodo počeli z njimuser posted image

Glede podiranja kupčkov...moj mali jih lepo podira, ampak ko ga dam stran od joške, da ga bom dvignila se skoraj vedno začne tako jokati in brcati na vse pretegeuser posted image , kot da je užaljen ker sem mu vzela hrano. Ne vem kaj naj naredim, da se to neha.??? Ne vem ali si ne zapomne, da gre vedno še nazaj na joško?

A so vsi dojenčki tako živahni pri 2 mesecih? Moj je tako živahen, skoz brca, klati z rokami...non stopuser posted image na previjalni skoz z ritko opleta, ga že komaj lovimuser posted image . Zadnič na posvetovalnici je bila zraven punčka ki je rojena na isti dan, pa je smo ležala, tako mirna je bila, naš pa ...user posted image

jaz tudi pijem čaj za dojenje od Mullerja, se mi zdi da pomaga pri mleku. Poleg pa pijem iz koromačka, janeža, kumine..in morem reči da mam že polno rit čaja user posted image

Ronja žal nisem iz lj- sem iz posavja. Ti si ga sama naredila a ne, če se ne motim?
Vidim da je bila tvoja tašča res nora na Ronjo, da jo je hotela imeti samo zaseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......